En sista Update =)

Har kollat tv, pluggat lite & nu fastnade jag här för ovanlighetsskull ;)

Nåja, nåt vettigt gör jag faktiskt! Sitter & kollar runt lite på hundfoder, har kikat en del på Eukanuba, ska kika vidare på fler sorter oxå, tänkte besöka den lokala Djurmagazinet i morrn oxå efter jobbet för lite foder rådgivning, nu börjar Puma se bra ut, men lite mer vikt skulle jag vilja ha på henne samt slippa mjällandet i pälsen som kan bero på fodret? Tänkte iaf testa att byta, är rätt krångligt att få tag i det jag har nu oxå..

Förresten.. När ni gett era hundar Glucosamin, har dom börjat dricka bättre då? Det enda jag ändrat i Pumas kost är Glucosamin & sen Antibiotika på det.. Ska ta bort Glucosaminet nu, hon har bara fått en underhållskur av det, har inte märkt nån skillnad på 10 dagar så jag ska testa nån annan variant tänkte jag.. Sen Antibiotikan, det blir sista dan på Lördag morgon, skönt att slippa komma ihåg det, men å andra sidan så gör jag det så gärna för hennes skull =) Såret efter tand dragningen syns knappt, skönt att det inte blivit några komplikationer där =) Förhoppningvis så slipper vi Vet besök ett bra tag framöver nu!!

Men nu är det ut i kylan & sen ner i sängen, ska ladda för en härlig jobb dag i morrn =)

Sov sött!!





Äntligen hemma..

Igen.. Det tar på krafterna att vara snäll =) Hoppas på en fin present oxå ;) Eller?

Har iaf lyckats hinna med en massa prommar med Puma, ett lydnadspass vid klubbstugan, på en stoooor äng som luktade såååå gott! Tog en stund innan hon hade full fokus på mig men sen gick det bra =) Duktiga Puma!!

Nu har vi fått våran efterlängtade sele =) Den är såå fin & sitter så bra på henne! Foton kommer nån dag!

Nu är det soffan & Greys Anatomy, sen blir det nog sängen för oss tror jag, är helt färdig idag! Trodde i morse att jag hade en förkylning på g men det har lugnat sig under dagen, hoppas den håller sig borta!!

Ska förresten byta foder på Puma igen då hon mjällar som fasen, vad ger du din hund för mat??

Ha en skön Onsdag kväll på er =)




Onsdag morgon..

Trött, frusen, vill inte gå ut, kallt ute idag =( Iofs +grader men bara ynka 1,6, *brrr*

Jobb idag igen, 10-14..

Resten av dagens planer beror på om det blir en tripp till flygplatsen eller inte? Blir det inte av så står träning på schemat för mig & Puma, länge sen sist jag var på socialträffarna med alla andra.. Så jag hoppas på att kunna åka dit, träning är alltid bra, speciellt med tanke på att hon inte kör DW just nu iom antibiotikan men snart är den kuren slut =)

Men nu är det prom! Hörs senare =)




Provet..

Hade 48 rätt, 50 var G, 75 VG & sen typ 90 eller nåt MVG av 100 totalt. Trodde INTE att jag hade lyckats så bra, var ju faktiskt nästan G =) Hade jag fått gissa så hade jag nog trott på typ 25 poäng eller nåt? Kul även att inlämningen påverkade slutbetyget, har inte märkt av det tidigare då jag fått betyg!

Ska se klart DH nu, låta Puma gå ut en sista sväng & sen väntar sängen för oss!

Har en plan i morrn som jag hoppas går vägen?

Sov sött!!





Kvällens..

Föreläsning var riktigt bra! Har lärt mig massor =)

Kom hem precis i tid för 2 avsnitt av Desperate Housewifes =) Kan denna kväll bli bättre?

Wiie, wieee, kollade precis skolmailen & japp, kvällen kunde bli bättre!!!

Slutbetyget i kursen som jag var bombsäker på skulle bli IG blev ett G iaf utifrån inlämningsuppgift =) Gissa om jag är glad =)

Nu soffan!




Tisdagen..

Har sprungit iväg för mig..

Kom hem efter jobbet med Pia i ena örat, gosade ner mig i soffan med Puma samtidigt & slappade en kortis, efter det så var det prom dags! Motionsspåret idag med sällskap, jisses vilka jobbiga hundar & ägare det finns.. Men allt gick bra & prommen slutade på ängen för lite lek med apportbocken, hon fattar precis vad jag vill att hon ska göra men tycker det är roligare att bita på den, slutade med att ge henne en godis varje gång hon kom med den, ska nöta mer på det!!

I kväll är det föreläsning på djursjukhuset om Hudproblem, riktigt intressant ska det bli! Ska även försöka kika på lite foder alternativ åt henne då jag är sugen på att byta igen, hon mjällar en hel del & det kan bero på fodret!!

Men nu är det middag & sen iväg =)

Ha en skön kväll!




Tisdag..

Ännu en dag har tagit sin början, ute är det kallt, -0,6 grader *brrr* men det är bara att bylsa på sig med kläder & pallra sig ut iaf!

Har sovit riktigt gott inatt oxå, var riktigt jobbigt att kliva upp men idag ska jag jobba 10-14 så det var ett måste!

Resten av dagen efter jobb ska ägnas åt plugg, Puma & sen i kväll ska vi på en föreläsning om hudproblem på hundar, ser verkligen fram emot den, hoppas den är bra =)

Nu är det ut & frysa!

Ha en bra dag!




Natti natti..

Är det för oss strax =)

Har haft en bra dag idag, fått en hel del gjort på pluggandet =) Fått gå några härliga prommar med Puma & träna lite lydnad under vägen, har verkligen världens bästa tjej!!

Även hunnit med lite surrande i telefonen för ovanlighetsskull ;) Självklart står Pia med på den listan, även några till har hunnits med, som alltid trevligt att svamla bort en stund =)

Ska surfa runt lite till innan sista prommen, men snart är det verkligen dags för sängen, är såå trött idag!!

Sov sött på er =)




Dagen..

Har nu passerat.

Detta har hunnits med:

Morgonprom
Plugg
Fika
Eftermiddagsprom, motionsspåret i långlina, det är så kul =) Hade Pia i ena öret under hela prommen, som alltid trevligt att surra med henne =)
Plugg
Handla mat+ apportbock knallgul i plast år Puma, hon älskade den kan jag säga & har redan hunnit tugga på den! Hade med den när vi gick en bit så att hon endast fick bära på den & det gick bra, iaf korta sträckor sen släppte hon den. Ska köra lite apport träning med den nu & sen testa nån annan variant oxå =)
Efter det blev det en prom med Olga & Dogzen, var ute i höstblåsten lite mer än en timme, kul med aällskap oxå, var en herre som cyklade förbi & kommenterade att vi hade stora fina hundar =) Alltid kul att höra sånt!
Nu är middagen oxå avklarad, stekt palt *mmmmm*, Puma har oxå ätit sin mat & ligger nu mätt & belåten vid mina fötter, ska strax flytta oss mot soffan & plugga vidare!

Ha en trevlig kväll!!





Måndag..

Jisses vad helgerna går fort!!

Puma & jag har sovit som 2 små grisar inatt, sååå skönt!

Är nu utvilad & redo för en ny vecka med nya roliga saker som händer =)

Idag är det mestadels plugg för mig, har prov på Fredag.. Så skoj så ;)

Väntar med spänning på att få veta att det blev ett IG på förra provet så jag kan börja plugga till det oxå.


Skickar en tanke till Pia som har det jobbigt just nu =( Tänker på dig & din familj!! Kraaaam


Nu ska jag hoppa ner i ett varmt & skönt bad & mjuka upp min stela kropp lite efter gårdagens bilåkande!

Ha en riktigt trevlig Måndag på er!




Helgen i korthet..

Igår slappade vi mest, åkte en biltur till Storheden & inhandlade ännu ett täcke, regntäcke denna gång, ser likadant ut som det röda fordrade men hela täcket är grått & sen är spännet runt magen svart, snyggt är det!! Köpte även en ny klotång, storlek large, tycker fröken Puma har så hårda klor så det behövs en ordentlig!

Var förbi klubbstugan en sväng & hälsade på Brorsan, Svägerskan & Fjants uppfödare & hennes hundar =) Som alltid trevligt!

Kvällen ägnades åt slapp, har haft en nattgäst så det bjöds på god mat & sen skön långprom innan sängen väntade.

Idag så ringde klockan 06,00 *gäsp* både jag & Puma vägrade kliva upp direkt, kom tillslut upp 06,30 & då blev det prom, frukost & sen en liten biltur på 25 mil, färden tog oss till Bygdeå & Pumas uppfödare, Kennel Creative. Har tillbringat ett par timmar hos dom med några andra av deras hundar som dom fött upp, tränat lite sakletande, lite lydnad, umgåtts & haft riktigt trevligt =) Puma har visat kunskaper idag som jag inte trodde att hon hade, riktigt kul, nu har jag nåt att jobba vidare på, i övrigt så har hon skött sig bra, vrålat lite när dom andra fått hälsa & busa men hon blir ju så avis ;) Lydnad är verkligen hennes grej =) Blir så stolt över henne!!

Nu ska jag återgå till soffmys, är helt slut efter dagen! Puma har inte ens ätit upp maten idag så jag misstänker att hon oxå är riktigt trött i kväll!

Sov sött på er =)





Kvällen...

Slutade med ett skrovmål på Max som intogs vid klubbokalen, kan nog flytta dit snart ;)

Puma får träningsledigt nu med tanke på Antibiotika kuren, känns bäst så..  Idag har hon varit klart piggare men ändå inte Puma 100%, tröttare än vanligt & sovit en hel del. Men det blir ju bättre sen.. Just nu luktar hon så jäkla illa ur munnen oxå, beror på den dragna tanden & kommer att försvinna men usch vad äckel päckel hon luktar
=( Tack & lov så verkar hon inte ha ont av det iaf =) Hon äter som vanligt & dricker bättre än vad hon brukar göra oxå =)

Ser fram emot en skön sovmorgon i morrn, var ju som sagt uppe kl 2 med henne inatt & sen klev vi upp strax efter 8, har vilat en stund men inte sovit nåt under dagen så det ska bli skönt att komma i säng ganska snart!
Förhoppningsvis så slipper hon vakna & vara orolig oxå..

Nu ska jag återgå till soffan!

Ha en trevlig kväll!





Dagens shopping i bilder..



OBS!! Detta är en HUND leksak, ingenting annat om ni nu trodde det ;)

Vattenskål till Puma, 50 kr på Dollar Store



Gårdagens inköp av täcke,99 kr Djurmagazinet i Öjebyn.. Mycket prisvärt!

 

Lindex Shop Online - PoloklänningBild: Lindex Shop Online

Denna har Matte inhandlat till sig själv, på barnavdelningen dessutom, var annars ;)

Matte Ella har även inhandlat en klippning av håret, oj så skönt att ha en frisyr igen, kunna låta luggen vara som den ska vara & ändå se något, me liiike.. Kommer ingen bild på det idag iaf, så det så!

Har även shoppat lite annat smått & gott, bajspåsar, lite mat osv.. Så nu är det slutshoppat för dagen.

Ska krypa ner & gosa med Puman i soffan, sussa en stund kanske innan det är dags för tvättstugan, känns som att jag nyss tvättade men det är lika bra att göra bort det innan det blir för mycket!

Ha en riktigt bra start på helgen nu alla läsare =)




Shopping tajm =)

Ska strax bege mig iväg & göra stan en snabbis..

Behöver bl.a inhandla en ny klotång till Puma men den får nog vänta nån dag till tror jag? Eller, kanske drar iväg en sväng till Grannstaden med henne & shoppar på Djurmagazinet där? Får se hur jag gör..

Men först ska lokala staden avverkas, får se vad jag kommer hem med, behöver verkligen fylla på kylen nu!

Ha en underbar Fredag!!




God morgon..

Fredag idag!

Morgonprommen avklarad oxå, 0,6 grader ute, kan lova att jag frös iaf! Är så svårt nu i början när det är kallt & varmt om vartannat att veta hur man ska klä på sig.

Puma har återhämtat sig bra, nu är hon pigg igen =) kl 2 inatt så tyckte hon att det var dags att få gå ut & kissa, hon hoppade på mig i sängen & viftade på svansen igen =) Så skönt!

Har en envis huvudvärk just nu, spänningsvarianten, en kopp kaffe, värktablett & frukost ska nog råda bot på den hoppas jag, nackdelen är att jag nu ska tillbringa närmsta timmarna framför datorn med plugg, men det är bara att bita ihop!

Här händer det saker.. Tänker inte berätta mer än så, Pia & några till vet =) Men förhoppningvis blir planen av som planerat! Skulle vara såååå kul =)

Nu ska jag fortsätta med mitt =)

Ha en riktigt bra början på helgen =)




*Snark*

Låter det från soffan. Puma är fortfarande utslagen stackaren.. Hoppas hon är piggare i morrn igen!

Har hunnit med en del pluggande nu, är ca halvvägs, ska göra resten oxå & sen renskriva i morrn, det ska ju vara inne klockan 12.

Har ev en plan för morgondagen, men har inte bestämt mig än.. Morgondagen får utvisa om det blir av eller ej?

Köpte förresten ett nytt täcke åt henne idag, ett fordrat från Dogman, ca pris brukar väl vara 300-400 kr, betalade 99 kr, ett bra sätt att testa märket & se om det håller & är bra kvalitet på det? Ska försöka ta nån bild på henne med täcket när hon är piggare!

Nu är det dags att återgå till böckerna igen..

Sov sött på er!





En lååång dag!

Kom hem för ett par timmar sen & har mest myst med Puma som är en tand fattigare, Matte blev av med 1500 kr, vem har sagt att det är billigt att ha hund? Men åh så värt pengarna det är, hade lätt kunnat skippa massor så länge Puma mår bra tillsammans med mig! Vet besöket gick bra, lite blyg är hon allt men hon sköter sig riktigt bra! Idag fick vetten en puss av henne när han lyssnat på hjärta & lungor, söt Puman ;) Hon fick först en lugnande spruta, sen tog dom med henne & vi( jag & brorsan) fick roa oss själva ett par timmar.. När vi hämtade henne så var hon ovanligt pigg =) Blir så glad när man ser sin Matte oxå =) Hon fick även en kur med Antibiotika på 8 dagar, mest för hålet i munnen men även för halsen, dom kunde se lite rodnad på tonsillerna & då är det bra med en kur innan hon blir sämre!

Har tagit en kort prom med henne, hon vinglar fortfarande, stackarn.. Sen har hon fått middag, med tanke på att frukosten uteblev så tror jag faktiskt att hon var hungrig så hon slukade det lilla hon fick, ville inte ge full portion om hon inte hade velat äta men nu har en vanlig portion placerats i hennes mage & förhoppningsvis gör det att hon piggnar till lite oxå!

Nu ska jag ägna resten av kvällen åt att plugga, hade tänkt göra det efter vet besöket men det tog sån tid så jag har inte hunnit med det än..

Såhär ser Min Puma ut i munnen nu, stackars liten. Men tack & lov så brukar det läka bra & snabbt i munnen =)



Nu en kopp te & böckerna!!

Ha en trevlig kväll!

 





Vet Besök idag..

Nr 6 tror jag att det är, idag är det en framtand som gått sönder som ska kollas, hoppas allt går bra =) Får med mig snälla Brorsan som är den som ska hantera henne medans en nervös Matte tränar på att bara vara & hålla nerverna i styr =) Övning ger färdighet!

Håll tummar & tassar för att allt går bra idag =)





Hemma igen..

Efter några timmar på vift =)

Bilåkandet har gått superbra =) Puma har legat i Lillebrors knä nästan hela vägen till flygplatsen, på hemvägen fick hon hela baksätet för sig själv igen & även då legat en hel del!! Är så glad att hon verkligen börjar kunna slappna av i bilen nu! Är sån skillnad jämfört med när hon kom, då satt hon bara & flåsade hela resan..

Träningen har gått bra, inte ett ljud åt nån mer än när hennes nya kompis Bonnie fick hälsa på en annan hund, då lät hon illa & viftade på svansen, hon blev riktigt vis!! Det är ju hennes Bonnie juh!

Nu är det dubbel avsnitt av Greys Anatomy & mys i soffan, efter det sängen!

I morrn blir det tidigt, Vet besök som gäller =(

Sov sött!




Puma aktivering..

Kan leda till skärsår men oj vad värt det!!

Har skurit hål i en tennisboll, självklart slant jag med den vassa kniven & skar mig lite på tummen & pekfingret.. Men skam den som ger sig! Nu har Puma en boll med några godis bitar i, godis som hon gör vad som helst för, så nu kommer hon att få jobba en stund för att komma på hur dom ska komma ut =) Så kul att se henne när hon får fundera & känner lukten av det goda =)

Skojade även till det i morse med henne när hon var på bushumör så hon fick "öppna" godis post =)



Trots att det prasslade & lät så antog hon den utmaningen på en gång =)


Hunnit med att byta sängkläder i ilskan, ta ett bad & faktiskt plugga lite! Ska krypa ner i soffan & läsa en stund till medans Puma arbetar med bollen =) Hihi, vad hon kämpar!

Sen blir det en prom för oss & ännu mera plugg!

Ha en underbar dag!




*Morr*

Lugn & fin Ella, lugn & fin..

Har ju börjat om med skolan igen, ska studera tom 25/12 i år. Har påbörjat utbildningen den 7/9 & studiestöd fick jag beviljat den 16/9, men tror ni jag fått nån utbetalning? Nä just det, jooo för att skolan inte har kunnat meddela CSN att jag påbörjat min utbildning än.. Fy faaan säger jag bara.. Spännande att se när denna månadens räkningar kan betalas? Var ju på skolan i fredags & skulle kolla om människan var där, men inte det, lämnade en handskriven lapp som en annan medarbetare på skolan lämnade på kontoret, skrev att det var bråttom & att jag ville få veta när det var meddelat till CSN att jag var antagen, har inte hört ett ljud än så länge.. Börjar bli riktigt irriterad nu! Har mailat idag & förklarat att jag behöver mina studiemedel för att bl.a annat kunna köpa böcker m.m. Får se om det går enklare via mail??

Är så irriterande att det ska behöva vara såhär! När jag började i våras så gick det hur smidigt som helst, varför ska det krångla denna gång? Fattar verkligen inte!!

Well, fått ösa ur mig lite nu.. Åter ett leende på läpparna, ska gå & städa bilen nu!

Tjingeling..




En Bra Dag!

Ska det bli idag =)

Dagen kunde inte ha börjat bättre heller =)

Hann inte mer än komma ut från huset så möter jag en förälder till an av tjejerna jag tränar, hon stannar med bilen & ville bara berömma mig för träningen igår, hon tycker att jag är duktig med barnen & att det syns att dom tycker det är kul på träningar, att dom lyssnar bra osv =) Sträckte på mig, sa TACK & tog verkligen åt mig berömmmet =)

När vi gått en bit så kommer det en smal sträcka med gräs som vi ska följa, Puma stannar & bajsar & under tiden kommer en skolklass & ena halvan av den passerar, sätter Puma & låter dom gå, en pojke säger att hon är fin & kommer framåt mot oss, säger då på en gång att han inte får hälsa på henne, inte för att jag inte litar på henne men tycker inte hon behöver hälsa på allt & alla som vill hälsa på henne faktiskt! Det har hon inget behov av. Sen så går vi en bit mellan 2 grupper med barn, Puma sköter sig riktigt bra, har bra kontakt med henne trots att det kommer barn som springer förbi osv, massa surr & skratt & tjoande har barnen för sig oxå =) Fick beröm av läraren till klassen som tyckte det var bra att pojken inte fick hälsa & förklarade för barnen att man inte ska gå fram till okända hundar utan man frågar först om man får hälsa!

Nu är det plugg som gäller resten av dagen..

Ska snabbt städa ur bilen & göra plats i baksätet, Familjen ska skjutsas till flyget idag, en vecka i Turkiet ska dom på, gissa om jag är avis =( Men å andra sidan så har jag finaste Puman så jag bryr mig inte så mycket!

Ha nu en underbar dag! Det ska vi ha =)




Kvälls myser =)

Med Puma i soffan & kikar på K-9 Cops på Animal Planet, riktigt intressant är det, duktiga hundar & förare, imponerande att se.. Dock så tror jag att det går lite våldsammare till i USA än här i Sverige. Skulle vara otroligt häftigt att få se hur det funkar här med polishundar osv.. Skulle gärna besöka en hel del olika hundträningar, typ skydd, personsök osv..

Puma har varit en otrolig matte gris sen jag kom hem strax före 8, legat i soffan & hon har legat ovanpå mig & bökat runt, ska promt ha halsen under min haka & dregla på mig ;) Men vad gör man inte.. Nästan 1 1/2 timme har hon legat så innan det tillslut blev för varmt för henne & då är det bara golvet som duger.. Nu börjar hon lära sig vad mysa betyder oxå =) Säger åt henne - Ska vi mysa i soffan, då springer hon & sätter sig där mitt huvud brukar ligga & sen när jag är på plats lägger hon sig ner & trycker in huvudet under min kudde eller lägger det ovanpå mig =) Så gulligt!

Träningen gick kanon bra =) Sötungar!

Nu ska jag återgå till soffan & slappa =)

Sov sött på er!




Hunnit med..

Att äta frukost, diska, bada, har läst ca 50 sidor i boken oxå, duktig Ella, har precis kommit in från dagens DW pass, Puma & Zita har skött sig fantastiskt bra, inte ett ljud när vi möttes, dom har tom kunnat titta på varann idag utan att det blivit nåt tjafs..

Nu är det soffan som gäller, kanske en tupplur & gos med Puma & sen plugga lite till innan det är träningsdags =)

Vad händer hos dig då?







Tisdag!

Morgonprom avklarad.. Blev 40 min, raskt blandat med skritt & gå fot för Puma, kan vara jobbigt med det speciellt när det kommer en häst med vagn bakom, hon är så nyfiken på & förtjust i hästar min hund =) Tror nog hon tänker- Ååhh, där kommer en sån stor Godis(läs bajs)maskin, stanna nu så jag får smaka gott =)

Idag ska det pluggar, tränas med Puma & träna med kidzen.. En fullspäckad dag med andra ord =)

Bäst att sätta fart så jag hinner nåt innan vi ska träna!

Ha en underbar dag på er=)




Tidig kväll..

Blir det för oss i kväll =)

Har varit ute på långprom med brorsan & svägerskan, Puma har i vanlig ordning skött sig, enda gången hon varit stygg var när en bil stannade i mörkret & dörren öppnades men annars så duktig så =)


Tänker på dig, beundrar dig för ditt beslut! Kom ihåg det bra & glöm det dåliga nu, minns dom bra tiderna! Beklagar verkligen!
Nu väntar sängen med min varma Puma..

Sov sött på er =)




Dagen..

Har varit sådär, som jag skrev tidigare så är det nåt jag tänker på..

Har iaf tagit vara på tiden med Puma idag, iband händer saker som får en att tänka efter & njuta av livet man har!

Har iaf hunnit med ytterligare en prom, motionsspåret denna gång, 45 min var vi ute, sakta upp & sakta ner i alla backar, tror hon börjar lära sig vad som gäller, när det inte går upp eller ner så är det bus & springa & lukta som är ok.. Knatade sedan hemåt & passerade "våran" äng, märkte på henne att hon gärna ville gå där så vi gjorde det, av med kopplet & sen var det tafatt som gällde, fasen vad hon kan springa denna lilla hund, och vad kul hon tycker det är när man jagar henne eller gör konstiga saker, typ hoppar & tjoar eller gör grimaser åt henne =) Bjuder gärna på det om nån förbipasserande skulle se oss =)

Nu är det soffan som gäller, Puma har redan parkerat sig där & väntar på att få mysa, har ju faktiskt ignorerat henne hela eftermiddagen med tanke på sömnaden som jag pysslat med, iofs har jag väckt henne ett par gånger för provning av täcken, inte poppis kan jag meddela! Men mysa var det nu =)

Ha en trevlig kväll!




Design By Ella

Har agerat sömmerska under dagen, har länge tänkt göra det & idag så tog jag tag i det vilket resulterade i 3 nya fleecetäcken åt Puma =)

Ett lite längre som är tänkt att kunna dra över sele ex vis vid pauser i träningen..

 

Ett lite kortare, mer till prommar..

Ett lite mer avancerat, går in under magen & knäpps på ryggen..



Samma täcke, kan bara inte låta bli att bjuda på lite mer Puma =)



Å lite mer Puma =)

Åh vad jag tycker om min Puma =)





Skärpning...

Är det som gäller nu!

Hjärnan & kroppen vill inte vara med i leken idag, har nåt som stör mig som jag funderar på, kan inte släppa det.. Pratade en lång stund med Pia gumms om det & det gjorde nog att jag började fundera ännu mer på det? Well, finns inget jag kan göra mer än att önska att det vore annorlunda & att mitt hjärna hade en av & på knapp ibland!

Tog en biltur med Puma för att rensa lite i tankarna, åkte till klubbstugan & tog en prom runt där, i vanlig ordning hittade hon en riktigt mysig & dammig fläck som hon absolut skulle rulla på.. Trots att hon blir smutsig så kan jag inte hindra henne, inte när man ser hur hon njuter när hon rullar sig, lite smuts får man väl tåla ;)

Ska göra ett ryck nu, få bort disken, ta fram dammsugaren en vända, fundera på middag & nånstans däremellan ska böckerna fram, skolböckerna alltså! 

Ha en härlig Måndag!! 




Tråkigt!!

Har ca 20 unika läsare per dag & ändå så är det bara typ 3 stycken som kommenterar?

Jäkla smygläsare, skärpning!




Äntligen Måndag!

Känns som att idag kommer att bli en bra dag =) Det är ju så att allting blir vad man gör det till, eller hur?

Har fått prata med Pia gumms en stund, lika trevligt som alltid =)

Ska ta en snabbdusch nu & sen bege mig ut & handla lite, efter det är det plugg som gäller! Har en hel del att göra kan jag lova!

Nu är Camilla Läckberg boken slut =( Men oh så bra den var, kan verkligen rekommendera dig att läsa den!

Ha en riktigt bra Måndag!!




En styrkekram..

Skickar jag till en tjej som har det jobbigt just nu, som jag skrev, jag finns här!!


Har funderat på en sak..

Puma har börjat hicka på morgonen, vad kan det bero på? Vet ju själv att jag kan få hicka typ när jag fryser & så.. Kan det vara samma för henne eller beror det på att hon behöver gå ut eller? Nån som vet?


Blev inte så mycket film idag, såg början men sen fastnade jag i att läsa bloggar.. Alltid lika intressant!

 



Måste betämma mig om nästa helg nu, skulle vara så skoj att åka men det är så trist att åka ensam.. Ska kolla om jag får med mig nån =) Har ett alternativ =)

Nu ska vi mysa vidare!

Ta vara på varje dag tillsammans, man vet aldrig när den sista kommer....

 





Söndagen..

Har varit en underbart skön slapp dag =)

Sovmorgon, frukost i lugn & ro =) Puma fick nåt knasryck när hon ätit & lät konstigt så det slutade med att hon fick gå ut igen, kan lova att hon käkade gräs! Undrar om det är nån förkylning eller nåt på G för henne? Men vi ska ju ändå till Vetten på Torsdag så då får dom kolla halsen oxå igen när hon förmodligen ska sövas igen =(

På eftermiddagen så mötte vi upp Sofia & Helena med Maysan & Tyra för bus i skogen, var ute en timme & prommade i sandbackar, mossa osv, supermysigt! Strålande sol & varmt & skönt var det!

Sen var det hemåt som gällde, slänga oss ner i soffan, Puma var så trött så hon sov & jag läste såklart boken, ca 2/3 delar av den är klar nu =) Resten blir nog i kväll ;) Ska bli spännande att få svar på alla frågor som byggs upp i handlingen! Hann även sussa en stund & det var såååå skönt!

SEn var det middag, dusch & sen möte.. Har nyss kommit hem & hann se sista 10 min av Ensam Mamma, får se reprisen sen kanske? Nu är det i vanlig ordning Poirot för oss =)

Nu kallar tv på mig, ska njuta av en kopp te oxå =)

Ha en trevlig kväll!




Djupa tankar..

Såhär på förmiddagen..

Har sovit sådär inatt, drömt massor konstigt? Även Puma har bökat en del. Undrar hur mycket hon påverkas av att jag drömmer & tvärtom? Drömmer jag när hon drömmer & tvärtom? Kan det vara så att hon känner av mina oroliga drömmar & själv drömmer konstigt? Sägs ju att hunden känner av våran sinnesstämning? Vad tror ni?

Planen för dagen är iaf att ta en skön prom strax, ska bara avsluta kaffekoppen =) I kväll är det möte.. Har planer på att kanske träna ett pass DW under dagen oxå, beror lite på sällskapet..

Har kommit ungefär halvvägs i boken nu, den är riktigt spännande som alla Läckbergs böcker är =)

Näpp, dags att ta sig ut nu!!

Ha en skön söndag!




Efter...

En skön kvällsprom väntar nu soffan för oss, skönt att få komma ut. Har gått nästan en timme & utforskat lite nya stigar, har tänkt göra det länge men inte blivit av men nu i kväll passade vi på =) Måste ju hitta en massa bra stigar där jag kan gå koppelprommar & låta Puma pulsa lite snö ;) Enligt en person som jobbar med avläsning av röntgen plåtar så är koppelprom & pulsa lite snö i princip det enda Puma får göra.. Men hallå liksom, bor i Boden, här är det en jäkla massa snö på vintern & koppelpromenader i all ära men en hund måste få vara hund oxå =) Så Puma kommer att få göra allt hon gillar oavsett vad hennes grad på röntgen säger, så länge hon inte har ont så kommer inte jag att hålla tillbaka henne alls!

Har fått rensa huvudet på en massa tankar oxå under promenaden, inte för att jag är nåt klokare nu iaf men skönt är det ändå..

Har kommit fram till att Puma är mycket gladare & mer arbetsvillig när jag inte har varit hemma hela dagen med henne  pluggat, hon har lättare för att busa oxå när hon fått sakna Matte lite =)

Har förresten utmanat Puma lite idag, har testat tidigare med att gömma godis under burkar men hon har inte riktigt fattat att det är nåt där. Idag tog jag en stor bit korv & en genomskinlig burk, jisses vad jag fått skratta åt henne, hon har puttat runt burken, tryckt nosen hårt mot den, puttat lite till, till slut fick hon in den i en hörna & lyckades putta upp den lite & med hjälp av tungan få fram korvbiten, väntade på att hon skulle använda tassarna men inte denna gång.. Skönt iaf att hon fattat vad leken går ut på =)

Nu är det soffmys =)

Ha en skön kväll!




Lördag =)

Vilket innebär lördagsgodis =) Har hunnit smälla i mig halva påsen än så länge nu innan middagen =)

Jobbat idag, inte känt mig på topp alls, haft en envis huvudvärk som förföljt mig trots värktablett.. Jobbigt! Hoppas bara att jag slipper bli sjuk =(

Efter jobbet var det hemåt som gällde, ut med Puma, hamnade i barkspåret där vi har gått duktigt, i alla upp & nedförbackar så har det varit skritt för henne som har gällt, inte jättepoppis men ack så bra träning =)

Efter det så väntade soffan & vila i 1 1/2 timme, känns lite bättre nu men inte helt bra.

Är bjuden till Camilla i kväll på partaj men det hoppar jag över då jag inte känner mig sällskaplig för 5 öre+ att huvudvärken inte är borta, inte så kul sällskap alltså!

Var förbi Mamsen på hemvägen efter prommen & fick låna bok, Camilla LÄckbergs nyaste, gissa vad jag ska göra i kväll!

Håller på att fixa middag nu, Hamburgare & Pommes med rostbröd blir det, mums!

Nu är det mat & sen vidare slapp i soffan, ha en trevlig Lördag på er =)







Kvällen..

Föreläsningen vi har varit på har haft temat Aggressiva hundar, riktigt intressant måste jag säga & konstig nog så har det inte pratats nåt om sk kamphundar, var lite rädd för att den typen av diskussion skulle komma men å andra sidan så var det kunniga hundmänniskor där så det kan ju ha bidragit.

Hon som pratade hette AnnChatrine "Ankan" Edhoff, vet inte om namnet blev rätt nu men nåt sånt? Hon var riktigt rolig att lyssna på, tiden flög iväg =)

Har inte gjort så mycket mer idag faktiskt, efter provet så väntade soffan & en tupplur med Puma, sååå skönt!

Sen har det prommats oxå, Puma har fått ett DW pass idag, nästan 20 min 3 kg, som alltid så tyckte hon det var skoj =)

Såhär ser Puma ut när hon drar, dagen till ära i röd polo från Mattes garderob =) Den har hon för att minska skav i armvecken & runt halsen, kan meddela att det är stor skillnad framförallt i armvecken, ser fram emot när hon får sin egen sele nån gång i framtiden?

 

Polo kommer jag alltså fortsätta använda på henne tills dess att selen är klar, kan lova att folk kollade idag, gick igenom den byn där vi bor & som om det inte var nog med att hon hade kätting efter sig så gjorde nog polon sitt oxå, haha.. Men fine, titta ni på oss snyggingar ;) Gör inte så mycket =)

Nu väntar en sista prom för oss, lite tvätt i nacken & sen sussa. Jobb för mig i morrn, 10-14, skönt med lite extra pengar!!

Sov gott =)





Åt fanders..

Gick det på provet, är 100% säker på att det bli omprov! Kändes som att jag inte fattade nånting när jag satt & läste igenom provet, undrade nästan om jag hade fått fel prov eller nåt?

Har sussat en stund med min raring i soffan =) Så gosigt så =)

Kvällen ska förhoppningsvis ägnas åt en föreläsning, mer om den om jag/vi får plats på den, ska bli spännande, är ett intressant ämne =)

Nu ska jag återgå till slappandet, fryser som fasen idag, måste vara detta tråkiga höstväder som gör det?

Vad händer hos dig då?





*Brrr*

Vad kallt det var att kliva upp ur sängen idag =( Har sovit riktigt dåligt oxå men fick en riktig mys stund med Puma innan vi klev upp iaf =)

Drömt så konstigt inatt, vaknat, somnat om, vaknat osv. Hela natten har det hållit på så, vet inte vad det är som stör mig just nu? Kanske är provnerverna? Ska iaf bli skönt att få göra bort det & sen åka hem & sussa lite till!

Kallt ute idag, -1,6 grader, usch så jobbigt det är! Såg igår att den första snön har fallit uppe i Kiruna tror jag det var? Så Pia det finns hopp om snö ;)

Ska dricka upp mitt morgonkaffe nu, prom med Puma & plugga lite till sen!

Ha en skön Fredag!!




Snart..

Är även denna dag slut!

Har haft näsan begraven i böcker större delen av dagen, kan lova att huvudet är fullt nu! Känns ändå som att jag inte alls har nån koll på nånting men det får vi se i morrn? Ska läsa lite till nu & sen ger jag upp, kan inte nöta in hur mycket som helst.. Går det så går det annars får jag göra om det, så enkelt är det!

Puma har fått njuta av att mysa med matte massor idag, har hunnit med 2 stycken power naps på soffan för att orka läsa vidare, så mysigt så =)

Släpade med brorsan & gammel Besten ut i skogen & har kört lite person sök, Puma skötte sig bra, hon tycker det är så skoj =) Besten han hade lite för bråttom så det gick sådär, han hittade mig tillslut efter att ha knatat lite i skogen & luktat först =)

Så det var min dag det, kommer att sova gott i natt!

Ajöss =)

 

Lyssna & njut =)





Vetrinärbesök bokat..

Igen, tror att det är nr 6 denna gång, detta sedan April =( Usch & blä..

Detta besök gäller en avbiten framtand, skulle vara skönt att slippa men bättre att göra bort det innan hon får ont av det. Just nu så äter & dricker hon precis som vanligt =) Så hon verkar inte alls besväras av det tack & lov!

Dagens plan är: Plugg, plugg, plugg... Har funderat till & från på detta jäkla prov, om jag ska vänta en vecka till eller inte men nu jäklar ska det göras bort! Bättre att göra det & få göra om det än att bara vänta å vänta.. Sen ska jag ju göra ett annat prov nästa vecka oxå så det är bara plugga som fasen nu närmsta veckan!!

Ska hoppa ner i ett varmt bad nu tillsammans med pluggboken, oj så spännande att läsa finansiering & kalkylering i badet men vad gör man inte..

Ha en skön Torsdag på er!





Nya favorit låt..



För tillfället iaf =)

I like Bon Jovi ;), ser fram emot nya skivan som kommer i November, fanns massor med guldkorn på den förra som jag verkligen gillar!





Bästa Puman =)

Träningen gått bra =)

Blev ett DW pass, 10 min 3 kg, vila, 10 min 4 kg, jisses vad hon gillar det, bara knatar på i full fart, skulle hon få välja så skulle hon nog köra mer än hon får.. Men med tanke på höfterna så tar vi det lugnt & försiktigt =)

I kväll har Olga mätt henne för selen så snart har vi en egen =) Tjohoo så snygg hon kommer att bli!

I övrigt så har hon skött sig bra, blivit kollad av en för henne okänd person, visitering av kropp samt tandkoll, det var inte jättekul men hon försökte inte gå bort & det är ett stort steg framåt =)

Har upptäckt att lillan har bitit sönder en framtand =( Dyrt vet besök igen med andra ord för att dra den, tack & lov så märks det inte på henne, hon äter som en gris & dricker som vanligt så det är ju bra!

Mot övriga kompisar så har hon oxå betett sig, nåt litet skall har det varit men vilken skillnad det är på henne jämfört med innan, nu börjar det vara kul att åka & träna utan att få brottas med en galen hund varje gång..

Träningen avslutades med att Puma & Bonnie fick leka en stund tillsammans, oj vad flickorna har sprungit! Ännu en ny lekkompis för Puma =)

Har även kört lite mental träning med henne idag, har fått henne att krypa under 2 kökstolar som står tillsammans =) Wow så kul att hon gör det =) Hon har även hoppat upp på stolarna, nåt hon inte gjort själv tidigare, hon sitter gärna i knät men inte på egen stol, men nu har vi nåt att nöta på =)

Hon har även skällt på kommando idag =) Stod på balkongen & Lillebror cyklade förbi & stannade & pratade.. Hon brukar kunna skälla till lite när hon blir glad så idag förekom jag henne & gav kommando skall & det funkade, bara att nöta vidare på det oxå!

Nu är det soffan & lite plugg som gäller *gäsp* ska försöka iaf!

Sov sött på er sen!





Dagen än så länge..

Har gått ut på att promma Puma, jobba 4 timmar, vila lite mer än en timme & nu är det matlagningsdax & plugga som gäller! Ska ev iväg & träna sen med Puman oxå, ett DW pass samt ev ett person sök står på min plan över kvällens träning, sen hur det får vi se?

Ha en bra kväll =)




God morgon..

Morgonprom avklarad & frukost =)

Nu är det en snabbdusch & sen jobb som gäller 10-14 idag.

Hörs senare!




Nån som vet?

Hur fasen man infogar ett youtube klipp så att det syns en ruta??

Är en trögskalle ibland ;)




Ingen bra blogg dag idag..

Har helt enkelt inte haft tid =)

Större delen av dagen har jag pluggat, prommat med Puma, ätit eller sovit ;) Fast bara en liten stund idag!

Hunnit ha besök av sötaste tjejen E, länge sen sist, hoppas allt löser sig för dig! Hunnit med att prata en kortis med Pia gummsan oxå =)

Nu i kväll har jag haft träning 1 1/2 timme med dom små som skött sig superbra =) Stolt Ella!

Förbi en sväng på Wp träningen oxå & sen & tanka bilen...

Sen bar det av hemåt, gissa om det var nån som var glad när jag kom hem =) Är så kul att komma hem nuförtiden när man vet att det är nån som väntar på en, som älskar en över allt annat på jorden, i hennes ögon är jag bäst =)

Ska dricka en kopp te nu & äta macka, måste fylla på med lite energi så att kvälsprommen orkas med & sen lite pluggande på det oxå =)

Ha en bra kväll!




Härligt =)

Med glada nyheter när man loggar in =) Fick VG på inlämningen jag gjorde i Fredags =) Tjohooo..

Nu är jag peppad för dagens plugg oxå!

Vaknade hyfsat tidigt, klockan ringde halv 9, har legat kvar i sängen & gosat & slappat =)

Ska strax bege oss ut på prom, sen frukost & plugg!

Ha en skön Tisdag & håll tummarna för att jag får nåt kul i posten idag =)




Norrsken, Stjärnklar himmel & Kamphundar på promenad ;)

Vilket härligt väder det är ute den här tiden på dygnet, om man bortsett från att det börjar vara jäkligt kallt, var dock bättre klädd i kväll så jag slapp frysa häcken av mig som igår ;) Har gått prom med Brorsan, Olga & alla 4 hundarna. Som vanligt så har Puma & Puma pussats, Fjant har gjort några små attacker & försökt pussa på Puma som var villig till en början men sen lessnade hon..

Har även fått gå med farbror Best i koppel, jag & brorsan bytte en stund då min Puma gick & tittade trånande på honom ;) Hihi.. Puma hon har många killar & Matte har ingen =( Best skötte sig hur bra som helst, han tom skällde för att det var skoj =) Ingen risk att nån vågar komma för nära honom med det skallet =)

Nu väntar sängen strax för oss, ingen stödvila för tant Ella idag just för att kunna komma i säng i någorlunda vettig tid. Får se om Puma tänker följa med, just nu äter hon sitt nya ben med bacon smak, verkar som att det dög tillslut? Det knakar & knastrar ordentligt i hallen nu kan jag lova =) Men oj så gott hon tycker att det är =)

Nåja... Hörs i morrn igen =)

Kom ihåg att lämna en kommentar innan du lämnar oss för den här gången =)




Our Day So Far...

Dagen har inte haft så mycket att erbjuda dessvärre..

Puma har fått gå ett DW pass med 3 kg, 20 min, som sällskap fick vi med oss Olga & Fjant, Puma & Fjant försökte pussas en hel del & hade gärna härjat en stund om dom hade fått men man kan inte göra sånt varje dag ;)

Puma har sen fått en skön dusch indränkt i såpa för att få bukt med alla små knölar hon har i nacken, nästan som små finnar, tror att det är värmeutslag eller nåt? Hon har samma i armvecken men där ser det mer ut som skavsår, kan bero på att DW selen inte sitter så bra som man kan önska men snart kommer hon få en egen måttsydd & då försvinner det förmodligen, har iaf testat att först tvätta ordentligt med klorhexidin & sen smörja med helosan för att få bukt med det. Hoppas det funkar?

Matte har ägnat större delen av dagen åt skolböckerna, har hunnit med att svara på nästan 50 frågor, 2 kapitel av 14 inför provet på fredag, har alltså en del kvar.. Är så jäkla många uttryck osv som gäller att lägga på minnet, skit jobbigt =(

Har mutat Puma med märgben nu så att hon har nåt att göra en stund medans jag ska fortsätta plugga lite. Ooops, ser precis att benet flisar sig, sopkorgen nästa för det & Puma har fått ett annat som dessvärre inte var lika intressant =( Elak Matte..

Dags att återgå till böckerna nu..

Tjingeling =)






Knas Puma in Action..





Idag tar hon verkligen priset för knasigaste hunden.

Asfalten är nylagd nån gång tidigt i morse en kortare sträcka & hon har rullat på en stor del av den sträckan, ojoj.. Tur att den inte har fastnat i pälsen, försökte verkligen dra med henne när jag såg var hennes plan var men sen började jag bara skratta i stället när jag såg hur skönt hon tyckte att det var. Måste ha varit att den asfalten var lite varmare eller bara härligt kladdig eller nåt?

Nu är morgonprommen iaf avklarad, sovmorgon idag igen =) Verkar som att både jag & Puma kan sova massor just nu, vet inte varför? Men nu måste jag skärpa till mig!

Ska jobba Onsdag & Lördag denna vecka så då måste jag ändå upp tidigt..

Nu är det duschen som gäller & sen skolböckerna =)

Ha en underbar Måndag!!





*Brrrrr*

Så kallt det är ute nu, inte kul alls!

Tog en sen kvällsprom med Olga & Pumorna, har pratat om lite ditten & datten, trevligt som alltid att utbyta lite skvaller om folk man känner. Blir alldeles upprörd över hur vissa människor beter sig alltså, men det är väl så när man är så liten så man inte förstår bättre?

Nu väntar sängen för oss =)

Sov gott!




Vilken härlig dag =)

Bara slappa har vi gjort =)

Åkte & lämnade igen filmen efter en skön prom, åkte förbi & hälsade på min Mormor oxå, hon blev så glad över att se oss som vanligt =)

Har sett Ensam Mamma söker nu, finns nån Ella kille där faktiskt..

Vad jag kan sakna kärleken ibland, närheten till en annan människa eller inte så mycket närheten fysiskt men närheten mentalt, att vara med nån som vet vad jag tänker innan jag själv vet det..

Brukar tänka ibland på om det verkligen finns nån därute för mig? Nån som acceptera alla små egenheter jag har, mitt humör, mitt behov av ensamheten.. Nån som kan se mig för den jag är?

Brukar lyssna på denna ibland när jag behöver bli stark : Gabriellas sång- Helen Sjöholm

Nu ska vi mysa vidare & se Poirot =)




Slappis söndag =)

Har jag & Puma idag..

Kollade lite på tv tidigare & sen sussade vi en stund, så skööönt =)

Har fortfarande inga planer för dagen & jag tror att det kommer att få fortsätta så oxå =)

Mys med Matte i soffan..

 

 

Klart Puma ska få lördagsgodis

 



Spännande...

Kan lova att hon tyckte det var skoj även om påsen till en början var liiite läskig ;)

Ska pallra oss ut på en prom nu & sen åka & lämna tillbaka filmen.. Köpa lite godis, behööver soooocker =)

Vad händer hos dig då??





Sovmorgon..

Blev det för oss idag, en lång sådan dessutom =) kl 11 så kom vi oss upp ur sängen, hihi..

Har hunnit med morgon prom, mötte Olga & Fjant på vägen så det slutade med att Puma & Fjant fick härja tillsammans på en äng, jisses vad skoj dom har =) Har hunnit med frukosten oxå så nu är det slappa en stund som gäller..

Den enda planen för dagen idag är Ensam Mamma Söker kl 20.00, utöver det så har jag ingen aning om vad vi ska hitta på?

Måste komma ihåg att lämna igen filmen oxå men det är inte förrän om ett par timmar den ska vara tillbaka.

Nu ska jag kika runt i mina favorit bloggar innan jag ska lägga mig i soffan en stund & slappa =)

Ha en skön Söndag!





Utmanad..

Av Camilla & Bonnie =)

1. Vad är det för ras på din hund?
American Staffordshire Terrier

2. Kön?
Tik

3. Vad kallar du den?
Puma, gumman, Pumisen,

4. Har den något kennel namn?
Ja, Creative Cover Girl

5.När är den född & hur gammal är den nu?
Hon är född 10/3 2005 & är nu 4 1/2 år.

6. Har du den för sällskap eller något annat? Utställning, jakt etc.
Sällskap & promenad kompis, har provat på utställning..

7. Har ni gått/ska ni gå några kurser ihop?
Inga kurser än men jag vill =)

8. Är det din första hund eller har du haft hund förut?
Har haft en blandis när jag var liten som hette Zizzi, raserna var Schäfer, Grand Danois, Dobbermann el labrador?, Spets & S:t Berhard, en riktig kamphund ;)

9. Har ni besökt vetrinären nån gång?
Oh ja, 5 besök än så länge..

10. Det roligaste din hund vet?
Allt som gör Matte glad, älskar att få beröm =)

11. Det tråkigaste din hund vet?
När Matte blir arg..

12. Har din hund några vanor eller ovanor?
Kan låta väldigt illa mot vissa hundar men det jobbar vi stenhårt på.

Älskar att kura ihop sig med Matte under täcket =)






Posta gärna en bild i slutet.

Jag utmanar ALLA som läser detta & har hund att kopiera & posta på sin blogg & meddela i en kommentar när ni gjort det =)


Sista prommen för oss nu sen väntar sängen =) Sov gott!






The Accidental Husband..

Hette kvällens film.

En charmig historia om en radiopratare som ger råd om förhållanden till folk som ringer in & pratar. Filmen är hyfsat förutsägbar men ändå en story som funkar bra, en film för alla som gillar gulligt & kärlek ;)

Snyggingen från Greys Anathomy är med, Chris North tror jag han heter, riktigt ögongodis ;) Me like =)

Puma har varit helt utslagen hela kvällen, inte ens orkat lyssna på att det låter i trappen, annars brukar hon skälla på sånt men inte i kväll =) Blir fler såna pass för henne ;) Skönt att hon är trött både fysiskt & psykiskt..

Nu ska vi mysa en stund till innan sängen väntar för oss =)





Jisses vilken dag =)

Massor av saker har hunnits med =)

Tvätt, städning, ta hand om all tvätt, diska flera gånger om, laga middag & sen träna dubbla pass med Puma.

På eftermiddags prommen så har hon fått bära sin väska med totalt 1 kg i, hon är så stolt när hon får ha den på.

Efter det vilade vi en stund då vi båda var super trötta efter tvättandet & städandet.

17.30 var det träningsdags, Har hunnit med en del passitivitetsträning, dvs att bara få vara med & ta det lugnt, har gått bra fast det har varit många hundar på plats. Idag var vi 9 hundar där, kul när man blir några stycken! Har hunnit köra sök,alltså person sök i skogen med henne, brorsan fick gå iväg & gömma sig för oss, sele & långlina hade vi självklart på, väl förberedd med en tröja som han äger, Puma fick nosa på den & sen var det full fart, önskar jag hade film på det, jisses vilken fart trots kvistar,stockar osv.. Hon skötte det riktigt bra oxå, tappade spåret i början men sen var det fullt fart, vilken lycka när hon väl hittade honom sen =) Det kommer vi att göra fler gånger, ska fösöka lägga några blodspår åt henne oxå framöver, måste bara få tag i en klöv först, lite trist med bara ett märgben som belöning tycker jag iaf.. Men vi får väl se vad hon tycker? Märgbenet kanske är bättre?

Nu är det filmdags för oss i kväll igen.. Vad vi ska se får du veta senare =)

Ha en trevlig kväll!





Klart för dagen..

Med tvättandet =) Nu är allt upphängt & det luktar gott här =)

Ska försöka ta fram dammsugaren nån gång under dagen, skura av oxå med tanke på att jag tvättat en del av mattorna & då är det skönt om golven är rena =)

Sen har vi inga fler planer jag & Puman men nåt skoj måste vi hitta på idag =)

Har några måsten som måste göras, lämna tillbaka filmen, vattna mina blommor oxå innan dom dör ;) Mamsen, dom saknar dig =) Men utöver det så är vi fria idag =)

Ska klura på vad vi ska göra nu!

Ha en bra dag!







Tragiskt..


Är detta..

Läs denna artikel: Saza 10 biten till döds i hiss , blir så förbannad på sånt där! Tack & lov så användes inte uttrycket Kamphund här utan det gissas vilken typ av ras hunden är, hoppas verkligen denna hundägare ger sig till känna & tar sitt ansvar för vad hennes hund har gjort!




Uppe tidigt idag, kl 9 kom vi oss upp, tvätten är hämtad & nya maskiner snurrar på för fullt. Har 4 maskiner som ska köras idag!

Ska dricka upp det sista av mitt morgonkaffe nu & sen bege mig ut i solen med Puma..

Ha en undebar Lördag =)





Marley & jag..

Var en underbar historia, tom jag som påstås vara känslokall fällde krokodiltårar.. Puma den lilla gosgrisen undrade såklart vad matte höll på med & slickade bort tårarna.. Älsklingstjejen.. Kan verkligen rekommendera den filmen!! Men räkna med att fälla en & annan tår ;)

Har nästan fixat all tvätt nu i kväll, luktar såå gott & så skönt att ha det gjort för nån vecka framöver, jisses vad mycket mer kläder som går åt när man har hund... Speciellt en rabiat hund som kan hoppa upp på en med leriga fina tassar ibland.. Kul eller inte kul!

Nu är det kvällsprom med Puman, hoppas det har slutat regna nu, annars blir det en kortis..

Vad har du hittat på då?





Vild & vågad =)

Är jag idag, det är ju trots allt Fredag ;)

Ska bli spännande när jag kommer ner i tvättstugan igen & får se vilken färg mina mattor har, har kastat in svarta & vita i samma, kanske dom är gråa? Eller rent av svarta? Gör inte så mycket isåfall.. Har börjat inse nackdelen med vita mattor & Puma som älskar att rulla sig på dom, en gång & sen är dom smutsiga igen!

Skönt att ha kommit igång iaf =) Har det så bra så jag kan tvätta tom kl 12 i morrn, med avbrott 22-09. Skönt att slippa hämta det sista seeent i kväll utan det kan hänga över natten & sen hinner jag köra nån fler maskin i morrn oxå!

Måste fundera på nån mat.. Har bara ätit frukost idag, iofs rätt sen men ändå. Lite sugen på Pommes & Hamburgare, att göra hemma, inte köpes, orkar inte åka ut nåt mer idag!

Bara att bege sig ut i köket nu & sätta igång, magen kurrar!!!





Underbara Fredag!

Har hunnit sortera tvätten, diska, ge Puma ett märgben & fått skratta åt henne en bra stund, hon höll på att studsa & hoppa runt det i ca 10 min med dreglet sprutandes ur munnen innan hon kom till ro & kunde börja smaska på det, knasvovven min =)

Kvällen kommer helt klart att ägnas åt att tvätta *suck* har nästan 10 fulla maskiner med tvätt men så går det när man inte tvättar alltför ofta.. Dumheter kallas det! Nån som har en tvättmaskin till övers kan skicka den till mig, vill gärna ha en även om badrummet är litet, tänk så skönt att slippa springa upp & ner & släpa kläder en hel kväll..

Blir nog en hyrfilm sen, en påse med smågodis, en dricka.. Allt för att hålla humöret på topp med tvätten..

Vad ska Du hitta på i kväll??





Suck....

Dagen har verkligen INTE börjat bra idag! Kommer inte att berätta mer än att jag fått ett tråkigt besked, har nu gjort det jag kan för att ändra det, hoppas på ett trevligare besked snart då det var jag som klantat mig =( Nu blir det några ångestfyllda dagar till med en oändlig väntan på svar!


Planen för dagen är: ?

Har hunnit surra med Pia gumms en stund som fick upp humöret på mig en stund =)

Ska ge Puma ett märgben nu att roa sig med en stund medans jag funderar på livet i allmänhet =( Det ser mörkt ut just nu..

Längtar tills Puma får sin DW sele så vi kan köra på ordentligt =)

Längtar tills dom gamla röntgen bilderna komma,hoppas dom kommer idag =)

Ska kika lite & se om jag hittar nån bra film att hyra till kvällen, är så sugen på att se Marley & Me =)

Men nu ska jag kika in i era bloggar en sväng..

Ha en bra Fredag!



Fotograf Mats Engfors Fotographic







En vanlig kväll...

Har det varit i kväll..

Middag, lite mys i soffan, sen iväg & träna lite. Idag har vi ändrat träningen lite så istället för 20 min DW med 3 kg så har Puma fått köra 10 min med 3 kg & 10 min med 4 kg. Hon var hur pigg som helst ändå efteråt! Skönt =)

Har äntligen hämtat bilderna digitalt från fotografen som fotade Puma i våras..

Här kommer mina favoriter =)










Så.. Alla jag orkar visa idag =)

Mats Engfors heter han som fotat & har företaget Fotographic. Kika in på sidan & se under husdjur så får du se fler av hans proffsiga bilder!

Nu väntar soffan på mig, ska massera & stretcha Puma =)

Ha en mysig kväll!






Äntligen!!

Har jag fått en uppsättning med röntgen bilder!

Nyttigt att se hur det ser ut, nu ska jag bara hitta nån som är en jäkel på att beskriva riktigt pedagogiskt så att även en trögskalle som jag fattar vad som syns på bilden ;)

Ska försöka få i mig lite mat tror jag..

Blir inget prov i morrn, oooorkar inte =( Ska ta det nästa vecka istället & det prov som jag ska göra då skjuter jag fram en vecka! Så det så!!

Nu ska jag göra nåt annat en stund, hej svejs!





Nya bilder..

Myyyyser medans matte masserar bakbenen =)



Puma ser så nöjd ut så =)



Pumas nyinköpta overall, kostade från början 750:- men jag betalade 186 kr =)

Kommer att komma väl till hands till vintern när det är kallt & tråkigt =) Då kommer Puma verkligen att synas =) Hihi..

Har även fyndat en Rogz halsband i svart & vinrött åt henne, på ett ställe så skulle det kosta 109kr & sen på ett annat 89 kr, när jag väl skulle betala så blev det bara 59 kr, jisses vilken tur att jag inte shoppade på första stället!


Inga röntgenbilder i posten idag heller =( Men jag vet iaf att jag kommer att få dom nya bilderna på AD/HD röntgen, bara Brorsan & Svägerskan kommer hem nån gång =)

Nu är det eftermiddags prom, måste ju testa nya halsbandet =) Overallen får vänta ett par veckor till innan den tas i bruk ;) Fast vi bor i övre norrland..

Ha en bra dag!

 



 

 





Dagens plan..

Har hunnit med morgonprom..

Frukost för oss båda =)

Pratat med SKK & den vetrinär som bedömt Pumas bilder.. Fått några svar nu =)

Blir förvirrad & frustrerad över att alla säger olika saker osv rent allmänt när det gäller dysplasi.

Ska iaf åka iväg med Puma nu & inhandla ett nytt halsband om vi hittar nåt? Eller Puma får nog stanna hemma & Matte åker & handlar, insåg just att kylen är tom.. Inget kul att lämna henne i bilen, är ju strålande sol ute..

Så det är vad jag hunnit planera än så länge, dyker nog upp fler saker efter vägen..

Ha en bra dag!




Kan villigt..

Erkänna att jag inte gjort ett dyft i kväll!!

Känner mig inte helt 100 heller så det kan ju bero på det oxå..

Undrans om jag håller på att bli sjuk? Eller så är det höststormen som gjorde mig helt matt? Lyckades iaf få middag av Mamsen =) tack för det!

Har iaf sett en film, ätit lite popcorn & glassbåt =) Puma har självklart vara nääära & fått smaka lite =) Glass är nåt som den damen gillar!

Ska nog koka lite mer te & återvända till soffan igen tror jag..

Ha en trevlig kväll!!





Dagen..

Klockan är massor & vi har än så länge hunnit med:
2 prommar
Frukost
Lunch
Bad för mig
Bad för Puma & kloklippning
Surra med Pia 2 gånger
Surra med Svägerskan
Surra med Brorsan
Surra med Exet
Läsa liiite i boken
Slumra en timme
Se ett avsnitt av Ghost Whisperer

Är sjukt trött just nu, måste vara mörkret som gör det?

Ute är det strålande sol & storm.. Ska bli spännande att gå ut med min hund som har legat & pruttat på golvet en stund, hon brukar få fnatt när det blåser mycket..

Ska försöka äga nån timme i kväll åt att plugga istället, måste verkligen fatta vad boken handlar om, men det är svårt! Skulle behöva en privatlärare som håller lektioner för mig i den kursen kan jag lova..

Måste komma på nån middag oxå, magen börjar kurra nu..

Vad har du lyckats hitta på idag då?





Onsdag idag..

Har hunnit med morgonprommen, blev nästan en timme idag. Fick sällskap efter vägen oxå av en söt kille som Puma fattade tycke för, har träffats nån gång innan oxå & båda har visat intresse efter en stund, kul =)

Dagens plan är för ovanlighetsskull plugga ;)

Är riktigt skitväder ute dessutom, blåser som fasen & det är mörka moln var man än tittar..


Bilder från igår =)

Creative Cover Girl "Puma", Creative Cheerleader " Maysan", dessa 2 tjejer är kullsyskon.






Lite skillnad på rumporna =)



Nu är vi kompisar så då kan vi vara närmare varann =)



Mys med Matte



Puma funderar =)



Ella, Puma, Cezeta Make A Wish "Tyra"



Resten av gänget myser, Sofia, Maysan, Vilda.

Samtliga bilder är tagna av Helena Isaksson, tyvärr fastnar man inte på bild bakom kameran.

Tack allihopa för en riktigt trevlig dag =)



Nu är det skolböckerna som gäller!!





En riktigt hund dag!

Har det varit idag =)

Började på eftermiddagen, Sofia med Vilda, Helena med Maysan & Tyra, Maysan är Pumas syster från samma kull, kul att se dom tillsammans =) Kan lova att på många sätt är dom lika men inte speciellt mycket till utseendet! Var ute tillsammans & prommade i nästan 2 timmar, så trevligt så, Helena hade kamera med sig så bilder kommer!

Efter det så var både jag & Puma helt färdig, huvudet värkte efter förmiddagens plugg & prommandet.. Vilade en timme på soffan & det var så skönt!

Middag & en kort prom & sen var det dags för träning för mig.. Söt barnen har varit så duktiga idag =)

Sen direkt hem, hämta Puma & sen iväg till klubbstugan för socialträning & ett dragpass.. Många hundar var vi idag & Puma har skött sig bra =) Låtit lite åt Z men inget mer, verkar ge resultat våran träning med surtanterna!

Nu är vi utslagna & ska mysa i soffan med stretch & massage för Puma & kolla lite tv!

Sov sött =)




Goddagens =)

Ny dag, nya tag i böckerna!

Varit ute på morgonprommen, 20 min blev det idag. Puma är liite stel så jag tyckte det var bättre att ta en kortare nu då vi förmodligen får sällskap & ska gå en längre senare =)

Puma har en rolig vana, varje gång när vi varit ute så torkar jag av hennes tassar, varje gång när jag torkar frambenen så slickar hon på mina händer =) Tror att hon uppskattar torkandet?

Har sovit rätt gott inatt men drömt konstiga drömmar som jag inte kommer ihåg, har vaknat nån gång med en obehagskänsla.. Vem vet, kanske det undermedvetna försöker säga mig något? 

Hoppas & väntar på att Pumas röntgen bilder dyker upp snart! Ska bli skoj att äntligen få se dom! Sen på Torsdag förhoppningsvis så kommer dom nya bilderna =)

Näpp, bäst att sätta igång nu!

Ha en trevlig Tisdag!





Långprom..

Blev det, hade tänkt gå en kortare men så mötte vi tiken med husse som Puma INTE gillar så det slutade med nästan en timmes prom & gå i kort koppel för surtanterna! Båda har skött sig riktigt bra idag =)

Nu väntar sängen strax. Ska bara kika runt lite i bloggarna & sen sängen!

Hoppas du haft en bra kväll??

Sov sött!




Hmm....

Här sket sig planerna verkligen!

Har iaf blivit lite klokare om Pumas höfter iaf, fått lite tips & råd på hur jag ska träna henne & vad som är bra att tänka på =) Tack snäll M för hjälpen!

Har sett ett riktigt bra avsnitt av Mannen som talar med hundar, meee like Ceasar!!

Pluggandet stannade av dessvärre, ovanligt va ;P, måste skärpa mig! Ny dag, nya tag i morrn helt enkelt!

Funderar på om jag & Puman ska ta en skön långprom nu eller en kort kissprom? Kallt & mörkt ute =(

Har massor som jag funderar på nu som egentligen inte är nåt att fundera på.. Men sån är jag, har jag väl fått  nåt på hjärnan så är det svårt att släppa innan jag är klar..

Funderar på om jag ska göra ett besök hos Mamsen & kolla igenom hennes bokhylla, ta en prom & sen ett varmt bad?

Mitt knä mår helt klart bättre, inte helt bra men bättre =) Tack snälla Pär för hjälpen igår!

Näpp, nu ska jag ta rätt på disken så får vi se vad som händer sen?

Ha en trevlig Måndag kväll!









Utmaning...

Snodde denna av Pia..

Vill gärna ha svar av alla som tjuvläser oxå ;) Tänk på att IP nummer kan spåras så inga elaka saker nu ;)
Hihi..







Dagens göror..

Har gått sådär måste jag erkänna.. Haha..

Skulle plugga men jag & Puma myste & sen somnade vi båda 2 =) Så skönt var det! Lite mer än en timme var vi drömmarnas värld. Lite dåligt samvete har jag för att vi knappt aktiverat oss idag mer än 2 X 1 timmes promenader.. men men, gosat har vi då gjort! Och motion har vi fått oxå!

Nu står matlagning på schemat, eller koka spaghetti & värma köttfärssås, blev grymt sugen på majs, så jag kokar även en majskolv & ska äta även den med smör på.. Konstiga ideer jag vet, men det är ju så gott ibland med majs =) Puma får i vanlig ordning CanAmi torrfoder 3 dl & lite Friskies färskfoder..

Ha en skön kväll nu!!




Effektiv =)

Med pluggandet är jag idag, har börjat en ny kurs, Aministration A, till saken hör att jag redan läst den boken i en annan kurs så man kan säga att jag ligger lite före =) Har iaf läst allt som ska läsas denna vecka, ca halva boken, & nu ska jag göra bort dom uppgifter som ska lämnas in på Fredag, resten av veckan ska sedan användas till att fokusera på det prov som jag inte gjort tidigare i sommar i kursen Finansiering & Kalkylering, strulade massor med böckerna & jag fick dom på tok försent för att hinna med..

Är skönt att läsa en kurs nu som mestadels är teoretisk, alltså slipper jag räkna en massa just nu & det är skönt!!

Puma är som vanligt en trötter & myser mest i soffan, nån gång emellanåt kikar hon vad jag gör för att sedan somna om!

Ha en underbar Måndag!!





Sovmorgon =)

Blidde det idag =)

Strax efter kl 10 masade vi oss upp, legat kvar i sängen & goooosat i säkert en timme, kom ut på prom vid halv 11, lurade med oss Olga & Puma så vi har gått tillsammans i en timme ungefär =) Nu är Matte & Puma trötta & ska inta soffan, Puma lär sova gott & jag ska plugga =)

Ska bara läsa lite bloggar först innan =)

Skickar en liten tanke till Pia som är hemma med en ond handled =( Krya på den & vila massor!

Ha nu en bra måndag, det ska vi ha!!





Fundrar..

På foder åt Puma.. Just nu äter hon bra men tyvärr så beror det nog mest på det goda jag blandar i maten åt henne.. Funderar på färskfoder, nån som testat Bravo? Eller Fodax? Har hört att båda ska vara bra men då jag är en nybörjare på foder så är det klart intressant att få höra vad andra hundägare tycker? Nån??


Har i vanlig ordning sett Poirot en söndag kväll =) Som alltid har han varit en liiiten söt tomte =) En av dom bättre filmerna jag sett i kväll oxå!

Självklart så har jag även sett Ensam Mamma Söker.. Inte många av killarna som föll mig i smaken, men en kille, han var polis, mmmm marabou är det enda jag säger =)

 

Nu är det sista prommen för idag & sen väntar sängen.. Blev sent igår & tidigt idag så jag är då trött. Puma är nog inte svårövertalad heller då hon sovit som en gris sen vi kom hem!!

 

Sov sött =)





Vilken härlig dag =)

Jisses vad jag har hunnit med saker idag =)

Gårdsstäd 10-13, vädret sådär men ändå skönt att vara ute. Nu är det städat & fint hos oss!

Upp & ut en sväng med Puma, fick sällskap av grannen & hennes 3 hundar, har lite problem när vi ses då hundarna kan låta lite illa mot varann men nu har vi gått en långprom tillsammans med gott resultat, tillslut så orkade dom inte ens bry sig om varann & det var ju målet =)

Efter det så blev det en snabbdusch & sen kom Exet hit & kollade mitt knä, är lite klokare nu även om jag har ont fortfarande, hoppas det går över snart!

Efter det så åkte jag & Puma iväg & tränade, 20 min Dm 3 kg, hon har fått leka med Puma, springa lös för sig själv, leka med Brorsan en bra stund & sen har det prommats på det!

Förbi Max på hemvägen & hämtade mat, hem & käka & ge Puma mat..

Hunnit surra med Pia i över 1 timme oxå =) Alltid lika trevligt!!!

Nu är det soffan som gäller & Ensam Mamma Söker =) Äntligen!!

Ha en trevlig Söndag =)







Uppe..

Alldeles för tidigt!

Sovit rätt gott inatt =) Fick nattgäst helt oplanerat igår som har sussat på min soffa, kul =)

Idag är det gårdsstäd som gäller, bor ju i en Bostadsrätt & då måste man hjälpas åt att göra fint i alla gemensamma utrymmen samt på gården så det ska vi ägna oss åt idag! Hoppas vädergudarna är med oss då det ska målas en del, inget regn vill vi ha!

Senare idag så ska jag ev träna med Puma, försöka plugga lite & ev kolla upp mitt onda knä, får se vad som hinns med?

Ser verkligen fram emot säsongsstarten av Ensam Mamma Söker i kväll =) Vet nån som kommer att sitta bänkad!!

Ha en riktigt bra Söndag!!




Tankar..

Om lite av varje..

Fredrik Steen- Hmmm säger jag bara!! Rubriken på artikeln säger väl allt? Hundcoachen öppen för förbud, läs själv & bilda dig en uppfattning vetja =) Suck säger jag..

Ataxi- Ja vad säger man.. En sjukdom som verkar ha ploppat upp som gubben i lådan.. En hemsk & vidrig sjukdom är det, trots det så finns det Kennlar som avlar på sina hundar som har den, fy på er säger jag åt det!!

Se här för länkar:
Hund som simmar, hund som äter

Är du känslig ska du INTE se någon av filmerna ovan..

Hmmm.. Funderar fortfarande på det här med röntgen. Skulle vara kul att testa Penhip nån gång i framtiden på nån hund, se skillnaden mellan den metoden & den som SKK använder..

Näpp, nu ska jag & Puman ta en biltur i mörkret!!

Ha en trevlig Lördag på er =)

 









Lördagen...

Har som alltid gått fort, nu är det ju snart kväll.

Jobbet gick bra, som alltid på lördagar en massa trevliga människor =)

Har hunnit prata lite med Brorsan & Svägerskan oxå..

Sussat lite i soffan har vi även hunnit med =)

Sitter nu & funderar på vad vi ska idas göra nu?

Knät mår fortfarande sådär,gått bättre att jobba idag med hjälp av en Pronaxen, skönt! Ska fortsätta med Pronaxen nån dag till & försöka vila oxå.. Inte så raska & långa prommar med Puma får det bli.. =(

Nåja, ska fundera en stund till så får vi se? Lutar åt att hyra en film, lite godis, tända lite ljus, en kopp te & bara myyyysa =)

Ha nu en skön kväll!




Sänder...

En liten tanke till en vän som har det tufft nu =(



Jobb idag! 10-14.. Hoppas på bättre väder oxå..

Ha en bra dag!





Nu är det Fredagsmys..

Den jäkla jinglen har fastnat i mitt huvud *suuuuck*

Kör ett kort inlägg nu om dagens roligheter =)

Fick G på provet jag gjorde förra veckan =)
Har sökt & kommit in på 20 veckors distanskurser till, wieeee så kul =)

Har kört ett DW pass med Puma i kväll efter jobbet, först 20 min uppvärmningsprom sen 20 min drag, gått såå bra =) Fast det har varit tyngre underlag än vanligt så har hon knatat på utan problem, märks inte ens att det är en kätting bakom henne, sen skritt prom 10 min efteråt.. har verkligen världens bästa tjej =)

Har hunnit med middag oxå, som hon gjort senaste tiden så slukar hon maten & slickar skålen, me like!

Matte har ätit en 90 ham med 2 hamburgebröd, varför är bröden man köper i mataffären så jäkla små?

Nu är vi båda mätta, trötta & mys sugna så soffan väntar på oss strax!

Mitt knä mår fortfarande INTE bra =( Vete faaan vad jag ska göra?

Ha nu en trevlig Fredagkväll =)





Yes!!

Fått 2 goda nyheter idag!!

Hinner inte skriva mer om det nu utan jag berättar senare =)

Ha en bra Fredag!!




Äntligen Fredag..

Eller hur det nu var? Har en fullspäckad helg framför som jag inte riktigt vet om jag ser fram emot?

Dagens rutiner är avklarade.. 30 min rask prom med Puma, frukost, Puma äter som en häst just nu, slickar tom skålen ren =) Inte dåligt!! Måste bero på burkmaten, mosar ju sönder den & sen blandar med torrfodret så att allt smakar mumma =) Men hellre göra så än att hon inte äter alls!

Dagens plan är jobb 10-18. Efter det så är det hem, prom med Puma, middag & sen soffan, tv, plugg? Får se vad denna kväll bjuder på?

Mitt knä mår mkt bättre idag, körde med värme igår när jag skulle sova & vips så känns det bättre =) Får väl se efter dagen sen med tanke på att jag står & går hela dagen..

Ha nu en riktigt bra Fredag!





Trött å seg..

Å ont i knät än =(

Ska ta ut Puman nu på en kort prom & sen väntar sängen.. Här bor 2 trötta tjejer idag =)

Haft en riktigt go stund i soffan, masserade henne först & sen sussade hon vidare i mitt knä i en halvtimme till, totalt 1 tim, under tiden kollade jag på Lyxfällan. Tack & lov så är mina favoriter Matttias & Charlie tillbaka & löser problemen =)

Har något som jag går & klurar på just nu.. Måste få svar snart, blir knäpp av att vänta!!

Väntar på Pumas bilder från SKK oxå, röntgen bilderna alltså! Om en vecka så får jag dom nya bilderna & förhoppningvis så kommer dom gamla innan dess! Ska bli kul att se om mitt otränade öga kan se någon skillnad på bilderna, trots allt så har det ju blivit sämre då graderingen ändrats från C till D..

Förresten =) Såg på tv3, läs noga nu Pia, på söndag startar, tadaaaa, Ensam Mamma Söker  , oj vad jag har längtat =) Egentligen är det inte sååå intressant men samtidigt så är det det ändå!!

Tror att jag & Pia började prata som mest när vi surrade om programmet & sen ledde det ena till det andra & nuförtiden pratar vi om allt =)

Men kvällsprom var det nu!!

Sov gott..

Pssst, har ni sett Icas nya reklam.. När han ska spara pengar & köper massor med troskydd.. Den är sååå dålig men jag kan inte låta bli att fnissa iaf =) 







Ajaja..

Är det fortfarande i knät =( Eller knäet är det väl inte, snarare knävecket, nån muskelsträckning tror jag att det kan vara sen i Tisdags? Men ont gör det & jobbigt är det!

Kvälsprommen tog 1 tim jämfört med typ 40 min.. Har gått rätt sakta, tränat lite inkallning & Puma har fått vara lös & knata på en stund oxå. Är skönt att hon börjar lyssna nu & håller koll på var jag är oxå.

Ska krypa ner i soffan igen & försöka få lite gjort i skolboken =( Boooring men jag måste verkligen ta tag i det där nu!

Men innan soffan så ska jag i valig ordning köra en Google sökning på nåt =)

Ha en trevlig kväll!!




Ännu en dag...

Med mest svammel..

Har iaf hunnit surra en timme med Pia, plugga en del, handla lite & nu ska jag & Puman gosa ner oss i soffan & fundra på vad kvällen ska ägnas åt, plugga eller träning, plugga eller träning.. Hmm.. Har några nya saker som jag tänkte lära henne här framöver, i kväll eller nån annan dag? Får se? Ska läsa lite till bara & kanske hitta några fler saker som jag kan använda mig av?

Det slog mig precis att jag knappt har kollat på tv denna veckan, rätt skönt faktiskt.. Inte ens Animal Planet har jag hunnit kolla på, det som har blivit min favvo kanal för tillfället iaf!

Well.. Soffan var det =)




Torsdag idag!

Knät gör fortfarande ont, är nästan värst när jag varit stilla en stund =( Börjar komma fram till att det nog är så enkelt att det är träningsvärk? Men hursomhelst så ska jag ta det lite lugnt med det, lovar Pia..

Planen för dagen är enkel.. Handla lite, plugga desto mer =( 

Har sovit gott inatt, har något vagt minne av att jag drömt om min dumma dator, att den var knäpp igen, får verkligen hoppas att det inte händer nåt..

Bäst att sätta fart nu! Dagarna har en tendens att springa ifrån mig!

Ha en skön Torsdag!!




Sidvisningar & besökare..

Har jag funderat på? Vad är skilllnaden?

Ta som ett exempel, sidvisningar 58 & besökare 18, vad innebär det då? Är ju en jäkla skillnad däremellan!

Nån som vet?




Kvällen...

Mötet gick sådär.. Klurigt sånt där med bokföring, speciellt när det är på riktigt! Men sockerkakan blev mumma =)

Har hunnit vara ute på ännu en långprom tillsammans med Brorsan, Svägerskan & deras 3 hundar.. Så kul att det är lugna sansade prommar för det mesta, dom är inte speciellt intresserade av varann utan knatar på & fokuserar på det dom ska! Haha, ja hundarna alltså, vi surrar på om lite av varje men det blir en hel del hundsnack!

Ikväll har vi mestadels pratat om röntgen & bedömning, hur resultaten kan ändras, om hur man ska träna, hur man tolkar olika resultat osv.. Ju mer jag läser desto mer kritisk börjar jag bli till den bedömning som finns idag.. Ska inte gapa för mycket innan jag vet mer & fått se Pumas plåtar men det kommer att bli mer & mer intressant ju mer jag lär mig =)

Mitt stackars knä mår ännu sämre nu.. Inte bra! Måste nog inhandla ett knäskydd & det snart annars vankas det nog sjukgymnast & ev massor med vila =( Det har jag varken tid eller lust med kan jag säga!

Ska krypa ner i sängen nu & läsa, har några sidor kvar i boken som jag lånat av Mamsen & nu vill jag verkligen få veta hur den slutar!

Sov sött =)




Ingentinglat..

Har jag & Puma gjort idag.. Eller jo liiiite har vi fått gjort..

Sen sist så har vi hunnit med prom i spåret på nästan en timme, suttit vid datorn & kollat runt på olika Amstaff forum, alltid massor med intressanta saker där =) Har även hunnit städa, dammsuga & skura iaf! Får besök av en tjej sen som är rätt allergisk så jag lovade att städa bort det värsta av hundhåren som ligger, ska fixa lite med en grej =) Får se om mina kunskaper är till någon nytta?

Sen har vi ju såklart hunnit vila oxå =) Bästa stunden på dagen är det! Idag hamnade vi i sängen då jag kände att jag ville kunna sträcka ut mig ordentligt! Puma kröp nära & kurade ihop sig under täcket & sen har vi legat så i nästan en timme =) Kan inte bli bättre!!

Nu ska jag ställa mig & baka lite, en sockerkaka.. När man får trevligt sällskap så får man bjuda till lite =) Eller hur =)

Ha en trevlig kväll på er!




Dagens planer..

Går sådär måste jag erkänna..

Än så länge så har jag/vi bara hunnit med:

Frukost
Bada Matte
Bada Puma & klippa klor, samt en koll lite här & där =)
Samt sitta framför datorn massor =)


Ska nu ut & rasta Mamsen & Puma i motionsspåret, Puma ska få ha sele & långlina idag så att hon kan härja fritt =) Undrar vem som är tröttast när vi är klar? Mamsen, Puma eller rent av Matte Ella? Jag vet då vem jag gissar på iaf ;)

Vad hittar du på för skoj idag då?





Morrn..

På er alla läsare!

Kan glatt meddela att jag har träningsvärk idag =) Tror att lite hänger kvar från barkspåret i Måndags oxå, mitt högra knä som krånglar lite nu & då är lite ömt just nu, måste försöka hitta ett bra knäskydd! Sen bidrar gårdagens träning oxå en del, Puma på dåligt humör väger klart mer än sina 22,5 kg när hon är ond!

Regen, regn,regn ute idag! Passar ganska bra med en kortare prom för Puma & sen mysa hela dagen med skolböckerna! Det ska bli sååå kul så ;)

Hoppas Du får en underbar Onsdag!





En lååång dag idag!

Har varit full rulle sen vi steg upp i morse... Jobb, lunch, hem & ut med en trött hund, tillbaka & jobba klart, förbi träningen, hem å hämta Puma för mer träning, träna DW samt social träning i typ 3 timmar.. Kan meddela att både jag & Puma är utslagna nu efter middagen när vi kom hem, jag hämtade ett Skrovmål från Max & Puma fick som vanligt torrfoder+burkmat. Nu är vi mätta & trötta!

Orkar inte ens fundera på att skriva mer i kväll, nu väntar soffan en stund, eller kanske ett bad? Är helt mör i kroppen efter denna monster dag =(




Trötter..

Är jag idag! Usch vad jobbigt det var när klockan ringde.. Ville inte alls lämna sängen men tyvärr så måste jag det även idag!

Jobb idag,10-18..

Har drömt en massa konstiga saker inatt, bla har jag varit hos vet med Puma & tagit prover.. Proverna visade nåt konstigt så det skulle behövas en antibiotika kur på minst 10 dagar.. Undrar om det kanske är så utan att jag fattat det?

Passar på att gratta lillebror idag på 28 års dagen =)

Nu är det morgonprom som gäller!

Hörs i kväll igen =)