Bästa Puman =)

Träningen gått bra =)

Blev ett DW pass, 10 min 3 kg, vila, 10 min 4 kg, jisses vad hon gillar det, bara knatar på i full fart, skulle hon få välja så skulle hon nog köra mer än hon får.. Men med tanke på höfterna så tar vi det lugnt & försiktigt =)

I kväll har Olga mätt henne för selen så snart har vi en egen =) Tjohoo så snygg hon kommer att bli!

I övrigt så har hon skött sig bra, blivit kollad av en för henne okänd person, visitering av kropp samt tandkoll, det var inte jättekul men hon försökte inte gå bort & det är ett stort steg framåt =)

Har upptäckt att lillan har bitit sönder en framtand =( Dyrt vet besök igen med andra ord för att dra den, tack & lov så märks det inte på henne, hon äter som en gris & dricker som vanligt så det är ju bra!

Mot övriga kompisar så har hon oxå betett sig, nåt litet skall har det varit men vilken skillnad det är på henne jämfört med innan, nu börjar det vara kul att åka & träna utan att få brottas med en galen hund varje gång..

Träningen avslutades med att Puma & Bonnie fick leka en stund tillsammans, oj vad flickorna har sprungit! Ännu en ny lekkompis för Puma =)

Har även kört lite mental träning med henne idag, har fått henne att krypa under 2 kökstolar som står tillsammans =) Wow så kul att hon gör det =) Hon har även hoppat upp på stolarna, nåt hon inte gjort själv tidigare, hon sitter gärna i knät men inte på egen stol, men nu har vi nåt att nöta på =)

Hon har även skällt på kommando idag =) Stod på balkongen & Lillebror cyklade förbi & stannade & pratade.. Hon brukar kunna skälla till lite när hon blir glad så idag förekom jag henne & gav kommando skall & det funkade, bara att nöta vidare på det oxå!

Nu är det soffan & lite plugg som gäller *gäsp* ska försöka iaf!

Sov sött på er sen!





Pia » 2009-09-16 | 22:20:27
URL: http://sugarwitch.blogg.se/

Men shit vad roligt att det går så bra för dig och Pumisen med träningen!!!

Sä glad för eran skull! =)

camilla och bonnie » 2009-09-16 | 22:51:01
URL: http://libertine.zoomin.se

bonnie tackar för lekstunden.. roligt dom går bra ihop :) sov gott! nu ska jag baka lite cupcakes inför imorgon :)

Silje » 2009-09-17 | 08:56:30
URL: http://lifeofcs.blogg.se/

Vad kul attt hon har blivit så duktig! Gott att höra att träning gör det bättre, då får man lust att hänga i mer! Härligt! Och kul att du har fått henne att skälla mindre (tycker inte om när hunder skäller ofta). Grattis ;)




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback