Slutkörd..

Idag igen, det tar på krafterna att ha hundkompis & Matte Pia på besök men fasen vad skoj vi har =)

Mer om morgonens äventyr kan ni läsa hos Pia, efter det var det hem, ut med Puma på en snöig prom, så härligt är det =) Sen in till stan & shoppa lite..

Hem igen, middag & sen lite soffmys, nu har vi precis kommit in från kvällens sista prom, mötte upp Camilla & Bonnie & surrade lite med dom en stund & sen hem..

Puma & Rex är sååå busig nu när snön är är, är ju mycket roligare att hoppa & skutta då!!

Pia har fotat några bilder oxå, tack för dom =)





Hela gänget igår på skyltsöndag, Puma, Rex, Diva =) Sååå fina tillsammans!!

Nu är det natti natti för oss, morgon prom med Lena & Diva i morgon!!

Sov sött!





Tröttis..

Är vi efter ännu en trevlig dag!

Efter en härlig eftermiddags prom begav vi oss in till staden för att möta upp Lena & Diva för en prom på Skyltsöndag i självaste Boden, mycket folk, mycket att titta på för hundarna, kan lova att dom var trötta efteråt, många blickar blev det & Rex (stor & farlig) banade väg för oss, i själva verket är Rex världens snällaste men storleken är respektingivande! Ibland kan storleken faktisk ha betydelse ;) Hihi!!!

Sen har det tvättats resten av kvällen & tjattrats som vanligt, lika trevligt även i kväll, har på 3 dagar tömt lika många flaskor vin, alltså i snitt en flaska på 2 personer per dag, så att ni inte tror nåt annat bara ;)

I morgon ska vi göra stan osäker med lite shopping men innan det ska vi på äventyr, Puma ska stanna hemma & resten av oss ska göra annat!

Men nu är det sussa, klockan ringer 07,00 i morgon & lite skönhetssömn behöver vi allt!

Sov gott =)




Söndag!

Som vanligt är det några saker på schemat som ska avklaras, frukosten till mig & Rex är avklarad, Pia & Puma är ute & joggar just nu, härligt att hon får lite varierad motion lilla Puma, Pia får lite styrke oxå genom att dra Puma en bit, hon är en matte gris & vill inte gärna lämna Matte..

Senare ska vi gå en långprom med träningsgänget om nån dyker upp? Är -10 idag, ingen snö än så vägarna är en aaaning hala just nu..

Sen i kväll ska det tvättas! Tjohoo vad kul, eller inte?

Resten av dagen är inte planerad utan vi tar den som det kommer!!

Hörs senare!!




Men hallå..

Vilka är ni 23 personer som läser min blogg dagligen? Pia vet jag men vilka är ni andra? Tycker att ni iaf kan lämna en liten kommentar efter er!!

Middagen smakade mumma =) Bullarna ska vi inte ens prata om, såååå goda =) Har nu flera påsar i frysen så om ni är fikasugena är det bara att hojta till!!

I kväll blir det lite tidigare, är rätt trött efter dagen med matlagning & bak & prommar, Puma har redan varit in till sängen & visat Matte att hon vill sussa så nu ska jag oxå krypa ner!!

Sov sött!




Dagarna springer iväg..

Lördag idag, vi har hittills hunnit med prom med vovvarna på morgonen, lämna av Rex & sen långprom med Puma & Puma har fått modella för Pia i skogen. Hem igen, slappa, prom, lunch, osv..

Nu är det strax middag, Ellas goda ost & Skinkpaj med sallad & vin =) Sen vankas det bulbak, Pia fixar det ;)







Fler bilder finns hos Pia =)

Hörs senare!!

 

 





1/2 flaska vin senare..

Kan lova att det är 3 trötta tjejer & en kille i mitt hem nu!

Kvällen har varit kanon trevlig, 3 flaskor vin kvar till i morgon så då blir det nog desto mer livat ;) Har tjattrat om allt mellan himmel & jord i kväll, blivit många ämnen men det mesta handlar ju ändå i slutändan om livet =) Intressant´!!

Om ni vill se bilder från våra äventyr så finns dom hos Pia som dokumenterar det mesta vi gör =)

Sov sött!




Dagen..

Har ägnats åt att promma, plugga, träna vovve & gå på stan =)

Vaknade av ett ryck vid 9 tiden, hade sovit längre än jag trodde vi skulle göra, upp & koka kaffe, livsviktigt på morgonen!! Slurpade i oss kaffet, surrade, sen ut på morgonprom.. Efter prommen fick Puma sig en joggingtur med tant Pia, uppskattat av Matte iaf =) Jag & Rex myste på ensamma en stund medans jag pluggade lite, strax efter kl 13 var det dags för utgång igen, en kortare prom & sen till fotbollsplanen för ett lydnadspass med Puma, har fått massor av bra ideer & tips av Pia, alltid lika välkommet & kul att få göra det IRL istället för över telefonen =)

Sen efter det en biltur in till stan & möta upp L & D, en prom med dom & sen ett spontanbesök på Hundcafeet för gott fika & skvaller!

Hann in en sväng på Systemet oxå, 4 flaskor vin =) Gissa om vi kommer att ha en trevlig kväll med god mat & annat + vin =)

Hörs senare!!




Fortfarande vaken..

Trots att klockan ringde 05,15, men jag kan lova att jag är trött nu!!

Har haft en supertrevlig dag med Pia & Rex, Puma är kär i Rex & förföljer honom så fort hon får chansen, utför även en hel del oralsex på honom, haha, Rex förfäljer mig på prommarna & Pia följer oss allihopa =) Sicket gäng vi är!! Men kul har vi =)

Ska krama kudde strax, ska bara kika runt lite till innan även Matte slocknar, Puma sover redan sött i sängen!

Sov gott!!




Natti natti..

Är det för oss nu, har hunnit med massor med plugg, träning med Puma & sen lite mer plugg.. Har en massa problemlösande & felsökande som ska göras i morrn, får inte till siffrorna som det ska vara & det kan ta allt ifrån några minuter till flera timmar att lösa, som det är nu så kan det inte skickas in, kan lova att bokföring är ingen lek..

I morrn är det tiiiidigt som gäller, 05,15 ringer klockan så att trött Ella hinner vakna innan jag ska möta upp Pia & Rex vid tåget för en lång skön prom hem till mig =)

Sov sött!!




Bläää..

Vad less jag blrjar bli nu! Känns som att röven har fastnat i stolen, tyvärr Pia, är fastvuxen tills nån släpper lös mig igen ;)

Har iaf fått ytterligare en skön prom med Puma, knatade på en helt ny väg, hamnade först så att vi fick gå på plankor med vatten runt, sen kom en bro, en sån i stål med hål under, Puma tycker den är läskig & går riktigt bredbent men hon går & det är sååå skönt =) Hon litar på mig vad jag än utsätter henne för =) Sen knatade vi vidare en bit, Puma stannar till & stirrar som fan, låter henne gå fram & kolla, är nån som byggt en koja med en svart sopsäck i en träddunge, när hon väl fått kolla & lukta så var hon nöjd, ner med raggen & svansen normalt igen =)

Ska strax iväg & träna en stund med tjejen, måste få komma ut från mitt hem nu innan jag blir galen!

Har fått det mesta gjort i pluggväg oxå, har några saker kvar & det gör jag antingen senare eller i morrn..

Ser såå fram emot att Pia & Rex kommer =) Längtar tills i morrn även om det blir sjukt tidigt!! Ska möta Pia vid tåget 06,15 (visst Pia?) sen prom hem & låta hundarna få bekanta sig igen med varann, sen frukost & tjattra hela dagen =)

Hörs senare =)





Slarv Ella..

Får lida för sina misstag idag, har klantat mig en del i skolarbetet vilket innebär att jag nu kommer att få ett rätt stort bakslag tidsmässigt =( Skit oxå!!

Kan det nånsin vara enkelt?




Uppe med tuppen =)

I morse ringde klockan 07,00, ovanligt tidigt för en Ella men rätt pigg ändå! Har hunnit med morgonprom & frukost redan, nu är det bara tjurskallen Puma som inte ätit nåt än, ska försöka övertala henne snart!

Plugg idag, heeela dagen, måste måste vara klart till i kväll...

Ska sätta igång så jag blir klar nån gång..

Hörs senare!




En trötter..

Är jag nu!

Pluggat, prommat & tränat med kidzen, så kan man sammanfatta min dag, träningen var heeeelt underbar!!

Går framåt med pluggandet, i morrn blir det ett sista ryck & sen kan jag förhoppningsvis slappa på Torsdag?

I morrn bitti kl 8 så är det fläktservice, har lovat att jag ska vara ute med Puma så att dom får jobba ifred, Puma är så social så hon skulle bara vara kring fötterna på stackarn, sen kommer dom tillbaka kl 12 igen & då lär vi ju vara ute igen?

Ska se Law & Order nu & sen kasta mig/oss i sängen!

Sov sött =)




Tisdag..

Bara 2 dagar kvar nu =) Sen blir det en vecka med inneboende Pia & Rex, ska bli så kul =)

Sovit gott inatt, klockan ringde halv 8 men vi klev inte upp förrän strax innan 9, låg & väntade & väntade på att min andra väckorklocka skulle ringa, en batteridriven sådan men inget hände.. Insåg när jag klev upp att den hade stannat, så förklaringen till varför den inte ringde är ju rätt enkel.. Batteribyte alltså!

Idag är det i vanlig ordning plugg på schemat. Har avklarat morgonprommen med Puma, idag matvägrar hon än så länge, fattar inte vad det är med henne? Vill ju inte gärna att hon rasar i vikt igen, ska ta temp på henne senare & kolla halsen så gott jag kan.. Tror iofs att när Rex kommer så äter hon, lite konkurrens om maten är alltid bra!

Ha en skön dag så hörs vi snart igen!




Vickar på rumpan dans =)

Fått betyg på provet jag gjorde i Fredags, ibland är det snabba ryck! Klarade mitt G =) Stolt Ella, hade varit intressant att få se provet igen men det verkar vara en omöjlighet att ens få veta vad som är tokigt, men det ska inte vara enkelt att plugga på distans verkar det som??

Kämpar på som tusan med pluggandet, börjar vara lagomt less.. Krånglar en massa även idag!! Blir snart tokig på mig själv & alla siffror som dansar runt i dokumenten, bokföring är inte nån barnlek!!

Ska ta en kort stödvila i soffan tror jag, huvudvärken börjar göra sig påmind även idag =( Orkar inte med den..

Vad har du hittat på idag då??




Hemma igen =)

Puma var sååå glad när Matte kom hem, sen luktade jag ju annan vovve oxå så det var hon tvungen att undersöka ordentligt! Besöket gick bra, har fått gosa med världens sötaste barn oxå, helt klart värt att kliva upp före fan!

Har hunnit diska under helgens disk, koka en kopp te & ska nu ta tag i mina studier, måste hinna med en del så att jag kan ha trevligt sen när Pia kommer på Torsdag =)

Ute regnar det =( Så jäkla trist är det, vill ju ha massor med snö nu!!!




Måndag är här igen..

Tittar ut genom fönstret & ser att det snöar =) Dagen kunde inte ha börjat bättre för min del =) Love it!

Planen för dagen är antingen barnvakt eller följa med kompisen på Djursjukhuset & vara barnvakt, med tanke på väglaget så blir det nog det senare, Matte Ella har vetrinärfobi & behöver öva ;)

Sista prommen igår var rent av livsfarlig, kommer ut på asfalten & bara glider.. Regn & minusgrader är ingen bra kombination, hjälpte föga att det var sand & grus, isen låg ovanpå allt det där & det var bokstavligt talat snorhalt!

Sovit sådär inatt, måste vänja mig bort från tupplurar & stödvila under dagen så jag sover ordentligt på nätterna.. Men jag tror Pia kommer att råda bot på det, hon är morgonpigg som få ;) Eller hur Pia ;)

Men nu är det bäst att sätta fart så jag hinner med det jag ska innan kompisen kommer, ha en härlig Måndag!!





Hemmapyssel..

Blev det efter en skön tupplur, ska inte ens nämna ett ljud om dom skumma drömmarna jag haft ;) Kan säga så mycket som så att båda mina ex varit inblandade varav en av dom var barnvakt åt 2 barn, en av barnen höll på att kvävas & han hade dessutom sällskap av en annan man i bar överkropp *skratt* Ni hör ju, nåt fel är det på mig ibland ;)

Har lyckats pyssla i köket oxå, byta gardiner, ställa dit ljusstake i fönstret, byta duk på bordet samtidigt som jag lagade middag, Korvstroganoff med ris, japp jag är enformig oxå =)

Precis inkommen från prom, mötte Pumas nya kompis så det blev lite koppelbus för dom, väldigt populärt!!

Gett Puma mat, aptiten är tillbaka för tillfället, skönt, eller så berodde det på att hon fick smaka av Mattes middag med torrfodret?

Nu ska jag hoppa ner i ett varmt bad & hoppas på att det lindrar huvudvärken som fortfarande bråkar med mig, frivillig massör någon??





Jäkla huvudvärk!

Har haft spänningshuvudvärk av & till hela veckan men idag är nog värsta dagen hittills?

Morgonprom avklarad, frukost avklarad, hunnit med trappstäd oxå, skönt att ha gjort bort det!!

Träning avklarad, 20 min DW 5 kg, måste nog öka på vikten snart då hon inte ens blir trött av det längre & äter sämre!

Ska vila en stund på soffan sen blir det lite städprojekt i köket till att börja med, tänkte slänga upp julgardinerna så kanske julkänslorna infinner sig lagomt till julafton ;) Jul är ingen av mina favorit högtider av många anledningar så förhoppningvis blir denna jul bättre än förra året iaf =)


Dagens bilder fotade av Lena =)



Puma blundar sååå sött =) Lite kamera skygg kanske ;)



Puma söt som få =)



Fina Puma & Fina Diva, Diva är Siberian Huskey & numera en av Pumas favorit kompisar =) Trots ras skilnnader så har flickorna många likheter i sina beteenden, lika diviga brudar båda 2 ;)

Nu är det soffan för oss, måste hämta lite kraft för att orka resten av dagen oxå!!




Klicker tips sökes..

Hur har du gjort när du började med klicker träning till din hund?

Funkar det bra?

Vad har du lärt din hund med klicker??



Här myser vi för fullt, poppat lite popcorn som blev lite för salta så det blev bara några stycken, resten åker i soporna..

Har prommat en sväng, hunnit kela med en 9 dagars liten kattunge, jisses sååå liten & söt den var, har små händer & det räckte ändå att hålla med en hand & den rymdes utan problem..

Hunnit mysa med Puma i soffan som vanligt =) Nu kollar jag på Beck film & funderar på om det är nån ide att sova inatt, är inte speciellt trött än med tanke på dagens power nap på närmare 1 1/2 timme =)

Nu ska jag återgå till soffan & slappa =)

Sov sött!





Home sweet home..

Gått bra att jobba idag, fullt upp som alltid men kul är det! Är ju trist att inte ha nåt att göra så det är bättre med lite fart & fläkt =)

En härlig prom på 50 min med PUma, fick sällskap av en dam & hennes hund, Puma har inte varit sååå förtjust i den tidigare men dom fick hälsa i koppel för nån dag sen & sen dess har det gått bra, idag fick dom hälsa igen & det slutade med att dom fick leka en stund på en äng tillsammans & jäklar vad dom sprang!! Puma är rätt färdig nu kan jag lova.. Hon & Matte ska krypa ner & mysa en stund i soffan nu innan vi orkar göra nåt annat!

Vad ska du hitta på i kväll då???




Trött..

Är jag, känns som att jag är uppe alldeles för tidigt oxå men måste för att hinna med allt innan jag börjar jobba kl 10! Jobbar till kl 14 & då är det hemåt för en prom med Puma & sen sussa i soffan & efter det plugga, måste försöka plugga lite nu under helgen så jag kan umgås med Pia när hon kommer sen =)

Låg & läste igår till strax efter 1, var inte speciellt trött, sen ringde klockan 6,45, har legat kvar & snozat klockan bra länge & myst med Puma, fått vakna till ordentligt oxå, så mysigt! Nu är det morgonprom & sen göra sig snygg för jobbet =)

Ha en härlig Lördag!




Fredag kvällen..

Har tillbringats med att slappa, efter långprommen på 1 1/2 timme med L & D så var det hem, torka av oss lite & sen sussa =) Slumrade till kl 17 & det var såååå skönt!! Sen laga lite mat & surra med Pia en stund, så roligt att dom snart är här!!

En skön kvällsprom har vi oxå hunnit med, 45 min i duggregn, var är snön?????

Puma är nu utfordrad med middag, hela portionen i magen denna gång, hon är kinkig lilla fröken men nu tror jag att jag hittat rätt burkmat så den kör jag på ett tag!! Nu har hon även fått ett märgben en liten stund, är ett tag sen hon åt det sist & jag vill ju inte att magen ska bli helt galen på henne så det åker strax in i kylen till i morrn då hon får tugga lite till på det men oj vad lycklig hon är just nu, reagerar inte på nånting, hihi =)

Nu ska jag krypa ner i soffan & slappa resten av kvällen!!

Sov sött!




Färdig =)

Med provet nu, tror att jag fixade mitt G iaf =)

Lite fix med hemlisen direkt efter oxå, berättar sen när allt är klart =)

Lite shopping har fröken oxå hunnit med, en ny matta till Puma att han under mat & vaten skål, superfin för 50 kr på Dollar Store, me like =)

Lite hundgodis har oxå inhandlats samt äntligen en klicker =) Så nu ska det klickas för fullt =)

Hade ett mycket trevligt hundmöte i morse, en hanhund som Puma inte riktigt vet om hon gillar eller inte men nu är dom kompisar, dom fick hälsa & lukta lite på varann & sen började Puma med sina roliga hoppskutt, då säger hon- Ska vi leka =) Skönt att det är ännu en hund på hennes gilla lista!!

Ute spöregnar det, verkar som att det ska fortsätta ett par dagar oxå, bläää tycker vi om det!! Var är snön???

Ska mysa i soffan nu innan vi trotsar regnet & beger oss ut på långprom!!

Tjingeling!




Äntligen Fredag!

God morgon på er!

Nattsömnen har som väntat varit sådär, låg & läste en stund innan jag skulle sova igår med värmedynan, har så jäkla ont i nacken just nu efter att ha tillbringat några timmar framför datorn senaste dagarna.. Somnade med världens spänningshuvudvärk dessutom =( Tyvärr har det inte släppt fullt så mycket som jag önskade & kommer inte att bli bättre av dagens prov heller men men, det är ju Fredag iaf! Alltid nåt positivt =)

Känner mig redo för provet, just nu iaf, förhoppningvis lyckas jag fixa ett G iaf? Har inget högre mål än så även om jag ska göra mitt absolut bästa idag!!

Nu väntar morgonprom i mörkret med Puma, frukost, en snabb dusch & sen iväg & göra provet.. Håll tummarna för mig nu!! Det behövs idag!!

Ha nu en skön Fredag!!




Jävligt mör!!

Är jag nu, har varit sååå duktig idag, har precis skickat in det som ska lämnas in i morrn, nu kan jag fokusera all energi på provet =) Förhoppningvis sitter allt där det ska, måste erkänna att jag inte har hunnit plugga till det än men det löser sig nog ;) Är mest orolig för att inte ta mig upp i tid i morrn! Nån som anmäler sig frivillig till att väcka en trött Ella kl 7? Kommer att vara sååå trött & risken finns att natt sömnen inte kommer att vara så bra heller men that´s life!

Medans jag ber så undrar jag om det finns nån frivillig stackare som vill ge mig en omgång ;)

Ja axlar & nacke alltså, vad trodde du ;) Hahaha..

Puma har legat snällt & sovit efter träningen, ett DW pass idag, 5 kg ca 25 min på grus/asfalt, fick lite fart på andningen oxå, men det berodde nog mer på att hon var glad över att få träffa alla sina kompisar igen =)

Men men, nu är det läsning nån timme så att jag får nåt rätt i morrn =)

Har trevliga planer för morgondagen oxå, men mer om det då =)

Sov sött!!





Hårt arbete & inget kul som händer..

Suck!! Har bara en grej kvar att göra nu innan jag är klar & kan övergå till prov plugg istället! Ingen rast ingen ro, men förhoppningsvis leder detta till nåt bra i slutändan, men just nu känns det hopplöst?

Puma sover sött i soffan som tur är, hon kikar upp lite då & då för att se vad jag gör men annars är hon väldigt nöjd =)

Måste börja fundera på att äta oxå, timmarna bara springer iväg idag, fattar inte vart tiden tar vägen? Satte mig nyss vid datorn & då var kl 11, helt plötsligt är klockan nästan 14.

Men nu blir det en kopp te & få upp lite värme i min kalla kropp!!

Tjingeling!




Snörvel..

Fortfarande..

Sovit rätt gott inatt, planen var att kliva upp tidigt, iofs var vi uppe halv 10 så det är liiite tidigare än vanligt ;) men varit vaken sen 8, bara inte orkat röra på mig =)

Idag är det plugg, plugg, plugg, måste fixa inlämningen samt plugga till morgondagens prov, fattar bara inte hur jag ska få plats med nåt när hjärnan redan är full- av snor ;)

Ingen snö i sikte än men nu är det precis bara 0,4+ ute så det verkar bli kallare =) Tjohoooo.

Men, nu är det dags för påklädning & ut i det gråa tråkiga!

Ha en härlig Torsdag!!





Bästa Puman =)

Har skött sig riktigt bra idag på social träningen, tom så bra att hon har fått vara lös & träna på att gå fot, sitta kvar & komma på inkallning & annat kul =) Var inte så många idag & då passar det bra att göra lite såna saker!

Hela eftermiddagen har Ella pluggat duktigt =) Är helt slut men måste ändå fortsätta en stund till, tur att jag måste ta paus ibland & gå ut med Puma, annars hade jag nog sussat för länge sen!! Puma har tyckt att Matte har varit tråkig så tillslut kom hon & ville upp i knät, det är sällsynt nuförtiden så det är extra mysigt när hon vill komma upp =)

Mattes lilla knähund =) Såååå mysigt!!

 

Nu ska jag plugga vidare!!





Yiehaaa..

Har massor att göra kan jag lova!!

Kikade just igenom vad som ska vara inlämnat på Fredag & det är massor!!!!!! Har ändå följt studieplanen exakt som det står, fattar inte upplägget alltid??

Well, bara att sätta fart verkar det som om det ska bli nån träning i kväll!!


Nyser, snorar, hostar.. Blääää vad trött jag är på detta! Sen ont i magen på det, kan det bli bättre??

 

Längtar verkligen till nästa vecka nu, framförallt till att Pia & Rex kommer =) Sen har Pia med en väska som hon hämtat åt mig till Puma =) Ska bli sååå skönt att äntligen få en bra väska som hon kan bära =) Hoppas bara att den passar =)

 

Näpp, plugg var det på schemat!!





3:e månaden..

Ser min mage ut att vara i nu, grattis Mamsen, du ska bli Mormor, hihi.. Nädå, det är det där som kommer en gång i månaden som gör att jag ser ut som en knubbsäl =) Magen blir enorm, jo jag vet att jag inte är stor, snarare liten & tunn & det är därför som magen ser enorm ut nu =( Smärtan ska vi inte ens tala om, hatar verkligen det här, var tom en Barnmorska som sa en gång med en glimt i ögat att värken brukar släppa efter en graviditet, jojo, det tror jag säkert men då måste man ha nån att ha ett förhållande med oxå & som det känns nu så finns det ingen på jordens yta som kan intressera mig tillräckligt mycket för att fundera på om jag har tid eller vilja för att orka med det.. Så det så!!

Pallrade mig iväg till träningen, kändes skönt att komma ut även om jag inte var 100% på topp, barnen tyckte jag såg blek ut, haha..

En skön prom med Puma efter det, lite kvällsfika & hemmafruarna på tv, kan det bli bättre?

Har precis kommit ut ur ett låååångt bad, läst lite i en bok av Danielle Steele, ni kan ju gissa hur sliskig den är ;) Men ett trevligt ombyte till ekonomi termerna som jag pluggar in nu.

Nu väntar en sista prom & sen sängen, förhoppningvis så kommer springadet in i saker utebli inatt för Puma, jobbigt att ligga & fnissa åt sånt när man ska sova..

Sov sött!!



Puma full i fan på skogsprom i somras =) Älskar när hon öppnar munnen & visar ansiktsuttryck =)




Friskhetstecken?

Är nog när man orkar dammsuga sin lägenhet utan att vara anfådd & helt slut.. Alltså är jag inte fullt frisk då jag uppvisar symptomen för att vara orkelös & ynklig fortfarande..

Har iaf sparkat mig själv i arslet & dammsugit bort alla sand som jag & Puma tar med oss in, har bytt sängkläder oxå, nu är jag färdig för tupplur!

Funderar på om jag är vuxen eller inte idag, om jag ska ta mig i kragen eller om jag ska undvika att träffa människor överhuvudtaget?? Ska klura på det en stund till, kolla om jag får nån post idag & sen ta en dusch eller ett bad? Behöver verkligen fräscha till mig!!

Hörs igen senare =)







Konstig början på dygnet..

Låg & läste igår ca en timme efter att vi lagt oss, var trött & trodde jag skulle somna på en gång men inte det, tankarna började irra i huvudet & sen känner jag att Puma börjar röra på sig, hon går upp ur sängen & sen hör jag en liten smäll, lillan har gått rakt in i mitt linneskåp som står i fotändan av sängen, tänder lampan & där står hon & ser ynklig ut *skrattar* lockar upp henne i sängen igen & försöker somna om, Puma rör sig igen, kommer & lägger huvudet på kudden brevid mig, tänder igen & kikar på henne, funderar på om hon kanske behöver gå ut? Men vi lyckas somna tillslut efter 2 nångång..

Vaknar igen av Puma halv 7, dags att gå ut alltså, pallrar oss ut, hon får gjort det hon behöver, in igen, känner att jag är vrålhungrig!! Äter lite fil & flingor, går & lägger oss i soffan för att mysa en stund, kollar lite på tv oxå, slumrar till vid 8 tiden & sover till strax innan 10, hade världens frossa när jag la mig i soffan & vaknade sen av att jag toksvettades, verkar som att febern är tillbaka igen?

Kom oss ut på prom kl 11, en härlig sådan, leriga vägar, snö i motionsspåret, isigt & blött, kan meddela att Puma tom hade lera under huvudet när vi kom in så hon åkte in i duschen, skönt att ha en ren vovve igen, iaf tills nästa gång vi går ut =)

Nu är det lunchdags för mig & sen ska jag hinna med att plugga lite innan träningen i kväll!!

Ha en härlig dag!!




Jäkla förkylning..

Verkar vara en varannan dag variant jag fått, idag har varit en sämre dag tyvärr =( Hostat, snorat, känt mig allmänt orkeslös..

Nåt trevligt är ju att jag borde vara piggare i morrn =)

Har varit duktig idag & pluggat =) Gjort nästan alla uppgifter som skulle göras, i morrn ska jag fortsätta vara duktig!! Ska nog ta med mig en av böckerna som ska pluggas på inför provet till sängen i kväll, bra sätt att bli trött på ;)

Ska kika vidare på Animal Cops nu =)

Sov sött!!




Irriterad= På dåligt humör= Slut energi..

Tänk vad energi man ägnar åt att vara irriterad, tänk vad mycket annat vettigt jag skulle ha kunnat ägna denna dag åt..

Pumas röntgenbilder är återfunna, hos gamla ägaren 35 mil neråt i landet, Skk:s förklaring till detta är att hon stod som ägare när bilderna togs, det har ingen betydelse att det är jag som står som ägare nu, går inte att ändra detta heller, ändå försäkrade jag mig om att det var min adress som det skulle skickas till när jag beställde, *morr* Nåja, bilderna kommer att postas så att jag har dom senare i veckan, skönt att detta mysterium snart är löst & jag kan boka tid hos Fysioterapeut för Puma, en grundlig genomgång av muskler & resten av kroppen ska hon få! Tror inte att det kommer att vara sååå poppis till en början men sen så =)

Har äntligen fått lite vettiga svar oxå angående resultatet på röntgen, är lite klokare nu =) Ska bli intressant att se bilderna iaf!!


Har fått i mig lunch nu, Baconpannkaka, Tack Mamsen =) Gott var det!!

Ska släpa oss ut i regnet igen nu en kortis sen lutar det år en slappstund i soffan, är risig idag, snorar & hostar, vill ju vara frisk, tyvärr gör ju inte vädret att man blir piggare heller =(

Hörs senare!!




Jäkla skitväder!

Är det ute..

+3 grader, blött, slaskigt, grått & tråkigt =( Men enligt Yr.no, bästa väder siten, så ska det bli bättre till nästa vecka, minusgrader & snö =) Får verkligen hoppas att det stämmer då Pia & Rex kommer & vill ha massor med snö =)

Har sovit sådär inatt, Puma har bökat lite, ställde klockan på 8 bara för att få vakna till & kunna ligga kvar utan att känna stress, sen måste jag verkligen börja vända tillbaka dygnet nån gång.. Låg kvar till 10 ändå, skööönt!! Slumrade en stund & vaknade av att Puma ylade, morrade & skällde, haha, måste ha drömt nåt riktigt konstigt stackarn.. Hon låter såå sött när hon drömmer..

Var duktigt igår innan jag somnade, läste 1 timme i boken som är till kursen jag läser nu =) Idag ska jag fortsätta att plugga, måste även plugga till provet som jag skulle gjort i Fredags men som blir nu på Fredag istället..

Ha en härlig Måndag!!

Ska krypa ner i soffan nu & se Sjunde Himlen & plugga =)




Söndagen..

Är snart slut, det enda som är kvar nu är en sista prom med Puma som ligger & snarkar i soffan..

Har haft en skön slapp kväll, lagade lite mat tidigare, Korvstroganoff & ris med sallad till, mmmm så gott =)

Hamnade sen på prom med Brorsan, gick ca en timme i regnet =( Skönt ute även om jag & Puma var dynsura när vi kom in sen, Puma i vanlig ordning tok busig när jag skulle torka henne =) I vanlig ordning har hon fått vara lös en del på prommen, Fjant har som alltid blivit trakasserad av Puma som sprungit & retats med honom, Farbror Best vågar hon inte gå för nära, haha, han inger respekt den killen!

Sen efter det har det tjattrats i telefon en stund & sen bara myst i soffan & kollat tv =)

Är trött men ändå inte, funderar på att ta med mig ekonomi boken i sängen & läsa lite, då lär jag ju slockna på en gång ;) Hihi..

Sov sött!!





Hemma igen..

Rätt så ok väder har det varit idag, ända tills det började regna, neeeeej, låt snön ligga kvar nu!!!! Inte massa slask vill vi ha =(

Puma fick ett DW pass, ca 22 min, underlag halt/blötsnö, 5 kg har hon fått dra, bitvis så har hon flåsat =) Det är inte det lättaste att få denna tjej att förstå att det är bra att flåsa! Men idag lyckades vi =) Ska massera & stretcha av henne, kanske äta nåt själv & sen ska vi sooooova en stund =) Är skit trött nu!!

Tråkigt det känns att det inte är nåt avsnitt av Ensam Mamma i kväll, undrar vad man kan se istället??






Söndag..

Förkylningen känns som att den är tillbaka lite mer igen =( Kände på morgon prommen att energin jag hade igår inte riktigt fanns där, men det är bara att bita ihop!!

Ska iväg & träna snart med Puma, tror att hon ska få ett lättare DW pass idag, har varit lite dåligt med träningen iom att hon först var förkyld & sen var det min tur men nu är det skärpning!! Hon äter så mycket sämre när hon inte får tillräckligt med motion min lilla gris!

Ha en härlig Söndag!





Dagen är snart slut..

Har inte hunnit med mycket bortsett från en massa prommande, var först ute på en längre i morse, sen typ 20 min vid 16 tiden, sen blev det ca 1.20 min igen vid 18 tiden så idag har vi varit duktiga =) Puma har precis ätit middag & jag börjar fundera på att göra detsamma, är hungrig men ändå inte.. Men aptit+förkylning= katastrof, har alltid varit sån, när jag är sjuk så blir jag inte hungrig på samma sätt.. Men äta måste man dessvärre..

Har haft en riktigt skön dag idag, hunnit med ett bad tidigare, sen bara legat på soffan & läst hela eftermiddagen, det är såna dagar som gör att man orkar med allt tråkigt oxå!

Får väl se om jag får nåt middags sällskap eller inte? Lutar åt att det bara blir nåt lättare från kylen..

Ha en härlig kväll!




Lördag & en piggare Matte =)

Känner mig lite piggare idag även om jag är snorig & lite hostig. En härlig fm prom med Brorsan & 2 av deras hundar på lite mer än en timme, frukost på det & jag har fortfarande inte däckat =) Så det känns som att det går åt rätt håll kanske??

Planen för dagen är att fortsätta vila så att jag blir frisk, kanske blir en tur ut senare, hyra en film eller nåt? Får se vad jag orkar, ska hoppa ner i ett bad strax & fräscha till mig lite, håret står åt alla håll, haha.. Känner mig som en riktig läckerbit ;)

Ha en nice Lördag !




Fredagen den 13:e..

Är snart över.. Inget konstigt som hänt än iaf =)

Dagen har spenderats till stor del i telefonen, pratat med L, Pia, Svägerskan, Brorsan & några till, en massa ringade har det varit, kul, har piggat upp mig!!

Har svettats & frusit idag igen, kan ligga under filten iklädd topp, fleecetröja, byxor, 2 par sockar, en varm Puma brevid & en filt på oss & ändå frysa, hur knasigt är inte det?? När jag prommar så rinner svetten & jag blir mer varm än vanligt, men det är bara att bita ihop, hundstackarn behöver ju röra på sig oavsett.. Är lite stolt ändå över att jag lyckas bita ihop, är ju skönt att komma ut & en piggna till lite!!

Puma hon är nöjd oavsett vad jag gör tack & lov, min lilla mysgris =)

Ska klura på om jag ska äta nåt nu eller inte??

Ha en härlig Fredag kväll!!




Puma tar plats..

I sängen vissa nätter, oftast börjar hon med att ligga nere vid fötterna sen kan jag vakna av att det är någon som trängs med mig på kuddarna.. I natt vaknade jag av att hon sparkade mig med en framtass i pannan.. Inget vidare sätt att vakna.. Annars har jag vaknat av tassar i ryggen & att hon tycker att jag ligger i vägen för henne, att hon ligger ovanpå mig & jag inte kan röra mig, ibland vaknar jag av att hon buffar på mig & vill krypa in under täcket, eller så väcker hon mig med en blöt puss för att visa att hon vill gå ut.. Det är underbart att ha hund =)

Morgonprom avklarad, får ta fram stålkvinnan i mig för att orka med iaf 30 min varje gång, annars vet jag nån som är tokbusig inne =) Vill ju ha en myskompis istället så det är bara att hänga med henne..

Ska krypa ner i soffan nu & se min favvo såpa som går på dagarna, 7:e himlen, en riktigt präktig serie men jag gillar den!!

Ha en skön dag!!





Gäspar & nyser om vartannat!!

Ska ta & släpa mig ner i sängen nu, är faktiskt ovanligt trött, kvällen har spenderats med att svettas & frysa om vartannat, älskar min flaska med nässpray så att jag iaf kan andas =)

Puma sover så gott i soffan, snarkar lite lätt, kommer inte bli några problem att få med henne till sängen, måste bara ut en sista gång först så att vi kan ta sovmorgon, mer morgontrött vovve får man leta, hon lämnar inte sängen förrän jag gått upp & jag är morgontrött! Är skönt att slippa bli väckt före fan varje morgon som det var från början då hon inte fick sova i sängen med mig.. Men ack så trevligt det var att upptäcka att hon bara ville vara nära under täcket, då kunde hon sova i flera timmar till, så hund i sängen Ja Tack!!

God natt, sov sött på er..

Kom ihåg att det är Fredag den 13:e snart så ta det försiktigt därute =)





Intressant!!

Tv 4 nyheterna granskar felbehandlingar på djur..

http://nyhetskanalen.se/1.1330843/2009/11/12/katt_fick_fel_dos_narkos_avled

Detta ämne kommer jag att följa med spänning!!





Jahapp..

Bokat om provet nu, till nästa fredag, kanske lika bra det, är ju Fredag den 13:e i morgon, huvva! Bara att hålla sig inne!!

Har sussat lite mer än en timme men är fortfarande lika trött!!

Måste börja fundera på att äta nåt oxå, magen har börjat kurra lite men jag vet att jag inte har nån större aptit när jag väl äter, blir alltid sån när jag är sjuk!

Måste ta mig ut med Puma oxå, det är skönt att hon är nöjd oavsett om vi går låååånga prommar eller korta, så länge det är med Matte så är hon nöjd.. Självklart så får jag hjälp om jag vill med hennes rastning men än så länge så orkar jag, sen är fröken lite kräsen med att göra sina behov med nån annan än Matte, iaf nr 2, så det är bara att bylta på sig & gå, är ju "bara" några minusgrader oxå så det överlever jag!!

Well, bäst att sätta fart nu!




Lilla Puma..

Gav Matte en överraskning igår när vi skulle gå & sova.. I vanlig ordning efter sista prommen så torkade vi tassarna, smorde in dom ordentligt, belöningen för det är att hon får dricka vatten från kranen i badrummet, hon drack, hoppade ner & sen kom allt upp igen.. En härlig blandning av smältfoder & lite vatten.. Såååå mysigt att torka upp det!? Tack & lov verkar det bara vara nåt tillfälligt, förmodligen fick magen en chock av det kalla vattnet?

Är sliten idag med, snorig, nyser, lite feber, sådär kliigt i ögonen som det kan vara när man är förkyld.. Ska vila/sova idag, ska boka om provet til nästa vecka, orkar inte ens fundera på att öpnna böckerna utan nu är det vila & korta prommar med Puma som gäller för att bli frisk, ska dricka mycket te & vatten!!

Ska krypa ner i soffan igen & slappa!!





Vila, vila, vila...

Nästan hela kvällen lång, rätt skönt, orkar inte ens fundera på att göra nåt.. Gjorde ett ryck, hämtade nässpray hos gulliga Mamsen så att jag kan andas när jag ska sussa sen, gick sen en sväng med Brorsan & Pumorna, piggnade till lite när jag var ute men däckade i soffan igen när vi kom in!

Har mest bara legat hela kvällen & stirrat på tv:n, utan att fatta speciellt mycket, skulle nån fråga vad jag sett så har jag nog inga bra svar ;)

Har gått & funderat på en sak ett tag, nu har jag äntligen bestämt mig så jag ska ta tag i det framöver, vad det är berättar jag när det är klart =)

Har pratat om en grej med Pia oxå, skulle vara riktigt skoj om det blir av, har kikat lite på det & det kan nog gå att genomföra =)

Längtar verkligen tills Pia & Rex kommer, ska bli skoj att få se dom flippa i snön =) Självklart blir det ju skoj med prom sällskap varje prom oxå i en vecka =) Självklart kommer dom att följa med på träningarna oxå!

Nu ska jag återvända till soffan en stund till!!

Sov sött..





Varm & frusen..

Är dom 2 lägena min kropp pendlar mellan, ögonen bränner & kliar, hjärnan är på semester & näsan snorar..

Fryser fullt påklädd under filten, är allmänt seg & trött!!

Kan villigt erkänna att jag inte lyckats plugga alls idag, inte så konstig iofs, pratade med Pia tidigare & lovade på heder & samvete att jag skulle plugga men när jag tog fram boken så hoppade raderna bara runt på sidan så jag gav upp & sjönk ner i soffan igen!!

Ska koka lite te, bara myyysa resten av kvällen, dämpa det värsta med en dunderkur av piller & hoppas på att vakna som en ny människa i morrn så att jag kan göra provet som planerat på Fredag, vill gärna göra bort det så att jag kan fokusera på nästa kurs sen!!

Har varken tid eller lust att bli sjuk så jag hoppas det går över tills i morrn!! Har ju hittills hållit mig hyfsat frsik sen Puma flyttade in, iaf om man jämför med innan!!

Men, koka te nu & sen återvända till soffan igen!!






Onsdag..

Vaknade kl 5 inatt av att Puma lät konstigt, tror att det kan vara förkylningen som hänger kvar.. Klev upp, gick på toa & då kom hon upp så jag trodde att hon ville gå ut, kom oss ut, hon kissade snabbt & ville gå in igen, knas vovven.. Somnade om efter nån timme, sov till 9 ungefär & sen har vi legat kvar & myst i vanlig ordning =)

Idag är det plugg på allvar som gäller, prov på Fredag! Har en del att gå igenom..

Ha nu en skön dag!!




Hemma igen..

Idag var det skönt att komma hem, har varit en riktig surr träning så jag är helt slut i knoppen..

Var helt underbart skönt att bara byta om när jag kom hem & ta en prom med Puma, njöt verkligen av tystnaden =)

Ska äta en filtallrik nu & fylla på med lite energi, gott!

Strax Hemmafruarna på tv, kul att se vad dom hittar på?

Idag vandrade det in en människa i mitt liv, nån som jag inte sett på några år, kan lova att det inte var några barnvänliga minnen som dök upp i huvudet *rodnar* men ack vilken trevlig syn för en trött Ella =) Jag bara log & minnen kom fram =) Hihi..

Men nu är det soffan resten av kvällen!!

Adjöss!!





1 timmes skön prom..

I det snötäckta landskapet, tänk, jag som inte varit så förtjust i snön tidigare njuter förfullt nu av allt det vita, tänk vad Puma har förändrat mitt tankesätt =) Skulle inte vilja byta bort det än på ett tag, nu är det lagomt mycket men så mysigt det är ändå när det snöar ute..

Har hunnit prata med Pia en sväng & smida planer, dels inför när dom kommer nu men ev även senare under året, hihi, får se vad det blir av det??

Ska iaf få i mig lite middag nu, öppna skolböckerna & läsa samtidigt, senare är det träning med dom små så jag ska förbereda lite inför det oxå.. Kul!!

Hörs senare =)




Kylan..

Är här nu.. -10 grader ute, blir att bylta på sig ordentligt!! Får se om lilla Puma börjar visa tecken på att frysa snart & att det är dags att ta på henne täcke?? Tänker vänta in i det sista med det så hon får ordentligt päls & slipper använda täcke så fort vi ska ut..

Planen för dagen är i vanlig ordning prom strax, ska bara få på mig alla tjocka kläder först, sen in igen & äta frukost, sen soffan med plugg böckerna!! Nöta in alla kunskaper, måste komma ihåg att boka in provet oxå =)

Ha en nice dag!!




Intensiv plugg..

Har det varit under kvällen, har lite att nöta in kan jag lova men en del kunde jag faktiskt =) Inte helt senil än, hehe..

Är nu riktigt trött kan jag lova, Puma har redan gått till sängen, inte sugen på mat var hon heller men hon har ju fått smaka Pizza =)

Men nu väntar sängen, sov sött på er!!




Måndag..

Och veckorna bara springer iväg!!

Fått veta att jag fick VG på senaste inlämningen =)) Duktig Ella!

Idag & i kväll är det plugg som gäller, ska faktiskt åka till en gammal kompis som ska förhöra mig för att se vad jag behöver läsa in lite extra inför provet. Kul! Självklart följer Puma med =)

Morgon prommen avklarad, kallare ute idag, -6 grader, alldeles disigt..

 

Som ni ser så har det kommit ganska mycket snö på bara några dagar, Puma tycker det är skit kul att springa rally så att snön yr =) Sen är den ganska god att äta oxå =)

 

Nu är det ner med nosen i böckerna..

 

Hörs senare!!





Ensam Mamma Söker..

Säsongsavslutning..

Trist att det än en gång är slut, gillar faktiskt denna serie!!

Ingen större chock att Helena valde Oscar, hade på känn att ingen av killarna var riktigt rätt för Madde även om jag trodde att Snygg Martin skulle bli hennes val, att Susanne valde Lasse är inte heller förvånande efter den kärleksförklaringen i kvällens avsnitt, kan lova att det skulle nog få vilken tjej som helst på fall när en kille som inte har det lätt för att uttrycka känslor gör en sån grej, kan säga att jag är nog lite små kär i honom oxå ;)

Är mätt i magen efter middagen, Köttfärssås med spaghetti, mumma =) Lite godis på det oxå =)

Nu är det mys i soffan som gäller resten av kvällen, ladad inför veckans plugg & prov sen på Fredag..

Ha en nice kväll nu!!





Söndags slappar..

Gör vi nu =)

Puma fick ett lätt DW pass på träningen, 5 kg 25 min & det märktes inte ens på henne, underlaget var riktigt bra (eller dåligt) halkigt, nyplogat så i själva verket så vägde det nästan ingenting att dra idag!! Efter träningen så fick Fjant & Puma härja en stund i snön, Fjant ville brottas men inte Puma så det slutade med att vi kastade snöbollar åt dom, Puma jagade snö & Fjant Puma, dom var såå söta när dom var full i snö i ansiktet =)

Matte (& Puma) har ätit lunch oxå, skrovmål från Max *mmmm* mätt i magen är jag iaf, har hunnit ta ett skönt varmt bad för att tina upp tårna, skorna & sockar var blöta som fasen när vi kom hem..

Nu är det soffan som gäller, Puma ligger redan utslagen & sussar, Matte ska nog göra likadant en stund =)

Ha en skön kväll på er!!




En elak jäkla..

Förkylning verkar vara på g, ögonen bränner, känner mig allmänt seg, hostar & snörvlar, har bara väntat på det iom att jag mest är hemma & inte träffar så mycket folk, blir ju en massa baciller på en gång när jag väl jobbar.. Ska ta en värktablett, pallra oss iväg på träning, lämna igen filmer & handla lite sen blir det hem till soffan & slappa resten av kvällen!

Puma har fått rapsolja i maten nu 2 måltider & jäklar vad maten slinker ner, ska visst vara bra för tassarna oxå med lite extra olja.. Vad tycker du??

Men, men.. Nu är det kläder på & ut igen =)

Ha en underbar Söndag!




God Morgon..

Fick en härlig natts sömn, låg & läste en stund igår med värmedynan på, drog ur kontakten & sen slocknade jag.. Vaknade av att jag låg på nåt knöligt, värmedynan alltså, så jag måste ha somnat snabbt igår, brukar annars ta bort den innan jag somnar!

Planen för dagen är:

Morgonprom
Frukost
Träning för Puma, även om det bara blir lite social träning

Har en trött tjej brevid mig i soffan, så fort jag kom & satte mig med datorn så somnade hon & började snarka, härligt att gårdagen gav resultat!! Mycket snöpulsande blev det & mer blir det idag, ska bli spännande att se hur kroppen hennes förändras av det, jag har inget emot att pulsa snö, måste ju tänka på Beach 2010 ;)

Ha nu en kanon Söndag!





Vilken härlig dag =)

Tralalalalala.. Osv.. Inte alls klyschigt ;)

Men allvarligt talat så har det varit en härlig dag =) Sett 2 bra filmer, fått vara ute massor i snön & busa med Puma, tom jobbat lite. Inte att glömma fått äta masssssor med godis =)


Det enda som återstår av denna härliga dag är en sista prom, tvätta bort smink & sen krypa ner & sussa, har ännu en rolig dag att se fram emot =)

Tror att det är säsongsavslutning av Ensam Mamma i morrn, träning med Puma, & en massa annat kul som ev blir av, mer om det i morrn!

Nu ska brudarna sova!!!

 

 





En avklarad & en kvar..

Ja film alltså..

Wallander-Cellisten var helt ok, har desto högre förväntningar på Johan Falk kan jag säga!

Ska skriva ett inlägg i min privata blogg oxå så kika in där sen..




Home..

Igen efter jobbandet, alltid lika trevligt!!

Hunnit med en 45 min prom med Puma i all snö, hon tycker det är skitkul trots att hon fyller 5 nästa år, kul att nån uppskattar snön mer än jag =)

Har hyrt 2 filmer efter jobbet, en Wallander & en Johan Falk, ska nog se Wallander först tror jag, sparar det bästa till sist, passade även på att köpa en påse med godis & lite Cola =) Ska mysa ordentligt!!

Håller på att göra varma mackor nu för att stilla värsta hungern, har iofs ätit frukost & sen en kycklingbaguette på jobbet men är ända lite småhungrig, ska nog göra köttfärssås & spaghetti senare så att jag får i mig nån vettig mat idag?

Var förbi på Ica en sväng oxå, passade på att köpa en Marabou Vinter, vet inte om jag är såå imponerad av den, måste smaka nån bit till.. Men den slår INTE Marabou Summer, det är helt klart min favorit =) Tänkte börja testa att ge Puma rapsolja i maten men hur mycket ska man ge?? Måste ringa kompisen senare & kolla hur mycket hon ger bäbisen & hundar?

Men nu är det filmdags =)

Ha en trevlig kväll!




Lördag =)

Morgonen påbörjades med en trött Ella, nattsömnen har varit så kass, vaknat var & varannan timme för att kolla klockan så att jag inte hade försovit mig, ska jobba idag, 10-14. Sen ut i snökaos, har snöat några centimeter inatt så nu är det alldeles vitt & fluffigt ute, Puma har varit riktigt busig & hoppat runt en del i snön, 30 min rask prom samtidigt som vi fick pulsa snö, kan lova att jag är svettig!!

Nu är det bara att kasta sig in i en dusch & försöka göra det bästa för att se någorlunda snygg ut,både kläder & hår, just nu ligger håret i en blöt platt hög på huvudet =(

Planen för dagen är som vilken Lördag som helst, åka & hyra film efter jobbet, köpa lite godis & sen bara myyyyysa i soffan i kväll! Kommer bli en & annan prom oxå med Puma =)

Ha nu en härlig Lördag på er!!




Hemma...

Efter lite äventyr på stan =) Har för första gången besökt hund cafeet med Puma, jag har varit där tidigare på föreläsning & tema kväll men inte velat ta med henne då men idag passade det bra =) Man kan köpa fika till Mattar/hussar & vovvar där, Puma har fått smaka lite av varje, sen bjuds det även på vatten till våra 4benta vänner, ett riktigt trevligt ställe!

Nu är det bara mys resten av kvällen =) Ska krypa ner i soffan & läsa en stund nu så får vi se om vi tar ut på prom sen, skitväder ute, snöblandat regn så det är rätt slaskigt just nu =(

Hoppas du får en riktigt mysig Fredag!!




Sömnen..

Verkar ha återvänt nu =) Bortsett från att en liten tjej ville gå ut 05,30 i morse så har vi sussat från ca 1 inatt till 9 med ett kort avbrott så, känner mig mycket piggare & gladare redan =)

Ute är vädret sådär, snöar lite =) Men ändå skönt ute, lagomt kallt & sen är det så mysigt när det faller små snöflingor =)

Japp, humöret är på topp igen!

Idag vete katten vad vi ska hitta på? Puma är iaf på bättringsvägen med förkylningen, har knappt nyst eller harklat sig sen igår, ska vänta tills hon har varit symptomfri 3 dagar innan hon får börja träna igen, lite trist att köra igång om hon inte är helt 100..

Men, nu ska jag låta datorn vara & hitta på nåt annat!!

Ha en kanon Fredag =)




Natti natti..

Efter lite telefonerande med vänner & kikande på Djurpoliserna på Animal Planet är det äntligen dags för sista prommen med Puma =) Sen väntar sängen & om jag känner mig själv rätt så finns det risk att jag fortsätter läsa lite bok i sängen, den verkar helt ok, författaren heter Karin Wahlberg & hennes tidigare böcker har varit bra, denna heter nåt med nån matthandlare olsson & är hennes senast utgivna bok.

Åh är så glad så glad över snön, hoppas den får ligga kvar nu & att det kanske kommer lite till, Puma har bara käkat snö idag när vi varit ute, hon trycker ner nosen i backen, öppnar munnen & slickar på backen eller tuggar i sig snön, knasvovven!! Blir ju så mycket ljusare ute med snö & sen är det så mysigt att gå där i mörkret med snön som knastrar under fötterna =)

Well, prom, sängen var det..

God natt!





Fääärdig =)

Med inlämningen nu =) Nice att ha gjort bort det, nu är det tokplugg kommande veckan inför provet nästa Fredag =)

Har fått boken av Mamsen så nu väntar ett skönt bad för mig i väntan på att kl blir 21 & att Criminal Minds ska börja, läckerbitar även i det programmet =) *dreglar*

Vad händer hos dig då??






Köpt motivation =)

På Ica, en påse skumtomtar,en cola light & lite marabouchoklad =) Är så sjukt trött i skallen efter att ha suttit ett par timmar & pluggat.. Skönt att få komma ut på prom emellanåt =)

Ska slappa en stund nu & sen fortsätta med det sista på inlämningen, ska faktiskt skicka in det redan i kväll, vågar inte chansa iom att datorn har krånglat idag så jag skickar hellre in lite tidigare..

Ha nu en skön kväll =)





Upprörd..

Har jag hunnit vara trots att jag är på bra humör, det har ju kommit snö & ingen är gladare än jag över det =)

Haft dator krångel på förmiddagen, datajävulen bara slog av & slog av.. Efter nån timmes bråkande & skällande på den så funkade allt igen när jag nästan var redo att kasta ut fanskapet..

Hunnit med en skön långprom tillsammans med L & D, alltid lika trevligt, hundarna har fått springa av sig en & en då Puma fortfarande är förkyld & jag inte vill att hon ska smitta nån annan, men sen när hon är frisk ska dom få härja vilt igen! Så kul att dom kommer överens =)

Planen för resten av dagen är plugg, har inlämning i vanlig ordning i morgon så det måste verkligen göras nu, förhoppningvis samarbetar min dator med mig så att jag kan skicka in det =)

Men nu ska jag äta lite först, hjärnan & kroppen kräver lite energi!!

Ha en skön dag!




Artikeln..

http://nsd.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleId=4980155

 

Kika på länken och lägg gärna till kommentarer till den!!





Onsdagen..

Har mest gått åt till att vara trött & sura över det =)

Har iaf kommit mig iväg på Social träning med Puma & gänget, alltid lika trevligt =)

Om nu någon undrar om min privata blogg & vad jag väljer att skriva i den så fråga gärna mig!!

Håller på att göra varma mackor för 3:e kvällen i rad, det är ju sååå gott, Puma gillar verkligen det oxå, hon sitter framför mig i soffan & ser sååå söt ut & väntar på att få en kant eller 2, låter så gott oxå när hon tuggar i sig det =)

Ska kolla lite tv nu, kl 21 är det såklart Greys Anatomy & alla läckra doktorer, vem skulle inte vilja gå till en sån snygging =)

Ha en riktigt trevlig kväll!







Onsdag..

Äntligen en natt med hyfsad sömn för både Matte & Puma =))

Bytte tillbaka till det tunnare täcket igår & vips så har natten varit något lugnare.. Konstig som jag är så brukar det alltid vara jobbigt med sömnen när jag byter från sommar till vinter täcke & tvärtom men nu kommer det tunna täcket att få vara ett tag till, fryser ju inte direkt på nätterna med en varm Puma i sängen!

Har fått i oss frukost nu, morgonprommat i skit väder, var är snön??? Alla vägar är tok leriga & halkiga nu, ingen bra kombination när man har en Puma med vita ben =( Tur att det lossnar när man torkar av henne..

Ska krypa ner i soffan nån timme nu & kanske slumra lite innan det är plugg time =) Hjärnan är inte riktigt vaken än måste jag erkänna, ska klura på en sak oxå.. Framtiden =)

Hörs senare !




Sängdags..

Känns på sitt sätt tröstlöst, får jag eller får jag inte sova? Det är det enda molnet på min himmel just nu måste jag säga..

Har iofs annat som jag funderar på men det måste jag klura färdigt på innan jag vill berätta mer om det =)

Pumas förkylning har kommit igång på allvar nu, skönt iofs att hon snorar lite mer & nyser utåt, då bör det inte vara nåt annat än just en vanlig förkylning... Verkar gå nån förkylning bland våra kära hundar, är en annan i gruppen vars hund varit förkyld, Puma har iofs inte hälsat på den men den har hälsat på andra som Puma hälsat på.. Eller så har hon blivit smittad genom att nosa på backen? Sånt man aldrig riktigt vet? Tycker lite synd om henne när hon toknyser, vet att jag inte ska det, skrattar iofs åt henne då hon ser så ynklig ut =(

Äh nu blir det bara svammel..

Fick förresten VG på senaste inlämningen =) Fick knäppa läraren lite på näsan oxå då hon inte riktigt hade koll på vad som faktiskt skulle lämnas in, hihi!

Sov sött på er =)







Träningsdax..

Alldeles snart..

Vilat en stund efter prommen, var ute & gick 1 1/2 timme tillsammans, Puma tyckte det var skitskoj att gå nån annanstans oxå speciellt med nya bästa kompisen i sällskap =)

Har utfordrat Matte & Puma med mat, nu verkar Pumas aptit vara på väg tillbaka igen?

Ska iväg & snabb handla innan träningen & sen 1 1/2 timmes fullt ös med barnen, tur att jag har Desperate Housewifes att se fram emot senare =)

Hörs senare =)




Tröttsamma människor det finns..

Det finns dom som verkligen kan suga musten ur en, dom som bara gör en irriterad! Väntar med spänning på fortsättning..

Nattens sömn, sådär igen =( Tror att det kan bero på Pumas nysande & att hon har sovit lite oroligare sen jag bytte till tjockare täcke, ska byta till det svalare igen tror jag då även jag tycker att det andra är för stort & tjockt!

Ska strax iväg & promma med L & hennes D, ska gå en ny sväng för oss, skönt med lite miljöombyte =)

Sen är det hem igen & pyssla på, måste hinna plugga lite & sen förbereda lite inför kvällens träning oxå!

Ha en härlig Tisdag!




Dags att avsluta..

Denna dag nu..

Blev en till prom, denna gång med Brorsan & Svägerskan, i rask takt har vi gått, vi med våra 4 "Kamphundar", fy fan vad jag inte tycker om det uttrycket men jag kan inte låta bli att använda det ändå då det värsta min lilla kamphund gör är att pussa ihjäl folk & springa ihjäl andra hundar..

Kan lova att jag är trött nu.. Ska sova, sova sova heeela natten nu har jag bestämt!


23 dagar kvar tills jag har bästa Pia & Rex på besök, längtar sååååå =) Vi kommer att ha trevligt i nästan en vecka tillsammans, hoppas bara det finns massor med snö till oss oxå =)



Puma & Rex i somras..



Sötnosarna



Knähunden Rex =) Puma undrar var resten av Matte tog vägen?


Men nu är det sängen som gäller, ska bara tvätta Pumas tassar innan så att dom är rena & fina =)

Sov sött!




Ingentinglat..

Och klurat på livet hela dagen idag, har med andra ord inte fått mycket gjort alls..

Har iofs hunnit med att prata med Pumas Uppfödare, hälsa på mamsen en sväng, prommat 1 1/2 timme än så länge idag, surrat med Svägerskan & Brorsan, duscha av Pumas ben & klippt klor, myst i soffan & kollat tv, laga mat.. Verkar som att jag gjort en del iaf ;)

Är sjukt trött.. Måste få ordning på sömnen innan jag blir galen! Slumrade nästan 30 min på soffan tidigare & helt plötsligt var jag bara tvär pigg igen, what´s up med det där?

Funderar på om jag ska göra varma mackor & sen bada eller tvärtom?? Blir nog bad först, sen en kort prom & sen varma mackor, Pia pratade om det igår så jag blev sååå sugen på det =) Ska bli mumma =) Ska bara leta rätt på nåt lätt läst med stoora bokstäver så att jag inte somnar i badet, hihi..

Väntar på besked om inlämningen jag gjorde i Fredags, känns lite jobbigt att fortsätta med resten innan jag vet om den är ok, jobbar ju fortfarande i samma program så det är ju onödigt om en massa felaktigheter följer med till nästa inlämning oxå..

Näpp, ett varmt bad nu =)





Måndag igen..

Alltså, allvarligt talat.. Det är fan i mig nåt fel på mig just nu? Har ännu en natt med dålig sömn i bagaget, trodde verkligen att jag skulle sova som ett barn efter gårdagen men icket det *SUCK*

Morgonprom avklarad, Puma är antingen stel eller halt på vänster eller höger fram, ser inte riktigt var det sitter, med tanke på att det är rätt halt ute just nu så kan det mycket väl vara en sträckning oxå då jag tyckte det försvann när vi gått en bit, men tiden får utvisa, är ju nästan 2 månader sen sista Vet besöket så det börjar ju vara dags igen ;) *peppar peppar*, nä jag hoppas verkligen att det kommer att dröja länge tills nästa gång, dels för min stackars ekonomi men även mina nerver, hatar verkligen att gå dit.. Sen är ju inte Puma så jätte imponerad av det heller, stackarn...

Planen för dagen är? Ska väl försöka plugga lite är tanken iaf, just nu går ögonen i kors så jag funderar på att krypa ner under filten i soffan & bara ligga där & finnas till, kanske slumra en stund? Men vi får se vad som händer? Vädret är sådär, plusgrader & lite blött ute, grått & tråkigt.. Var fasen är snön???

Well, hörs senare!!




Dagens bilder..

Tack snälla Linnea för dessa fina kort





Puma där hon trivs allra bäst =)






Så det var ett smakprov från dagen, hoppas på fler bilder från alla som var där =)

Nu är det ut med en Puma som snarkat i soffan hela kvällen, länge sen hon sovit såhär.. Höll tom min tomma filtallrik framför nosen på henne utan reaktion, vanligtvis så brukar hon se när jag kommer med den & spela söt så att hon får smaka lite men inte i kväll, nåja, Matte Ella är oxå rätt trött efter dagens bravader..

Sov sött!

 

 





Vilken härlig Söndag =)

Varför är inte alla söndagar såhär trevliga?

Kom dit halv ett, sen ramlade det bara in folk & hundar, hur kul som helst!!

Puma har fått ett kort DW pass samt delta i sprint tävling, om jag inte minns helt fel var hennes bästa tid 4.1 sek på 30 meter, inte så tokigt ;)

Har en trött vovve i soffan nu, matte är om möjligt ännu tröttare efter flera nätters dålig sömn, ska det inte vända snart?

Strax Ensam Mamma, sen kvällsprom & kanske sängen efter det om jag inte i vanlig ordning är pigg igen?

Sov sött!




Söndag..

Jisses vilken spännande morgon..

Har varit ute på en timmes prom, i slutet av prommen så blir vi omkörda av en polisbil, hmmm, känns inte riktigt rätt med tanke på att vi gick ute i skogen.. Well, såg sen på nyheterna att en tjej varit borta sen inatt men är nu återfunnen igen.. Till saken hör att Western Farm ligger i närheten av där vi gick & det var festkväll där igår & det var då tjejen hade försvunnit från sina kompisar, läskigt med tanke på att det bara är skog så långt ögat når runt området, lätt att gå vilse där i mörkret & sen är det ju inte direkt sommar heller, men skönt att det gick bra denna gång!

Kanonväder ute idag, strålande sol, nästan 2+ grader, kommer att bli en kanon trevlig dag med SWB Boden i Pagla =)

Ska börja packa ihop våra saker nu, nåt täcke åt Puma, nn filt, lite fika, extra kläder, vatten osv..

Återkommer med rapport senare =)

Ha en nice Söndag!!