Vaar är Puma??

 

Kastade en godis åt Puma, trodde det skulle vara typ nån centimeter hon skulle sjunka & sen få pulsa lite.. Blev liiite snopen när hon bara försvann, haha, är mer snö än jag trodde!!

Dags att uppdatera kanske...

Tjingeling på er!

Vet att jag inte uppdaterat på länge & det finns många orsaker till det, bland annat så jobbar jag ju dagtid för tillfället, förhoppningsvis kommer jag att fortsätta med det oxå ett bra tag till :) Trivs kanonbra på jobbet, varje dag är en ny dag med nya kunskaper & utmaningar, men detta leder oxå till att jag är sjukt trött på veckorna, den orken som finns kvar efter jobb går åt till att hålla igång Puma & mig själv, resten av tiden så existerar jag bara & gör ingenting!

Har iaf kommit en bit på väg med mina & Pumas planer.. Numera så åker vi skidor tillsammans, går bättre & bättre för varje gång :) Puma verkar gilla det & hör & häpna, även Matten tycker det är skoj!!


 

När vi inte är ute & åker skidor så blir det en heeel del soffmys till Pumas stora förtjusning :)

Som ni ser så är det en bekväm fröken som bara måste ligga med huvudet på kudde :)

När kylan slår till som den fortfarande kan göra så blir det lite bus inomhus oxå..Puma är bara liiite arg på sin petflaska, hur fasen får man ut godisarna egentligen?Puma & Elliot :) Min lillkusin Idas son, på bilden ca 4 veckor, Puma tyckte han var hur söööt som helst & ville bara pussa honom :)En härlig vårdag i början av Mars..


En tjurig/trött Puma som INTE tänker gå ner för trappen om hon ska ha på sig overallen, till saken hör att det var -17 grader kallt & Matten hade planerat att gå lite mer än en kissrunda.. Tillslut tog vi oss ut & fick gå en sväng :)

Avslutar med denna:Och konstaterar att det inte är ett måste att vara snygg på bild, varken för Matten eller Puman ;) Hahahaha..

Hörs nästa gång...