Bilder som vanligt!En härlig höstdag..Puma modellar i solen i sitt nya halsbad från Överskottsbolaget, 49 kr. Får se hur länge det håller?Puma funderar på vars sällskapet tog vägen? Är ju promenad sugen nu..


Helgen har i vanlig ordning varit fullspäckad med planer, igår var planen att vi var några stycken som skulle viltspåra tillsammans men det slutade med att jag & L åkte ensamma ut i skogen & hade roligt. Spåret gick bra, L la spåret & jag vimsade runt 5 -10 meter utanför som sällskap & hjälp. Givetvis så villade Puma bort sig & gick på mitt spår istället, dagens lärdom, Matte håller sig borta från spåret helt & hållet i fortsättningen! Annars hade vi en härlig höstdag i skogen med busiga hundar :) Puma skötte sig skitbra annars bortsett från den lilla missen, vinklarna funkade, spåret följdes & hon hittade sin klöv, som faktiskt blir mer & mer intressant!

 

Idag stod tvättstugan på schemat bland annat, skulle även ta en tur till mormor & ta ut henne i rullstolen med tanke på hennes brutna ben, men tyvärr orkade hon inte idag. Hunnit få hjälp med att fixa min cykel som haft punka så en cykeltur hanns med i solen, tror Puma tyckte det var skoj oxå, försökte att inte trampa nånting utan lät henne dra så gott det gick, blir bättre & bättre ju mer vi cyklar.

Har oxå hunnit med ett möte sen på kvällen, CF, tack för 2 roliga år, nu säger jag tack för mig, kanske kommer tillbaka i framtiden? Känns som att beslutet är rätt, speciellt med tanke på allt annat som händer just nu som är viktigare.. Men nog saknar jag det redan lite grann :(

Annars händer det väldigt lite just nu, jobb, Puma- träning, aktivering, spår, osv.. Känns som att dygnet skulle behöva ett antal timmar till ibland!

Nu är det soffmys som gäller..

Hoppas du haft en riktigt mysig helg!!

Mattes lilla knähund!

Fröken Puma missar sällan ett tillfälle att få mysa med Matte, passade på att krypa upp i min famn vid datorn nu när jag varit på jobbet för utb ett par timmar, då ser det ut såhär :)

 

Japp, fröken har lagt sig tillrätta i mitt knä & stortrivs :)

Knasvovve..

Behöver jag förresten säga att jag älskar min fondvägg :)

Fler bilder..

Denna hittade L & D i skogen igår, undrar verkligen vad det är?

Ja det är ett riktigt kranium, inget plastig svammel, den gröna färgen kommer nog av att denna legat i skogen väldigt länge, den gick sönder när vi flyttade lite på den..
Puma undersöker klöven hemma..Lite busig blir hon när man rör klöven..Knas Puma :)


Lite sök aktiviteter..En Ikea funkar bra att gömma godis i..En saftflaska funkar oxå, jisses vad hon gillar den leken..


Så.. Allt från oss för tillfället.. Inte dåligt med 2 updates på en dag :) Hihi..

Ha en trevlig kväll!
Bilder från viltspåret igår..

Samtliga bilder är tagna av Sandra Nyström! Tack för fina bilder :)Matte kollar in "skottplatsen" Puma tycker det är superspännande..Spårar för fullt...Min absoluta favoritbild!! Så jäkla fin min tjej är :)Den är liiiiite äcklig denna klöv.. Hihi..


Men Puma vill ändå undersöka den litegrann..


Gårdagens spår gick bra, ett mellanting kan man säga, varken superbra eller dåligt? Men det var en hel del knott i skogen, Matte var trött & hade världens huvudvärk, så svårt att säga hur Puma påverkades av det.. Men jag är nöjd med henne iaf! Hon svamlade till litegrann & började tugga på en pinne mitt i allt men kom sen på efter tillsägelse av Matte vad vi höll på med.

Intresset för klöven ökar varje gång nu, hon kanske rent av kommer att kunna bära på den nästa år ;)

Har iaf som mål att gå ett anlagsprov med henne, när det blir av beror helt på när hon känns redo för det, vi behöver jobba lite mer på samspelet i skogen & jag måste läsa henne lite bättre.. Men ett anlagsprov ska vi definitivt gå!

Nu blir det ett bad för Matte, snart är det Ensam Mamma Söker, höjdpunkten på söndagar :)

Renovering hemma, Puma vs Spikråttan m.m....

På begäran kommer nu här bilder på mitt nya vardagsrum, kan meddela att även om det varit asjobbigt så ångrar jag mig inte en sekund, är super nöjd med det färdiga resultatet :)

Före:Efter:

Är inte helt klar än, bland annat skrivbordet skulle jag vilja byta ut men det är för bra förvaringsmöjligheter där just nu sen har jag inte hittat nåt jag vill ha heller :/ Pumas bur samt väggar är under bearbetning, håller på att sy ett buröverdrag så att hon får tillbaka sin koja igen, jisses vad hon varit olycklig denna vecka när buren varit på fel ställe, soffan full i saker,Puma har mest legat i sovrummet i sängen & myst istället! Väggarna har jag inte bestämt mig för vad jag vill ha upp än? Ska sova på saken nån dag till..


Puma vs spikråttan (aka igelkotten)

Min hund är fenomenal på att hitta igenkottar, ser direkt på hennes kroppspråk om det finns en igelkotte i närheten & idag lyckades hon komma fram till den utan att jag hann med så lite bilder blev det!Notera öronen & raggen som är rest efter ryggen..Liiite läskig är den, precis innan vi gick så var den så äcklig så hon skällde på den, haha..Närmare än sådär vågade hon sig inte, så fort den lät litegrann så hoppade hon bak ett steg för att sen smyyyyga framåt..

Undrar om det finns nån tävlingsgren som heter: Spåra igelkotten, eller kanske spåra kisse, jäklar vad vi skulle lyckas bra i dom grenarna, haha..


Blandat!

Stackars Bronx ska tuktas enligt Puma ;)Trötta gänget!


Snyggingarna :)Sover sött med hängande läpp..Nog för idag, nu väntar badet & sen mys i mitt fina mörka vardagsrum :)