Kvällen..

Föreläsningen vi har varit på har haft temat Aggressiva hundar, riktigt intressant måste jag säga & konstig nog så har det inte pratats nåt om sk kamphundar, var lite rädd för att den typen av diskussion skulle komma men å andra sidan så var det kunniga hundmänniskor där så det kan ju ha bidragit.

Hon som pratade hette AnnChatrine "Ankan" Edhoff, vet inte om namnet blev rätt nu men nåt sånt? Hon var riktigt rolig att lyssna på, tiden flög iväg =)

Har inte gjort så mycket mer idag faktiskt, efter provet så väntade soffan & en tupplur med Puma, sååå skönt!

Sen har det prommats oxå, Puma har fått ett DW pass idag, nästan 20 min 3 kg, som alltid så tyckte hon det var skoj =)

Såhär ser Puma ut när hon drar, dagen till ära i röd polo från Mattes garderob =) Den har hon för att minska skav i armvecken & runt halsen, kan meddela att det är stor skillnad framförallt i armvecken, ser fram emot när hon får sin egen sele nån gång i framtiden?

 

Polo kommer jag alltså fortsätta använda på henne tills dess att selen är klar, kan lova att folk kollade idag, gick igenom den byn där vi bor & som om det inte var nog med att hon hade kätting efter sig så gjorde nog polon sitt oxå, haha.. Men fine, titta ni på oss snyggingar ;) Gör inte så mycket =)

Nu väntar en sista prom för oss, lite tvätt i nacken & sen sussa. Jobb för mig i morrn, 10-14, skönt med lite extra pengar!!

Sov gott =)





Pia » 2009-09-19 | 09:03:10
URL: http://sugarwitch.blogg.se/

Vad fin hon är i sin polo! =)

Äh låt folk titta och så får de ju ngt att snacka om.. Där går hon med sin kamphund och inte nog med att den drar så har den en blodröd polo på sig, undra vart färgen kommer ifrån.... Alltid kul arr roa folk som har för lite att bry sig om på sitt egna håll så de måste bry sig om andra.. ;)



Kul att föreläsningen var bra och att det inte vara ngr som helst diskutioner om kamphundar, men oftast med hundkunnigt folk så blir det inget sånt snack.



Ha en skön arbetsdag!




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback