Fullt ös..

Är det hemma hos oss just nu.

Har varken tid ork eller lust att blogga men här kommer en liten update iaf :)

Bronx är på besök igen. Både jag & Puma storm trivs med detta :) Framför allt jag njuter då Puma beter sig som en 6 månaders valp, hon härjar igång Bronx, tuggar på honom, uppfostrar honom, visar honom saker, man kan nog säga att hon är Mamma/lek kompis, super mys har hunnits med, Bronx behöver enligt Puma tvättas ordentligt & om han inte vill så brottar hon ner honom, håller fast & tvättar iaf!! Hihi...


En glad Puma :)



Mys medans Matte badar..





Kram kalas..





Bronx undrar vad som finns i Pumas mun ;) Haha..



Puma kollar att ögonen är rena på Bronx..


Nu ska jag återgå till soffan, kurera en eventuell förkylning, har lite ont i halsen, lite trött & seg..

Förresten så snöade det här idag, SUCK!!!





Måndag!

Jisses vad dagarna springer iväg för mig, känns som att jag inte hinner med alls..

Helgen har varit lugn & skön, igår blev lite stressigt för att hinna tvätta mina mattor som Puma hade kräkts på, men så kan det bli ibland, mattorna är nu rena, passade även på att tvätta bort mina vinterkläder & all annan tvätt oxå, skönt att ha det gjort då denna vecka är fullspäckad!!


I kväll är det första gången på viltspårs kursen, spännande!! Har stora förväntningar på den som jag hoppas uppfylls!

Igår tog jag & Puma en cykeltur, en väldigt kort en med tanke på att det var första gången för oss tillsammans, hon skötte sig kanonbra, annat kan man säga om Matte som var lite ringrostig på cykeln ;) Hihi, kommer definitivt att göra det fler gånger om jag bara hade haft en egen cykel..

Idag är det även praktik 8-17, trivs kanonbra där, lite trist att jag får 350 kr/dag för ett heltidsarbete men men, jag lär mig ju massor så jag får försöka bita ihop & inse att jag aldrig kommer att bli rik :(

Nu är det en snabb dusch för mig & sen iväg & göra nån nytta :)

Ha en härlig start på veckan!





Denna vecka..

Har det varit fullt upp som vanligt, när jag & hundarna kommit hem & gått kvällsprommen så har energin inte alls funnits så det har blivit minimalt med datatid, har helt enkelt inte haft ork..

Bronx blev kvar ändå tills igår då hans husse kom & hämtade honom, en mycket trevlig kille, satt & surrade en bra stund om allt & inget & han fick se Puma & Bronx in action med att sova mestadels ;)

Idag blev det halvdag på praktiken, skönt med en tidig dag, har fortfarande inte anpassat mig att kliva upp klockan 6 varje morgon, kommer nog aldrig göra det heller ;) Är definitivt ingen morgon människa!!

På eftermiddagen gick vi en prom med Olga, Ten & Fjant sen slocknade vi i soffan i 2 timmar jag & lilla Puma. Precis vaknat igen & håller på att fixa lite mat, sen blir det ännu en långprom, med annat sällskap denna gång!

Ha en trevlig fredag kväll på er!!





Tröööttttttt

Är bara förnamnet idag..

Jisses vilken händelserik dag :)

Dagen började med en trött Ella, har vaknat miljoner gånger inatt av Bronxie som slagit mig i ansiktet med sina jätte tassar, han sov såklart & rör sig massor i sömnen så det var ju inte meningen.. Så alltså kan man säga att jag var riktigt trött!!

Dagen har lunkat på i ett skönt tempo, Puma har fått ensam träning på kontoret medans jag & Bronx har socialtränat i stallet, jag har fått jobba på min Vetrinär/sprut fobi då vi haft Vet besök idag & ett antal typ 24 hästar fått sin vaccination, även kikat på när dom raspat tänder.. Får väl se hur det går nästa gång det är Vet dags ;) Men förmodligen är det lika jobbigt för mig då oxå :( För att ni inte ska tro att jag är alldeles knäpp så är jag likadan när det gäller läkare, tandläkare osv.. Vet egentligen inte varför, men hjärtklappning, handsvett, nervös osv inträffar bara jag tänker på att jag måste till en läkare eller tandläkare :( Usch!!!!

Nu är det hemmafruarna & sen sängen för oss, behöver sova massor inatt!!





Bildbomb..

Låter dagens bilder tala för sig..



































Då var det Måndag igen..

Och här är det fullt ös medvetslös som vanligt!!

Bronx håller på & skäller på Puma för fullt för att få igång en lekstund, han vill verkligen brottas med henne, själv sitter jag bara & skrattar åt dom :)

Planen för dagen är att njuta av solen så mycket det bara går, underbart väder ute, iaf just nu, det går snabbt när det ändras.. ¨Tänkte även hinna med att dammsuga en vända, hur nu det ska gå med dom här 2 tokarna ;)

Vad har du för planer för dagen då??





Nya bilder från dårhuset ;)






















Som ni ser så är det fullt ös här, iaf kortare stunder.. Men det är rätt skoj att sitta & titta på dom, här behövs ingen tv kan jag säga när dom är igång, live underhållning kallas det, haha!!

Puma är som valp på nytt, jisses vad hon härjar med Bronx, ibland när inte Puma vill leka så står Bronx & skäller på henne tills hon leker med honom.. Så jäkla kul att ha honom här!!

Nu väntar ett bad & läsa tidning, sen diska bort i köket, ser ut som faaaan där inne nu, sen blir det en mysdag med dårarna ;)

Vad händer för dig idag??





Fullt ös..

Hela dagen idag :)

Efter morgonprommen bar det iväg på travet & inofficiell hundutställning tillsammans med Olga, Bronx, Mimmi & Ten, har varit snäll & hjälpt Olga med valparna :)  Bronx slutade som BIS-3 i valpklass 1, Ten BIS 2, super kul för Olga med såna resultat!! Hundarna har skött sig hur bra som helst idag, fick även träffa 2 av syskonen till Mimmi & Bronx, Mini & Ester, super trevliga & fina hundar även det :)

Sen bar det iväg hemåt & ta ut Puma som fick stanna hemma idag, hon var såååå trött när vi kom så hon behövde få en vilodag idag.. Ut på prom med båda & sen hem till soffan, sussade sött en stund, behöver nog inte tillägga att båda hundarna var lika trötta som jag ;)

Nu i kväll har Brosan & Olga varit här & skrattat åt "mina" hundar, jisses vad dom har härjat, nu är om utslagna igen & vilar inför nästa omgång ;)

Har inga nya bilder att bjuda på än men det kommer ;)

Förresten så toksnöar det ute, kan lova att jag är glad att jag inte bytt däck på bilen än!!

Ha en trevlig kväll!!




Bilder!!

En trött Bronx..



Sååååå söta!!!



Mys på praktiken tillsammans..

Haft en kanonbra dag, på förmiddagen var B lite uttråkad & pep lite men insåg rätt snabbt att Puma bara sov & att han lika gärna oxå kunde göra det!!

Eftermiddagen var lugnare, dom har legat hopkurade tillsammans & myst, det var 2 trötta hundar som åkte hem med mig kl 17. Sen när vi kom hem gick vi en prom tillsammans med L & R, trodde att det skulle vara lugnt & skönt när dom fått sin middag men djävulen flög i båda 2 så det har varit fullt ös här hemma, nu verkar det ha lugnat ner sig en stund, ska få i mig själv lite mat oxå innan det blir soffmys!!

Ha en trelvig kväll!






Bilder..

Tyvärr inte av bästa kvalitet men det är alltid nåt ;)



En av Pumas favorit sysselsättningar på balkongen :)

Stor apport i den lilla munnen..





Bronxie på besök igen över helgen, superskoj!!! Han & Puma har saknat varann ;)



Mys med en trött Matte...



Puma & Bronxie huller om buller..


Fler bilder kommer under helgen då vovvar & Matte är lite piggare!!

I morrn ska båda hundarna följa med mig på praktiken, Puma älskar att vara där & vill knappt åka hem, spännande att se vad Bronx tycker ;)

Ha en härlig kväll, nu är det soffmys med "mina" hundar :)





Torsdag :)

Ser fram emot denna dag, eller egentligen slutet av den, varför kommer jag att berätta senare ;)

Humöret är inte direkt på topp efter gårdagens kalldusch, besviken, uppgiven, ja vad ska jag säga? Kommer hursomhelst inte skriva mer om det här, har inga planer på att berätta heller...

Men nu ska jag rycka upp mig, detta ska bli en kanondag!!

Härligt väder ute, nån +grad & strålande sol, hoppas det håller i sig nu ett tag!!

Ha en härlig dag på er!!




Onsdag!

Och fröknarna är hyfsat utvilade :)

Igår var en riktig slödag för oss, iaf hemma, i vanlig ordning hanns det med en hel del prommande, både med & utan sällskap!

Idag är planen att jag ska ta tag i lite städning, vattna blommor & byta sängklader, alltihopa är ett måste nu känner jag, ska även plocka undan lite vinterkläder som ska tvättas & stoppas undan tills jag behöver dom igen!!

Fick en glad överraskning igår, måste bara kolla att det stämmer, & nej jag har inte fått jobb..

Vidskeplig som jag är så lever jag i tron att goda saker kommer 3 & 3, så även dom dåliga, oftast så brukar det stämma oxå, vet att nån av mina läsare kommer att tycka att "det bara är svammel" men tyck det då ;) Kunde inte bry mig mindre, känner man mig så vet man att det är sån jag är ;)

Med det sagt så ser jag fram emot de 2 andra trevliga saker som kommer att hända inom en snar framtid ;)

Nu ska jag rocka lös med dammsugaren :)

Have A Nice Day!!




Trötteli trött..

Är vi hemma hos oss nu.

Har haft en härligt effektiv dag & fått en hel del gjort, har jobbat en del självständigt oxå, nice :)

På lunchen blev det ett av vårat sämsta lydnads/apporteringspass hittills i år *skratt*, Puma var inte alls med på noterna utan ville bara springa runt & busa & gräva gropar på ridbanan så vi ägnade oss åt bus istället, vädret var kanon så lite sol fick vi njuta av idag :)

I morrn & på Onsdag så är jag ledig & ska njuta som fasen, tror jag ska slå av telefonen & bara sova närmsta 2 dygnen nu, är så jäkla trött nu efter att ha haft fullt ös i 8 dagar på raken, ska nog kanske ta fram dammsugaren en sväng i morrn & vattna lite blommor oxå, finns liksom ingen tid & ork till det när kvällsprommen & middagen är avklarad, men så är det för många, tror jag kommer vänja mig oxå, är ju lite extra spännande nu i början  & en hel del information som tas in i skallen..

Nu ska resten av kvällen avnjutas i soffan :)





Måndag igen..

Och jag är verkligen skit trött!!

Sovit rätt ok, kom i säng tidigt & somnade väl strax före 23,30 skulle jag tro men det känns ändå som att det är för lite :( Men men, det är bara att sätta fart på dagen så piggnar jag förhoppningsvis till!

Puma har precis kommit upp ur sängen, jag har hunnit vara uppe en stund redan & dricka kaffe osv.. Nu vankas det morgonprom & om jag känner henne rätt så blir det en kort variant idag ;) Hon är inte morgonpigg min Puma :)

Ha en riktigt härlig Måndag på er!!




Söndag!

Blev så glad när jag tittade ut på morgonen, solen skiner för fullt & pippifåglarna kvittrar, verkar bli kanonväder idag :)

Har för första gången tagit prom nu i vår ytterplaggen, jisses vad skönt, slippa komma in galet svettig oxå, alldeles lagomt med kläder på mig idag!

En skön morgonprom blev det, hur mysigt som helst, fördelen med att vara ute lite tidigare är att man är helt ensam, var på slutet av prommen det började dyka upp andra människor & hundar..

Nu blir det att göra sig i ordning för jobb idag igen, 11-17, känns skönt med lite extra pengar :)

Ska börja göra mig i ordning för jobbet nu, tror minsann att det blir ett snabbt bad idag, kroppen känns lite mör efter prommandet igår, gick en långprom med Linnea & Rambo, kul att ha nån att surra med, hundarna får ju oxå sällskap, Puma & Rambo ägnar en hel del tid åt koppelbus, funkar superbra tillsammans även om Puma tycker att han kan vara lite jobbig men hon gillar honom ändå :)

Men, nu var det badkaret..

Ha en härlig Söndag, tänk inte på mig som måste vara inne heeela dagen ;)







Lördag..

Planen för dagen är jobb igen, 11-17 :) Har massor med småsaker att pyssla med där om jag hinner..

Morgonprommen är avklarad, mötte idioten med sin lilla skithund, Puma skötte sig klockrent, undrar vad h*n säger när dom passerat, idag hade dom sällskap, vet att det är en sån människa som snackar skit om allt & alla, skulle vara intressant att få vara en fluga i luften & höra vad som egentligen sägs?? Haha..

Sovit gott inatt, framåt morgonen så drömde jag en sjukt konstig dröm, vaknade tom före klockan ringde & hoppade upp :) Verkar som att morgonrutinerna börjar komma då jag inte är en zoombie när jag kliver upp :) Nice isåfall!

Nu ska jag passa på att diska undan & börja fixa inför jobbet..

Ha en härlig Lördag!!




Fredag kvällen..

Går i lugnets teckan :)

Jobbade till kl 15, sen direkt hem & ut på en skön långprom, duggregnade hela tiden vi var ute, tack & lov kom jag ihåg att slänga på Puma ett regntäcke för att hon skulle hålla värmen & även skydda kroppen från lite skit/lera från vägen..

Efter prommen så parkerade vi oss i soffan, skönt att få slumra en stund, börjar kännas i kroppen & knoppen att det varit en tuff vecka..


Lite nya bilder..


Min hund älskar verkligen att rulla :)

Min lilla påskkärring ;)


En trött Puma som inte ens uppmärksammar en mumsig ostmacka som hon fått av Matte..


Fina Puma på en härligt lerig väg, suck...



En morgontrött tjej har lyckats bädda in sig själv under filten i morse :)



Puma & nyinköpt leksak, den uppskattades :)



Mattes duktiga tjej tränar på håll moment med apportbocken, den coola gula gillar hon verkligen!
Den brukar ligga på en låg byrå i hallen & när hon är på humör så går hon & lägger huvudet där & duttar med nosen på den, då vet Matte att det är träningsdags!!


Nu återgår vi till soffmyset :)

Ha en riktigt trevlig kväll!!

Kom ihåg att lämna en kommentar innan du tassar vidare :)





Strax..

Dags att bege sig till jobbet..8,45-15 idag, skönt med en lite kortare dag även om helgen är fullbokad till att jobba :) Money, money, money..

Sovit så gott inatt, är rätt utvilad nu oxå, skönt!!

Ha en härlig Fredag!!!




Livstecken från oss ;)

Är väl bäst att meddela att vi har det bra efter en 12 timmars dag.. Först praktiken heldag, en härlig lugn dag fast vi fått en del gjort ändå..

Sen direkt kl 17 så var det bara att sätta sig i bilen & bege sig till Gammelstads djursjukhus, för Drop in vaccination, kennelhosta är hon nu vaccinerad mot igen :) Tack till Brorsan som ställde upp & hjälpte till :) Besöket gick bra, Puma skötte sig bra & Matte är stolt, vet ju att hon verkligen INTE tycker om att åka till vetrinären men man måste tyvärr det ibland, kan villigt erkänna att jag inte heller tycker om det!! Men nu hoppas jag verkligen att det dröjer 1 år till nästa gång, även då vaccination!! Väntetiden var låååång kan jag säga, jisses, kom dit typ halv 6 & fick åka typ halv 8 så nu är både jag & vovve helt slut!!

Fick en mindre trevlig överraskning när jag tittade mig i spegeln i morse, är helt rödprickig i större delen av ansiktet, ser ut som att jag varit i solen mååånga timmar & bränt mig, nästan som blåsor är det, pyttesmå dock, kliar inte så farligt men nog känns det, känns mindre kul att sitta i kassa i morrn & vara ute bland folk men förhoppningsvis har det lugnat ner sig under natten :(

Nu ska jag hoppa ner i ett välförtjänt bad, jisses så skitig jag är, haha, körde en lekstund/lydnad med Puma på lunchen i ridhuset så jag är dammig & lerig på alla kläder & håret känns måttligt trevligt oxå, men det är ett litet I-lands problem jämfört med ansiktet nu, jisses vad det kommer svida att ta bort sminket!

Ha en trevlig kväll!!!





Onsdag..

Och dag 3/7 av min låååånga vecka..

Ska jobba 13-19 idag, precis ätit frukost & ska nu slappa i soffan en stund, mys med Puma & läsa en stund, sen blir det långprom kl 11 med sällskap, äta nåt snabbt innan jobbet & sen bege sig dit..

Håller på att försöka få tag i en människa som verkligen INTE vill svara när jag ringer, såå störande, ska skicka ett mail nu & se om det händer nåt? Men detta är nåt som krånglat lääänge nu, handlar om pengar & jag börjar bli förbannat less nu, blir nog en kontakt med Facket igen om det inte händer nåt?

Men nu är det upp med humöret, inte irritera sig på folk som inte sköter sitt jobb & njuta av livet :)

Ha en bra dag!!

Kom ihåg att lämna en kommentar innan du tassar vidare ;)





Vilken dag..

Gissa om jag var trött som fasen när klockan ringde i morse.. Gäääsp!! Men upp tog jag mig, Puma var lite småkinkig över den tidiga timman & låg kvar en stund i sängen & funderade på om hon verkligen skulle kliva upp *skratt* Men även hon kom sig upp tillslut!! Ut på en kortis prom, fortfarande Puma som inte var så intresserad..

Dagen har varit kanonbra, förmiddagen var väldigt spännande för henne med massor av intryck, folk som kom & gick hela tiden, massor av lukter, nytt ställe, många att hälsa på & pussa :)

Efter lunch & en prom så däckade fröken inne på kontoret, då har hon knappt orkat lyfta på huvudet när nån kommit in eller det smällt i dörrarna, precis som det ska vara :) Puma blev mutad med ett ben som hon fick av min handledare, benet har hon burit runt på & visat upp för alla som kommit in till oss, förmodligen blir det som vanligt att hon leker med det ett tag innan det duger att äta upp ;)

Dagen har varit lång & rolig, fått massor med saker gjorda & det känns som att jag gjort lite nytta oxå ;)

Innan vi åkte hem så passade vi på att åka förbi & hälsa på Lena & Diva en stund, Puma smög iväg & tänkte testa Lenas säng som är en vattensäng, hörde att hon hoppade upp, sen hoppade hon ner jäkligt snabbt, vi smög & tittade på henne, hon stod & stirrade som fasen på sängen *skratt* sen var hon inte så intresserad av att testa den nåt mer, hahaha...

Sen avslutade vi med en kort prom, Puma hade förvånansvärt mycket med energi, gissar att hon är övertrött, nu ligger hon däckad på golvet, middagen var inte intressant idag, iofs inte så konstigt med tanke på allt gott hon ätit idag :) Men hon har fått i sig litegrann iaf, det är ju inte hela världen längre om hon inte äter bra varje dag :)

Nu väntar en kväll i soffan för oss :)

Hoppas din dag varit kanonbra :)




5 april..

Och det snöar ute, suck!! När ska det sluta komma snö undrar jag??

Morgonprom & frukost avklarat, nu väntar ett bad & fixa mig i ordning för jobbet. Sovit sådär inatt, drömt en massa konstiga drömmar, kommer ihåg en del men inget jag tänker skriva om här, jisses vad jag skulle bli dum förklarad då ;)

Planen för dagen är att jobba ett par timmar, sen hem snabbt & hämta Puma så att hon får vara med typ 2 timmar på jobbet, sen en skön prom efter det, sen så blir det en lugn kväll för oss, har redan ångest över att jag ska vara på plats på praktiken kl 8 i morrn, jag som är så sjukt morgontrött dessutom så förmodligen blir det ytterligare en natts dålig sömn! Men även om det känns jobbigt så känns det otrolig skoj samtidigt, händer en annan kul sak i morrn oxå men mer om det nån annan dag ;)

Ha en skön dag!!





Söndagens..

Göror har tills största delen bestått av att njuta av detta härliga väder som varit idag, varit ute massor idag med Puman :) Hunnit promma med Brorsan, Svägerskan & alla deras hundar, hunnit vara inne i stan & gå med Lena & diva oxå :) Såå trevligt!!

Kvällen har spenderats med att springa mellan soffa & tvättstuga, hade inte så mycket tvätt idag tack & lov så nu är allt torrt & nästan allt är undansorterat oxå :)

Pumas favvofilt (som hon fått av Rex) är nytvättad & redo att följa med på äventyr, första äventyret blir i morrn då lillan ska vara på jobbet med mig på eftermiddagen, tror jag hämtar henne vid 15 tiden & går till jobbet, sen får hon vara i fikarummet tills jag slutar kl 17.. Sen på Tisdag blir det premiär för oss båda på praktiken, kul att se vad jag ska få göra :)

Men nu ska jag njuta av lugnet, sista dagen på länge, bara mysa i soffan & göra en tidig kväll, planen är att komma upp tidigt i morrn & hinna med lite av varje innan jag börjar jobba 10,45 så om "nån" vill messa & väcka mig är det helt ok, men inte före kl 7 tack ;)

Ha nu en fortsatt trevlig kväll!!




Lördag kväll..

Jisses vilken dag, har hunnit massor fast ändå känns det som att jag inte gjort nånting?

Morgonen började med en låång sovmorgon beroende på hur man ser det ;) Puma tyckte att vi skulle gå ut vid 05,30 så det var bara att kliva upp & gå ut.. Sen låg jag vaken nån timme innan jag somnade om, vaknade nästa gång vid halv 10, låg kvar lääänge & njöt, nu är det inte många dagar kvar som jag kan göra det :(

En skön morgonprom, mötte Olga & Mimmi när vi närmade oss hem, Puma & Mimmi fick leka en stund på ängen & jag kan lova att Puma var trött sen, jisses vilken ork lilla Mimmi har!!

Sen fixade en massa hemma, lyckats dammsuga upp sandlådan i hallen, skura, byta sängkläder & resten av det jag inte gjorde igår, skönt att ha det gjort :) Men det är snart lika mycket sand i hallen igen :(

Sen prom igen, en kortare denna gång, gick förbi ridbanan, körde ett lydnadspass med fokus på apportering, hålla apporten, är så glad & stolt över min Puma, det går framåt hela tiden, nu kan hon hålla den sittandes i fotposition några sekunder jämfört med innan då hon bara släppte den på mina fötter, haha.. Ska nöta vidare, är inte helt nöjd än så länge med hållandet i fotpositionen så det ska vi jobba vidare på, sen slarvar hon lite oxå i fotgåendet nu, men det beror nog snarare på att det är vår & det luktar ju sååååå gott på ridbanan ;)

Sen hem igen, mest slappat på eftermiddagen, slumrade en stund, lagade lite mat, ett varmt bad, sen prom igen, denna gång i sällskap med D & Best, riktigt trevligt med lite quality time med brorsan ;)

Kvällen har vi bara slappat & gosat i soffan.. Måste passa på att njuta nu.. Veckan som kommer är det jobb 5 dagar & praktik resterande dagar, sen är det Måndag igen & så fortsätter det, men vad gör man inte för pengar, räkningarna ska ju betalas..

Förhoppningsvis så ska Puma få sin årliga vaccination oxå på Tisdag om allt går som det ska, D ställer upp & tar henne till Vet då dom ändå ska dit med egna hundar, sen har jag ju praktik då oxå..

Just ja, har även hunnit in en sväng på mitt "nya extra jobb", Puma har fått lite ensam träning där, gick hyfsat bra, hon var inte alldeles överförtjust över att få sitta i fikarummet men hon var tyst nästan hela tiden så det ska nog funka att ha med henne när jag behöver det :)

Sammanfattning: En bra Lördag!!

Ha en fortsatt trevlig påsk på er :)





Fredag?!?

Tror jag det är idag? Hade Fredag hela dagen igår av nån anledning men det visade sig sen att det "bara" var Torsdag, haha..

Idag har vi inte fått mycket gjort, eller jo kanske..

Har hunnit röja databordet, röja bokhyllan & tvbänken, sortera in massor med papper i rätt pärmar, fixa & göra fint :) Sen har jag hunnit vara in till stan en sväng & promma med Lena & Diva, haft Olga & Mimmi på besök, jisses vad energi den hunden har, fattar inte att Bronx & Mimmi är syskon?? Puma var helt slut efter 15 min busande med Mimmi inne, skönt iofs men då förstår ni hur galen hon är, hon hann tom springa över mitt vardagsrumsbord i en obevakad stund ;)

Ska fortsätta med Städprojektet i morrn, gick en långprom med Brorsan & Best tidigare & sen när jag kom in igen var det mörkt, sååå skönt att det är ljust ute nu till klockan 20 på kvällen :) En hel del snö har smält bort under dagen oxå, jag har blivit dyngsur om fötterna varje gång jag varit ute, kanske dags att investera i bättre skor, om jag nånsin får råd till det villsäga :(

Nu är det soffmys en stund innan sängen väntar på oss, har massor med sömn att ta igen från denna dumma vecka!!

Ha en trevlig kväll!!






Kärlek..

Denna underbara härliga kärlek..

Japp, har sett film, Dumpa Honom med bland annat Jennifer Aniston, Ben Affleck, Drew Barrymore & några till kända skådisar, har redan sett den en gång men tv tablån var så dålig så jag valde att se den igen!!

Är sjuk trött idag, har ju faktiskt varit vaken ända sen strax innan klockan 7 i morse, men det är bara att vänja sig.. Dom dagar när jag inte jobbar så har jag ju praktik 8-17 varje dag för den fantastiska summan av 499kr FÖRE skatt/dag, jisses vad jag kommer att bli rik.. :(

Har passat på att handla idag, självklart stod påskmust, skinka, ägg & potatis på shoppinglistan, när jag är klar med skinkan så kommer det att komma ut ur öronen ;) Haha.. Blev en liten skinka på 2 kg, en hel del försvinner ju när man skär bort allt äckligt fett men det kommer att räcka ett tag ändå, sen går det ju att variera så otroligt mycket oxå :) Ser fram emot en god sallad i morrn med skinka, grönsaker, ägg & pasta, mmmmm... Sen skinka, ägg & potatis, skinka på hårdbröd macka, ja ni hör ju, I Love It!!

Hade hoppats på en inbjudan till påskmiddag hos "nån" men inget svar än så länge, hmmmm..

Nu ska jag mysa vidare innan sängen & en lååång sovmorgon väntar :)




1 april..

Än så länge har jag inte blivit lurad men med tanke på att jag är ganska lättlurad så kommer det nog under dagen kan jag tänka mig.

Skulle egentligen börjat på min praktik idag men jag ska jobba istället, 13-17, så kom & hälsa på ;)

Morgonprom är sen länge avklarad, idag har fröknarna varit uppe sen kl 7, 8,30 fick jag besök av en datakille som hjälpt mig med datorn & den trådlösa routern som krånglat, men nu funkar det så jag slipper ha sladd till internet :)

Det börjar märkas på Puma att hon är en morgontröttis precis som Matte, idag fick jag övertala henne att gå, efter 10 min ute tyckte hon att vi skulle gå hem igen men då släppte jag kopplet & sa hej då, efter en stunds övervägande så rejsade hon ikapp mig så att vi kunde gå vidare, vilka ideer hon kan ha min älsklingsvovve :)

Nu ska jag passa på att diska undan, plocka & fixa lite innan jobbet, har i vanlig ordning några samtal att ringa oxå!!

Ha en härlig dag på er, kom ihåg att när du minst anar det så är det någon som skojar med dig ;) Hihi..