Our Day So Far...

Dagen har inte haft så mycket att erbjuda dessvärre..

Puma har fått gå ett DW pass med 3 kg, 20 min, som sällskap fick vi med oss Olga & Fjant, Puma & Fjant försökte pussas en hel del & hade gärna härjat en stund om dom hade fått men man kan inte göra sånt varje dag ;)

Puma har sen fått en skön dusch indränkt i såpa för att få bukt med alla små knölar hon har i nacken, nästan som små finnar, tror att det är värmeutslag eller nåt? Hon har samma i armvecken men där ser det mer ut som skavsår, kan bero på att DW selen inte sitter så bra som man kan önska men snart kommer hon få en egen måttsydd & då försvinner det förmodligen, har iaf testat att först tvätta ordentligt med klorhexidin & sen smörja med helosan för att få bukt med det. Hoppas det funkar?

Matte har ägnat större delen av dagen åt skolböckerna, har hunnit med att svara på nästan 50 frågor, 2 kapitel av 14 inför provet på fredag, har alltså en del kvar.. Är så jäkla många uttryck osv som gäller att lägga på minnet, skit jobbigt =(

Har mutat Puma med märgben nu så att hon har nåt att göra en stund medans jag ska fortsätta plugga lite. Ooops, ser precis att benet flisar sig, sopkorgen nästa för det & Puma har fått ett annat som dessvärre inte var lika intressant =( Elak Matte..

Dags att återgå till böckerna nu..

Tjingeling =)






camilla och bonnie » 2009-09-14 | 21:15:23
URL: http://libertine.zoomin.se

hej tycker inte du ska smörja med helosan det "stänger" som inne det. utan tvätta bara och lufta .. :)




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback