Oanade kunskaper..

Är det kul att ha ibland :)

Ibland kan jag till och med överraska mig själv med sånt ;)

Kvällen har ägnats åt Rättskunskap läsning, ett möte på 2 1/2 timme samt besöka Familj & få träffa den nya familjemedlemmen, kan lova att Puma har luktat massor på Matte när jag kom hem, luktade ju av några hundar hon kände igen, Best, Puma & Fjant men sen luktade det ju Mimmi oxå. Mimmi var en underbart charmig liten varelse, hade gärna lånat hem henne men jag tror inte Puma hade blivit så glad ;)

Morgondagen är redan nu fullspäckad med planer, ska hinna göra min inlämningsuppgift till kl 12 samt introducera en ny ledare i verksamheten, det är nog det roligaste på hela dagen, sen ska jag även på möte igen på kvällen.. Som sagt, fullt schema i morrn, men kul ska det bli!!

Nu är det sängen, läsa lite Marian Keyes, lite hjärngympa då det är på engelska men det går rätt bra ändå :)

Sov sött!

Puma i Maj 2009.

Puma nov 2009

 

God natt!

 





Sköna Söndag!

Är som vanligt fullspäckad med planer. Massor som skulle behöva fixas men i vanlig ordning så prioriteras pluggandet!

Morgonprom i snöstormen, -17 grader, lyckades vara ute typ 30 min, fick värma tass 2 gånger, vad fasen ska jag göra för att stackarn inte ska frysa? Hade iofs bara tagit på henne ett täcke men ändå. Stackars liten..

Under kudden & med benen mot soffryggen, en av Pumas favorit stilar när hon sover :)

 



Mys med Matte :) Kan inte bli bättre!!

Nu är det plugg som gäller!!

Ha en skön dag!





Lördag!

Vaknade strax före 9 & kände mig faktiskt utvilad, tror minsann Puma har låtit matte sova inatt.. Skönt var det!

Morgonprom & frukost avklarad, nu ska jag bege mig till soffan & läsa Rättskunskap ett bra tag, ska försöka ta mig iväg & handla senare & även skicka några skolböcker som jag fått sälja, skönt med lite pengar som kommer in på kontot, börjar vara tomt där nu :(

Ha nu en skön Lördag!





Fredag, helgen är här igen..

Provet gick som det gick, om inte min intuiton är helt åt helvete så bör betyget bli ett G eller VG, men vi får väl se? Ska  bli spännande hur som helst!

Kallt som fan ute idag, så kallt att Puma inte ens vill bajsa, kissa snabbt & sen springer hon in stackarn, -26 grader. När kommer våren är min ständiga fråga, när solen börjar värma, när fåglarna kvittrar? Jag vill ha värme nuuu!!

Ska koka en kopp te, äta en macka & börja läsa Rättskunskapen, har ju fått flytta inlämningen till efter helgen men det är ju lika att sätta igång, tror att det är en intressant kurs!


Bilder..



Ibland är det trångt i knät, både Puma & böckerna ska rymmas, men mysigt har vi =)



Puma med nya leksaken, även denna piper.. Igår när hon fick den så sprang hon mellan den rosa pipisen & denna, olika pip är det på dom & hon hade såå kul :)

10 kr på Dollar Store, hon älskar denna just nu iaf!



Tom tungan är ute :) Händer inte ofta ;) Men man måste ju smaka på den..



Innan mina kära vänner spånar iväg igen så: Ja det är Pumas leksak, inte Mattes ;)



Skunken fick sig oxå en omgång igår av Puma, den är bara kul ibland, snart har huvudet lossnat helt så Matte måste sy fast det innan den är tom..


Ha en härlig Fredag i kylan!!





En arg Ella..

Har visat sig idag, har haft problem med min kära bil.. Locket som ska sitta över hålet där man stoppar i sladd till kupevärmaren har lossnat, sen när det snöat massor så har det ju självklart blivit en massa is där så sladden inte gått att stoppa in *morr* Kan lova att jag har varit riktigt irriterad större delen av dagen idag på mitt lilla problem.. Men nu efter lite arbetande med hjälp av ett hårspänne så är problemet löst, iaf när jag lämnade bilen..

Passade på att åka ut & köpa lite snask när jag ändå körde, så nu är det godis & plugg som gäller för mig resten av kvällen!!

Ha en härlig kväll :)




Bildbomb..

Här kommer lite nya bilder på fröken Puma..


Undersöker skrivaren som står på golvet, gjorde en utskrift när hon stod precis vid den & hon tyckte det var konstigt..




Nyduschad..





Ta plats i sängen är det bästa som finns, speciellt om jag hinner dit innan Matte kommer ;)




Ok en bild får du väl ta..

Men nu vill jag sova...



Men snälla, låt mig vara nu då..


Kolla in stilen ;)




Det var allt från oss för denna gång!!




Torsdag..

Gissa vad jag ska göra idag??

Kanske ska plugga en heeel del?

Prov i morrn, är intälld på bra betyg så det är bara att banka in hela boken i skallen nu!!

Morgonprom var en blåsig historia, en hel del snö på trottoarer & cykelbanor oxå.. Hoppas dom skottar snart?

Förhoppningsvis kommer mina saknade böcker till kursen jag började i Måndags i posten idag, annars blir det en ännu tuffare helg,mailade läraren igår & förklarade, skulle få lämna in efter helgen, vad nu det betyder? Men jag siktar på Måndag kl 12.. Så nu vet ni vad min helg kommer att ägnas åt, Rättsjuridik för hela slanten!

Ska ta & skotta fram min stackars bil från all snö nu hade jag tänkt, ett fyspass utan dess like kommer det att bli, känner att jag kommer att få träningsvärk bara av att se all snö!

Ha nu en skön dag på er!!




Fasen oxå..

Verkar som att jag inte alltid kan ha tur :(

Besiktiningen resulterade i en 2:a, en glapp spindelled vänster fram :( Jag som är sååååå rik just nu har verkligen råd med det OCH en ombesiktning, kan det inte trilla ner pengar från himlen snart?

Har gått en skön prom tillsammans med Pumas nya kompis, en stor & stilig Grand Danois, lite mer än en timme ute i snö  yran, pulsat snö ungefär halva tiden, kan lova att middagen slank ner fort för henne idag!

Ska fixa lite snabb middag, Pasta & stekt kassler, sen återvända in i bokens underbara värld, ja pluggboken alltså, inget annat tyvärr!

Hur har din dag varit?




Snöstorm!

Tack & lov endast -4 grader men oj så det blåser & snöar ute..

Bilbesiktning idag, trist för nu lär min bil vara vääääligt isig då jag lämnade sladden till motorvärmaren i igår för att ha en varm bil när jag skulle åka idag & besikta den.. Men, inget jag rår för..


Ska släpa ut min lill terrorist Puma, får väl se om vi kommer oss på nån prom som är längre än 5 min? Hon är inte förtjust i när det blåser för mycket!!

Ha en skön Onsdag på er :)




Denna dag..

Har gått i lugnets tecken, Puma väckte Matte halv 5 i morse, då var hon kissnödig så efter en stund övertalade var det bara att pallra sig upp, som alltid så är det svårt att somna om igen när jag väl varit uppe, har med andra ord inte sovit många timmar inatt & det känns i kropp & knopp!

På förmidagen så försökte jag läsa en del, tränade lite klicker med Puma, fikade & slappade, samma sak på eftermiddagen, har blåst som fasen idag så trots -4 grader har det inte varit skönt ute, Puma blir alldeles stirrig oxå när det blåser såhär, så idag har vi tagit det lugnt med prommandet för en gångs skull men det tar vi igen i morgon!

Efter en skön vila & middag så var det träningsdags med barnen, någon var förvirrad idag så jag fick vara ensam med 15 stycken, men det gick bra ändå =)

Ska fylla på med energi nu & slappa..

Ha en trevlig kväll!!




Klicker träning..

Har jag & Puma kört nu, övningen har gått ut på att hämta en ny sak, övningen kommer att leda till att hon ska lära sig öppna lådor & skåp med hjälp av bandet hon får hämta, spännande..

Har även kört en sök övning inne, har försvårat det lite för henne, la en godis inne i en kökslåda & hon hittar den men vet inte hur hon ska få tag i den så hon stannar där & stirrar på mig & väntar på hjälp :) Men huvudsaken än så länge är att hon hittar även gömda saker :)

Har även tränat några vardagsmoment, stanna & sen sitt & ligg på avstånd, det tar sig hela tiden med den biten, snart dags att flytta ut dom övningarna..

Har även passat på att klippa klor, provade en ny variant när hon låg & sov i soffan, funkade superbra denna gång till en början men sen börjar hon i vanlig ordning rycka bort tassen, kanske måste klicker träna det oxå ;)

Nu blir det soffan & kanske sängen snart.. Är lite seg idag faktiskt!!

Ha en skön kväll!





Jippie!!!

Kommer hem efter en skön prom med Lena & hundar, var ute i lite mer än en timme & knatade..

Kollar skolmailen & ser att betyget för provet anlänt, väntar mig såklart det värsta men betyg på prov & hela kursen blev : G , gissa om jag är glad nu =)

Nu ska jag & Puma mysa i soffan innan det är dags att laga mat!!

Ha en underbar kväll på er!!




Hmm...

Är en rastlös själ idag, har massar av saker att klura på, vill inte..

Ska ta en paus från hemmet nu, ska åka & träffa Lena, Diva & en till, kul att få prom sällskap, känner att jag inte har nån lust att vara hemma just nu.. Pirrar i magen av nervositet inför provresultatet, väntar & väntar.. Vill veta nuuuu!!

Har dessutom ett prov på fredag till som jag måste plugga till, spännande värre ;)

Ha en skön Måndag på er!




En jobbig väntan..

På förra veckans prov resultat.. Är till 99% säker på att betyget är IG & att jag  får göra om provet, men sånt är livet?

Har precis avklarat frukost & morgonprommen, har en del att fixa idag, en del att fundera på..

Det enda jag säger nu är :

Jävlas du med mig så jävlas jag med dig!





Nyser & snorar..

Hoppas att det hänger ihop med att jag var i stallet tidigare & att jag & Puma luktar lite häst, min söta tjej ägnade en lååång stund åt att rulla sig på stallgången, oj så lycklig hon var, nu luktar hon lite häst.. Typiskt när jag bytte sängkläder igår, tror det blir en snabb dusch för fröken innan sängen!!

Tyvärr var ingen av pållarna inne så att jag fick snosa på nån av dom men trevliga människor fick jag surra med & det är inte så dumt!

Ska kolla vidare nu på Kalenderflickorna, sen en snabb dusch & sängen, är tröööött!!

Sov gott!




Kvällsprommat!

Inne i stan har vi gjort idag, kände att ett miljöombyte var på sin plats så jag ringde en killkompis & fick sällskap så en timme knatade vi på, Puma kommer att sussa sött sen, har nästan bara gått på platser där hon inte varit innan, sen har hon fått vara lös en hel del & busa med sällskapet oxå =) Kul!!

Nu är det kvällsfika, Puma har precis fått sin mat & åt med god aptit även idag =)

Ska värma mina hembakta frallor & en kopp te, ska kolla på En Annan Del Av Köping samtidigt, gillar verkligen den serien!!

Ha nu en trevlig kväll!!




Söndag!

Har massor med saker som skulle behöva göras..

Skulle behöva besöka tvättstugan ett antal gånger med min stooora tvätthög, skulle behöva dammsuga & skura, tvätta mattor osv.. Men INTE idag, idag är det söndag=vilodag :)

Ska iväg på möte senare, få lämna bort en massa kläder oxå som jag inte äger men tar plats i mitt hem, skönt att få mer plats i garderober :)

Men nu är det soffan en stund & klura på livet..

Ha en härlig Söndag!!




Förvånad..

Kan man bli alldeles för ofta..

Ni vet, man tror att man känner nån & sen helt plötsligt händer något som inte alls stämmer överens med vad man är van med, sen står man där & fattar ingenting?

Att upptäcka nya (trevliga) sidor hos dom man känner är ju aldrig fel men det kan lika väl vara så att det är mindre trevliga sidor som visar sig oxå..

Är svårt att veta hur man ska göra en sån gång, när man får veta nånting som inte alls stämmer med den person man tror att man känner, lögner, skitsnack, svek, listan kan göras lång..
Det jag vet iaf är att såna personer vill då inte jag ha kvar i mitt liv, så tack för mig säger jag en sån gång!

Tyvärr händer det ibland, man får bita ihop & försöka hantera det på bästa sätt helt enkelt..

En sak har jag då lärt mig, blod är INTE tjockare än vatten!!



Nu väntar en kort prom för oss & sen sköna sängen, ser fram emot sovmorgon igen =)

Sov gott!!





Mys dag..

Blev det idag :)

Åkte in till stan för att promma med Lena & Diva, fick även sällskap av Helena & Tyra, mycket trevligt! Kul att kunna gå med 3 tjejer som är snälla tillsammans oxå :)

Har vilat en stund på soffan & nu kurrar magen, slängt in lite kyckling & potatis i ugnen så nu är det bara att vänta på att det blir klart, kyckling är såååå gott, sen med lite gurka & paprika till blir det ännu bättre :)

Puma snarkar gott i soffan, än så länge så har vi haft sällskap på båda våra prommar idag, det tar på krafterna, sen är hon trött sen igår oxå misstänker jag, är inte så ofta som vi åker bort & stannar borta ett par timmar, men det är bra att hon sussar :) Skönt att veta att hon kan slappna av hemma :)

Nu ska jag surfa vidare :)




Lördag =)

Gårdagen var mycket trevlig, god mat & trevligt sällskap ;) Det serverades plankstek till människor & korv till Puma, gissa om hon var nöjd, sen fick hon även göra en sökövning med korv, det gillar hon :)

Var en mycket trött Matte & Puma som kom hem & kastade sig i säng strax efter 12 inatt, har sovit riktigt gott, dock drömt skumma saker.. Men det mesta har jag glömt bort redan *skratt*

Planen för dagen är? Ja vad ska vi hitta på? Ska iaf in till stan en sväng med Puma, lite social träning & lite surr med Lena, snöar ute, -11 grader så vädret är helt ok.. Sen blir det nog att köpa en godispåse till i kväll & sen bara slappa :) Kan tänka mig att det finns nån bra film på tv oxå att se, brukar ju vara Beck filmer på tv4+ på Lördagarna..

Men nu ska vi soffmysa först!!







Dagens prov..

Gick allt utom bra, tom de enklaste begreppen var som bortblåsta.. Slutade med att jag gjorde ett prov istället för 2 för att inte riskera att få göra om 2.. Ska göra det andra om en vecka istället..

Har varit på en skön prom med Lena & Diva, hunnit med lite rea shopping oxå samt en god lunch hos Lena.

Kvällens plan är att ganska snart ta sig in i duschen & snygga till mig lite grann, jag & Puma är bortbjudna på middag, förhoppningsvis med mycket god mat =)

Ha en trevlig kväll!!





Fredag!

Är här igen.. Veckorna rusar iväg känns det som?

Prov idag, även denna gång 2 stycken, pirrigt värre, även om jag pluggat så känns det som att jag skulle ha behövt flera dagar till för att nöta in allt.. Men nu är det dags att göra bort det oavsett..

Morgonprom med Puma blev som  vanligt när det är tidigt på morgonen en kortis, hon ville inte vara ute idag, kan iofs bero på kylan likaväl, -14 ute just nu, hoppas det blir varmare när det ljusnar! Om det blir lite varmare så blir det långprom direkt efter provet, skönt att få röra på sig!!

Ska sätta fart nu så jag hinner läsa liiite till :)

Ha en skön Fredag!





Kvällsmyser & pluggar..

Har haft Puma liggandes på min arm i närmare 2 timmar nu, har inte haft så mycket annat att välja på mer än att läsa ;) Ovanligt att hon ligger så länge men jag bäddade inte ner henne under filten så hon blev nog inte varm lika snabbt.. Mys har vi fått båda 2 :)

 

Hon har drömt en del när hon legat & myst, en stund så viftade hon på svansen som fasen, kunde inte låta bli att ligga & fnittra åt henne, hon lät så lycklig när svansen rörde sig i soffan :)

Ska ta ut henne en sväng, baka Scones, en kopp te & fortsätta plugga, kan inte bli så mycket bättre :)

Hoppas du haft en bra dag??

 

 





Torsdag!

Idag ska det tokpluggas kan jag lova..

Morgonen började med väckning kl 8, låg kvar & mös ca en halvtimme, sen upp, påklädning, kaffe & sen kl 9 mötte vi vårat prom sällskap, en stilig hane med Matte, slutade med att vi var ute i 1,40 min, vädret ute är jätteskön, några minusgrader bara, lite blåst!

Nu är det soffan & böckerna!

Tjingeling!




Kvällens bilder..

Slutar aldrig förvånad över min hund..

Kolla in stilen på bakbenet..



Söta Puma..




Även när hon sover så är öronen med =)


Har tagit ett varmt bad nu, kände mig sjukt frusen.. Ska göra en macka oxå & se om mullrandet i magen försvinner, en varm macka i ugnen, får i mig lite salt & torrt bröd, brukar hjälpa!

Sov sött!





Ella funderar..

Tycker det är jävligt tråkigt med folk som smygläser här utan att lämna en kommentar, om du nu är så jäkla nyfiken på vad jag skriver kan du väl stå för att du besöker mig genom att lämna en kommentar!

Har klurat på en sak.. Ni vet namn på människor osv, ibland kan man ju tycka att en människa ska heta något annat än vad dom gör, dvs dom ser ut som en " Anna" exvis men heter nåt annat? Råkade ut för det förra veckan då jag såg en bild på en person jag har att göra med i mail sammanhang & personen såg INTE alls ut som jag hade trott *skratt* Nåja, så kan det gå!


Dagen har ägnats åt att läsa Affärsjuridik, har lärt mig massor med nya ord & begrepp som jag aldrig förut hört talas om, har fasen ska jag komma ihåg allt???

Prommats har det gjort idag, den trevligaste var nog att åka in till stan & få sällskap av Lena & Diva, mycket trevligt!!

Skrev ju om en resa för nån dag sen & efter mycket funderande så har jag bestämt mig för att inte åka! Om du nu vill varför så kan du ju fråga det?

Lilla magen mår sådär, hoppas inte det är magsjuka på gång, har träffat en gäng människor som har fått det eller haft det, vill verkligen göra bort proven på fredag så det är bäst att hålla sig frisk!

Nu är det åter till skolböcker!!

Ajöss!







Tisdag!

Dagen har ägnats åt ovanligt mycket prommande..

Först morgon prommen 40 min, kanonväder ute :)

Sen hem, plugga lite, kolla plugg mailen, fått svagt G på Årsbokslutsinlälmningen, skönt :) Ska göra prov på Fredag så kanske kan släppa den kursen snart?

Självklart har jag kollat på 7:e himlen, kan inte låta bli, är ju så snuttigt & gulligt ;)

Sen prom igen, denna gång med helt nytt sällskap! Riktigt trevligt, samtliga hundar skötte sig utmärkt nästan hela tiden, så länge det bara var dom 3 så gick det super bra =)

Sen en kort tupplur på soffan, skööönt, magen ballade ur tidigare men verkar nu har lugnat sig igen!

Ska läsa ca 1 timme nu, middag, prom med Puma & sen träning med tjejerna, kul att komma igång igen efter juluppehållet!!

Ha en härlig kväll!




Funderar..

På en sak, har fått erbjudande om att åka till Stockholm kostnadsfritt nästa helg, det enda jag behöver göra är att delta på ett möte ett par timmar på lördag, men hur ska jag göra med Puma?? Klarar jag av att lämna bort henne hela lördag, över natten & ett par timmar på söndag? Vet att jag är skit töntig men hon har lätt för att bli stressad & konstig, är orolig för att allt jobb jag lagt ner ska försvinna under tiden jag är borta.. Personen som är tillfrågad som hundvakt är en person som känner Puma så det blir iaf bra.. Måste nog sova på saken innan jag bestämmer mig! Hur tycker du att jag ska göra??


Vågar nog knappt berätta vad jag gjort idag ;) Större dagen har huvudvärken stört mig vilket innebär att det blivit desto mindre läsande, har inte orkat, sen hjälper ju blåsten ute till att förvärra huvudvärken oxå, har alltså bara funnits till idag!

Ska försöka öppna boken en stund nu iaf & försöka läsa nån sida..

Hoppas din dag varit bra?




Slapp söndag!

Har det varit idag, har varit sjukt trött hela dagen så nåt pluggande har inte blivit av, har legat i soffan större delen av dagen & bara mått gott =) Det är väl det Söndagar är till för ;)

Har ju faktiskt prommat 2 1/2 timme idag oxå så helt förslappad är jag inte än ;)

Nu är det soffan igen :)





Söndagen..

Började med en massa nattliga funderingar, varför är det så att man kan bli så jäkla smart när man ska sova, den ena smarta tanken efter den andra dyker upp, när man väl vaknar på morgonen så är alla smarta tankar som bortblåsta, måste vara ett I-lands problem *skratt*

Sovit rätt gott inatt, himla skönt att vakna på morgonen & få slippa känslan av att vara helt slut fast man legat i sängen många timmar, mår betydligt bättre nu oxå efter en sällskaps stund & prom med Lena, Diva & Ville, idag var vi ute i nästan 2 timmar =) Vädret ute är kanon, -4 grader, lite blåst men ändå jätte skönt!!

Planen för dagen är att parkera i soffan med Affärsjuridik boken & försöka läsa iaf 1-2 kapitel, har ju 2 prov nu på Fredag så det gäller att plugga mycket även denna veckan!

Men först av allt ska jag slappa en stund & kolla på tv tror jag :)

Ha en riktigt härlig Söndag!!





En dag som alla andra...

Morgonen började med låång sovmorgon =) Hur skönt som helst även om jag var riktigt sliten efter veckans intensiv pluggade men med en Pronaxen, kaffe, prom & frukost så löstes problemet tillfälligt!

In till stan en sväng, kikade in på lokala djuraffären för att se om dom hade nån Hurtta overall i Puma size men icket det, ska kolla runt lite på nätet oxå & se om jag hittar nån billig åt henne, kan vara skönt att ha när värsta slask vädret kommer igång sen ;)

Självklart så mötte vi upp Lena med Diva & Ville för prom, en timme höll vi igång, lite social/stads träning blev det oxå, alla jätte duktiga =)

I vanlig ordning var Lena igång med kameran & fotade, tom Matte Ella fastnade på bild idag, Enjoy ;)









Man kan nästan tro att Puma aldrig får vara ute & framförallt inte vara lös men det får hon :)









Samtliga bilder är tagna av Lena, tack för att du fotar =)


Finns inte mycket mer att säga om dagen, en trevligt surr med Pia när jag kom hem, en skön tupplur i soffan, middag & prom, sen kvällens möte som var mycket trevligt!

Nu är det sista prommen & sen sängen =) Ska bli skönt att sussa!!




En trött tjej..

Är jag verkligen efter denna dag, redan kl 20 så kändes sängen lockande, nackdelen med det är ju att då vaknar man så förbannat tidigt, har kämpat för att hålla mig vaken till nu, ska se färdigt Mord i sinnet på tv & sen en kort prom med Puma sen är det sängen =)

Kvällens bilder..

Kolla in stilen som hon har när hon ska ta sig ner från soffan ibland..



Jag är då aldrig uttråkad med denna knasiga vovve hemma kan jag säga =)

Sov gott!





Snabba ryck!

Var det på min läraren idag, efter att ha sussat sött i 2 timmar nu så känner jag mig som en ny människa, går in & kollar plugg mailen, läraren har hunnit rätta båda proven som jag skrev i morse samt betygsatt kurserna, Grundbokföringen, provet G, Kursen G, Databokföring, provet VG, Kursen MVG! Måste nog nypa mig i armen & kolla om jag verkligen är vaken?

Nu ska jag ringa Pia & sen hur hon har det, med mitt pluggande så är det flera dagar sen vi surrade sist!!

Ha en skön kväll!!




Fredag hela dagen..

Verkar som att det kan bli en riktigt bra dag oxå..

Proven gick ok, orkar inte fundera mer på det, gjorde som alltid det bästa jag kunde så nu är det upp till läraren som rättar proven, men självklart hoppas jag på G =)

Fick betyg på förra veckans inlämning, VG, kändes skitbra, läraren var nöjd med mitt arbete =) Själv är jag stolt, nu känner jag att jag kan igen, har haft en svacka med dåligt självförtroende vad gäller pluggandet så det här behövdes!

Inlämningen för dagen är klar & inskickad, hela 1850 ord blev det, kändes som att jag aldrig skulle bli färdig med den, förhoppningsvis är även denna godkänd?

Känns som att det är en Ella dag idag, hoppas det, länge sen jag känt mig riktigt glad & uppspelt & det börjar vara på tiden för det nu!

Vänat på sällskap nu av Lena, Diva & Ville för en skön prom i avslappnat sällskap, förhoppningvis går tjurskallen Puma liiite längre än i morse, hela 5 min fick jag ut henne då.. Konstig vovve! Men hon är min & världens bästa ändå =)

Ha nu en skön Fredag!!




Usch..

Nu börjar prov nerverna ge sig till känna.. Har iaf bestämt mig för att ta det lugnt & stilla & försöka komma på så mycket jag kan till varje prov!! Håll tummar & tassar för att det går vägen nu, har ju 3 prov till som ska skrivas inom en snar framtid & det skulle inte vara kul att dessutom få göra om 2 prov för att jag inte har hjärnan med mig idag!

Som väntat så blev det inte mycket sömn inatt,sällan det blir det när jag inte är van att kliva upp tidigt sen pluggade jag till 01,30 ungefär. Klockan ringde sen 7, ojoj vad trött jag kommer att vara senare, men jag har en sovstund inplanerad senare med min lilla kelgris så jag ska nog överleva ändå..

Om vädret & temperaturen håller i sig så blir det prom senare med vanliga sällskapet =) Puma gillar verkligen Lena & Diva, när hon ser bilen så viftar hon på svansen & blir skit glad!

Ha en skön Fredag!!




Super enkelt..

Att plugga när det ser ut såhär :)



Puma är en riktig kelgris just nu & vill verkligen hjälpa Matte att plugga.. Hon ska tom slicka på tangentbortet & hjälpa med skrivandet =)

Kraaaam Matte



Och en liten puss oxå =)








Åsså blev jag lite trött...





Dagens bild..

Sötnosen =) Var inte helt lätt att få henne att stå stilla men tillslut fick jag en hyfsad bild i kylan =)

 

Älskar min Puma =)





Torsdag!!

Morgonprom & frukost avklarad, liten Puma var inte alls sugen på att promma i morse, -19 grader så det var på med overallen igen, inte så poppis idag!

Frukóst på det, sen läsa resterande sidor i boken, ca 50, klura lite på uppgiften & sen var det dags för nästa prom, varmare denna gång, endast -16 så ingen overall & vi var ute i 40 min, skönt =) Precis kommit in nu & funderar på nästa steg för dagen, vila en stund & få bort huvudvärken känns som ett bra alternativ, sen ett bad & läsa inför provet i morgon, äta nåt & göra uppgiften, promma Puma igen & ge henne mat & sen ska Matte iväg & göra en sak, ska bli intressant även om jag inte riktigt har tid men det kan vara bra för framtiden så då är det bara att köra på =)

Hur har din dag varit än så länge?




Ojoj...

Nu börjar hjärnan ge upp för idag, har än så länge läst 110 sidor affärsjuridik där en del av sidorna består av olika problem samt fall som man ska ta ställning till, ojojoj.. Men intressant är det iaf =)

Ska bita ihop & läsa det sista av det som ska vara läst denna vecka så att jag kan fokusera på uppgiften samt plugga inför 2 prov på Fredag sen under mogondagen!

Har retats lite med Puma, hon tiggde vid bordet & ville smaka av min lasange som jag precis fått i mig, bättre sent än aldrig ;) Har faktiskt ätit hela 4 gånger idag :)



Men om jag tittar bort kanske jag får smaka?




Snälla matte, fååår jag nu då??

Kan lova att tallriken var tom, inte en endaste smula kvar, hon tom knuffade runt den i köket för att kunna få den helt ren..

Skojade med Grannens son när dom var här i helgen, satt & fikade i soffan, Puma fick smaka sockerkaka på en tallrik som var helt tom när hon var klar, sa till lillgrabben på 4 år att nu behöver jag inte diska när Puma gjort det åt mig & att hon skulle få slicka av alla tallrikar när dom gått så skulle jag ställa in dom i skåpet igen, jisses vad han funderade på detta & sen började vi vuxna skratta så han fattade ju att vi skojade med honom..

Nu är det soffan & läsa lite till som gäller!

Tjingeling..





Onsdag!

Har hunnit bli lagomt irriterad av olika anledningar som har med respekt att göra, mer är så tänker jag inte berätta här!

Ska strax sätta igång med pluggandet, har bara en liten sak som ska fixas först!

Humöret går upp & ner idag, har mensvärk som satan oxå, tur att jag har en hel del Pronaxen hemma som jag kan knapra i mig..

Planen för dagen är att hinna med att läsa en hel del, ca 160 sidor samt göra klart uppgiften som ska lämnas in på Fredag, ska även försöka plugga en annan kurs då jag ska skriva 2 prov på Fredag är planen, kommer alltså att vara himla dålig på att läsa andra bloggar samt prata i telefon närmsta dagarna så ni vet det!

Bäst att sätta fart nu!! Tjingeling!




Kvällsbus ;)

Blev det tidigare med Puma, såg först en dokumentär om Susan Boyle, hon kom 2:a i Britains Got Talent 2009, satt & läste i boken när jag hörde denna ljuva stämma & då var jag fast!!

 

Vilken underbar röst denna kvinna har, finns fler klipp att se på You Tube, rekommenderar dom!!

Men för att återgå till ämnet ;)

En skön prom på 40 min, tog med mig en liten trasa som vi busade med, tränade apportering, dragkamp & bara lekte med den, hon bar den halva cykelvägen & det är nog första gången det hänt tror jag, kanske Rex har lärt henne nåt iaf ;) Måste bli bättre på att ta med leksaker i fickan! En rolig stund för oss båda kan man säga!

Sen efter det så fastnade jag i skit programmet Paradise Hotell, kan inte låta bli att se det fast det är rätt sjukt..

Nu är det en sista kort prom för att sen komma i säng i vettig tid nån kväll, skulle behöva läsa lite men jag orkar verkligen inte idag, ska köra hårt i morrn igen!! Lovar ;) Annars får ni skälla på mig, har en rätt stor inlämning på Fredag så jag måste vara duktig!

Sov sött!

 

 





Ingen rast, ingen ro..

Bara plugga, plugga plugga som gäller!

Har iaf lyckats ta mig iväg en sväng in till stan tidigare, mötte upp lena, Diva & Ville för prom på 1 tim med lite social träning samtidigt, Puma är såå förtjust i både Diva & Ville & det är skönt =)

Sen hemåt, in på Ica en sväng, inhandlade lite nödvändigheter samt Mmmmmarabou &  Coca Cola, kvällen är räddad!

Har vilat en timme med min lilla sötnos oxå, hur skönt som helst.. Sen laga middag, en stor Pizza som var riktigt god, nu är magen mätt & glad, ska bege mig till soffan för att läsa ett antal sidor i Affärsjuridik kursen som jag påbörjade igår.

Eftermiddagens bilder kommer här :

Kan lova att Puma sov gott ;)





Tjingeling..




Fyyyyyyy..

Vad less & trött jag är nu på det mesta!!

Är otroligt glad att jag har min fina Puman som finns där när det blir för mycket, skönt att kunna ta en skön prom, jag vet ju att jag måste fokusera på henne då, funkar inte att gå & fundera på en massa annat!

Kanon väder på morgonen, hur skönt som helst att komma ut!

Hade världens sol som sken på oss, tyvärr syns det inte på bilden..

Nu ska jag lämna datorn en stund & göra nåt helt annat!





Ger upp..

Fy fan så less jag är, nu ger jag upp, till att börja med för idag men kanske för gott med denna jäkla kurs! Skit less!

Har tagit ett varmt bad, hårinpackning, ansiktsmask, hur skönt som helst!

Puma har suttit & kikat på mig medans hårinpackning & ansiktsmasken var på plats..

Men Matte, hur du ser ut? Hmm..

Undrar om jag vågar komma närmare??


Känner mig uppgiven & orkeslös nu..

Måste få en god natts smön & sen kanske det kommer fram lite jävlar anamma, eller så blir det en böl dag i morgon, hormonerna är helt galna & därav mitt humör till viss del, den tiden i månaden du vet ;) Men jag ska absolut göra mitt bästa, vill verkligen få bort denna uppgift & kunna fokusera framåt nu!

Nu ska jag gosa med älsklings Puma & förhoppningsvis få upp humöret ett snäpp & invänta sömnen..





Skit, skit, skit!

Är det just nu, mår illa, hungrig, stressad över pluggandet osv.. Är så jäkla less nu så hälften vore nog!

Har iaf fått 2 sköna prommar i dagsljus idag, det får inte alla göra :) Håller på att höra Lasange & ska strax äta, magen kurrar!

Ska ta en skön prom med Lena, Diva & Ville snart oxå, skönt att få göra nåt annat en stund :)

Sen efter det är det kvällens höjdpunkt, Mannen som talar med hundar, min enda livlina för att överleva denna dag! Förhoppningvis är det ett riktigt bra avsnitt oxå?

Nu ska jag kolla till min mat.. Tjingeling!





Härlig början på veckan!

Blev en liten sovmorgon, vaknade vid 8 & klev upp strax före 9, skööönt :)

Morgonprom på 55 min varav 30 så gick vi en runda i motionsspåret & pulsade snö, kan lova att jag svettades! Jisses vad jobbigt men nu har jag & Puma fått varsit fyspass som heter duga ;) Och det är bara Måndag förmiddag än ;)

Härligt att få springa lite... I denna snömängd har vi knatat i 30 min..



Spännande...



Måste nog kolla liiite längre ner oxå =)


Har ju glömt att berätta att numera så har vi bredband där jag bor & vilken skillnad det är motför mobilt bredband, säger bara poff så är bilderna uppladdade i inlägg nu =) Det gillar jag!!

Nu är det plugg!




I En Annan Del Av Köping..

Är det i kväll på tv4 kl 20,30, ska bli skoj att få se dom igen. Tycker det är en super charmig serie!!

Jobbar på med pluggandet för fullt, försöker få nån jäkla ordning på alla siffror men jag känner mig riktigt korkad stundtals, vad fasen har jag gett mig in på??

Mår fortfarande sådär, blev en barn portion med pasta & okryddad köttfärssås till middag, Puma satt & dreglade vid fötterna & ville smaka, vissa saker är hon barnsligt förtjust i men för det mesta får jag äta ifred! Försöker få i mig massor med vatten oxå,kommer att sluta med att det blir massor med toa besök inatt & dålig sömn!

Ska återgå till siffrorna igen nu! Tjingeling..





Mer prommande..

Har det blivit, ytterligare en timme till, har precis utfordrat Puma med mat oxå så hon är nöjd & glad =) Riktigt skönt väder är det ute nu =)

Har inte fått alltför mycket gjort idag än så länge, har läst & läst & läst & mått illa som fan men nu blir det varma mackor & plugg en stund!

Hur har din Söndag varit??




Underbart!!

Väder är det ute idag, ligger precis på 0,5 utan - tecken framför, härligt!

Blev långprom med Lena, Diva & Ville, 1 1/2 timme ute, hur skönt som helst! Hundarna har varit helt galna i kopplel & busat med varann & oss :) Många skratt blev det!

Nu är det plugg som gäller, magen mår fortfarande inte bra men det känns skönt att ha fått röra sig lite iaf :)

Vad gör du för nåt idag?




-10 ute & kanon trevligt med prom!

Slapp ta på Puma overall, slapp klä mig som en uppstoppad korv oxå, skönt att få röra på dököttet en stund, var ute 25 min i mörkret & njöt av tystnaden.. Puma fick vara lös & få bort lite spring i benen, märktes på henne att hon oxå njöt av att få vara ute en stund, var ingen brådska in heller som det varit hela veckan, hon har kunnat gå i lugn & ro & nosa utan att behöva frysa =) Inget värmade av tassar heller har varit nödvändigt!

Mår fortfarande som en gris men det ska väl förhoppningsvis vara över till i morgon, söta Pia påminde mig om att ta en Resorb, har inte hjälp nåt än men jag inser ju själv att jag är väldigt uttorkad, blir inte lika törstig när man inte rör på sig som man är van men det ska ändras i morgon hoppas jag!

Nu väntar sängen för oss flickor, är ju en dag i morgon men ev några roliga planer förutom plugga =)

Förhoppningvis slipper jag väckning före fan oxå av Puma nu när hon fått röra sig lite...

Sov sött!









Bläää...

Mår jag idag..

Länge sedan jag mått såhär illa!! Magen är helt galen, det bara bubblar & håller på =(

Har fått i mig 2 varma mackor med ost & skinka iaf så förhoppningsvis lugnar det sig? Ligger i soffan med värmedynan på magen & försöker dricka massor med vatten oxå.. Puma har oxå fått äta varma mackor, lustigt att hon dreglar som fasen när hon får det, men å andra sidan så är det jäkligt gott så det beror väl på det kanske???

Ska återgå nu till soffan, kollar på Hundtricket & läser ekonomibok, tråkigt men ett måste!

Vad hittar du på??




Resten av dagen..

Har först tillbringats i trevligt fika sällskap, fått surra lite, sen lite plugg funderingar & mail läsande efter det, sen surr med L en timme i telefonen, ut med Puma & vi lyckades vara ute hela 20 min, älskar hennes overall =)

Nu är det återgå till plugg som gäller, även om jag är allt annat än sugen på det =( Men jag måste verkligen!!

Mår sådär just nu, magen är lite ledsen, vete katten varför? Känner mig bara konstig =( Kan inte bli sjuk så det är bäst att det är något som går över!

Vad hittar du på i kväll??




Lördag!

Tog en lååång sovmorgon, Puma väckte mig vid 05,30 & ville gå ut & kissa, sen somnade vi om tills kl var nästan 11 =) Härligt!!

Fick sällskap av grannen & hennes barn & var ute ca 30 min, skönt att få lite luft, idag är det´"bara" -23 ute & Puma tyckte oxå det var skönt att komma ut i sin fina overall, inte en endast gång har jag behövt värma tassar =) Ska ta en längre sväng senare oxå!

Har pysslat lite hemma, vattnat blommor & plockat undan lite, tagit fram lite fika, får besök av Grannen & hennes barn som absolut ville hälsa på en stund!

Resten av dagen kommer att ägnas åt plugg! Har idag & i morgon på mig så nu är det bäst att använda hjärnan ordentligt så att det blir klart nån gång!

Vad händer hos dig idag??




Fredagsmys!

Blev jag & Puma inbjudna till hos grannen :) Taco middag för oss alla, vuxna fick ett glas vin, lite tv spelande, lite kollande på barnens rum & deras nya leksaker, Puma har fått köra korvsök oxå i 2 olika rum, barnen tyckte det var sååå kul att få gömma korv & sen se när Puma fick leta rätt på den :)

Ute är det -24 nu, blir bättre & bättre, ser fram emot morgondagen då det förhoppningsvis är ännu varmare :) Då blir det långprom igen för oss, längtar sååå, är så trött av att bara vara inne nu, hjärnan är inte alls med på det som ska göras.. Ska bli skönt att kunna släppa bokföringen snart, ska bara sätta 3 slutprov oxå så kan jag strunta i det sen!

Puma ligger nu utslagen på golvet av allt stojande & lekande med 2 barn, skönt att veta att hon iaf är trött i huvudet, tidigare när vi varit ute en kortis så sprang hon rally inne, inte ofta det händer, runt runt i min "stora" hall, sen soffan i full fart, tillbaka till hallen & så höll hon på en stund medans jag skrattade åt henne, inte lätt när man har massor med energi att göra av med men inte vill vara ute då det är alldeles för kallt så att man måste hoppa på 3 ben.. Har faktiskt minskat ner på maten oxå för att hon inte ska bli alldeles knäpp, är ju trots allt ett högenergi foder hon äter & energin måste ju koma ut nånstans, ska bli skönt att kunna släppa henne igen i morgon så hon får springa av sig!!

Nu är det plugg!





Fredag!

Inlämningen är färdig & inskickad, förhoppningvis med ett hyfsat betyg oxå :)

Planen för dagen är att fortsätta plugga, ska krypa ner i ett bad först & tina upp min frusna kropp lite först, sen koka en kopp te & äta något, sen är det kissprom med Puma som fortfarande fryser, verkar som att det är på väg att bli varmare, termometern visar -28,8 grader så det blir inte kallare iaf! Sen efter det så blir det plugg,plugg,plugg, nu ska fanskapet bli färdigt nån jäkla gång, är så less på att ha denna uppgift hängande över mig, den stör mig dygnet runt just nu!

Vad hittar du på idag då?




Inga nyheter..

Från oss idag, kylan håller i sig, börjar bli knäpp på att bara vara inne, är ju sjukt mycket tröttare nu än när jag får vara ute en massa med Puma.. Jobbigt, plugg flitet finns inte riktigt där heller utan jag är mest rastlös just nu.. Har iaf fixat nästan hela inlämningen som ska vara inne i morrn, sen blir det att ta tag i den andra som ska in senast Måndag, den är svår & ångestfylld, undrar om jag kan hoppa av en avslutad kurs ;)

Well, finns inte mycket mer att säga mer än att nu väntar soffan, en kopp te & lite Mmmmmm Marabou =)

Natti natti!




Fy faaaan vad kallt..

Det är ute nu, -33,5 grader, huvvaligen, vill inte vara ute & det vill inte Puma heller!

Idag är det plugg, plugg,plugg, måste ju toppa betyget på förra inlämningen som jag gjorde på nyårsafton/nyårsdagen, VG fick jag på den & då ansträngde jag mig inte speciellt mycket ;)

Har även den andra helvetes uppgiften kvar som jag ska ta tag i idag, kan ju ändå inte vara ute nu heller =(

Ha en skön dag i kylan!!




Jourhavande vän..

Rycker ut =) Som sagt, det känns skönt att kunna hjälpa, vet precis hur det känns för min vän som har det jobbigt just nu, för typ 1 år sen var jag i samma sits & det kändes! Men med goda vänner, lite tid osv så gick det som allt annat över & är inte glömt men långt undanstoppat i minnet!

Ute är det jävligt kallt, -28,4 grader, mår fysiskt dåligt när jag ser på termometern =( Vill ju gå sköna långprommar & busa med Puma, inte springa ut massor med gånger & bli väckt före fan =( Tyvärr ska kylan hålla i sig ända tills på Lördag enligt vädret i kväll, sen vänder det nån dag, får verkligen hoppas att det stämmer! Jäkla kyla!

Hoppas iaf att ni har det bra därute =)

Nu åter till skolarbetet!





En vän i nöden..

Har jag varit idag! Känns bra att kunna stötta & hjälpa någon som behöver det, vet inte om jag var till nån hjälp men ibland räcker det med att bara lyssna & finnas till hands.. Kom ihåg att sträcka ut en hand ibland!

Nu är det plugg!




Hmm..

Ingen blogg lust har återvänt än..

Har iaf shoppat en hel del idag =)

Puma fick en likadan overall till, den första hinner inte torka mellan prommarna då hon gärna rullar ibland eller springer i snön, kan ju inte gärna ta på henne en blöt overall i denna jäkla kyla!

Blev en massa mat shopping oxå, handlade för 500 kr..Kan meddela att frysen nu är full av en massa bra basvarar till matlagningen!

Fick även träffa en av L:s bekanta, en trevlig människa, ska dit & hälsa på i morrn, spännande att få se stället!

Nu är det soffan, har fastnat i Paradise Hotell, ska försöka plugga lite mer oxå!!

Ha en skön kväll!




Tisdag!

Morgon prom på 30 min trots -22,6 grader =) Puma verkar gilla sin overall, hon har tom rullat ute! Konstig vovve men samtidigt skönt att veta att hon får röra på sig litegrann, sen får Matte lite välbehövlig motion oxå!

Ska iväg på äventyr med Lena idag, storhandla mat är planen, sen kanske det slinker med nån annan liten sak oxå, det vet man aldrig ;)

Ha en bra dag!




Bla, bla,bla..

Ingen större lust att blogga idag, ingen större lust att sitta vid datorn!

Återkommer nån annan dag, tills dess får ni njuta av dessa bilder..










Måndag!

Har fått svar på mitt mail från läraren & hon var snäll igen =) Nu har jag nån extra dag på mig!!

Morgonprom avklarad, fick sällskap av Lena & Diva & tjejerna har fått härja av sig ordentligt, Puma ligger hopkrupen i soffan & sover så gott!

Ska sätta igång med pluggandet nu en stund, ska ev in till stan & träffa en kompis som är uppe från Stockholm på besök & åker hem i eftermiddag, är typ ett år sen vi sågs sist så det ska bli skoj =)

Men nu är det plugg!!

Ha en bra Måndag!




Less, så less...

Är jag på att sitta vid datorn utan att få göra nånting annat än att plugga =( Ögonen går i kors nu..

Är iaf klar med 3/6 månader nu, fått göra om en massa för att jag slarvar =( Har mailat min lärare & frågat om jag kan få nån extra dag på mig att göra klart uppgiften? Hoppas hon är super duper snäll så att jag får på mig till typ Fredag.. Ska iaf köra på en stund till, nackdelen är att jag börjar bli trött som fan & det är då problemen börjar.. Men jag får som alltid skylla mig själv!

Puma ligger i soffan & suckar, lilla Puma, hon vill ju umgås med sin matte stackarn..

Kan glatt meddela att overallen funkade, först ville hon inte gå nånstans men då kom en annan hund+ägare som hon gillar så helt plötsligt kunde hon gå igen, hon kunde göra både 1 & 2 utan problem i den oxå =) Förhoppningvis fattar hon att den värmer, tror att det är bra för hennes frusna tassar oxå!

Men men, dags att sätta igång igen =(

Hoppas du haft en bra dag??




Dagens shopping!

Blev ett litet äventyr med Puma & Lena i bilen, åkte till Storheden för inköp av skrivare, gick sådär till en början
=( Först hittade jag en på ONOFF, självklart var den slut, sen hittade jag en på Expert & den var oxå slut =(

Svängde in på Djurmagzinet där emellan & fyndade! Hittade en Hurrtta fleeceoverall till Puma, hade kostat 279 kr & jag betalade 70 kr =)





Tycker inte hon ser alltför missnöjd ut, passformen var riktigt bra oxå =) När jag tagit av henne den så la hon sig ner ovanpå den & sussade =)

Hittade till slut en skrivare oxå, på Elgiganten, tack Lena för att du hjälpte mig! =)

En trevlig dag blev det, plockade upp Diva på vägen & åkte hem till mig, tanken var att vi skulle följa Lena & Diva en bit på vägen men Puma vägrade gå, haha, skönt att nån annan får se hennes tjuriga sida oxå ;)

Nu är det kissprom med Puma, ge henne mat, städa trappen & sen tooook plugga ett par timmar!!

Tjingeling..




Söndag!

Ojoj, dagarna springer iväg för mig just nu, inlämning på Tisdag & har en del kvar att göra trots mitt eviga pluggande =(

Har en liten plan för dagen men det beror lite på om den blir av eller inte? Hoppas, hoppas!!

Morgonprommen blev en timme ute, -17 grader & lätt snöfall, riktigt skönt! Puma har varit rätt obrydd oxå om kylan, skönt att kunna vara ute en längre stund & härja av henne så att hon är lugn inne sen..

Nu är det plugg en stund som gäller!

Ha en härlig Söndag på er!




Ger upp..

Gör jag nu.. Orkar inget mer i kväll =( Hjärnan kokar snart över!!

En snabb kissprom med tjurskallen Puma väntar, får se om jag skiter i att ta på henne nåt, hon vill ju ändå inte vara ute..

Dagens/Kvällens bus bilder kommer här :)




Lärt sig av Diva att det kan lukta gott under snön så då måste man ju kolla..










En nyvaken Puma kan visa många roliga uttryck, har hänt mer än en gång att jag vaknat med nån av dessa ansikten ovanför huvudet *skratt*

Nu väntar kylan för oss & sen sängen!!

Sov sött!

 

 





Välbehövlig paus..

Har jag tagit, prommat Puma en kortis, nu är det -21 grader kallt & hon vill INTE vara ute långa stunder längre
=( Tråkigt tycker jag som inte fryser speciellt mycket än..

Fyllt på magen med energi, kyckling, pasta, ägg & sallad till, mmmm.. Nu är magen mätt =)

Ska plugga vidare nu till kl 21, då är det sista avsnittet av Olycksfågeln, ska bli spännande att se hur den slutar!

Vad har du hittat på idag??




Suck..

Plugg, plugg, åter plugg..

Har tagit ett varmt bad & fyllt på med lite energi efter en 15 min prom i kylan, -18 & kallare verkar det bli =(

Går sådär för tillfället med pluggandet, är sjukt trött i huvudet så det lutar åt soffan en stund, har faktiskt fått en del gjort idag.. Har ett mål med dagen som jag är fast besluten att klara även om det innebär att vara uppe sent! Så det så!

Well, mys med Puma en stund!!





Lördag!

Jisses vad dagarna går fort, nu är det redan 2 januari 2010..

En skön prom på 45 min blev det idag, efter skoterspår & sen pulsa lite djupsnö, trots det så vill inte fröken äta idag, men då åker skålen bort såna är reglerna!

Funderar på att ta en biltur idag & göra lite nödvändig shopping, men har inte bestämt mig än, har massor av plugg att göra oxå =( Men jag skulle verkligen behöva shoppa oxå ;)

Ska fundera en stund så får vi se på en timme eller nåt??

Ha en härlig lördag!!





Gottegrisen Puma..



Märgben är mums!!!





Nu är det min tur Matte, nu har du snaskat ur den där asken flera dagar..



Mmm luktar så gott, men hur ska jag få ut godiset..



Äntligen =)



Nu är liten trött & har kurat ihop sig i soffan för mys..



Ha en bra kväll på er!

Strax Olycksfågeln på tv =)







Kvällsprommat!

Har vi gjort nu, snöar lite lätt ute, lite blåst, -14 grader, rätt skönt ute faktiskt! varit ute & knatat nästan en timme nu, mestadels efter skoterspår, för Puma är det inte så tungt men desto tyngre för Matte, kommer att ha en ursnygg rumpa till sommaren ;) Har haft henne i långlina så att hon får rejsa av sig lite mer än att gå i koppel oxå, vill inte ha henne lös nu medans alla idioter håller på att smälla smällare..

Ska krypa ner i soffan & plugga nu, läsa lite grann & förbereda mig på det som måste göras.. Ska servera fröken Puma resten av märgbenet från igår så är hon sysselsatt en stund med det oxå!

Kom ihåg att det är del 1/2 av Olycksfågeln i kväll, baserad på Camilla Läckbergs roman med samma namn, tror att den kommer att vara lika bra som dom tidigare! Kl 21 på SVT1, det ska jag se =)

Ha en trevlig kväll!





2009= Året när jag lärde mig behålla ett inre lugn!

Har aldrig varit en sån människa som brusat upp & lätt blivit arg & irriterad & när jag väl blivit det så har jag behållit det inom mig.

Sedan Puma kom in i mitt liv har jag varit tvungen att lära mig behärska mig, alltså behålla mitt inre lugn. Puma är känslig för sinnestämningar & känner av direkt om jag tycker något är konstigt & reagerar direkt, för att inte ha en knasig hund så har jag fått lära mig att inte reagera & ta det ännu lugnare!

2009 fann jag alltså mitt inre lugn i form av Puma =)

Detta har lett till att jag är mindre stressad, mår bättre både fysiskt & psykiskt, kan det bli bättre? Alla borde skaffa hund ;)


Nyårdagen har tillbringats på ett lugnt sätt, tack & lov ej bakis heller!

Skön sovmorgon, morgonprom, plugg, surr med Pia, prom med Lena & Diva inne i stan 1 timme, skönt att komma ut! På hemvägen inhandlades lunch/middag på Max samt en godispåse =) Har blundat i soffan en timme & är strax redo för pluggomgång nr 2 idag! Ska bara släpa ut vovven först & piggna till lite igen, eftermiddags sova är det bästa som finns, speciellt när man varit ute en stund & är lagomt frusen när man kommer in, bara få krypa ner under en skön filt men en gosig hund som ligger nära, kan inte bli bättre!

Hur har ditt nyår varit??

 

 





2010-01-01

Årets första inlägg..

Nyårsafton var precis som jag hade planerat den, lugn & skön, ingen alkohol, god mat, en lugn & trygg Puma.

När fyrverkerierna var på gång vid 12 slaget så gick vi ut på balkongen & ställde oss, Matte med fickan full av Frolic som Puma fick & sen lyssnade vi på smällandet, några gånger sprang hon in men kom tillbaka lika snabbt igen & stod på bakbenen & kollade när himlen lystes upp av färger.. Dom höga smällarna reagerade hon på men i det stroa hela så var hon rätt obrydd =) Skönt!!

Var ute tidigare på kvällen & gick & då smällde det en del, även det struntade hon i =)

Nu är det sängen, ska försöka komma upp i tid & göra klart min uppgift som ska vara inne kl 12..

Hoppas din början på det nya året varit bra??

Gott nytt år!