Boktipset!

Har precis avslutat Se vad jag säger- om hundars språk av Memea Mohlin. En riktigt bra & lärorik bok som jag gärna rekommenderar andra att läsa, har lärt mig en hel del om hur hundar kommunicerar med varann & hur man kan kommunicera med sin hund!

Träningspass med Puman :)

Ett försök till träningspass har vi gjort idag, resultatet blev sådär med tanke på att det blåser som fasen ute, hon går mest med nosen i vädret & luktar med några bilder har jag fått till :) Enjoy!!

 

Så, det var dagens bilder :)

Hoppas ni har det bra därute i sommarvärmen!!

Fredagsprom :)

Här kommer lite nya bilder igen, har fått låna kamera av K så nu fotas det massor ett par dagar :)

Puma & Rambo med sina fina ryggsäckar, redo för prom!

 Mattes vackra Puma!

Snygg Rambo!!

Luktar på blommorna..Vackra Överluleå kyrka..Inte helt lätt att övertala dom här 2 att sitta still samtidigt & dessutom kolla åt samma håll..Puma förklarar för Rambo vem som bestämmer!!

En mycket mysig prom med trevligt sällskap :)

Roliga bilder..

Kolla in Puma, hahahahaha..

Puma & Fjant

Puma & PumaFina flickor sitter med benen i kors ;)En av tre leksaker som Puma demolerat på ett år, inte dåligt!!Udda liggställningar är nåt som man ofta ser Puma hitta på!Kliar det så kliar det!!Ibland är det mysigt att ligga trångt, haha..nyvaken!!Sover såå gott :)Asfalt är det bästa som finns att rulla på!!Puma älskar att ligga under filt med Matte men i brist på sällskap så kan man lägga sig såhär oxå!Eller såhär?Puma & Diva..Orkar inte riktigt gå ner från soffan..Puma & MimmiKolla in tungan på denna..Puma & Bronx..Jaja, jag ska vara snälll!!!!!Sitt stilen än en gång..Avslutar kvällens bildbomb med en riktig myyyyys bild på Puma & Bronx!

Samtliga bilder är gamla & tagna under 2009 & början av 2010.
Puma badar..

Det var allt från oss för denna gången :) Hoppas du fått dig ett gott skratt åt min badgalna Puma!!

Ha en trevlig helg!!