Onsdag..

Är nu snart slut.. En rätt ok dag trots en jäkla mensvärk =( Men den går tack & lov att bota med piller =)

Efter jobbet så åkte jag & Puma & badade med Pär & Albin, riktigt mysigt!! Puma var som vanligt helt galen =) Hon har simmat & badat i ca 1 timme idag, när vi kom hem så har jag pratat med Pia en bra stund & planerat när vi ska ses i sommar =)))) Såååå kul ska det bli!!!

Sen har jag pluggat & Puma befinner sig för tillfället i himmelriket med ett märgben, hon bryr sig inte om vad jag gör alls utan bara tuggar & slickar på detta ben.. =) Får se om hon vill sova nåt inatt, hihi..

Ska försöka göra tidig kväll i kväll & komma upp tidigt i morrn så att jag hinner med allt som ska göras, ska skjutsa en kompis som ska bort, besöka vårdcentralen för nytt recept på p-piller, hämta mina patroner till skrivaren som jag hoppas kommer i morrn, kanske kolla på ny mobil igen & hoppas att det finns den modell jag vill ha, samt plugga & plugga.. Finns risk för att det blir bada med Puma ett par gånger oxå..

Hoppas du haft en bra dag??




Morgondopp..

Blev det för Puma idag! Vilken lycklig hund hon blir när man kastar en boll som hon får hämta =) Nu ligger hon mätt, blöt & nöjd i soffan...

Idag är det jobb 12-16 igen, längtar efter semester nu som tusan! Ska bli otroligt skönt att få åka bort med vovvarna & Pär.. Bäst på resan blir Amstaff Specialen, utställningen i Köping samt att ev få träffa Pia =) Självklart ska det bli kul att få träffa Pärs vänner & familj oxå.. Så hela resan blir nog riktigt bra bortsett från att jag måste plugga en hel del! Verkar lösa sig med boende någorlunda, har fortfarande nån övernattning som saknas på vägen så hojta till om du känner nån som vill ha oss sovandes en natt..

Nu ska jag plugga, äta lunch & sen väntar jobbet!!

Ha en skön dag i solen!!




Dagen..

Har varit helt ok..

Hade en trött tjej när jag kom hem idag, hon har fått vara med min Lillebror Emil hemma hos mig hela dagen, skönt att hon får ha lite sällskap när jag jobbar, han är rätt förtjust i henne oxå =) Nu ligger Puma bredvid mig i soffan & myser medans jag pluggar..

Kvällsprommen sällskapade vi med Daniel, Olga,Best, Låtsas Puma & Fjant..



Fjant..



Best



Låtsas Puma

En riktigt trevlig prom blev det, hundarna gillar varann & går & småpussas, framförallt Pumorna är gosiga med varann..


Idag har varit en lugn dag på jobbet, skönt.. Känner mig trött & seg, dels är det den där tiden i månaden men sen har jag nån förkylning eller nåt på gång, Får hoppas att en god natts sömn utan avbrott gör susen & att jag är piggare i morgon!

Nu är det plugg igen!!

Sov sött....






Äntligen Måndag..

En helt ny vecka, nya tag, påbörjar en ny kurs idag, spännande, ska iväg & hämta böcker sen så att jag kommer igång..

Blev en 45 minuters rask prom med Puma, hon fick gå ut & kissa med Pär & Albin tidigare i morse men hon hade inte varit så pigg på att gå nånstans tydligen, haha, direkt dom kom in så kastade hon sig upp i sängen med mig igen & där har hon legat tills jag klev upp..

Idag är det jobb 12-16, sen efter det så är det plugg & bus med Puma! Vädret är inget vidare idag men det är skönt efter helgens värme.

Ha nu en härlig Måndag!!




Kvällen..

Har suttit & letat & letat & letat boende nu.. Känner du nån som bor i Sundsvall, Köping & Östersund som vill inhysa 2 vovvar & deras matte & husse en natt i sommar så hör av dig!!! Är skitsvårt att hitta nånstans att bo där det inte kostar alltför mycket!


Här kommer lite nya bilder..



Albin är nöjd med att ligga & svalka sig!



Puma gillar att simma med Husse Pär..



Bästa kompisarna vilar lite i värmen..

Nu är det kvällsprom & sen sängen för oss!!

God natt!





Update =)

Har skippat datorn i helgen & njutit i solen med min flock, dvs Pär, Puma & Albin. Vi har hunnit bada 6 gånger sen i fredagskväll, promenera en del, sovit en del, ätit massor med gott, sett 2 filmer & bara haft det mysigt!

Kvällen ska ägnas åt att bada vovvarna & oss igen, äta middag & sen börja planera våran semester tillsammans, vi & hundarna ska åka lååångt i sommar!

Provet gick käpprätt åt helvete, räknar med att få göra om det.. Hade ingenting i hjärnan när jag satt där & allt bara stod stilla =((((

Som tröst så shoppade jag en ny mobil, hann använda den ca 30 min & skulle testa kameran, den funkade inte alls!! Slutade med att jag lämnade tillbaka den i lördags & nu har jag fortfarande en mobil som inte funkar nåt vidare, vissa knappar har slutat funka ibland, Suck! Fredag var alltså inte min dag denna vecka, positiv som jag är så ser jag fram emot en ny vecka som förhoppningsvis går bättre =)




Ångest på hög nivå!!

För tentan i morrn, känns som att jag inte kan nånting just nu?

Ska ta med Puma ut på en sista prom, hoppa ner i sängen & sussa & kliva upp tidigt i morrn istället då hjärnan är utvilad & pigg förhoppningsvis?

Har hunnit anmäla till utställning i kväll för Puma, dels Amstaff specialen i Köping 18/7 sen en nationell den 19/7 i Köping, dit är även Albin anmäld.. Så nu har vi nåt att träna mot med honom oxå, Pär ska träna på att ställa ut honom ;) Ingen Olga som följer med & gör det.. Hihi..  Nästa helg ska vi till Piteå på en Internationell utställning, kul att se hur det går, det blir hennes första riktiga med mig, dom andra har ju bara varit inofficiella med hundkunniga ej utbildade domare.. Men säkert duktiga på vissa raser ändå?

Nu är det prom för oss..

Sov sött!




Ögonen går i kors..

Av allt läsande idag! Hoppas bara nåt fastnar till i morrn??? Kommer att drömma om företagsekonomiska termer inatt, debet, kredit, bokföring osv osv osv..

Puma har legat på balkongen med mig, hon vill ju så gärna vara med, blötte en handduk & la över henne för att hon inte skulle storkna i värmen, blir riktigt hett på balkongen! Nu ligger hon nöjd i soffan & kikar på mig, måste börja fundera på nån middag oxå, suck, känns som att det är ett alternativ att slänga in en kycklingfile i ugnen, lite grönsaker & potatissallad till det så är middagen klar!

Jaja, bäst att återgå till pluggandet igen.. Vill ju hinna mer nån timmes sömn inatt oxå =)




Kämpar på..

Med pluggandet! Orkade bara sitta i solen 2 timmar & sen gav jag upp. Har hunnit med att äta lunch, vila lite med Puma & plugga ännu mer, har kommit igenom ca 120 sidor av 420, en del kvar alltså..

Ska ta med Puma ut en kortare sväng nu, fläktar skönt så hon borde vilja gå en bit? Eller så vill hon bara sova? Får väl se??

Hörs sen =)




Vilket väder =)

Det är ute! 23,1 grader i skuggan, varmt & skönt alltså!! Har varit ute med en pigg tjej nu i nästan 1 1/2 timme, avslutade prommen med att gå till stranden & bada med henne, det var skönt för oss båda, jag gick i upp till knäna med vatten & hon simmade nästan.. Dagens promenad har varit såååå bra =) Hon har gått superbra hela vägen trots att vi har mött massor med hundar, kopplet har jag haft runt midjan & det verkar funka bra för henne, hon är mer fokuserad när jag har båda händerna fria..

Nu är det plugga i solen som gäller =) Bikini på alltså, stackars målare som jobbar här, dom kommer inte att kunna fokusera alls när blekfisen Ella kommer ut i bikini ;) hihi..

Ha en skön Torsdag!!




Torsdag..

19 grader varmt ute & rätt molningt men ändå varmt! Är uppe rätt tidigt trots att jag är ledig, idag ska det hårdpluggas på allvar, tenta i morrn!

Sovit hyfsat inatt, är trött som fasen fortfarande men jag vaknar nog till snart hoppas jag =)

Ska ta med min trötta tjej ut nu på en längre prom om hon orkar & sen ska vi äta frukost!

Ha en riktigt skön dag!




Värmen försvinner..

Sakta men säkert utomhus nu.. Så skönt! Märker på Puma att hon piggnat till lite oxå.. Har ändrat hennes prom rutiner idag & gått en massa korta prommisar istället för låååånga, hon vill bara gå en liten bit & kissa lite sen vänder hon & vill gå hem igen, känns som att hon är tröttare än vanligt av denna värme!

Har börjat på ett foderbyte på henne igen, nu kommer hon att äta hälften Pro power från Pro Formance & sen resten från CanAmi lamm & ris,nåt nytt märke? Har gett henne några smakbitar & hon mumsar i sig det så vi får väl se vad hennes mage tycker? Men det ska vara bra för känsliga hundar så det borde passa henne??

Nu ska jag återgå till pluggandet igen, hjärnan kommer att koka över snart ;) men oj så smart jag kommer att bli, hihi!!





Sömn..

Kontot har nu ökat med några minuter!

Gick ut med Puma när jag kom hem en sväng & det var sååååå varmt!! Tycker hon har börjat dricka lite dåligt nu ett tag & det är ju extra viktigt i den värmen som har varit idag, så jag slängde ner ett par korvbitar i vattenskålen & vips hade hon fått i sig vatten, korvbitarna fick hon inte tag i dessvärre men hjärnan fick jobba en stund.. Hihi.. Var en snäll matte & hjälpte henne sen att få korven från skålen, verkar vara ett bra sätt att aktivera henne på, hon viftade på svansen & försökte & försökte en bra stund..

Nu är det plugg för mig resten av kvällen!

Ha en trevlig kväll!




Sömnen var är du??

Sovit dåligt inatt igen.. Vad är det med mig? Sover inte för mkt iaf då jag är helt väck när jag vaknar på morgonen, snarare för lite men sömnen vill inte riktigt infinna sig på natten heller, har vaknat flera gånger även inatt..

Jobb idag 10-14 & sen plugg resten av dagen,kanske sömnen kommer efter tentan på fredag?? Är nog liiite nervös för den tror jag?

Nu ska jag sätta fart så jag hinner med allt innan jobbet!!

Ha en skön Onsdag!




Bus Puma..

Nybadad, mätt & glad vovve har lekt sönder sin ena boll =) Gissa om hon var nöjd, ända tills matte Ella snodde av henne pipsaken inuti bollen som var anledningen till att bollen gick sönder =)



Känns kul att se att Puma mer & mer använder munnen, i helgen så har hon lärt sig av Albin att tugga på pinnar oxå, något som är ovanligt för den här tjejen!


Pluggar & pluggar & pluggar!! Fick bakläxa på 2 uppgifter som jag skickat in så dom har jag kämpat som tusan med nu! Ska sätta mig med läsboken nu & skriva ner lite stödord på texten tänkte jag, har 420 sidor som jag ska kunna till provet på fredag =( Buhuuuuuu..

Sov sött!




Tisdag!

Morgonprom en timme =) Grått & tråkigt ute, skönt när jag ska iväg & jobba snart! Ska sätta igång med pluggandet nu, sååå tråkigt men ack så självvalt!

Puma har skött sig exemplariskt på dom  senaste promenaderna, hon är fokuserad & arbetsvillig hela tiden, känner mig så stolt över det =)

Har sovit sådär inatt, drömt en massa konstiga saker & sen har jag haft en Puma som har väckt mig & viftat på svansen, är lite trög när jag sover så det tar lite tid innan jag fattar att hon vill in under täcket & sova vidare, lilla vovven har hunnit sparkas en del oxå, hon är duktig på att ta plats min vovve.. Men men, sådan matte sådan hund,haha..

Ha en underbar dag nu!!




Måndag..

Idag har varit en trött dag.. Sjukt varmt på jobbet & massor att göra! Underbara Rea.. Haha. Njöt för fullt av att få komma hem & gå en power walk med Puma, man såg på henne att hon riktigt njöt av att få jobba lite idag, hon gick fot riktigt bra & ibland så vände hon sig mot mig med huvudet & log =)

Kvällen har ägnats åt att läsa, läsa, läsa.. Ska bli skönt att få vara ledig på torsdag & kunna tok nöta in allt inför provet på Fredag, är riktigt nervös för det!




Puma får jobba lite för maten idag =) Toapappersrulle med lite sporttejp, bra träning för henne att använda munnen oxå, något som hon vanligtvis inte är så pigg på..



Puma på äventyr igår, vatten gillar den här tjejen =)

På bilden syns även hennes nyinköpta säkerhetsbälte. Allsafe heter den, både Puma & Matte gillar den skarpt! Numera så ligger Puma i bilen när jag sitter i baksätet till skillnad från att sitta & vara orolig.. Me like =)


Nu är det en sista prom för oss & sen väntar sängen. Planen för morgondagen är att klockan ringer 7 & sen hinna med & plugga lite innan jobbet kl 12-18.

Sov sött!!




Gårdagen & dagen..

Gick en härlig långprom med Pär & Albin igår kväll, rätt pigga hundar trots helgens bravader.. Kom i säng strax efter kl 23 igår & har sovit rätt gott inatt, Puma har bökat runt lite & skällt till nån gång, sen kom hon upp i sängen & har bökat lite där med..

Har gått en prom i solen nu, varmt & skönt är det ute idag, trist att behöva vara stå inne på jobbet hela dagen =(

Ska iväg & jobba 11-18 idag, skönt med lite extra pengar när jag pluggar för att ha råd att hitta på nåt kul nån gång, sen ska man ju har råd att äta oxå! Kvällen ska ägnas åt att plugga, har ju tenta på fredag, usch så jobbigt det känns, har en hel del som jag måste nöta in nu dessa 4 dagar som kommer..



Nu får det räcka för stunden!!

Ha en riktigt skön dag!!




Hemma igen =(

Känns sådär måste jag erkänna. Har haft en supermysig helg, hade gärna stannat längre oxå men tyvärr så är det jobb osv i morgon igen! Har verkligen varit en slapp helg, bara njutit av naturen, trevligt sällskap, massor med god mat & dryck och annat kul!



På äventyr i skogen idag =)



Puma modellar =)



Puma är busig!!



Poserar lite..



Myser i Mattes knä =)



I denna underbara värld har vi vistats hela helgen, idag har grabbarna fått fiska här =)

Nu är det promenad som gäller för oss..




Update..

Är uppe i Gällivare & mår gott =)

Hade en riktigt mysig midsommarafton med våra vänner & hundar & varandra =)

Idag har vi myst på i solen, gått flera långa promenader i skogen runt stugan där vi bor, i kväll blir det grillning, fläskfile, potatissallad och görnsaker =) Mums!!

Hoppas ni hade en skön midsommarafton?



Denna bild är den första på mig & Puma  när vi hade kommit hem tillsammans.




Glad midsommar =)

På er alla!

Uppe med tuppen idag för ovanlighets skull.. Har lite pluggande kvar att göra nu, gav upp igår, hjärnan ville inte vara med längre så det blev sängen istället, är ganska utvilad idag & ser fram emot en mysig helg med Pär, vännerna & hundarna samt massor med god mat =)

Ska gå ut med Puma snabbt nu & sen ska vi ta en längre prom vid 9 med Pär & Albin, ska plugga lite däremellan oxå så att jag kan skicka in min uppgift idag!

Ha en riktigt skön helg nu!!




Less & trött!!

Är jag nu.. Har pluggat flera timmar nu igen & jag blir fasen inte ett dugg klokare.. När ska det lossna egentligen?? Eller är jag trög kanske? Ska nog satsa på ett annat yrke tror jag, verkar inte vara min grej det här, iaf inte i kväll! ger upp nu & gör ett nytt försök i morrn igen, ska börja packa snart, massor med saker som ska med.. Spännande att se vad som glöms denna gång? Lyckas alltid missa nån liten sak.. Alzheimerz light kallas det tror jag, eller hur Pia ;) Hahaha.. Först av allt ska jag gosa med sötnosen Puma först, hon har legat i soffan hela dagen & suckat eftersom jag inte har ägnat henne nån uppmärksamhet alls mer än på promenaderna. Men men.. Sånt är livet ;)

Ha nu en underbar kväll =)




Pust..

Varit & handlat inför midsommar helgen nu, pust å stånk kan jag meddela att det var!!

Har handlat mat för 600kr, myggmedel till Puma, ben & krok som man skruvar ner i backen för 400 kr samt lite annat smått & gott.. Betalkortet har fått jobba hårt kan jag meddela! Skönt som tusan att det är gjort med tanke på att vi åker i morgon. Ska bli skönt att få komma bort i 2 dagar, dessvärre så åker nog pluggboken med iaf med tanke på att jag faktiskt har slutprov nästa fredag & det är 420 sidor kunskap som ska bankas in i skallen. Nån liten stund ska jag väl hinna läsa lite hoppas jag!

Ska bli spännande att se hur vi ska få med oss 2 hundar, en bilbur samt en vanlig bur, packning och all mat som ska med, en förövning inför sommarens semester kan man kalla det ;) Hihi.. Shit vad spännande..

Nu ska jag återgå till pluggandet igen!!

Have A Nice Day!




God Morgon!

Helt ledig idag! Planerna för dagen är att förbereda inför midsommar med mat och sånt, vi ska ju åka bort 2 nätter med ett par kompisar, hundarna följer självklart med =) Sen har jag en hel del pluggande att göra bort oxå!

Har sovit rätt ok i natt, uppe tidigt oxå är vi trots ledigheten, har en hantverkare som kommer & ska byta en planka på min balkong & det är ju skönt att vara uppe när han kommer.

Nu ska jag slurpa i mig morgonkaffet så att jag vaknar & sen är det promenad som gäller för oss!!

Ha en skön Torsdag!




Kvällen..

Har varit riktigt trevlig!!

Pär, Albin & 2 av mina tjejer har varit här & vi har kikat på cheer filmer =)

Efter filmtittningen så har vi & vovvarna, jag & pär alltså, varit på långprom med hundarna.. Vi har varit ute i 2 timmar ca, gått i skogen, på ängar, varit nere på badstranden en sväng osv.. Riktigt skönt har det varit om man bortser från myggjäklarna!

Här kan du kika in & läsa Pärs blogg om livet med Albin =) http://parryochmascherano.blogg.se/

Nu är det sängen för oss, ledig i morrn & ska plugga som en galning!!

Sov sött!




God Morgon =)

Äntligen skiner solen ute!! Är iofs bara 10 grader varmt i skuggan men det är på tiden att vi får lite sol nu! Tyvärr så jobbar jag hela dagen & kommer inte ha en chans att få njuta av solen men humöret är på topp iallafall!!

Trött som vanligt är vi här hemma hos mig.. Puma knatade till soffan i vanlig ordning direkt när jag klev upp & där ligger hon nu & spanar. Ska ta en skön långprom med henne nu innan jobbet.

Ska bli sååå skönt att få vara ledig i 4 dagar när jag jobbat färdigt idag =) En hel del av tiden ska ju gå till att plugga iofs men åh så skönt det ska bli ändå!!

Nu är det prom för oss =)

Ha en underbar dag!!




Kvällen =)

Hemlisen gick såååå bra!! Återkommer med rapport om det nån annan dag!

Efter så har vi varit på kvällsprom med Pär & hans lånade Albin, Puma & Albin har fått vara lösa på en äng & busat som galningar! Har en trött tjej nu, ätit upp sin middag har hon gjort oxå, nu väntar sängen för oss.. Jobb heldag i morrn & efter det så blir det filmkväll med laget =)

Sov sött!!





Hej & Välkommen!

Ella heter jag och är 30 år gammal, bor i Boden & har en pojkvän som heter Pär. Jobbar extra i en klädbutik samtidigt som jag studerar till Ekonomi assistent.
 
Är snart ägare till världens finaste Puma! Hon har bott hos mig sedan den 22/3 på prov så nu ska papprena bara skickas in så är hon bara min fina tjej!!

Puma heter egentligen Creative Cover Girl & kommer från Kennel Creative i Bygdeå, ägare för tillfället & uppfödare är Frida Jonsson.

Puma är en tjej med mycket karaktär och vilja. Hon är en bestämd liten tjej på 4 år. Att gosa, ligga i sängen eller soffan & mysa är det bästa som finns!

Har inte riktigt bestämt vad jag & Puma ska hitta på tillsammans än men någon form av aktivitet blir det,för tillfället roar vi oss med utställningar.

Välkommen till oss =)