Bilder från prommen..

 

Var är Puma?? Följer fina Diva såklart, men just nu under Divas svans & gömmer sig :)

 

Full fart framåt!! Det gäller att hålla tungan rätt i munnen oxå ;)

Fröken Biffig spanar efter Diva..



Undrar var Diva är på väg??



Om jag ser söt ut kan jag få godis då ;)



Snälla Matte, kan vi gå in & äta nån gång, är ju frusen & hungrig!!

Det var alla bilder för denna gång, som vanligt Lena som fotat våra fina hundar! Tack för det =)





Nyårsafton!

Är äntligen här & snart över oxå =)

Inväntar sällskap av Lena & Diva för en skön prom i snöandet, -10 grader ute, alldeles lagomt, kommer att bli fler långa prommar idag, vill ha en riktigt trött hund när det börjar smälla så hon inte orkar bry sig!

Ska klura lite på några hjärn gympa aktiviteter för henne oxå nu under dagen..

Kvällen ska spenderas ensam med Puma i lugn & ro, kanske går över till grannen & umgås lite med dom beroende på hur Puma reagerar när det börjar smälla, om hon reagerar så blir det bara stanna hemma i våra trygga vrå =)

Ska ut efter prom & frukost & snabb handla lite, ladda upp med massor av gott till kvällen!!

Men nu är det prom som gäller!

Ha en underbar Nyårsafton på er & Gott Nytt År!




Natti natti..

Är det för oss nu, är helt slutkörd av dagens shopping, men klart nöjd med inköpen =) Ser mycket trevligare ut nu!

Puma har sussat hela kvällen, tar på krafterna att vara med Besten & D på jobbet, tror jag ska skicka dit henne fler gånger ;)

Hann påbörja ett litet hemma projekt här tidigare som jag måste avsluta i morrn, får se hur det blir.. Måste verkligen tok plugga oxå trots att det är nyårsafton.. Men å andra sidan så är det som vilken annan dag som helst, är lite trött på all hysteri & det ska bli skönt när det är överstökat för den här gången..

Men, nu ska jag passa på att kasta mig i sängen medans jag är trött..

Sov sött..

L: Vill gärna ha väckning & sällskap på morgon prom kl 9 ;)




Ikea shopping..

Har jag varit på idag!

Detta fick jag med mig hem..

Agen Korg 79 kr, bild Ikeas hemsida




Not Lampa 139 kr, bild Ikeas hemsida


Pruta burkar 39 kr för hela setet, bild Ikeas hemsida





Rönnskär 299 kr, bild Ikeas hemsida



Sorla te koppar 2 stycken, 25 kr per set, bild Ikeas hemsida

Haft en mycket trevlig dag med bra musik i bilen & givande diskussioner ;)


Medans Matte shoppat lös på Ikea så har Puma fått tillbringa dagen med Brorsan & Best på D:s jobb i ett garage, D låter meddela att Puma skött sig förträffligt! Hon har tom legat ner & sovit korta stunder trots ny bil, nytt ställe & en kompis bak i bilen med henne.. Matte gillar att höra sånt!

Direkt när jag kom hem så passade jag på att montera ihop hyllan & lampan som kom i kartong innan Puma kom hem, skönt att slippa en sötnos som ska hjälpa till..

Sen fick vi sällskap av Lena & Diva på en 45 min prom i kylan, tack & lov varmare nu, "bara" -17 ute just nu, förhoppningsvis så är det lite varmare i morgon!

Nu är det middagsdags, en smarrig ost & skinksallad blir det för mig, Puma slukade sin middag som att hon inte fått mat på flera dagar =) Me like!!

Har din dag varit bra??

 





Onsdag..

Termometern visar -25, fyy fan så kallt!!

Väntar på besked om dagens planer, förhoppningsvis blir dom av..

Fick röntgenbilderna igår, inte lätt att se nånting, men en snabb titt blev det & jag såg ingen skillnad på gamla & nya bilder faktiskt! Jämförde aldrig med dom nya men det ska jag göra sen, har även några andra att kika på =) Tycker det är intressant faktiskt!

Känns skönt på ett sätt att det är kallt ute idag om det blir att åka iväg, vet jag att Puma ändå inte vill vara ute, hade varit en annan sak om det hade varit varmare, då hade jag nog haft lite dåligt samvete faktiskt!

Well, dags att bylta på sig & bege sig ut!!

Ha en härlig Onsdag i kylan =)




Trötter..

Är jag..

Har kört lite sök inne med Puma för att aktivera henne, ute är det -25 nu =( Usch,fy & blö tycker jag om det!!

Nu ligger hon & tuggar på ben för fullt..

Hade varit läge att inta sängen nu men jag väntar besök.. Ska få bilderna, röntgenbilderna som P så snällt hämtat åt mig på vägen hem från sin Familj.. Så kul att äntligen få se dom!

Har försökt använda pluggboken igen men det går verkligen inte, ögonen går i kors så nu blir det slötitta tv nån timme & sen sängen..

Ska kika igenom en viss katalog oxå inför ett visst besök i morgon, kul ska det bli =) Mer än så berättar jag inte förrän i morgon ;)

Ha en trevlig kväll på er =)

Kom ihåg att lämna en kommentar innan du tassar vidare!




Dagen..

Börjar nå sitt slut..

Har slumrat en stund i soffan med fröken Puma som har snarkat.. Att en så söt varelse kan låta så illa *hihi*

Har iaf fått lite ny energi, slängt in en kycklingfile i ugnen till middag, ska återvända till soffan & fortsätta läsandet, har läst ca 1/2 boken nu, ska börja fundera på inlämniingsuppgiften oxå & svaren på frågorna, det ska vara inne kl 12,00 20100101, så det gäller att kvällen innan varit lugn ;)

Var in till stan tidigare med Puma, fick skotta lite först(= träningsvärk i magen i morrn), bilen var täckt av snö! Rätt mysigt nu när det är plogat igen & slutat snöa..

En prom inne i stan blev det, skönt med miljöombyte även om det var lika kallt där, men det är lättare att göra Puma glad när hon har sällskap av bästisen Diva oxå, annars vill hon bara in när det är kallt! Puma charmade många i sin snygga polotröja :) MÅnga bara log när dom såg henne & en kille kommenterade att hon hade en cool outfit =)



Men nu är det soffan igen för mig! Ha en skön kväll!




Attackerad..

Blev Puma av grannens lilla hund..

Dom fick hälsa, gick några sekunder & sen flög den på henne, Puma ryter till & sen får jag isär dom, Puma kastar sig mot mina ben & kryper ihop med svansen mellan benen, stackars liten, bli påhoppad av sin kompis.. =(

Är så stolt över Pumas reaktion, att hon inte svarade upp på den andra hundens dum beteende utan backar & försöker komma undan, har inte hittat några synliga skador på henne som tur är & jag tror inte att hon hann göra nånting med den andra heller då hon blev rädd för honom!

Detta är ett gott tecken på att jag har en stabil & trygg hund!!

Världens bästa Puma =)







Hmmm Tisdag idag?

Tror det kan stämma? Är alldeles dagvild som ni redan vet ;)

Natt sömnen har verkligen varit sådär.. Var såå trött när vi väl kom i säng vid 1 tiden men sen så piggnade jag till igen & låg & snurrade, Puma blev kinkig tillslut & gick upp & vandrade runt i sin bädd som knakar, kom tillbaka till sängen men vägrade kliva upp i den, stod bara & stirrade på mig så då klädde jag på mig för en kort prom kl 02,30, jippie ;) kallt som fan ute så det blev en snabb sväng!! Efter det somnade vi sött & när klockan ringde 8 så var jag sååå trött.. Låg kvar & njöt tills Pia ringde 10,30 & undrade vad vi gjorde, surrade med henne en stund & klev upp sen..

Morgonprom kl 11, måste få bättre vanor på morgonen!! Skönt iaf att Puma är nöjd oavsett när hon får gu ut & hur länge.. Är -16 nu ute & lillan frös om tassarna, fick stanna & värma flera gånger på 25 min prommen, nästa gång är det tröja på så håller hon lite mer värme!

Idag är det plugg, måste plugga nu, började en ny kurs igår som ska hinnas med samt förra kursens inlämninguppgift, med andra ord har jag massor att göra så det är bäst att sätta igång!!

Ha en härlig dag!




Funderar..

Kvällens avsnitt av Mannen som talar med hundar var klart tänkvärt.. Han rehabiliterade inte så mycket hund utan lade mycket fokus på ägare istället & visst ligger det nånting i det..

Stressad Matte/Husse = Stressad hund
Stressad Mamma/Pappa= Jobbiga barn

Tror faktiskt att det kan vara lösningen på många problem här i världen..




Måndag..

Har fått en del saker gjort som jag hade planerat.. Alltid nåt ;)

Har varit ut en sväng & handlat, hunnit med att sola samt inköp av lite av varje på Dollar Store, bla fyllt på med papper till skrivaren..  Funderar allvarligt på om jag ska unna mig en ny skrivare eller inte, dels så finns bläckpatroner endast på nätet för beställning & varje patron går på strax över 400 kr, sen räcker dom inte speciellt länge heller, nån som har bra tips på billig & bra skrivare? Har nyss köpt ny patron, skrivit ut några papper & sen är fanskapet slut igen! SUCK!!!!

Well, inte bli irriterad  nu, läser inga problem.. Ska surfa runt på olika sidor nu & kika på skrivare, är så jäkla less på denna nu!







Härligt!!

Med en prom var det om man bortser från snön som blåste i ansiktet & bildade is runt halsduken.. 40 min snöpulsande blev det för oss.. Snöar för fullt igen, när ska det sluta egentligen? Men å andra sidan så är det ganska mysigt med mycket snö =)

Middagen avklarad, båda 2 är mätta & nöjda & Puma är tok busig, har sprungit en vända med sitt ben som hon fick av Familjen.. Förmodligen ligger både hon & benet i sängen nu..

Nu är det slapp i soffan för oss, vad hittar du på??




En trött Söndag..

Har det varit idag, kvällen kommer nog inte bli mycket piggare heller ;)

En skön prom på en timme med Lena & Diva, för omväxlings skull så fick tjejerna vara kopplade, gissa hur sura dom var ;) Gick en sväng i motionsspåret, fick pulsa snö så det kändes i kroppen, sen efter vägen hem.. Som alltid så hade vi massor att surra om, hur trevligt som helst!

Kom hem igen, pysslade på lite, fick igen min bil som varit utlånad oxå, Snäll Ella =) Åt en lätt lunch,hårdbröd med Julskinka & Ost på så magen blev mätt, sen slocknade jag & Puma på soffan i nästan 2 timmar =) Var såå mysigt, bäddade ner mig med henne framför mig & sen var det kört, hade bara tänkt blunda en stund & sen plugga men tanken på skolarbete gjorde mig fruktansvärt trött..

Ska ta en kvällsprom nu & sen blir det utfordring av oss båda, kvällens middag blir en sån smarrig tallrik med lite gott & blandat, 3:e dagen i rad men är det gott så är det =)

Vad hittar du på??




Söndag!

Har varit ute på en morgon prom, 13- grader & blåst *brrrr*, ska trots det strax ut igen, denna gång med Lena & Diva, får se var vi tar vägen idag? Ska dock klä på mig lite mer denna gång så kanske jag slipper frysa =)

Planen för dagen är i vanlig ordning plugga efter prommen, nu har jag fått ha jullov några dagar så det är dags att komma tillbaka till verkligenheten igen!

Vad hittar du på idag?




Hjärngympa..

Är det för Puma i kväll, med tanke på att det fortfarande är -20 ute & inte såå skönt att vara ute så blir det diverse andra aktiviteter istället =) Än så länge så har fröken fått göra ett Frolic sök i hallen, demolera en godiskartong & söka godis & nu leker hon med ett vadderat kuvert, oj så roligt hon har =) Mindre roligt för Matte som får städa sen men det är det värt det, hon kommer att vara såå trött sen =)

Dagen har varit en riktig slapp dag, sååå skönt =)

Ska strax se på Stenhuggaren på SVT1, efter det blir det dvd, tog en biltur till Statoil & köpte lite julmust & Stieg Larsson filmen Flickan som lekte med elden så den ska vi se sen =) Nice! Tror den är lika bra som den första!

Vad har du hittat på idag?




Lördag..

-20 grader ute, har ändå varit på morgonprom på 30 min =) Verkar som att tröjan funkar på lilla Puma =) Fick stanna en gång & värma en av tassarna & sen har vi knatat på & njutit av utsikten & lugnet =)

Har inga direkta planer för dagen idag heller, skulle behöva komma igång med pluggandet men det tar emot.. Är så mycket annat som snurrar i huvudet just nu oxå.. Men en sak verkar ha löst sig iaf =)

Vad ska du hitta på idag? Shopping kanske?





Tjohooo..

Kvällen är räddad =) Ja vad gäller tv tittandet iaf.. Såg precis att miniserien Stenhuggaren går idag & i morgon kl 21-22 på SVT 1, serien baseras på boken med samma namn av Camilla Läckberg! Har sett tidigare serier av samma författare & gillat dom så jag kommer att sitta bänkad i soffan snart!


Har funderat & funderat idag, mestadels på drömmen & vad den kan ha för innebörd egentligen? Som jag skrev tidigare så har den ett samband med gårdagen men jag vet inte riktigt hur jag ska tolka att det är en person som jag inte träffat på rätt många år som fanns med.. Klurigt det där med drömmar..

Själva drömmen har jag rätt bra koll på vad den betyder, är ju saker som finns i mina tankar redan.. Men hur fasen gör man när hjärnan säger en sak & hjärtat en annan, sen kommer magkänslan in & sabbar alltihop? Det är fan inte lätt att vara Ella just nu =/


Har under senaste dagarna sett tillbaka på året som gått i tankarna.. Massor med saker som hänt.. Både roliga & tråkiga..

Ser positivt på framtiden & inser att det kan inte bli värre än förra året iaf!


Men som sagt, nu väntar soffan =)

Ha en mysig kväll!





Juldagsmiddag a la Ella..

Blev en full tallrik med Julskinka, kokt potatis, ägg, paprika, morötter, sallad, gurka. Är lagomt mätt i magen nu =)



Puma har fått ännu ett paket att jobba med, denna gång en äggkartong..
En aning skeptisk till en början..




Kanske jag måste försöka tugga på den lite, luktar ju så gott..




Åh vad smarrigt =) Har inte sett till henne sen hon hittade godbiten men jag hör att hon smaskar i köket =) Härligt att kunna göra nån lycklig ;)

Vad hittar du på i kväll då??





Juldagen..

Har ägnats åt slapp på förmiddagen, hittade en rätt kul barnfilm på tv som jag låg & fnissade till.. Ni vet väl vad man säger: Man är inte vuxen förrän man kan vara barnslig ;) Hihi, jag gillar barnfilmer =)

Lurade ut Lena & Diva på ett besök, prommade först i ca 1 timme & sen blev det Te, Piabullar & skvaller, Puma & Diva har legat utslagna på golvet & slappat! Mycket trevlig besök =)

Nu bär det av till soffan en stund, får se när vi orkar kliva upp igen ;)

Ha en trevlig juldag!! Ta det lugnt med alkoholen ni som festar, här blir det på sin höjd lite Julmust till middagen sen ;)





Hemsökta drömmar, hund med kläder & egobild =)

Jisses vilka drömmar jag haft inatt! Kan iofs se visst samband med gårdagens firande men fy vad skumt allt har varit i drömmen, en person som jag inte haft att göra med på typ 10 år har stört min nattsömn big time, mycket intressant!!



Morgonprommen har gått bra trots kylan, fick den brighta iden att jag faktiskt kunde slänga på Puma en polotröja från min garderob, det fick hon ju ha i somras innan hennes DW sele var klar & tro det eller ej men det funkade, hon har kunnat gå, trots -22 grader så var vi ute ca 20 min =) Härligt!!




Nya frisyren, likadan som senaste gångerna =) Supernöjd!!

 



Bara för dig Pia, här kommer gårdagens outfit, tyvärr en kass bild men det syns litegrann iaf ;)



Svart polo upptill, rutig kjol, svarta strumpbyxor samt svarta knästrumpor, Snyggt =) Eller hur ;)


Gårdagens mysbild..



Visst ser hon missnöjd ut ;)



Nu ska jag göra lite nytta, vet inte riktigt vad men här kan jag inte sitta längre =)

Ha en härlig dag!!

BTW: Grattis Mamsen på födelsedagen!!




Äntligen..

Är julafton över, nu är det bara Nyårsafton kvar & sen ett helt nytt år att se fram emot =)

Dagen /kvällen har varit mycket trevlig, tomten var snäll i år, ett presentkort samt 2 godis askar blev det, Puma fick ett smarrigt ben av Familjen som hon har sprungit runt & burit på en hel del i kväll..

Magen är proppmätt så nu bär det av till sängen för oss.. Förhoppningsvis så är det varmare i morgon, just nu är det -20 ute, alldeles för kallt för att vara ute långa stunder =( Trist!

Hoppas Din jul har varit riktigt mysig?

Sov sött!!




Kämpar..

Med julstämningen, lyssnar på julmusik & försöker hitta "den där" julkänslan ;)



Tur att det finns många trall vänliga låtar att lyssna på så humöret stiger lite =)

Har kört en svängom med dammsugaren & fått bort en del av allt potatismjöl som sprids i lägenheten för tillfället..

Ska börja fundera på en "Julig" outfit inför kvällen nu, är ju inte så ofta jag "klär upp" mig längre så man får väl passa på i kväll då ;)

Kanske tom bjuder på en bild senare ;)

Ha en härlig dag!




Barndomsminne...

Älskade den här låten när jag var liten..




Tomten har besökt Puma ;)





Man kan tugga fast det är papper kvar..



Måste lyssna vad grannarna gör oxå mellan tuggorna..



Nu är Puma mätt i magen & trött.. Dags att sussa =)

God jul!!






God Jul =)

Julaftons morgonen kunde inte ha börjat bättre för oss =) Precis kommit in från en skön långprom med Lena & Diva i djupsnö mestadels, hur mysigt som helst =)

Bjuder på en härlig blandning av bilder från prommen =)

Ca 30 min gick vi i denna snö mängd.. Puma med korta ben hade det lite tuffare än Diva men springa kan man göra iaf =)

Finns massor med spännande saker att undersöka...



Man ska inte gå för nära trädgrenarna då man kan få en snö dusch ;)



Best friends =)





Puma räcker ut tungan åt nånting =) Hihi..


En riktigt mysig prom blev det, jobbigt att gå i djupsnön men så härligt, önskar bara att Pia & Rex hade fått uppleva det här =) Men förhoppningsvis kommer dom fler gånger .





Puma arbetar...







Kan glatt meddela att fröken Puma börjar bli lagomt irriterad då hon veeet att godiset är där men inte får ut det, själv skrattar jag gott åt hennes energi när hon studsar runt i vardagsrummet =)

 

 





Färdig med kvällens julpyssel =)

Klapparna inslagna, blev några fler än tänkt & vissa av dom blev klart större än innehållet, oj vad jag kommer skratta när dom ska öppnas =) Hihi..

Julskinkan är garnerad & står & kallnar innan det blir hemma premiär =) Mmm så gott!

Puma har fått köra en sök övning i köket med Frolic så hon är oxå nöjd, ska bli kul att se när hon får öppna sina paket i morgon =) Har även kört en sökövning i vardagsrummet med Pip

Pip är en söt jävel som låter illa men hon verkar gilla den ibland =) Man hör när hon leker med den & då får jag passa på att leka med henne!

 

Nu ska här drickas julmust, sen ner i ett varmt bad & få bort alla små hår som kliar efter besöket hos frisörskan, skönt är det med en frisyr igen =) Sen ska det avsmakas skinka!

 

Vad hittar du på dagen före julafton??





Shoppat =)

Har jag gjort idag, mestadels en massa "bra att ha" saker såsom mat att fylla kylen med, hundmat, lite värktabletter & tandborstar på apoteket samt lite smaskigt hundgodis åt Puma till i morgon =) Ska fixa inslagning av julklapparna sen. Tycker det är rätt skoj, ska busa till det lite oxå med lillebrors julklapp som är rätt liten men den ska slås in många gånger så att han får bli lite irriterad ;) Hihi!

Mötte upp Lena inne i stan & promma untan våra hundar i affärer, en ny upplevelse då vi enbart träffats med dogzen tidigare men trevligt hade vi =) På väg till bilen fick jag ett infall, kl 16 dagen före julafton, att jag skulle kolla om min frisör kanske hade tid, gissa hur förvånad jag blev när hon hade det så nu har jag en frisyr igen =) Hon är bäst!

Nu är det slapp en stund sen ska jag slå in paket & fixa julskinkan, gissa vad jag ska äta sen ;) Mmmmmm...

Ha en trevlig kväll!!





Onsdag!

Idag ska det sista fixas inför julhelgen, måste köpa en julklapp åt Puma som hon får öppna i morgon =)

Har gått en skön morgonprom, vädret är helt ok nu, lite varmare än igår oxå =) Hann inte gå långt innan bussen stannade & ett bekant ansikte dök upp, kul att träffa människan, var läänge sen sist!

Sen kom en av Pumas nya kompisar så vi gick en prom med dom oxå, kul att storleken på kompisarna varierar, detta var en liiiten kille..

Har lite lätt ångest för att behöva bege mig ut men är kylen tom så måste man *suck* tur att nästan alla julklappar är klara så jag slipper åka in i stan & krångla!

Vad ska du hitta på idag?




Härligt =)

Ett problem mindre att fundera på, såg precis att jag får min utbetalning från CSN i December som planerat =) Känns skönt att det löste sig till det bästa =)


Längtar verkligen efter att julen ska vara över nu, ser fram emot ett nytt år, nya möjligheter..

I morgon är en ny dag med nya saker som ska göras.. Kylan verkar vara här igen vilket tyvärr innebär inneaktiviteter med min frusna vovve.. Men enligt vädret ska det bli varmare, runt -6 i morgon, hoppas verkligen att det stämmer =) Isåfall blir det en lååång prom för oss =)

Ska bege oss ut på en sista kort prom nu innan sängen väntar på oss, väckning vid 8 tiden om någon är vaken då, Lena kanske ;)

Sov gott!!






Lillebror =)

Kan vara riktigt snäll ibland, han kom precis & avlämnade en julskinka till syrran på ca 2 kg =)

Jag älskar julskinka!!

I morrn ska den förberedas & hårdbröd inhandlas sen ska det mumsas skinka länge =)





En härlig prom..

Med några små stopp blev det, ca 2 timmar ute =) Hur skönt som helst! Puma har skött sig bra i vanlig ordning, några männiksomöten har hon dragit & velat hälsa men inte fått men annars duktig =) På djurmagazinet blev både hon & Diva matade med massor av godis av personalen, vår hundar är poppis där =)

Tack snälla Lena för lånet av garaget oxå, skönt att kunna öppna dörrar & baklucka på bilen ;)

Efter en sån prom så finns det bara en sak som gäller när man kommer hem, Soffan såklart! Bäddade ner oss jag & Puma, jag på sida & Puma i knävecken, sen har vi sussat/slumrat sött tills klockan ringde, känner mig som en ny människa nu, ska äta lite mat så att energin återvänder & sen är det plugg nån timme igen!!

Har du haft en bra dag??





Suck..



Matte, jag fryser nu & vill gå in =(

 



Men fota klart då nångång!!

Tycker Puma sitter så sött på detta kort, mattan är ren & fin av hennes tuggande på ben samt potatismjöl för tassarna! Trevligt ;)





Dagvild?

Men jag tror det kan vara Tisdag idag?

Planen för dagen är plugg nu fram tills ca 13 sen ska vi åka in till stan & promma med Lena & Diva =) Såå trevligt ska det bli! Får se var vi tar vägen idag?

Ute är det massor med snö & -14, rätt ok väder, lite varmare hade inte gjort nånting men det är skönt ändå så länge det inte blåser!

Ha en härlig Tisdag!




Kvällsmys =)

Med Puma..

Satt på golvet & masserade hennes ena sida, hon rullar så att hon ligger helt på rygg med benen spretandes åt alla håll, gissar att hon tyckte det var skönt =)

Har kommit en bit på väg i pluggandet, ger upp för idag!

I morrn har vi förhoppningvis en kul prom med Lena & Diva att se fram emot om vi inte är totalt insnöad här ute i byn ;)

Ska bli skönt när julen är överstökad, har inga julkänslor alls =( Tycker bara det är jobbigt med all hysteri.. Jag ska äta middag hos Mamsen på Julafton & sen plugga! Plugga kommer jag att ägna hela julhelgen & nyår åt så det är ingen ide att få med mig på nånting, ska stanna hemma!

Nu är det in i en snabbdusch, ut med Puma & sen sängen, får se i vilken ordning vi tar det??

Sov gott!





Duktig tjej =)

Har jag varit idag, kommit igång riktigt bra måste jag säga =) Har dock kört fast lite nu men på nåt jäkla sätt ska jag väl lyckas lösa det, är 3:e gången jag gör denna uppgift så det vore väl själva fan om jag inte får G på den denna gång..

Var ut med Olga & Fjant i skogen en sväng tidigare, oplogat, hundarna har sprungit som galningar fram & tillbaka efter vägen, in i skogen, i dikena osv, hade en trött Puma när vi kom hem, hon sov i typ 4 timmar i sträck!

Har precis fått i mig en sen middag, Korvstorganoff & Ris, mmm.. Väntar på ett snabbt besök av grannen sen ska vi pallra oss ut i snöstormen! Inte skönt när det blåser som fasen samtidigt som det tok snöar..

Har du haft en bra dag??




Måndag, snön faller..

Ute, -10 grader, lite minus för att det blåser men annars är det super skönt ute =) Tom tjurskallen Puma njöt av snön & var busig =)

Planen för dagen är plugg,plugg,plugg..

Ha en skön Måndag!




Natti natti..

Är det snart för oss, ska bara vänta på att det blir den 21/12 så att jag kan skicka in att jag ska studera, japp, sökt fler kurser & kommit in, blivit beviljad studiestöd oxå så tom 5/3 2010 ska jag plugga sen får det räcka för den här gången!!

Puma gick & la sig i sängen redan kl 23, sen dess har jag inte sett till henne men hon ligger nog där & snarkar & njuter av att få ligga som hon vill ;) När Matte kommer får hon snällt flytta på sig, hon har en vana att hoppa upp innan jag kommer & lägger sig mitt på båda täckena & är skitnöjd, kan kräva liiite övertalning oftast i form av ett ryck i täcket för att hon ska akta på sig, en lite tjurskalle är hon när hon är trött!

Hoppas din Söndag varit kanonbra, det har min =)




Skumtomtar, nybakat & en kopp te..

Det är vad jag & Puma har njutit av under kvällen till Coyote Ugly, har sett den massor med gånger innan men det är en lättsam film som aldrig blir less på.. Sen är ju musiken helt underbar oxå =)





Nysolad =)

Grannen släpade med mig för en mycket skön stund i ett solarium, känner mig som en ny människa, fått lite behövlig färg på kinderna oxå!!

Precis ätit middag & nu känns det som att det är dags att sussa, är såååå trött!

Har hunnit med en skön prom med Puma oxå, 50 min ute & knata, efterlängtat!!

Nu är det soffmys för oss!

Ha en skön kväll!!




Söndag!

Och en lååång sovmorgon blev det, mycket tack vare väckningen inatt strax före 3 som jag ignorerade, slog sedan av telefonen, men det är kul att veta att man är saknad =)

Kom oss upp ur sängen strax före 11 efter en riktig mysstund, det är så skönt att bara få ligga kvar under ett varmt täcke & vakna i lugn & ro..

Planen för dagen är att få lite plugg gjort.. Måste ta tag i det nu!! Vet ju att jag får mycket gjort bara jag börjar men det är just det där att börja som går lite segt just nu!!

Har funderat en hel del på året som gått senaste dagarna, ibland är det så att man måste kliva ur en situation för att se verkligheten, jag är glad för alla beslut som jag tagit i år oavsett vad som hänt, är glad att jag är en stark oberoende person som klarar mig själv! Jag kan glatt erkänna att jag är stolt över mig själv, önskar bara att man kunde få det beröm man är värd ibland men å andra sidan kan man inte få allt man vill här i livet?

Men nog svamlat för den här gången!

Nu ska här göras lite nytta!!

Ha en härlig Söndag!!





-11 grader & blåser..

Inget vidare prom väder.. Men Puma är nöjd iaf, Matte fryser nog mer just nu!

Har kört lite apport träning inne nu, duktiga Puma lär sig hela tiden nu, idag har vi testat apportering med att sitta fot samt apportering med fotgående, det sista gick sådär men det ska tränas in det oxå =) Är helt imponerad av att hon ens apporterar, har haft lite problem med det men nu verkar det sitta =)

Har kollat på förnedringtv, Dance Your Ass Off på Tv 3 kl 19-20, jisses vilka människor, är iofs imponerad av vad dom klarar av med tanke på deras vikt, är ju ett bra sätt att motionera oxå att dansa! Men det verkar inte finnas nån hejd på alla dessa program? Iofs är det ju bra med en sund vikt & livsstil så varför inte?

Kvällen ska nu ägnas åt slappa, Puma gnager på ett märgben så det bara knakar i hallen, skit bra för henne att få tugga!!


Gårdagens bilder från prom med Lena & Diva, Lena är den duktiga fotografen =)

 



Puma & Diva lyckas vara still nån sekund så att Lena hinner fota..



Underbar solnedgång..



Vackert med alla färger..



Vackert..

Ni kan ju tänka er vilken trevlig prom vi hade med ovan bilder samt 2 knasiga hundar som bara sprang & sprang & hittade på hyss ;)

Nu är det soffmys =)





Så var denna dag snart slut..

Har haft en riktigt trevlig för & efter middag =) Kan inte bli annat med det sällskapet jag hade heller ;)

När jag kom hem hade jag sällskap av Lena & Diva i bilen, blev en skön långprom tillsammans för oss.. Puma & Diva har fått springa av sig lite oxå i vanlig ordning, jisses vilken energi dom har! Nu är både Matte & Puma trötta så soffan väntar på mig, Puma är redan på plats! Tror minsann jag ska unna mig en tupplur nu ;)

Vad händer hos dig då?




God Morgon..

Termometern visar -11 ute, känns bra, hoppas liten Puma behagar gå på en prom nu då?

Efter prom vankas det frukost & sen ska jag iväg ett par timmar & göra nåt kul!

Sen får vi se vad som händer resten av dagen? Har inga planer alls & det känns skönt.. Skulle behöva plugga lite så det ska jag väl lyckas med om inget annat dyker upp villsäga?

Ha nu en skön Lördag!




Proppmätt!!

Fast några skumtomtar får såklart plats =)

Kvällen var riktigt trevlig, för en gångs skull var jag yngst oxå =) Inte ofta det händer!! tror det är nästan 10 år mellan mig & nästa person & sen var resten nästan pensionärer allihopa men man kan ha skoj iaf =) Har fått skratta en hel del under kvällen & samtalsämnena har varierat ordentligt, allt från hund uppfostran till ord & uttryck man använde förr i tiden, har lärt mig ett & annat oxå!

Ligger däckad i soffan nu & kollar film, hade 2 ok filmer att välja på, Matte söker Husse eller Snygg, sexig, singel, gissa vilken jag valde ;)

Hade sett fram emot en skön prom när jag kom hem men Puma visade snabbt att det var hon inte intresserad av, ut & kissa snabbt & sen in igen, är "bara" -15 ute nu men tillräckligt kallt.. Gick in istället & gav henne mat & den var slut snabbt =) Hon äter såå bra just nu, är skönt att slippa oroa sig för det..

Ska soffmysa nu & sen är det sängen! Sov gott!




Härligt med prom..

För alla inblandade =) Puma & Diva har sprungit som galningar i skogen, tom hunnit jaga en stackars ekorre upp i ett träd & fått skäll av sina Mattar!! Men härligt var det att komma ut på en ordentlig prom igen!

Efter prommen så var det soffdags, har slumrat i en timme & laddat för kvällens julbord, ska bli riktigt trevligt & förhoppningsvis väldigt gott oxå!




Fick en för tidig julklapp av Lena & Diva, tack snälla =)

Nu kan jag äta många skumtomtar!! Måste ju passa på medans dom är färska & goda =)


Har lite beslutsångest inför kvällens klädval.. Får se vad jag hittar på? Har plockat fram en kombination som känns ok på galge men om det sen blir bra när jag tagit på mig är den stora frågan? Men det är bara att prova & se vad det blir??

Vad ska du hitta på i kväll??

 

 





Fredag!

Äntligen Fredag =)

Har massor av planer närmsta 2 dagarna, ska bli hur kul som helst!!

I kväll är det efterlängtat julbord, ska bli så gott, första julmaten för i år dessutom!

I morgon ska jag & en kompis iväg på en grej tillsammans, ska bli ännu roligare!


Riktigt behagligt väder ute nu igen =) -14 grader. Strax efter 12 så dyker Lena & Diva upp för en lång prom i skogen så att tjejerna får härja av sig tillsammans, Puma behöver definitvit det, nu går hon på 4 ben igen utan att gny till & stå på 3 ben & se ynklig ut, alltså är denna temperatur riktigt bra för henne!

 

Ska plugga en stund nu & få göra bort lite grann efter vägen.. Har fått ett nytt inlämningsdatum av läraren med tanke på att det är julafton & juldagen nästa vecka då inlämningen skulle ske, snäll lärare det där =)

 

Ha en alldeles underbar Fredag på er!!

 



Underbart fin höstbild tagen av Pia





Fasen oxå..

Nu ger jag upp för idag! Kommer att få plugga arslet av mig i helgen men jag kan verkligen INTE få ordning på siffrorna nåt mer nu, har mailat läraren & bett om hjälp, har iaf lyckats lösa några problem själv =) Duktig Ella, lite iaf ;)

Har hunnit diska bort disken oxå så att det är rent & snyggt när det är dags för matlagning igen, hunnit tjattra med Pia & Olga en sväng oxå, alltid lika trevligt!

Lunchprommen blev något längre =) Puma tog täten & gick, hakade på för att se var hon ville gå & hur långt (OBS; normalt så är det Matte som bestämmer var vi går & hur långt men nu är det -24 grader & min hund fryser som fan så då får hon välja), blev en sväng på ca 15-20, tom jag som var ordetnligt klädd frös om både fötter, händer & kinder!! Skitväder, bort med kylan nu säger vi!! Men skönt att veta att hon fått vara ute en lite längre stund oxå =)

Lutar åt soffmys nu tills tv människan kommer & ska greja på i mina uttag nån timme, enligt grannar så ska det funka kanonbra sen =) Den som väntar på nått gott ;)

Ska kolla posten om nån timme oxå, kanske kommer nåt jag vill ha? Man vet aldrig ;) Men den får jag nog vänta nån timme till på, brukar dyka upp vid 15 tiden, förhoppningsvis slipper jag grannarnas post idag, jäkla slarver som delar ut & sorterar posten!!

Ha nu en skön dag i kylan =)





Jäklar oxå..

Vad svårt detta var att rätta till fel i bokföringen, kommer nog att ta hela dagen! Tur att det är kallt ute så jag inte kan roa mig med sköna prommar med Puma*suck* Var är värmen??

Ska kämpa på en stund nu, sen lite förmiddagsfika, börjar kurra i magen redan, vanligtvis så brukar jag äta frukost vid den här tiden! Konstigt men skönt att vara uppe tidigt!! Hinner förhoppningsvis med massor idag!!

Ha en skön dag därute & klä er varmt i kylan =)




Torsdag!

Och vi är uppe med tuppen idag!!

Morgon prom avklarad, den tog 5 min & Puma skyndade sig att göra allt för att sen vilja gå in igen, inte så konstigt med tanke på att det är -24 grader ute *brrrrr*, hunnit äta frukost, bädda sängen oxå. Nu återstår att diska & plugga, har en härlig lååång dag framför oss idag!

Kikade på min favoritsajt för väder, Yr.no & som det verkar ska det bli liiite varmare, runt -20 idag & sen lite varmare i morgon, hoppas verkligen det, jag lider av att inte få gå iaf typ 30 min/prom med Puma, är så tråkigt att bara sitta inne!! Blir samma upplägg som igår, försäker hitta på roliga saker inne åt henne att göra så att hon får göra av med lite energi, just nu arbetar hon med en 50 cl petflaska utan kork, har lagt i några Frolic där & min hund som inte är så smart puttar den på golvet så det tar en bra stund innan nånting kommer ut =) Men då har hon att göra iaf =) 

Ha nu en skön dag!!




Inomhus aktiviteter..

Har det blivit för oss idag, är sååå kallt, nu är det nere på -23 grader *brr* Nu fryser tom jag när vi är ute..

Puma har fått söka godis i plastpåse, söka godis under en genomskinlig burk, söka leksaken Pip



Den är söt men samtidigt ful & låter förbannat illa men Puma gillar den så det är bara att gilla läget dom korta stunder hon använder den!

Har hunnit med att göra en omgång Rispuffar med choklad som nu står i frysen & väntar på att bli uppätna =) Mmmmm så gott!!

Ska parkera mig i soffan nu med pluggböckerna & kika lite, i morrn är det allvar! Då ska felen rättas samt mer bokföring göras!

En annan kul sak är att i morgon installeras våra nya teve kanaler i Bostadsrättsföreningen, tror inte riktigt att det är samma som jag har nu men jag tror att man kan välja till om man vill det sen tror jag även att möjligheten att hyra film finns då det blir digitalteve från Telia, men teknik nörd som jag är så har jag inte nån större koll utan det blir en trevlig överraskning i morgon!

Ha en skön Onsdag kväll på er=)





Puma- Världens bästa Puma!

Ligger nu i soffan & sussar sött.. Sur efter prommen då Matte tvingade på henne täcke, första biten gick bra, sen ville hon inte gå alls & Matte fick släpa vovve, sen gick det bra en bit & sen ville hon inte gå, när jag tillslut tog av kopplet då jäklar kunde hon gå igen =) Knas vovve är vad hon är! Men hon är min, bara min & jag äskar henne över allt annat!

Idag har hon inte alls brytt sig om vad jag gör, tror att det nog har med kylan att göra oxå, bättre att ligga i en varm & gosig soffa & mysa än att kolla vad Matte håller på med, Matte gillar när Puma kan slappna av & inte kolla vad jag gör hela tiden så båda är nöjda just nu =)

Kokat en kopp smultron te som jag njuter av nu *mmmm* få nåt varmt i kroppen oxå..

Har inhandlat(beställt) julklapp till Lillebror E, tyvärr misstänker jag att den inte hinner komma innan Julafton men det är nåt han önskat sig så då tror jag han kan vänta nån extra dag på den =) Den andra Brodern D:s julklapp är sedan länge klar & ska slås in här nån dag, kommer INTE att köpa julklapp åt någon annan i år, möjligtvis att Puma får ett litet paket med nåt gott att arbeta med men just nu så har hon allt hon behöver.. Nån som däremot önskar sig massor med paket är Matte Ella, har ju varit en snäll flicka i år oxå så *blink blink* tomten ;) HIHI..



Kan vara liten & söt =)



Men jag kan ta en jäkla massa plats!!

Ha en skön Onsdag!!









Varför?

Måste man ligga & fundera på livet när man ska sova, bättre att göra det på dagarna kan man tycka men nej då, när man ligger i sängen & ska sova då först kommer alla funderingar på livet.. Stöörande!

Ska ut i kylan nu, -20 grader, liten Puma ska få ha täcke på, inte populärt!

Ha en härlig Onsdag!!




Vintern verkar vara här för att stanna?

Förhoppningvis är det slut med blötväder nu fram tills i Mars eller nåt sånt? Ute är det -15 grader, har snöat lite under dagen oxå, härligt!!

Kvällsrundan blev på 1tim 10 min i sällskap av Olga, Puma & Fjant, alltid lika trevligt & min Puma bara älskar ju hennes hundar oxå =) Så både hund & Matte är nöjd!

Idag är en av första dagarna då jag sett på Puma att hon verkar frysa så ca -15 & kallare så åker täcke på, vill helst inte använda det om det inte behövs utan jag tycker det är bättre att hon får så mycket vinterpäls som möjligt!! Tyvärr är ju inte Amstaff nån hårig ras så det är bara gilla läget & slänga på täcke när det är kallt!

Resten av kvällen har spenderats med slapp, surrat med världens bästa Pia en stund & funderat på meningen med livet bl.a, förhållanden osv, finns inget som vi inte pratar om när vi pratar ;)

Nu är det en sista kort prom & sen är det sängen för världens bästa Ella & Puma =)

Sov sött!!





En fika Tisdag!

Har det blivit idag..

Hade bebisbesök från ca 12-14, sen en stund med Lena i telefon, efter det en skön prom i snön, snöar fortfarande =) Sen efter det så kom svägerskan förbi & surrade & fikade lite till, har med andra ord haft fullt upp med underhållning idag =) Me like!!

Har hunnit sortera in lite papper oxå i pärm skönt att ha gjort det, är ju bland det tråkigaste som finns men det är skönt när man vet var allt finns oxå!!

Nu är det middags dags för mig, Stekt Kassler, Pasta & morötter, kan det bli bättre =)

Hörs senare!




Tisdag!

I full färd med att vakta min sockerkaka som står i ugnen & luktar gott *mmmm* Väntar trevligt besök idag, borde dyka upp snart! Kul att få en liten update i nån annans liv oxå =)

Planen för dagen är att plugga senare, har fått meddelande av läraren att föregående 2 veckors kurs/arbete är godkänt med några små ändringar, tjohooo! Hon tyckte att jag hade kämpat på bra! Så sant så!

Ute snöar det för fullt, kanske hinner få nån liten julkänsla i år innan julen snabbt är överstökad, ni som känner mig vet att julen inte är nån favorit högtid för mig av många olika anledningar & så även i år, kommer nog dröja innan jag kan se julen som en glädjens högtid fullt ut!

Ha en skön dag!!




Lite uppiggande behandling..

Har jag ägnat mig åt nu i kväll, ett hett bad, scrubbat kroppen, ansiktsmask, målat naglar osv, hur skönt som helst =)

Tidigare i kväll var jag & Puma på prom med en gammal kompis, hon har en liten kille på 12 veckor som är galen i Puma, Puma ignorerar honom & han gör verkligen allt för att hon ska se honom.. I slutet av prommen så släppte vi dom tillsammans för första & då var liten inte lika kaxig längre, tror han blev lite rädd av Pumas framfart, några gånger åkte han i backen men i det stora hela så skötte dom sig bra! Puma sa ifrån när han blev för närgången & han fräste tillbaka när hon var för hårdhänt, precis som det ska vara!

Nu är det soffmys en liten stund till & sen väntar sängen, förhoppningvis med mycket bättre sömn än natten som var, det var fan inte kul!

Haft en bra dag?




Fixar & donar hemma..

Nu är dammsugning, skurning, fixande med tvätt, städande av garderober- har rensat bort lite sommarkläder som bara tar plats, samt städat i hallen- rensat bort lite tunna jackor osv som inte används, sorterat in lite sommarskor i garderoben så att det finns lite mer plats i skostället.. Nu är det rent & fint & luktar gott hemma igen =)

Känns skönt att ha gjort bort det för den här gången, nu blir det snö dans igen så att det får vara rent inne ett tag!

Ska ägna mig åt skolböckerna nu en stund & läsa lite, börjar ny kurs idag som innefattar 2 tidigare kurser som jag läst, lönehantering & bokföring, kursen heter Årsbokslut, denna kommer nog bli den tuffaste hitills då dom båda andra kurserna varit riktigt svåra enligt mig iaf!

Ska få i mig lite mat oxå är tanken, börjar bli tok hungrig nu!!

Hur har din dag varit??




Måndag!

Och helgen var slut igen =(

Dum som jag är så vilade jag igår, vilket innebär att fram till kl 4 ca efter en kissprom med Puma var jag vaken, tankarna snurrade i huvudet & sömnen ville inte komma till mig/oss.. Somnade efter att vi varit ut & sov aningens för länge istället, halv 11 lämnade vi sängen men det var skönt att få lite sömn!

Planen för dagen är plugga & samtidigt snygga till det lite hemma, får ev finbesök i morgon av en kompis & hennes 5 månaders bebis & då vill jag inte ha sandlåda & hundhår överallt!

Har än så länge hunnit vika in alla sängkläder som hängt överallt, äntligen är det tomt på alla dörrar & det inte känns som att det är kojor överallt!

Ska även dra fram dammsugaren & skura av lite, dammtorka där det behövs oxå!

Ha en riktigt skön Måndag!!





Äntligen!

Är jag klar med den förbannad tvätten! I vanlig ordning så hann inte allt torka så nu hänger det sängkläder över alla dörrar & skåpar för att dom ska torka innan jag viker in i linneskåpet i morgon, men det luktar gott, äppelsköljmedel, love it! Luktar så fräscht! Påminner min om badskum & shampo från när jag var liten, luktade likadant!

På tv är det The Holiday, en super charmig film om kärlek, ska värma Pia bullar & gosa ner mig i soffan & kolla en stund innan det är natt för oss.. Puma sussar sött efter kvällen bus med moroten, tänk att en morot kan vara så kul =)

Hoppas du haft en super mysig helg? Det har jag!

Sov gott-...




Matlagning, tvätt & städ!

Står på schemat närmsta dygnet, tvätten gör jag idag, städ & sånt i morgon!! Önskar att det skulle komma lite snö nu *gör snödansen a la Pia* slippa all äcklig sand inne, är less på att ha en sandlåda i hallen sen mår Pumas tassar bättre av snön oxå!

Har hunnit slänga i omgång 3 nu i tvättmaskinen & omgång 2 torkar för fullt, omgång 1 är uppe i lägenheten =) Puma ligger på Rex gamla filt( den är nytvättad då Puma dreglat en massa på den) & tuggar ben, gissa hur länge till den kommer att vara ren ;)

Håller på med maten för fullt i köket oxå, Ugnsstekt korv med Potatismos & morötter blir dagens middag, mums =)

Men nu ska jag fortsätta med mitt =)

Ha en härlig kväll!!




Hmm..

Har funderat på en sak?

Varför gå alla glödlampor sönder samtdigt?

Har säkert gått sönder en 5-6 stycken på bara nån vecka nu, fattar ingenting??

Eller så är det jag som har tummen mitt i handen & tänder dom fel ;) Men kan man tända en lampa fel tro?




Söndagen..

Har gått i lugnets tecken..

Morgonen började sent, låg i sängen med Puma tills klockan var nästan 11 =) Hur skönt som helst!!

Sen upp, prom & frukost, kl 13 satte vi oss i bilen för lite social träning inne i stan med Lena, Diva & Cisco, gick bl.a på julmarknaden med hundarna & dom skötte sig hur bra som helst =) Kärleken mellan Puma & Cisco fortsätter, han är såå nyfiken på henne & hon på honom, dom tar alla tillfällen i akt att nosa på varann & pussas lite när Mattarna är upptagna ;)

Efter det hemåt igen, lite eftermiddagsfika, nybakta Scones & en kopp te, mmmm så gott =) Puma fick självklart smaka & det sa bara slurp så var det slut på hennes tallrik!

Sen efter det så slocknade vi i soffan en timme =) Nu är tvätten i full gång, passar på att tvätta nån matta oxå när den övriga tvätten inte är överdrivet stor.

Kvällen kommer att fortsätta med slappande mellan svängarna i tvättstugan, har lånat en riktigt sliskig bok av Mamsen, en Danielle Steele, jisses så det kan vara ;) Men rätt skönt att ha nåt att läsa om än innehållet kan bli liiite väl sockersött ibland.

Hoppas du haft en bra Söndag??




Natti natti..

Är det för oss..

Har några saker att se fram emot i morgon, bland annat att tvätta, jippie så kul det är då! Men skönt att göra bort det, har inte så mycket tvätt denna gången heller så det är lika bra att göra bort det!

Kvällen har spenderats i soffan, Beck film & en skål popcorn, mums! Fattar inte vad det är med Gunwald Larsson eller Persbrandt, han är HOT;HOT;HOT =) Filmerna hade inte varit nåt att se utan honom & hans temprament.. Love it!

Såg en stjärna falla när jag & Puma var ute tidigare, en snabb önskan & nu är det bara att hålla tummarna!

Sov nu riktigt gott!!




Sovstund =)

Blev det för Puma & mig i soffan,1 1/2 timme, sååå skönt =)

Har fått i mig middag oxå, pasta, kassler & morötter i en salig blandning, mums! Puma fick lite oxå, först morötter i soffan, glufs sa det & sen fick hon det jag inte orkade i sin skål & hon slukade allt inklusive sin middag, Matte gillar när Puma äter =)

Har inga planer alls för kvällen, ska ta en prom snart, Puma ska få ha på sig sin fina väska

Är verkligen supernöjd med den, sitter bra på henne oxå =)

Sen efter det är det slappa mer som gäller, är en Beck film på Tv4+ kl 22 som jag tänkte se..

 

Ha en skön kväll!!





Hemma igen..

Efter en något hektisk dag! Men en trevlig sådan..

Vaknade & mös en stund på morgonen, klev upp, prom & sen började telefonen ringa, några samtal blev det innan det var dags för ombyte & ge sig iväg till julshowen med barnen.. Allt har gått så bra, dom är super duktiga!
Sen hem igen, kika till Pumas blessyrer & sen bege sig ut, idag fick vi sällskap av Lena, Diva & Cisco, Puma blev något paff när 2 likadana hundar hoppade ut ur bilen där bara Diva brukar vara men Cisco har fått godkänt =) Superfin & trevlig hund är han precis som Diva!! En  prom på lite mer än en timme med 3 busiga hundar, skönt att komma ut en stund! När vi kom in sen så fick Puma värsta rycket i hallen, sprang runt, runt, upp i soffan, tillbaka till hallen, prickade nästan Matte i sitt busande, sen höll hon på som en galning i typ 5 min, fattar inte vad som tog åt henne? Tror nog att hon är kär kanske ;) Hihi!

Nu ska det mysas på hög nivå en stund i soffan, känner mig fortfarande helt knäckt efter veckan!

Ha en riktigt trevlig kväll =)

Lämna en kommentar innan du går vidare!!




Sängen väntar..

På oss..

Har haft en behaglig kväll i soffan, passat på att gosa & massera Puma ordentligt, känns som att jag försummat henne hela veckan iom att jag pluggat som en galning men hon har fått sina prommar & lite till så dåligt samvete borde jag inte ha, det finns definitivt dom som har det värre än så!

Känns som att jag har nåt på gång i kroppen, ont i halsen, hjärnan är så seg så seg.. Förhoppningvis så är det som bortblåst efter en hel natts sömn? Har varken tid eller lust att bli sjuk!!

Men nu ska vi ut en sista gång & sen sussa!!

Ha en härlig början på Lördagen =)





Stackars förvirrade Ella!

I stressen över pluggandet så har jag kastat om tiden & missat en hel vecka, var bombsäker på att det skulle vara julbord i kväll men det får jag snällt vänta 1 vecka till på =( Hade verkligen sett fram emot det men samtidigt är det skönt att bara få vara i kväll efter gårdagens händelser.. Har haft fullt upp hela dagen med plugg & sovit ruggigt lite inatt oxå..

Efter samtal med Pia en stund & sen även Lena så känns allt bättre, det är alltid skönt att få prata av sig med sina vänner =)

Ska göra lite risgodis på en stund, diska undan, ut med Puma en sväng, ge henne mat & sen är det bara soffan som gäller resten av kvällen, har vilat en timme på soffan men känner mig fortfarande helt kvaddad i hjärnan, ska nog stänga av den en stund tror jag!

Ser dock fram emot morgondagen =) Kul ska det bli!

Ha en härlig Fredag kväll!!




Kämpar & kämpar..

I mitt klorhexidin liv, stinker i hela lägenheten, själv är både jag & hunden full i antibakteriell salva efter morgonens brottning i badrummet där diverse kroppsdelar ska tvättas noga..

Självklart kämpar jag med studierna oxå, förhoppningsvis är mitt problem snart löst? Sitter & gör en massa uträkningar nu för att avsluta bokföringsåret, lättare sagt än gjort, min nya bläckpatron kommer att vara slut ganska snart igen!! Mina papper tog precis slut så det går bra för mig just nu, tack & lov så ska jag nog inte behöva några fler utskrifter idag??

Ha nu en skön Fredag på er!!





Bläää..

Klockan är alldeles för mycket nu!

Efter en oväntad händelse under kvällen så blev pluggandet ca 2 timmar försenat =( Har kämpat som en galning nu & kanske hinner klart till kl 12 i morrn, får väl se.. Kan lova att jag kört fast ordentligt just nu men efter lite sömn så ska det nog lösa sig hoppas jag =)

Sov sött!!




Playdate..

Med Diva ska jag & Puma på om ca 30 min, ska bli skit skoj =) Matte Lena är ett trevlig sällskap & hundarna kommer riktigt bra överens trots att det är 2 tjejer =) Kul =)

Med pluggandet går det framåt hela tiden nu, känner mig stolt & duktig över att jag kanske fått kläm på det här med bokföring nu? Vi får väl se vad läraren säger sen bara..

Ha en trevlig Torsdag på er!!




1 problem mindre..

Nu, har fått nästan alla utskrifter jag behöver =) Skönt!! Tack snälla K & Mamsen för det =)

Ska strax sätta igång med den nya högen, har lyckats lösa dom småfel som läraren poängterade till mig på det jag redan lämnat in så nu känns det bra =) Duktig Ella!

Måste bara ge ifrån mig nåt litet livstecken så ni vet vad jag hittar på =)

Ha en trevlig Onsdag kväll!!





Money, money, money..

Är en Abba låt men även ett angenämnt svensson problem, vem har INTE problem med pengar år 2009 räck upp en hand. Jag kan villigt erkänna att saldot på kontot resten av året är deprimerande =( 

Ska göra en rensning i garderoben tänkte jag, har även nåt täcke som jag inte tycker passar Puma alls så det ska oxå säljas, hojta till om det är nåt du ehöver som jag har, allt är till salu just nu ;) Kan även utföra jobb mot betalning, där är det endast fantasin som sätter gränser ;) Men kläder ska vara på ;) Pia, tänk inte ens tanken nu ;)
 

Skämt åsido..

Dagen har ägnats åt studier i vanlig ordning, väntat på svar från läraren oxå men pluggat en del har jag hunnit med!!

Ska faktiskt ta med mig Puma & åka iväg på Social träning en stund, vi behöver det båda 2, komma ut & träffa lite vänliga själar & slippa fundera på allt jobbigt ett tag!

Måste ändå förbi affären så det passar ju bra att göra det samtidigt =)

Ha en skön kväll på er =)








Onsdag!

Dagarna springer iväg för mig, känns som att jag inte hinner nåt mer just nu än ta hand om mig & Puma samt skolarbetet.. Men det är väl så det ska vara?

Julstämningen är som bortblåst, +1 ute, bara is på vägarna, verkar inte som att det är snö på g heller =( Är ju såå mycket trevligare med snö!

Har iaf några roliga saker att se fram emot i mitt plugg mörker, på Fredag är det julbord & på lördag julshow med barnen, sen är det nästan julafton & förhoppningsvis många fina klappar från tomten, när man är 31 år brukar det vara stor utdelning av sånt ;)

Ska ta tag i mina studier nu! Hörs senare =)







Natti natti..

Är det för oss nu, är det nån som kan gissa vad jag gjort hela kvällen, trodde väl inte det va ;) Pluggat, tagit en kort paus för Hemmafruarna samt prommat med Puma, även hunnit hjälpa en annan hundägare med lite papperstrubbel men i det stora hela bara plugg, plugg, plugg!!

Har skickat in 2 av 3 månader idag till min lärare, förhoppningsvis är det ok så jag kan fortsätta, har iaf lärt mig att göra säkerhetskopior på saker & ting, alltid nåt =) Nu är det inte hela världen om det blir nåt litet fel här & där då månaderna är sparade var för sig =) Bra tänkt Ella trots att det är siffror fulla huvudet!

Förhoppningsvis så sover jag bättre inatt utan läskiga drömmar, inte nån fler natt med sånt!

Sov gott =)




Plugg, plugg, plugg..

Det snurrar i skallen av alla jäkla siffror som matas in på löpande band, har skickat in det första för 2 timmar sen ca, hade hoppats på ett svar av läraren om det är ok men inget än =( Vet inte om jag ska chansa & gå vidare eller hur jag ska göra?

Puma ligger & slaskar & smaskar på ett märgben, har dränkt hennes tassar i potatismjöl så jag vill inte ha henne springades runt med det just nu, det får torka in en stund & jag kan ha koll på henne samtidigt!!

Well, ska klura vidare på livet & sånt..

Ha en skön kväll!!





Dagens..

Ros till "Tant S". Du är världens bästa med tränare, extra mamma, kompis, you name it!!

Tack för det extra pluggtiden i kväll!!





Gör om, gör rätt!

Vet inte för vilken gång i ordningen men nu ska jag göra om det än en gång, tjohoo.. Eller nåt?

I väntan på svaret från läraren har jag hunnit med att skjutsa Mamsen till stan & sen förbi mormor en sväng & visa att jag lever =) Alltid upskattat! Puma tyckte det var spännande att få följa med oxå, vanligtvis brukar vi stanna & prata en stund men inte idag..

Ska äta nåt snabbt nu, ev ta ut min hund en sväng & sen är det plugga resten av kvällen, måste skicka in det idag!! Helst innan läraren hinner gå hem är tanken för att hinna med att få svar & sen kunna fortsätta med resten, jisses vilken jäkla tid allt tar!! Men å andra sidan så lär jag mig verkligen nu!

Hörs senare!!





Mardrömmar..

Har jag haft inatt, bla om skolan, det jag pluggar nu, har även hittat en död människa nånstans, liiite läskigt måste jag säga! Var vaken till typ 1 innan jag somnade, klurade på skolarbetet, försökte komma på vad jag glömt, kändes som att det var nåt jag missat i inlämningen men det är svårt att komma på? Har iaf skickat in det som skulle vara inne i fredags efter att ha gjort om det, idag väntar jag på svar från läraren samt fortsätter med resten, förhoppningsvis slipper jag göra om allt igen??

Så det är mitt liv i ett nötskal, plugga, plugga, plugga, men det är ju själv valt så det är bara att kämpa på, förhoppningsvis leder det till ett bra jobb i slutändan =) Med bra lön så jag kan skämma bort liten Puma & mig själv lite mer än vad jag kan nu!

Nu vankas det morgon prom strax, +2,4 grader, var är kylan & snön egentligen? Är ju typ 3 veckor till jul & lite vitt på backen ska det ju vara för att den rätta julkänslan ska infinna sig!!

Ha en skön Tisdag!!




En spark i arslet!

Ska denna damen ha!

Pluggat & pluggat & pluggat, tycker jag är noggrann men ändå så blir det likförbannat fel. Verkar inte vara nåt bra yrkesval för mig, för inte kan det väl vara så att det blir enklare sen när man gör det på riktigt ;)

Har ägnat hela förbannade dagen & kvällen åt detta & så kommer resten av veckan att fortsätta *suck* Men så är det att vara student, Puma kommer in i köket & kikar emellanåt vad jag pysslar med, suckar lite, går tillbaka till soffan!

Försöker verkligen aktivera henne så att hon ska vara trött & kunna slappna av just nu. Än så länge så verkar det funka oxå =) Skönt att hon är så lugn som hon är =)


Ska kika runt lite sen en sista prom & efter det kommer jag att slockna som ett barn förhoppningvis, är lätt stressad över skolarbetet... Håll tummar & tassar för att jag kommer att fixa det här nu!!

Sov sött på er =)








Why, why, why..

Ska det krångla just nu, har massor med skolarbete att ta tag i samtidigt som jag försöker lösa en massa problem, problemen bara växer & växer & jag blir bara mer & mer rådvill... Kan det inte bara trilla ner ett jobb från himlen så jag slipper bry mig nåt mer om allt tjafs!!




Mörkt..

Ute fortfarande, eller iaf halv mörkt.. Jisses vilken tråkig årstid detta är även om det är härligt me snö=)

Sovit sådär inatt, hade värsta magknipet när jag skulle sova, frös & svettades men lyckades ändå somna tillslut, har sovit oroligt & haft konstiga drömmar, ska bli skönt att komma ut i friskluften & få vakna till liv, kaffet har inte gjort sitt än tyvärr..

Vädret ute är 0,4+, sista prommen igår så regnade det, eller snöblandat regn, stack riktigt i ansiktet, håret var alldeles blött trots att vi bara var ute i typ 5 min, Puma var inte heller överförtjust & ville mest gå in!

Planen för dagen är- Tadaaaa, Plugg såklart, har en del problemlösande att ägna dagen åt däremellan oxå om allt ska gå som jag vill..

Men nu ska vi ut!

God morgon!




Gröt & limpmacka..

Till middag, en sen sådan även idag!

Åkte ut en sväng, passade på att tanka & sen snabbt in på Ica & köpte julmust, mat, choklad & rispuffar,bakade ihop det & nu har jag ett gäng sådana att äta =) Känns lite nyttigare så sen är det gott som fasen oxå =)

Ska plugga en stund till innan jag ger upp för i kväll, fått lite energi iom middagen oxå..

Ha nu en skön söndag!




Kvällsbus :)

Har jag & Puma hittat på, detta är resultatet =)



Denna snögubbe byggde vi till Pia & Rex, tyvärr var det för kallt när dom var här så det gick inte men nu får dom en iaf =) Söt va ;)


Pluggar för fullt gör jag, hjärnan kokar snart över.. Funderar på att åka ut en sväng & ladda med nåt gott, känner PMS humöret är på väg att smyga sig fram när det inte går som det ska & det kan resultera i krokodiltårar, det har jag ingen lust med så vi får se.. Annars har jag ju alltid bullar i frysen =) Nåt sött är ett krav snart!




Såhä fin blir min svarta hallmatta när Puma intagit den & tuggar ben, tjohoo säger Matte då när hon får skura den sen för hand!!


Dags att återgå till skolarbetet nu, wish me luck!!


Lyssna & njut =)






Hej & hå..

Blev en långprom på ca en timme, Puma fick bära sin nya fina väska & verkade nöjd med det!

Jag är helt färdig, ska ta ett bad, läsa en stund & tömma hjärnan på allt för att sedan plugga som en galning!! Har fått svar av läraren & fått lite tips osv så nu har jag massor att göra närmsta veckan!!

Vad händer hos dig denna sköna Söndag då??




Söndag..

Kommer att bli en del utevistelse idag! Har precis kommit in från långprom på nästan en timme, Puma har fått härja av sig med grannens hanhund, precis fått i mig frukost & strax ska vi åka iväg på träning..

Nästan +2 grader ute, kramsnö, jätteskönt att gå, inte halt här ute iaf =)

Resten av dagen ska det pluggas som fasen!!

Ha en skön Söndag!!




Bläää..

Mår jag nu, förmodligen tack vare slarvandet med maten idag.. Har druckit massor med vatten & ja Pia, ätit salt mat oxå =) Jag lyssnar faktiskt på vad du säger ;)

Har tagit sista prommen med Puma nu, rasade från taket med tanke på att det är 0,6+ ute, jäklar vad hon studsade till, sen gick hon näääära Matte resten av tiden & kollade omkring sig, hihi, sötnosen =) Är inte lätt när det smäller till & dom inte ser var det kommer ifrån..

Nu är det sängen för oss, ser fram emot skön sovmorgon oxå, f** ta den som vågar väcka mig, ska för säkerhetsskull slå av ljudet & lägga telefonen på en kudde nedanför sängen, då hör jag den inte!!

Sov gott!





Nu kan vi..

Med gott samvete slänga oss ner i soffan resten av kvällen =)

Ännu en prom avklarad, denna på ca 45 min tillsammans med Olga & Fjant, på motionskontot idag finnes över 3 timmars ute/prom tid, det är helt ok =)

Gårdagens långprom med Lena & Diva kändes i morse kan jag lova men skönt med lite träningsvärk =)

Ska koka lite pasta nu, steka lite Kassler & äta middag, en sen sådan.. Men jag har blivit hungrig först nu, åt 3 varma mackor tidigare med ost & kassler, 2 Pia bullar till efterrätt & sen var jag proppmätt! Sen slocknade vi på soffan i lite mer än en timme, sååå skönt =)

Kl 22 är det Beck film, en bra avslutning på Lördagen, i morgon får vi se vad som händer? Har INGA planer alls, första gången på ett tag nu, ev träning för Puma kl 12 men det beror på när vi vaknar, ingen klocka ska ställas i morrn!

Ha en riktigt trevlig kväll!!




Vilket härligt väder =)

Det är ute, precis kommit in från över en timmes prom, mäkta stolt över min hund är jag oxå!! Hon har fått träffa en 9 veckors valp & var såå snäll & duktig! Sen när vi skulle gå hem så mötte vi ett par som tyckte att hon var vacker, kan man bli annat än stolt när nån berömmer en för vilken fin & trevlig, lydig hund man har =) Jag njuter för fullt av berömmet =)

Har haft en härlig dag på jobbet, fått hjälpa många kunder & det är ju det jobbet går ut på, löst många problem idag & det gillar jag verkligen =) Så idag är en bra dag!!

Nu är det soffmys en stund, vänta på att halsbrännan lägger sig, kycklingbaguette+julmust till lunch= halsbränna, men gott var det!!

Ha en underbar kväll!!





Lördag morgon..

Uppe hyfsat tidigt för att vara Ella..

Ska iväg & jobba 10-14, kul =) Som vanligt när det vankas jobb är mitt största problem- Vad ska jag ha på mig? Ett I-lands problem är det absolut men för tillfället ett jobbigt sådant!

Som tur är så måste jag ut med Puma först innan jag kan börja rota i garderoben =) Då hinner jag gå igenom i huvudet vad jag är sugen på att ha, lutar åt svarta byxor & nån topp? Men det hinner ändras många gånger innan jag väl åker till jobbet sen!

Ska dricka upp mitt kaffe, på med kläder & sen ut i mörkret, vädret är -4 grader & förhoppningsvis lika behagligt som igår =)

Ha en underbart skön Lördag på er!





Kvällen..

Blev en skön tupplur på soffan =) Välbehövlig var den =)

Har varit ute nu på prom med Puma, en timme i slapp tempo, träffade en annan hundägare med Rottis så vi sällskapade & surrade en stund, riktigt trevligt, Puma blev riktigt förtjust i den andra hunden =) Härligt att det är så nuförtiden =)

Kvällen ska nu ägnas åt slapp, är helt slut känner jag, jobb i morrn, känns sådär men jag vet att det kommer att bli skoj, ska jobba med K & då vet man aldrig vad som händer ;)

Ska ta fram min Marabou från kylen, landa i soffan & sen inte röra mig därifrån förrän det är dags för sista prommen & sängen! Så det så!! Ska göra det sista på inlämningen i morrn när jag inte håller på att somna sittandes!

Puma gnager på ben i hallen, middagen uppäten, har börjat ta bort skålen typ 5 min så att hon ser det varje gång hon inte äter på en gång & det funkar för tillfället, slurp säger det när hon får skålen igen! Märks att hon inte haft leksaker & ben på en vecka, helt plötsligt är det såå roligt med dom igen!

Ha nu en härlig Fredag kväll!!





Underbart =)

Härligt var det med en långprom med sällskap, ca 1 1/2 timme var vi ute, Puma & Diva har varit helt galna & sprunit & sprungit.. Puma borde vara trött men det är hon inte för tillfället, just nu så roar hon sig med att skälla på grannarna, nåt som Matte inte tycker om!

Men hur som helst, trött är då jag iaf så jag tror att jag ska krypa ner i soffan & slumra en liten stund för att sen fortsätta med helvetes pluggandet så att jag kanske blir klar nån gång..

Förhoppningsvis så kommer det bilder på mailen av Divas matte sen =)

Men, soffan var det nu!!




Önskelista till Tomten

På uppdrag av Mamsen så kommer den här:

Kära Tomten.

Jag önskar mig:

Ett jobb med riktigt bra lön
Eller en karl som vill ha e söt & trevlig hemmafru ;)
Jag önskar mig ett lyckligt liv utan problem
Jag önskar att mina nära & kära får må bra & vara friska

Det var väl inte alltför många krav eller ;)

Nu är det snart prom & trevligt sällskap som gäller, med andra ord skiter jag i det här nu!!

Ajöss!


Efter påtryckningar av Pia så lägger jag även till:
Nya däck till bilen
Tvättmaskin
Ny DVD spelare
Ny fungerande dator
Puma väska i svart/vitt


Så nu borde min lista vara komplett tycker jag ;)

Har inte alls några krav eller hur ;) Hihi..

Nu väntar prom!!





Lite flyt..

Är allt jag begär, varför ska allt vara så jäkla svårt, har fått ännu ett bakslag, vet inte vad jag ska göra nu =(

Hoppas & ber att allt löser sig.. Orkar inte hålla på så här nåt mer nu, kan det inte bara vara enkalt nån jäkla gång??


Intensiv plugg nu närmsta timmarna, sen prom med L & D, njuta av det härliga vädret, alltid nånting ;) Sen blir det ännu mer problem lösning för mig i eftermiddag!

Ha en skön Fredag!





Fucking hopplöst..

Känns det just nu!

Fattar ingenting, sitter & läser & läser i boken samtidigt som jag gör uppgifterna men jag är förbannat korkad verkar det som? Ska skicka in 1/3 av uppgiften i morgon & kolla om dom kan snabb rätta det så att jag får veta vad som är rätt, om nåt är rätt?? Är så mycket svårare än jag trodde!!

Sen gör det ju inte saken bättre att min gamla stationära dator har flippat den oxå, tänkte passa på att ladda hem bokföringsprogrammet till den & säkerhetskopiera över allt varje dag utifall att den bärbara flippar igen? Men det går inte att logga in på nätet på den??

By the way så har först hårtorken pajat för några veckor sen, i helgen dvd spelare & jag undrar verkligen vad som kommer sen? Hoppas verkligen att denna dator håller annars blir det jobbigt som fan!! Men det är ju så att saker kommer 3 & 3 tillsammans.. Så det är bara att vänta & se!


Fått ösa ur mig lite så nu ska jag vara glad oxå, gick en rask prom på 1 tim med Svägerskan & deras hundar, jag fick låna deras Puma med sele & kättingar, hade alltså en Puma i vardera handen & det gick bättre än förväntat =) Har iofs lite längre höger arm men det kan jag leva med, min Puma skötte sig så bra så =) Hon blir mer & mer medveten om rösten, idag har jag bara behövt korrigera lite med koppel & det är precis så jag vill ha det!

Nu ger jag upp för i kväll, en dusch, en prom & sen sängen, måste sova!

Go natt!







Hmm....

Nån som har en skrivare med full bläckpatron att skänka mig? Har massor att skriva ut, bläckpatronen tom & allt kommer att ta flera veckor utan bläck i skrivaren, inlämning kl 12 i morrn, satans helvetes skit!!

Kan lova att bokföring är ett helvete! Börjar nästan ånga mitt karriär val just nu men jag vet att det kommer att bli annorlunda sen men just nu så är det bläää..

En liten tröst är att jag fått en skön prom med Puma men jisses vad jag frös till en början!!

Ska fortsätta bråka med min dator nu!

Tjingeling!




Härligt!

Kallt är det ute, en prom på 35 min i -13 grader, trodde det skulle vara kallt men det var sköööönt =) Lite nyp i kinderna bara men skööönt, hade en riktigt vacker soluppgång oxå att titta på!

Inte världens bästa kvalite på bilden men härligt ändå med sol =)



En trött Puma..



Pumas nya fina boll, fick den av Rex =)



Viss skillnad på storleken ;) Men kompisar ändå, finns massor att spana på¨från balkongen!



Mys i sängen, tur att båda hundarna inte är mina, då hade jag verkligen behövt en stooooor säng =)


Nu är det plugg som gäller för mig, wish me good luck =)





Natti natti..

Är det för oss nu!

Skickar en tanke till Pia som sitter på tåget & har ont i röven, är inte avis på din hemresa men vem vet, kanske min tur nästa gång ;)

Puma har sovit större delen av kvällen, hon fick lite rally spring i benen efter middagen & rejsade runt en stund med nya bollen från Rex & Pia & sen ett litet ben i form av en sko. Efter det så har vi legat i varsin del av hörnsoffan & slappat, jag har kollat på Greys Anatomy såklart & sen Law & Order.

Ska bli skönt att krypa ner i sängen & mindre trevligt i morgon när klockan ringer =( Men jag måste verkligen hinna med att plugga, förhoppningsvis är det -30 när vi vaknar, då vill INTE Puma gå ut nån lång stund!!

Blä, är verkligen trött så nu är det slut svamlat för min del!

GOD NATT!




Japp..

Ella kan =)

Uppvisning från 2008, kommer upp i slutet som en drottning, lyft av 3 killar  =)







Ojoj..

Hoppas att dessa tokar på filmen röntgar sina hundar ofta..

Jisses vilka hopp dom gör!





Tomt..

Är det hemma hos Ella & Puma nu, har verkligen haft en kanon vecka med Pia & Rex!!

Ingen mer Rex som snarkar, Puma får inte nån att förfölja, ingen att tjattra med för Ella.. =(

Direkt när vi kom hem igen efter att ha lämnat av dom på tåget så började Puma vifta på svansen när vi kom upp & ville in, kikade snabbt igenom lägenheten men det var ingen där, tror att Puma saknar sällskapet oxå..

Det jag kommer att minnas mest från denna vecka är alla roliga samtal vi haft med varann, att Puma äntligen kan skall på kommando, alla bra lydnadstips jag fått oxå, sen var det skoj att vi fick lite snö oxå så att Pia kunde ta massor med fina bilder!!



Morgon bus med Matte i snön =)


Mera bus..


Nu är Puma trött & då kan det se ut såhär =)



Nu är det plugg & soffmys =)





Sista kvällen...

Med min "Sambo" & Rex, känns trist att dom åker i morgon, har verkligen haft en kanon mysig vecka med massor av roliga saker som vi gjort!

Nu i kväll har vi ju kollat på Desperate Housewifes såklart, ätit lite gott & skvallrat, sen en prom på nästan en timme, sträckan var kort men oj vad mycket bus som hunnits med, fick sällskap av Svägerskan & Fjant oxå =)

Från & med i morgon kväll är det plugg på hög nivå som gäller, ska fortsätta lite i sängen i kväll & sen plugga som en galning för att hinna få in inlämningen i tid sen..

Nu är det natti natti för oss!!

Sov sött =)




Trött flock!

Pia & jag tillsammans med hundar parkerade sig i soffan för att se film, jag orkade 30 min & sen gav jag upp, var sååå trött!! Fick sussa/slumra liten stund & nu känner jag mig som en ny människa igen =)

Ska strax bege oss ut med Dogzen på prom igen, denna gång i mörkret men det gör inte så mycket när det är snö =)

Hörs senare!




Bilder..

Från dagens prom =)




Pumas nya väska från Ruffwear

Åååh vad kul det är att springa fort!!!

 

Undrar vad som finns här under snön?



Fina Puma.

Tack snälla Pia för alla fina bilder =)

Fler bilder från dagens prom finns hos Pia.

Nu är det film & mys i soffan innan kvällens träning, Pia ska få köra ett pass med mina små =)

Hörs senare!!