Allt om barn..

Här har ni en jättebra artikel om Sofia, en kompis, & hennes 2 små tjejer.. Puma gillar alla 3 =)

Sofia & Barnen.


Dagen har varit låååång idag! Jisses vad klockan har gått sakta! Har inte fått några  




Måndag...

Jisses vad helgerna går fort..

Har sovit rätt gott inatt.. Puma har varit värsta mysgrisen & kröp upp & låg på sidan brevid mig, annars brukar hon sova i fotänden men ibland så vill hos gosa mer =)

Idag är det jobb som gäller! Lite pengar måste komma in så att jag kan skämma bort odjuret mitt =) Så 10-18 ska jag jobba idag.. Prio under dagen är att få tag i människan jag söker, har provat att ringa men inget svar..

Blev uppringd av SKK på morgonen oxå, tydligen kan dom bara leverera kopior på Pumas gamla röntgen, för at få dom nya måste jag kontakta den kliniken hon är rötgad på, som tur är så ska Brorsan & SVägerskan dit snart igen så dom får fixa det, har redan pratat med Brorsan om det!

Näpp, bäst att sätta fart då denna dag tar slut nån gång!!

Ha en trevlig start på veckan & lämna en kommentar innan du springer vidare!




Dagen & kvällen..

Har hunnit med allt som jag planerade =)

Var riktigt skoj att träffa F igen, Puma var helt galen i henne =) Blev inget besök hos kompisen så vi åkte förbi på WP träningen & surrade lite istället. Hunnit prata med Pia gumms, vila en stund, städa trappen & sen iväg på mötet.

Sen prom med Puma, & soffan, har hunnit massera henne en stund oxå, som alltid så mår hon så gott!

Nu kollar jag på Poirot & sen blir det sängen, jobb i morrn.. 10-18.. Ska kolla upp en sak i morrn oxå, hoppas hoppas att det blir som jag vill!

Nu väntar soffan igen!

Sov sött..




Söndagens..

Planer...

Idag ska jag & Puma på äventyr.. Denna hund får verkligen hänga med nästan överallt! Pumas gamla ägare F är i grannstaden Luleå så vi ska åka dit & hälsa på en stund =) Kan hända att vi svänger förbi inne i stan oxå & hälsar på en annan kompis som bor där, beror helt & hållet på tiden.. Senare i kväll är det möte som gäller & sen måste jag hinna städa trappen oxå nån gång under dagen så det är litegrann som ska hinnas med!

Bäst att sätta fart nu innan dagen har sprungit bort!!

Ha en underbar Söndag..

Massor med lycka till Pia & Tess som springer tjejmilen idag!




Förvirrad.. AD/HD röntgen på hund...

Som bara den, kan bero på att klockan är alldeles för mycket oxå.. En lång dag idag utan vila dessutom..

Sitter & söker & läser om AD/HD röntgen på hund, träning av hund med dåliga höfter osv.. Efterlyser all info jag kan få så skicka massor med länkar tack!

Har hittat en bra här, den handlar bl.a om bildkvalitet på röntgen, sedering m.m. Mycket intressant måste jag säga! Finns även en här som handlar om röntgen.. Kika gärna runt på sidan för mer att läsa där =)

Men som sagt.. Puma är ju numera röntgad med D höfter istället för C, har beställt bilderna för att med egna ögon få se vad som förändrats på dom 3 år som gått sedan förra röntgen. Ska bli riktigt intressant!

För att förtydliga så för mig spelar det ingen roll vilka höfter hon än hon, hon kommer att få fortsätta leva som hon har gjort hittills.. Hur många ägare röntar om sina hundar egentligen? Jag är glad att jag gjorde det men samtidigt så tror jag inte att det kommer att förändra något egentligen? Puma kommer att få leva ett lyckligt liv oavsett vilken bokstav hon än har på höfter.. Förhoppningsvis så blir det ett långt & aktivt liv oxå =)

Nog svamlat för den här gången, en sista kissprom nu innan vi ska sussa!!





Födelsedagen =)

Har varit mycket trevlig!

Har som sagt haft lite besök av familjen & fått några fina presenter =)

Åkte iväg tidigare i kväll & hälsade på S med barn... Puma var i himmelriket när hon fick springa mellan 2 barnstolar & städa golvet! Oj vad mycket gott hon fått äta idag!

Tog en prom tillsammans sen, knatade in till stan & kikade på alla fina bilar som var ute på stan.. Riktigt bra social träning för Puma oxå med en massa bilar & folk överallt, hon har skött sig riktigt bra!

Nu är vi hemma igen, ska koka en kopp te, göra mackor & äta, ta fram det sista av min Marabou Summer att njuta av till filmen jag har hyrt, ska se Hopplös & hatad av alla, hoppas den är bra annars kommer jag nog att somna, är rätt trött nu!!

Sov sött på er =)

 

 





Regn, regn,regn..

Har nu hunnit baka massor, blev tårta, sockerkaka & sen en plåt med chokladrutor oxå, allt detta innan kl 12 =)

Har hunnit underhålla några gäster nu, Mamsen, lillebror E, lillebror D & Svägerskan, nu blir det nog ingen fler idag =(

Ska hoppa ner i ett bad & läsa bok nu, fått låna en ny av Mamsen & med tanke på att det är min födelsedag så får jag göra precis som jag vill ;) Eller hur!

Hoppas du har det bra där ute i regnet!




Bakning..

Står på schemat nu =)

Tårta & en sockerkaka, det får räcka, som sagt så tror jag bara att det är närmaste familjen som kommer!

Har varit på en härlig morgon prom i regnet, gick bättre än förväntat från början men i slutet av prommen så ville hon bara springa in & bli torkad, tänk att det kan vara så skönt när man torkarav henne =) Hon blir såå busig när hon väl känner att det inte regnar på henne, hon kan hoppa & studsa & busa.. Cool Puma =)

Well, well, bäst att sätta igång innan även denna dag har sprungit ifrån mig!




Hurra, hurra...

Idag är Ellas födelsedag =) 31 år.. Ett år äldre & många år klokare eller nåt ;)

Härligt att vakna till spöregn utanför.. Puma kommer att bli såå glad när hon upptäckter det när vi ska gå på morgonprom strax, blir nog inga långa prommar när det är sånt här väder, får aktivera inne istället.. Förhoppningvis så kommer det några gäster & smakar på min underbart goda tårta som jag ska ställa mig & göra sen.. Då kommer hon bli trött av det oxå!

Ha nu en underbar dag, det ska jag ha =)




Filmkväll..

Har vi haft med trevligt sällskap, lillebror E har varit här & myst =)

Vi har sett 7 pounds m bl.a Will Smith i huvudrollen.. En kanonbra film!!

Nu har sällskapet gått hem & jag ska kika vidare på film, nu blir det en Wallander-Skulden. Vill gärna se nya Beck filmen oxå men bio är sådär, ligger hellre hemma i soffan & kollar måste jag säga..

Nu ska jag mysa vidare med mig själv & Puma!!




Kvällen..

Kommer nu att ägnas åt mys på hög nivå =)

Ska hyra film, köpa lite godis & få trevligt sällskap =)

Kan det bli bättre??

Hur ska Du spendera din fredag?




Dagens besked..

Var väl inte helt oväntat? Har pratat med SKK nu & på AD fick hon UA(utan anmärkning) igen, höfterna är numera graderade till D pga lindriga benpålagringar.. Ska försöka få kontakt med nån sjukgymnast eller liknande för att veta hur jag bäst kan motionera henne för ett långt & roligt liv =) Har även beställt bilder för att själv kunna se vad det handlar om..


Ekonomiska biddrag mottages med glädje, vänligen sätt in dessa på konto 8201-6 24,318,000-7 =)

Ska sätta mig & läsa på en del nu om hundars skelett tänkte jag, benpålagringar osv.. Än så länge så är allt det en djungel för mig kan jag meddela!

Boktips, länktips, tips på kunniga människor mottages med glädje!!


Provet, detta jäkla provet.. Nåja, kan ärligt säg att jag inte har en aning om hur det gick idag, känns varken bra eller dåligt? Om jag måste gissa så lutar det åt ett IG, tror att jag har blandat ihop några saker men det visar sig snart!


I morrn är det födelsedag, ett år äldre & mycket klokare =) Haha, nåja kan lugnt säga än en gång att jag lärt mig mycket om mig själv under detta år som gått.. På gott & ont som alltid!

Den som vill får komma & äta tårta i morrn, tänker inte bjuda in nån utan den som vill få ringa & komma förbi, alla är välkomna =)


På söndag ska jag & Puma åka på äventyr =) Förhoppningsvis blir det av =) Ska bli sååå kul!!


Nu ska flickorna vila i soffan & mysa en stund, är helt slut i huvudet efter provet..

Ska sussa lite & sen får vi se vad som händer? Kanske en film eller nåt sånt? Måste iaf iväg & inhandla lite tårtgrejs & fika iafall att nån nu behagar dyka upp? Men det blir väl mamsen, brorsan & nån till kanske som vanligt =(

Ha en skön fredag !!






Provdags =)

Snart.. Kl 9 är tiden att passa idag!! Håll tummarna för mig nu, behöver all hjälp jag kan få!! Ska verkligen ge allt denna gång!

Håller tummarna för farbror Best som ska till doktorn idag & dra en tand, han finns i mina tankar & jag hoppas att allt går bra =)

Ska iväg en sväng efter provet tror jag.. Får se vad klockan blir? Skulle behöva besöka min frisör oxå, håret/luggen är alldeles för lång nu..

Men men, nu blir det en snabb dusch & sen sista rycket med boken innan provet..

Ha en skön Fredag!




Året som gått..

Oj vad mycket som har hänt..

Har hunnit:

Mista en närstående
Bli dumpad
Dumpa någon
Byta jobb
Börja plugga
Bli med vovve =) (är nog det bästa som hänt på hela året)
Få massor med nya vänner =)
Många skratt & tårar har det kommit under detta år..

Det är konstigt egentligen.. Precis när man tror att man känner någon, tror att man kan förutse framtiden, att man nästan kan läsa den andres tankar.. Jo då får man en smäll som heter duga & sen är man tillbaka på ruta 1 på självförtroende skalan..

Större delen av året har ägnats åt mig själv, att klura ut vem jag egentligen är? Det är en fråga som jag tror många, däribland jag, aldrig kommer att vara helt säker på? Som det känns nu så växer jag som person hela tiden, lär mig nya saker varje dag, lär känna mig själv & andra, godtroheten börjar försvinna, tyvärr vill inte alla människor goda saker. Det har jag lärt mig den hårda vägen i livet!! Eller nja, godtrogen har jag väl aldrig varit, beror nog på vem man frågar, dom flesta skulle nog beskriva mig som en hård tjej med attityd som inte släpper in vemsomhelst.. Men sån är jag.. =)


Nu är det dags att återgå till skolböckerna igen en liten stund, är helt slut kan jag meddela så snart väntar sängen för oss, ska ju upp tidigt i morrn & skriva prov.. Ska ge allt jag kan, vill verkligen klara det!!

Sov sött!








Oooopps..

Har pluggat en del på eftermiddagen, slängde mig ner i soffan med Puman & gosade =) Sen somnade/slumrade vi såå sött en stund till =)

Huvudvärken är då borta iaf, har fått en del gjort i pluggväg så nu ska jag & Puman ta en lång skön prom =) Idag är det dags för väskan... Blir nog en skogstur idag oxå, alltid skönt att få variera underlag både för mig & henne! Har massor med fina vägar här oxå att gå efter, samt motionsspår =)


Förresten, varför hickar hundar? Dum fråga kanske men jag är nyfiken på det iaf, nån som vet?
Nu är det på med lite oömma kläder & ut på prom =)




Varmt..

Har precis kommit in från prom, solen skiner & det är riktigt skönt ute =) Hade kunnat lämna fleece tröjan hemma.. Men den gick ju att ta av som tur var..

Har lyckats läsa en hel del i boken, ca 50 sidor, efter det så tippade jag ner i soffan & slumrade lite tills Puma förstörde lugnet med att skälla! 

Nu ska jag äta lite & sen återgå till pluggandet, denna ständiga påfyllning av energi.. Men det hjälper..

Ska snaska i mig några bitar av min Marabou summer som Pia skickde oxå, tro mig gumms jag njuuuuter av den =) Varje liten bit är underbar!!

Vad händer i ditt liv då?




Torsdag..

Somnade med huvudvärk igår, vaknade med huvudvärk idag, suck..

Gått en skön morgonprom med grannen, en skön kvinna i sina bästa år, har pratat om allt mellan himmel & jord =) Pratade tom hunduppfostran & att göra det på Ceasars sätt =) Cool kvinna!! Puma som alltid glad när det är sällskap med, hon har skött sig bra om man bortser från stirrandet på vissa andra hundar man möter, försöker verkligen jobba hårt för att få bort det beteendet!

Dagens plan är Plugg,plugg,plugg.. Måste bara få bort denna jäkla huvudvärk först.. Fick precis en nysattack, snoret rinner, bara jag inte blir sjuk nu.. Har inte tid för sånt svammel!!

Ha nu en riktigt bra dag!!




Pluggandet..

Har gått bra, har lite mer koll på vad som behöver nötas in i morrn nu =)

Fick även en fin liten present i förskott =) Tack =)

Ska krypa ner i sängen nu med Puma.. Hon har fått knapra märgben under kvällen & det var såå gott.. Får se vad magen tycker om det nu då?

Sov sött på er =)

Förresten, välkommen alla nya läsare =)




Dagarna..

Springer iväg för mig just nu känns det som..

Hinner inte ens hälften av vad jag skulle önska att jag hann..

Kvällsprommen avklarad & maten slukad, Friskies Hundmat med Kyckling & Lamm tror jag det var, hon bara glufsar i sig tills det är slut =) Tur att hon är lättfflirtad ibland ;)

Nu är det plugg som gäller, väntar på pluggkompisen som ska förhöra mig, ska försöka hinna med det sista nu innan..


Pia, Pia, vilken underbar vän du är!! Gissa hur glad jag blev när jag hittade kuvertet i postlådan =)

TACK!!!!



Ha nu en bra kväll på er =)




Hemma igen..

Mötet gick bra, nu är det bara vänta & se.. Ca 1 vecka eller 2 tar det?

Har gjort lilla Puma lycklig, köpte burkmat åt henne på Ica, hon har haft dålig aptit idag, slängde på några skedar på frukost maten & vips var allt slut! Som belöning fick hon några skedar till.. Tänk att nåt som luktar & ser så äckligt kan vara så gott för hundarna! Frolic bara älskar hon oxå & det luktar inte heller nåt vidare..

Nu är det plugga som gäller, ska banka in så att det sitter nu, vill verkligen klara provet på Fredag!!!!

Ha en riktigt bra dag på er =)




Snart..

Dags att åka iväg på det jag ska göra idag! Är nog bara borta nån timme..

Fick sällskap idag på morgon prommen av, hör & häpna, Mamsen =) Kul!! Följ gärna med fler gånger!

Har djävulsk mensvärk idag! Ska knapra i mig några Pronaxen så att jag orkar med denna dag, mensvärk är nog bland det värsta som finns!

Puman är trött idag, inte så konstigt efter gårdagens busande.. Men idag blir det lugnt & stilla.. Är ju plugg för mig hela dagen så hon kommer att få en skön vilodag idag, vädret är ju itne det bästa heller så det passar bra!

Återkommer senare =)

Ha en skön dag!




Tisdag kväll..

Kvällen har ägnats åt att slappa mest, har varit helt slut i huvudet så pluggandet har gått sådär.. Skärpning i morrn, ska ju ha läxförhör på kvällen så lite måste jag kunna annars är det ingen ide!

Puma har äntligen kommit till ro & är helt utslagen.. Middagen slukades i några tuggor, sen var det dags för soffan & mysstunden som även inkluderar massage & lätt stretch. Som alltid så somnade lilla fröken under tiden =)


Betyget har anlänt & resultatet blev G, Yees!!!  Nu fick självförtroendet en liten kick.. Fick även VG på sista inlämningen =) Kämpade som fan med den så det känns skönt!!


Kl 11.00 i morrn gäller det, då står min framtid på spel ;) Eller kanske inte såå allvarligt men klart avgörande är det vad som beslutas! Ska ladda ordentligt nu =) Ska sova ordentligt på saken oxå & förhoppningsvis få några svar även där ;)




Sov gott på er =)






Pumorna In Action..































Det var alla bilder för idag =)




Dagen än så länge..

Lite shopping blev det, billig sådan tack & lov =)

2 svarta skålar med texten "Godis" på- Dollar Store 30 kr för båda
Nytt moppskaft samt 2 moppar, 30 kr- Dollar Store
Lite bomullspads 2 rullar för 30 kr
Lite fryspåsar 4 för 10
M´nM:s 2 för 30 kr
Chokladfingrar 20 kr
Kakor 3 för 20 kr

Har även shoppat lite ny sårsalva till Puma, LHP på apoteket, superbra är den!

Blev nytt shampo till henne oxå, Espree för känslig hud..

I vanlig ordning så blev det inget till mig =(


Efter shoppingen så blev det en biltur i skogen med Pumorna & Olga, åkte upp en bra bit i skogen & sen släppte vi lös galningarna, dom är numera bästisar & har hur kul som helst tillsammans! Gick på skogsprom ca 30 min..

Kom hem & passade på att testa det nya shampot på Puma då hon var rätt skitig efter skogsäventyret, vill inte ens veta var hon varit? För övrigt så luktade shampot rengöringsmedel & inte alls lika gott som det andra men vad gör man inte för sin hund när hon har känslig hud ibland.

Nu är det plugg resten av kvällen för mig, har en känsla av att Puma kommer att vara utslagen ett par timmar nu!

Vad händer hos dig då??




Puma hälsar..



PUSS på dig tant Pia, hoppas du får en riktigt bra Tisdag iaf!!!!


Väntar på att få åka iväg strax, ska ringa Olga & se var hon är..

SHOPPING here i come, vad kul att jag är en fattig stundent med maaassssor av penger eller hur det nu var???




Tisdag..

Förhoppningvis ännu en trevlig dag som bara passerar?

Har bokat play date för Puma igen med Olga & Puma, vi ska åka ut i skogen & promma tillsammans =) Har ett litet mål på vägen oxå, får se om vi hittar det??

Ska hoppa in i en dusch nu, ska möta upp Olga snart för en snabb shoppingtur, ska bl.a kolla på väska till hundarna, en sväng på Dollar Store & köpa glödlampor oxå, varför är det så att alla lampor går sönder samtidigt? Har ovanligt mörkt hemma nu på kvällarna så det är ett måste att köpa lampor!

Ska även kika lite på fodertillskott för Puma, Glucosamin bl,a nån som har erfarenhet av det?

Är även sugen på att köpa en ny väska åt henne, är nöjd med den jag har men den sitter inte så bra tyvärr men den var billig!

Kom ihåg att jag fyller år snart oxå, förväntar mig massor av fina presenter =)

Men nu var det duschen!!





Pumorna in action..



Puma & Matte



Lyssnar snällt =)



Fokuserad..



Kom å ta mig då..



Nu ska jag jaga dig..



Man måste vila emellanåt oxå..



Puma slappar i det härliga gräset..



Vi flyyyger...




Vem är snabbast??



Nu kommer jag & tar dig..



Avslutar med att sitta snällt tillsammans =)



2 trötta & duktiga tjejer..



Kvällen har ägnats åt plugg i liten skala, är så lätt att fastna i tv:n tyvärr men jag har ändå fått en hel del gjort idag & jag har en trött & lycklig hund i soffan..

Tack Olga för alla fina kort på våra fina tjejer!

Nu är det en sista prom innan sängen väntar för oss =)

Sov sött!




Kvällsprommen..

Blev riktigt trevlig, det är det ju iofs alltid med Olga & dogzen..

Idag var det Pumornas tur att promma.. Dom har skött sig rätt ok, mest bus under hela prommen så vi letade tillslut upp en härlig äng & släppte dom tillsammans för första gången.. Kan lova att dom är sprungit!! Bilder kommer så snart Olga lagt upp dom på sin blogg eller hemsida!

Nu är det tv & soffan som gäller, är ju Ceasar & det får man bara inte missa =)

Återkommer sen..




Väntar å väntar..

På att få mitt prov resultat nu.. Nu är läraren tillbaka & jag hoppas verkligen på att få ett G på provet, kämpade mycket mer denna gång & sen var huvudet mer på alerten oxå ;)

Har fått vila lite med en drömmande Puma, så gulligt när hon ligger & skäller i sömnen som hon gör ibland, eller springer ;)

Ska äta lite middag nu är planen, plugga lite till & sen ska jag, Olga & Pumorna på en skön långprom tillsammans, kanske tom slutar med spontan lek på nån äng? Hoppas Olga tar med sin kamera & uppdaterar lite bilder på Pumorna oxå ;)

Vad ska du hitta på?




Äntligen..

Fått tag i den jag sökt, jisses vad svårt det kan vara ibland! Ska iaf dit på Onsdag så efter det blir jag lite klokare kanske?

Har pluggat som en galning, detta prov på fredag kommer att ta knäcken på mig, fattar inte hur jag ska kunna lära mig allt detta??

Puma är allmänt missnöjd när jag är hemma & gör annat än gosar med henne, hon förföljer mig runt runt & ligger vid mina fötter & tycker synd om sig själv..  Ska ägna henne en stund nu tänkte jag & gosa lite, ska sätta mig i soffan nu & skriva stödord på texten jag ska kunna, bra sätt att banka in lite i skallen! Kanske måste luta mig tillbaka & vila lite oxå..

Hoppas du har en skön Måndag!




Måndag igen..

Som Pia skriver, ny vecka, nya möjligheter..
 
Alltid lika spännande att få se vad denna vecka för med sig för roliga saker & vad för fanstyg som kan hända, alltid är det nåt som jävlas!

Har nu funderat & funderat & bestämt mig.. Försöker desperat få tag i människan som jag söker men det verkar fanimig vara omöjligt? Nåja, ska kämpa vidare med det!

Idag är det plugga som gäller, ska ha förhör nån kväll denna vecka inför provet & banka in lite extra, alltid skönt med nån som kan utmana hjärnan lite, lär mig rätt bra på det sättet oxå!!

Ha nu en riktigt bra dag, det ska jag ha =)




Kvällen m.m.

Har kommit oss ut på en härlig prom, lite mer än en timme var vi ute & knatade =) Så skönt & bäst av allt är inget haltande!!

Ätit god middag, kyckling, currysås, ris & sallad.. *mmmmm*

Kvällen har ägnats åt mys i soffan, har masserat Puma, tillslut somnade hon liggandes på rygg med benen spretandes & började snarka, hihi..  I vanlig ordning på söndagar nuförtiden så är det Poirot som gäller, söt liten farbror det där!

Har rådfrågat en vän om några saker, väntar med spänning på svar på det!


Njuter av ensamheten.

Njuter av att få vara självisk utan att nån blir sårad ledsen eller sur..

Är skönt att slippa trampa nån på tårna hela tiden..

Som det ska vara & som jag vill ha det, bara jag jag jag hela tiden =)


Nu väntar sängen för oss strax.. Ska bara ut på en sista kort prom innan..

Men först ska jag kika in i era bloggar!

Sov sött =)






Usch & fy..

Ingenting som jag äter just nu verkar min mage tycka om.. Är iofs dags för den roliga veckan snart & då brukar jag må pyton, eller rättare sagt magen gör det.. Kan iofs passa på att svulla ordentligt då kanske iom att man mår apa efter en socker chock..

Skönt att bada =)

Puma ligger & sussar så sött & suckar så fort jag rör på mig, hon vill ju få sova ifred, ska plugga en stund nu så kanske även jag kan sussa lite sen?

Ha en skön Söndag!!




Puma trött.. Matte trött..

Slutade med att det blev träning istället kl 12 =)

Har kört drag med Puma 20 min, som alltid så tyckte hon det var skoj!

Har passat på att köra lite social träning oxå, Puma kan ju vara lite tjurig mot andra hundar, framförallt tikar, kom en ny vovve idag så den passade vi på att träna med en stund, har gått så bra så =) Båda tjejerna har skött sig bra!

Har gjort bort lite pappers arbete nu, en del av den luddiga planen Pia, skönt att ha gjort liiite av allt som måste fixas!

Ska få nåt i magen nu, sen ett bad & efter det plugga!

Vad händer hos dig då?




Söndag!

Dagens planer är än så länge liiite luddiga ;) Har massor som behöver göras men jag vet inte riktigt vad som ska prioriteras än?

Har iaf vandrat vovve, ätit frukost & nu blir det ett bad & fräscha till mig lite.. Sen får vi se?

Funderar på om Puma ska få träna nåt idag eller inte? Beror på om det spöregnar eller inte sen oxå..

Men nu badet & min bok!




Sängen väntar...

På oss nu.. Renbäddad & luktar gott =) Får med mig en Puma som luktar Citronsåpa, örat är lite mindre grönt oxå tack & lov men halsen är mer grön, men men, det försvinner väl? Hoppas på riktigt bra väder i morrn så kanske hon kan få åka & bada så att resten försvinner oxå!

Kvällen har ägnats åt film & att kolla djupt i godis skålen, mår nästan lite illa nu.. Ska nog äta en macka innan sängen tror jag? Hur som helst så har jag sett en film som hette Stick It Up, gillar man gymnastik så ska man se denna, jisses vad imponerad jag är!

Har även hunnit med ett samtal med Pia om allt & inget, som vanligt väldans trevligt =)

Nu är det ut med Puma & sen sussa =)

Sov gott!!




Hemma igen..

Har varit på prom med en kompis.. Passade på att stanna till på kiosken & ladda upp med lite godis inför kvällen =)

Puma har fått bära sin väska med en vattenflaska på varsin sida, som alltid så är hon såå stolt när hon har den på!

Har hunnit bada henne oxå, efter vettens rekommendation så skulle hon gnuggas in med såpa & sen stå i 10 min, kan meddela att det var INTE poppis, hon hade gärna sprungit iväg & rullat sig istället men det var bara att snällt stå kvar i badkaret. Har inte märkt nån skillnad på huden än men det kommer väl?

Nu ska jag krypa ner i soffan & se på film, har inte bestämt vilken det blir men det kommer väl? Har några att välja på =)

Ha en skön kväll!




Gjort nytta..

Hemma har jag nu!

Dammsugit, Puma har i vanlig ordning busat med dammsugaren, hon gör utfall mot den & biter mot den, hon tycker den är rolig men samtidigt läskig, säger man åt henne så slutar hon men jag får mig ett gott skratt varje gång det är städdags & tycker inte det gör nåt? Hunnit skura oxå, ska diska frukost disken & vattna blommorna, har även bytt sängkläder. Puma ska få sig ett såpbad senare för att få bort alla skorpor av mygg & knott bett som hon samlat på sig under sommaren.. Förhoppningsvis försvinner lite smuts oxå ;) Nu är hon riktigt skitig, dels är hon grön i örat & på halsen men sen är hennes vita tassar mer gråa för tillfället..

Men först av allt ska jag fräscha till mig lite inför våran Playdate =) Behöver verkligen duscha känner jag nu efter städningen, ska nog passa på att ta ett bad & fortsätta läsa lite i boken jag lånat av Mamsen.

Hörs senare!!




Lördag & sovmorgon =)

Idag har flickorna varit slöa =) Kom upp ur sängen först strax efter 10, hade en riktig gos stund oxå innan..

Nu har vi ätit frukost & jag ska kasta mig in i en dusch & åka in till stan & shoppa lite nödvändigheter, lite shampo & balsam iaf!

Vad händer hos dig idag då?




Sökarna- Återkomsten..

Är nog en av dom sämre filmer jag sett tror jag? Skildrandet av polisen var bara tragiskt även om det förmodligen går till så på många ställen.

Många kända skådisar i filmen, Reine Brynolfsson, Thorsten Flinck (en riktigt skummis!?), Johanna Sällström(RIP), och några till..

Har inga planer på att rekommendera denna om man inte har sett den första & gillade den. Tycker man om pang pang & våld så ska man absolut se den.. Men i det stora hela så var det sådär..


Morgondagen ska bl.a ägnas åt planering med S, har även bokat in en "Playdate" åt Puma med en söt liten kille, dom har träffats en gång innan & verkade gilla varann så i morrn ska vi först gå en skön långprom tillsammans & sen ev släppa lös dom en stund?

Nu ska jag surfa vidare =) Sov sött!




Kvällen..

Har tagit en skön prom nu tillsammans med Pär & Albin. Puma har fått dra kätting 20 min & verkligen gillat det! Avslutade prommen med att hon & Pär fick leka tillsammans på ängen! Det gillades lika mycket av båda 2 tror jag ;)

Nu ska jag ringa S & kolla vad som händer där? Har en del att planera nu tillsammans!

Återkommer senare!




Ooopppps..

Skulle lägga mig & vila en stund i soffan & gosa med Puma.. Slutade med att vi somnade i nästan 2 timmar.. Det händer INTE ofta kan jag meddela men det är väl inte såå konstigt heller med tanke på alla spänningar igår & sen var jag uppe länge igår, sov några timmar & sen upp rätt tidigt idag.. Men jisses vad skönt det var att sova =)

Inget svar på mitt samtal som jag ringde tidigare, ska prova igen på Måndag..

Ska ta mig i kragen nu & åka iväg & handla lite, kylen börjar eka tomt..

Ska köpa lite snask (choklad) att njuta av i soffan sen, lutar åt att det blir film senare? Köpte 3 nya filmer på Ica för nån vecka sen, bl.a Sökarna-Återkomsten, tror iofs att den är skitdålig men nåt är det som gör att jag vill se den, tyckte den första var rätt ok oxå.. Lite lagomt våldsam kan man väl säga ;)

Men men.. Ska äta vidare på min lasange med sallad nu!

Ha en skön kväll!!




Ikea katalogen är här =)

Hade den i brevlådan idag =)

Ska sätta mig & bläddra igenom & se på allt fint som jag vill ha men inte kommer att ha råd att köpa på bra länge!

Förresten så fyller jag år den 29 augusti, önskar mig ett besök på Ikea då & få handla & nån annan betalar, det tycker jag är en bra present!!!

Nu ska jag drömma vidare & ringa ett viktigt telefon samtal!




Wohooo...

Nu är uppgifterna färdiga! Nu återstår bara en massa annat i plugg väg men en stund ska jag ta paus iaf!!

Har fått prata med Pia  en sväng oxå, alltid lika trevligt!

Ha nu en riktigt skön Fredag!!




Fredag & snart helg!!

Kanon väder ute idag =) 17,5 när vi gick på morgon prommen, länge sen det varit så varmt den tiden!! Har gått i kortärmat & njuttit av solen.

Ska sätta igång med pluggandet strax, senare idag så står städning & bad av Puma på schemat,sen ska jag även hinna med att planera lite på min hemlis!!



En påtänd Puma med ett grönt öra, gissa om folk har kollat underligt på oss på prommen på morgonen!!

Nu är det skolböckerna!!





Sängdags med gröna monstret ;)

Undrar hur sängen kommer att se ut i morrn? Undrar om Puma helt enkelt ska få ha en mössa på sig inatt kanske ;) Hihi!

Ska ta några bilder att ha kvar & kunna visa, hon ser helt enkelt bara för rolig ut just nu!

En plan har börjat ta form i mitt huvud... Tänker inte berätta nåt än så det är ingen ide att fråga men jag kan avslöja att det har med framtiden att göra!

Nu kommer det att ta ca 2 1/2 vecka innan jag kan vara säker på resultatet.. Hoppas på det bästa iaf!

Har iaf lyckats läsa det som ska läsas & kikat lite på uppgifterna, tror nog att jag kommer att fixa det, eller hur?

Sov sött på er =)

Kom ihåg kommentaren innan du lämnar oss!




Höstmörker & hungrig Puma..

Japp, kl 21,30 så var det nästan helt mörkt ute, nu väntar några månader snart med totalt mörker & detta vill Fröken Pia komma upp till ;) Eller hur det nu var, det kanske var snön hon ville se oxå? Eller så är det sällskapet som lockar? Vem vet? Hihi..

Puma har nu äntligen piggnat till igen & fått i sig middagsmaten med mycket god aptit, fick ju inte ge nån mat i morse så jag misstänker att hon var hungrig. Hon har även börjat vifta på svansen, lyfta lite på det gröna örat & helt enkelt vara sig själv igen =) Underbart tycker matte!!

Kvällen ska nu ägnas åt att plugga vidare, har försökt läsa lite nu under kvällen med Puma i knät.. Gått sådär, har ingen som helst motivation just nu, är så mycket annat som snurrar i huvudet.. Måste göra ett ryck nu & försöka fixa det som ska lämnas in kl 12 i morgon iaf, sen heeeela nästa vecka så ska jag tokplugga.. Har inget jobb som det verkar så jag har verkligen ingen ursäkt till att inte nöta in allt till provet på fredagen!

Men nu väntar soffan..

Ha en skön kväll!!




Ett grönt öra..

Har Puma nu efter dagens öron tatuering, verkar som att hon har lite ont i det oxå, stackars mattes älskling =( Tur att det går över på någon dag!! Känns skönt att veta att det är lätt att hitta igen mig nu om hon nån gång skulle springa bort, vilket jag inte hoppas på ska hända men man vet ju aldrig?

Tänker inte skriva mer om dagen än att allt gått bra, vill du veta mer får du fråga mig!

Ska krypa ner i soffan igen till min drogade vovve, som vanligt så är hon super ynklig, trött & frusen, ska bli skönt när hon återgår till sitt vanliga jag igen, tycker inte om att se henne så här liten..

Ha en trevlig kväll!




Pirrar i magen..

Idag..

Kan lova att det känns jobbigt!! Men samtidigt skönt att förhoppningsvis få svar..

Nåt som gör att det är extra jobbigt är alla dessa hormoner som surrar runt i kroppen precis innan "roliga veckan" tar sin början, ni vet PMS? Humöret svänger rätt bra dagarna innan för mig & det gör att jag är extra känslig för allt som händer för tillfället!

Ska hoppa in i en snabb dusch nu & sen gosa med älsklings Puman innan vi åker!!

Ha en bra dag!!




Uppdaterat..

Den andra bloggen nu!




Långprom..

En rask sådan på en timme är nu avklarad.. Oj så skönt det var =) Har verkligen fått jobba med ben & rumpa & det var härligt! Puma har oxå njutit av knatandet. Idag har varit en riktigt hästdag på promenaden, har mött ca 15 stycken, i skogen, efter vägen, i hagar, på ridbana m.m. Skönt att Puma inte är så brydd, hon vill mest äta hästbajs när hon kan & får.

Nu ska jag få i mig nån form av kvällsfika är planen, magen är lite kinkig så det lutar åt rostad macka & en kopp te, sen slänga sig ner i ett varmt bad så ska det nog bli bättre tror jag?

Vad händer i ditt liv då?

Lämna en kommentar innan du går så blir jag glad!




En bra dag..

Har det varit idag =) Fått massor med beröm på jobbet =) Alltid kul att få lite uppskattning!

Börjar känna av ångesten nu.. SUCK!! Men det ska bli skönt att förhoppningsvis få svar?

Har hunnit promma Puma, äta lite mat & sussa en stund efter jobbet, nu börjar det vara svårt att undvika högen med böcker så ligger på bordet =( Usch, vill inte, är så svårt.. Men jag måste fixa det nu!!

Funderar på om jag ska ta en skön prom först & rensa huvudet innan jag sätter igång?

Återkommer senare!




Onsdag..

Och snart är det Torsdag!

Ingen hälta idag trots den rejäla motionen igår, blir verkligen inte klok? Kan det vara så att hältan kommer när hon rör på sig mindre än vanligt?? Ska bli så skönt att få svar snart!

Idag är det jobb 11-15 efter det plugg, har slarvat lite denna veckan så jag har en hel del att ta igen i kväll!

Hoppas att du får en riktigt bra dag idag =)




Ett klockrent..

DW pass var det idag! Hon har skött sig såå bra & gillar det verkligen! Tungan ute ur munnen & hänger & slänger, munnen är formad till ett leende =) Hon kämpar på som fasen & verkar tycka att det är kul..

Kan meddela att ,matte Ella är mer än nöjd med kvällen!

Träningen avslutade med att Puma & Fjant fick härja, jisses vad han har vuxit sen sist dom lekte, nu är han klart mycket högre än henne. Puma är rätt trött nu, först träna & sen lek & bus & spring med Fjant.. Vi kommer att sova gott inatt båda 2, jisses vad skönt det är att komma ut & få frisk luft =) Känner redan hur ögonen börjar vara trötta!

Ha nu en bra kväll, hörs i morrn igen.. Kom ihåg att lämna en kommentar innan du går vidare, om du inte vill att det ska synas för andra att det är du som skriver så lämna bara mailadressen så att jag vet =)




Då var över..

Förstår inte varför vissa saker ska behöva ta sån tid? Hallå liksom, nästan 9 månader senare?

Håller på att laga lite mat nu, Ugnsstekt Falukorv med hemmagjort Potatismos =) Mmmm så gott det ska bli! Självklart med sallad till!

Ska åka iväg & träna med Puma sen, får se om det blir nån DW idag? Skulle vara bra då jag verkligen vill att hon ska halta på torsdag så att vetten hittar vad som är fel! Har en känsla av att röntgen inte kommer att visa nåt?

Nu ska jag läsa min favvo bloggar =)




Snart..

Så är det dags.. Vill inte men känner att jag måste =( Vet inte riktigt hur det kommer att kännas efteråt heller?

Planen är iaf att infinna mig & sen åka hem igen & ha en go stund med Puma i soffan & fundera igenom allt. Ska ev iväg på träning med henne sen oxå =) Alltid nåt kul att se fram emot!

Hörs senare..




Denna dag..

Genomförs med blandade känslor, ska göra nåt jag verkligen inte har lust med men så är det ibland.. Ser inte fram emot det om jag säger så! Men men..

Ska iväg & jobba iaf 10-14, skulle ha jobbat 12-16 men med tanke på vad jag ska göra kl 15 så fick jag ändra tiden på jobbet, tack för det kollegan =)

Sovit helt ok inatt, vaknade vid 5 av att Puma pussade på mig, hon ville in under täcket! Skönt att få somna om sen kan jag lova!

Nu är det duschen som gäller.. Måste skynda mig nu!

Ha en riktigt bra dag!




Orkar..

Inte ens uppdatera här nu, trött, sur, irriterad, osv..

Har uppdaterat den lösenordskyddade dock!




Drömmar..

Konstiga drömmar.. Det har jag haft inatt!

Har drömt om kommande besöket hos vetten på Torsdag, allt gick bra iofs tror jag men när jag & svägerskan se sitter utanför & surrar så sitter helt plötsligt min farmor på en stol där, tittar på Svägerskan & hon säger typ- Ser du det jag ser? Och sen skrattar vi bara.. Till saken hör ju att min farmor dog för ett antal månader sen & inte borde ha varit där alls.. Men men, i drömmarnas värld kan allt hända!

Nu är det morgon prom & sen jobba, 10-18 idag, suck!

Ha en underbar Måndag!!




Sovdags..

Är det för oss strax, kommer att bli en tuff natt, är inte speciellt trött än men jag ska upp tidigt i morrn så jag måste försöka få liite sömn..

Tänkte passa på & läsa en stund när vi ändå går & lägger oss tidigt.. Har lånat böcker av mamma igen, 2 stycken denna gång, har inte läst ut nån av dom ännu men jag jobbar på det ;) Den jag läser nu är sådär men jag kan ändå inte låta bli att läsa vidare, om jag skulle sluta läsa den för att den är dålig så skulle jag fundera som fasen på hur den slutade iaf så det är bara att pina sig igenom den!!

Hörs i morrn igen, kom ihåg att lämna en liten kommentar innan du lämnar oss =)





Kvällen..

Än så länge har ägnats åt ett varmt skönt bad, Puma tyckte det var extra spännande idag, hon ställde framtassarna på badkarskanten & smakade lite vatten, tur att jag inte badade skumbad idag ;)

Har lagat mat & ätit middag,korvstorganoff m ris & sallad idag, fjäskade för lilla fröken & tillsatte liite lasange från lunchen, gissa om det var uppskattat eller så var hon hungrig, hon slukade iaf middagen. Frukosten nosade hon inte ens på, nu håller hon på att jobba med en hushållspappersrulle som innehåller 1 1/2 dl mat, det är uppenbarligen godare mat där i än i skålen?

Ska iväg snart på ett snabbt möte. Ska bara bestämma en sak & sen är det hem igen till soffan, såklart ska jag se Poirot i kväll som vanligt!


Ser fram emot att jobba i morrn med blandade känslor, visst ska det bli skoj men samtidigt så trivs jag rätt bra hemma, skulle gärna kunna bli hemmfru & städa, laga mat osv.. Nån som behöver en hemmafru? Självklart så är jag dyr i drift men det kan det vara värt det ;)

Hörs senare =)




Dagen än så länge..

Vaknat, morgon prom, suttit en del vid datorn, hunnit lämna tillbaka filmen & varit på lite social träning med Puma. Var en tik där som hon verkligen INTE gillar, har gått prom med dom 2 tillsammans & tränat på att ignorera varann, kräver inte att dom ska bli bästisar men man behöver inte låta illa åt varann..

Har hunnit prata med Pia gumms en sväng oxå, skönt att du förstår =)

Puma har fått vara med brorsan en stund oxå, hon har fått träna på visitering/genomgång av okänd, inför vet besöket på Torsdag är det skönt att veta hur hon kommer att reagera med tanke på att jag inte kommer att vara där!

Nu är det plugg som gäller!!






God morgon..

Söndag idag & snart är det slut på ledigheten =( Har verkligen njutit av dessa 2 veckor, bara få ta dagen som den kommer & göra precis vad jag vill!

Planen för dagen är: Prom strax, frukost, renskriva lite inför kvällens möte, plugga!

Vad händer hos dig då??




Dags..

För sängen nu.

Wallander filmen var bra som vanligt, lite spänning, tyvärr inte så mycket ögongodis som önskat men what the hell, man tager vad man haver =) Nog fanns det nån att snegla liite extra på ;)

Ska ut med Puman först bara..

Förresten.. Såg film på Puma som valp tidigare i kväll, tack Helena för lånet =), Puma var 4 månader & verkligen sig lik, kände igen henne på en gång =) Sicken liten sötnos hon var & är!

Känns att det börjar bli höst & kallt här uppe nu, *brrr*, ska bli skönt att krypa ner i sängen med min vovve som värmefilt för fötterna!

Sov sött, kom ihåg att lämna en kommentar!




Vänner..

Kan man inte ha för många av, speciellt inte riktigt bra vänner..

En sådan har jag =)

Hon heter Pia & är nog den som jag anförtror mig mest till, hon är den som vet precis hur jag tänker, känner, vad jag vill osv.. Hade hon varit kille hade jag aldrig låtit nån annan få henne ;)

Jag är glad att jag har Pia =) I vått & torrt så är hon den som hittills har stått kvar genom allt som hänt, den som peppar mig, den som skäller på mig & ifrågasätter mig, den som tröstar mig när det är tufft.

Jag är glad att jag har lärt känna henne =)

Nu tycker jag att ni ska läsa hennes inlägg : Pia- mina bundisar , oj så glad jag blev när jag läste det! Tack för att du finns Pia!!




Kvällen =)

Börjar med några nya bilder =)



Den dumma skålen flyttar på sig när jag äter, dessutom var maten extra god idag så skålen ska rengöras ordentligt!!


Längre & längre bort åker den..


Undrar om det går lättare såhär då??


Efter maten är det matt rally som gäller..



Minst en matta ska jag rulla på, gärna fler!!


När mattorna var klara så fortsatte hon upp i soffan & körde rally även där, filten & ett par kuddar flög ner under hennes färd. Måste ha varit rally bra mat idag =)




Snart..

Dags för middag, blev lasange.. Sparade lite köttfärs som Puma ska få i sin middag, först stekt den & sen kokat en stund i vatten,självklart helt okryddad, tror nog att den kommer att slinka ner =) Bortskämd? Näää inte Puma ;)

Efter det är det dags för våran kvällsprom, tänkte ev låna sele & kedjor när vi gått & så får hon avsluta prommen med ett kort Dragpass? Måste kolla om dom är hemma igen bara!

Vad händer hos dig i kväll då?




Ränt...

Har vi gjort även idag, varit & handlat en sväng, ska laga antingen lasange eller korv stroganoff till middag, självklart med massor av sallad till, får se vad jag är sugen på när magen börjar kurra?

Har lämnat tillbaka gårdagens filmer & hyrt en ny, denna gång blev det Wallander-Kuriren, den ska jag se senare i kväll, blir nog rätt sent, gillar att se film när det är mörkt ute, kanske tänder lite ljus & kokar te oxå, får se sen??


Längtar tills nästa fredag, då är det jobbiga överstökat & jag kommer att ha fått några svar förhoppningvis? Kanske blir lite klokare i mina framtida planer oxå, vill inte bestämma eller planera för mycket just nu innan jag vet..

Har en plan för kvällen oxå men den avslöjar jag inte förrän den är bekräftad =)


Nu ska jag köra lite datorpluggning, sen soffan & slappa en stund =)

Hörs senare!




Lördag =)

Underbara lördag!

Har tagit en skön prom nu på förmiddagen =) Solen skiner, inte alltför varmt men skönt ändå.. Puma har fått gå i långlina hela prommen & fått utforska runt vägen som hon har velat.. Märks att hon tycker om att få gå lite för sig själv oxå & kolla lite!

Sänder en liten tanke till alla som är på utställningen i Skellefteå idag, håller tummar & tassar för er =) Ska bli skoj att höra hur det gått sen!!

Ska ta en prom förbi Mamsen nu & inventera hennes förråd med böcker tänkte jag, vill ha nåt att roa mig med när jag inte pluggar eller är ute!

Ha en skön lördag på er!




Kvällsmys..

Har det verkligen varit!!

Hundpensionatet var en kul film som tilltalade den barnsliga & hundälskande sidan hos mig, kan verkligen rekommenderas om man vill få sig ett gott skratt! Barnsligt söt =)

En shopaholics bekännelser motsvarade mina förväntningar, har läst alla böcker som Sophie Kinsella har skrivit & jag gillar dom. Tyvärr så är det som vanligt när en bok blir till film att en del saker saknas men klart godkänt är iaf betyget. Tom Lillebror 13 år garvade en del..

Funderar nu på om jag ska återvända till soffan & äta ännu mer godis eller om jag ska gå åt andra hållet & badkaret? Eller till sängen rent av? Det enda jag egentligen måste göra är att gå ut med trötter som ligger i soffan..

Ska fundera liiite till..

Sov gott på er =)




Fixat..


Sällskap =)
Pizza till middag
Godispåse
Cola 1 1/2 l
2 filmer- En shopaholics bekännelser & Hundpensionatet =)

Ser fram emot en kul kväll nu!!

Ska strax gå en prom med Puma tillsammans & sen dyka ner i soffan & kolla film resten av kvällen =)

Tjingeling..




Lyxa till det..

Tror jag att jag ska göra i kväll.. Hyra en film/er, köpa massa godis, bädda ner mig i soffan & bara må gott. Skiter fullständigt i skolböckerna nu tom i morgon har jag bestämt! Ska ändå hämta mamsen så jag funderar på om jag tom skulle hämta en pizza eller nåt sånt då? Sitter & smaskar i mig en kycklingsallad nu men det blir man bara mätt på en liiiten stund juh!

Fick iaf en bild igår på Puma med sele..



Puma har en ny stil nu när vi sover.. Jag ligger alltid i hörnan med huvudet i min hörnsoffa, nu har hon börjat krypa in bakom mig & trycka in huvudet under kudden..



Såhär ligger hon & huvudet på tassarna i under alla kuddar =)



Kolla in överläppen, hahaha.. Nyvaken dessutom =)


När matte försvinner så passar hon på att bre ut sig på min plats!!

Ska sätta lite fart nu! Har några saker som ska fixas..





En paus..

Blir det för oss nu.

Fixat inlämningen färdigt, ska krypa ner i soffan & slappa en stund nu innan det är dags för någon form av lunch för mig & sen lite mer plugg.. Måste nöta in allt nu så att det sitter fast nån jäkla gång!

Ska iväg sen & agera snäll dotter oxå, stackars mamsen har punka på sin cykel så jag ska hämta henne, tänkte passa på att hälsa på mormor med Puma oxå så att hon får skämma bort henne med lite av varje; (dvs hundgodis), har sagt att Puma är allergisk mot en massa saker & bara får hundgodis annars vet man aldrig vad hon skulle kunna ge henne?

Hörs senare!!





Fredag!

Och inlämningsuppgift som vanligt!

Precis kommit in från en skön morgonprom på 45 min, ska sätta mig & plugga nu tills jag är klar med det som ska lämnas in, är glad att denna utbildning är över snart, bara jag lyckas klara alla prov så =)

Vad händer hos dig idag då?




Trötter..

Är jag i kväll.. Tror att det börjar bli dags för sängen snart, kliva upp tidigt i morrn istället & göra klart uppgifterna!

DW passet gick bra =) Hon är helt avslappnad nu, märker knappt av att det är nåt bakom henne =) Blir så stolt!!

Inga bilder tyvärr men jag ska ev låna sele & kätting till helgen när ägarna till sakerna är borta & köra ett kort pass själv, lättare att fota när det inte är andra hundar runt omkring oxå, efteråt så masserade jag & stretchade henne i ca 15 min sen somnade hon i mitt knä & har legat så i över en timme, mys tjejen =) Hon hade nog kunnat ligga kvar länge till, var jag som valde att hoppa upp ur soffan!

Menmen, nu väntar sista prommen för oss & sen sängen! Sov sött...




Dagen..

Har ägnats åt lite av varje, pluggat en del har jag faktiskt gjort & mer kommer det att bli!

Precis prommat av Puma, ska iväg senare & köra ett lätt DW pass med henne, mest för att hon ska vänja sig vid selen & allt runt omkring, än så länge så är det i princip ingen tyngd i selen med tanke på haltandet, kättingen väger 2 kg & när jag drar den så känns den som ett mjölkpaket typ ;) Alltså är det ingen fara att köra med hennes haltande, tror att hon skulle stanna oxå om det är så att det skulle göra ont.

Puma har haft nån finne typ i nacken, det har blivit till ett sår nu, halsbandet har skavt lite där & när jag är där & ska tvätta så gnäller hon som fasen, av ett litet sår, lilla fröken är känslig ibland ;) Synd bara att det inte är lika enkelt med haltandet när man känner igenom henne..

Får se om jag lyckas få nån bild på henne när hon drar i kväll? Skulle vara trevligt att kunna visa er det!

Nu står matlagning på schemat & plugga!! Hörs senare =)





Trudelutt..

Fick ett samtal på morgonen, nåt som vanligtvis hade gjort mig upprörd men jag orkar bara inte bry mig längre! Jag skiter i det helt enkelt..

Idag är en bra dag känner jag, ska fixa några saker under dagen som måste göras samt plugga!

Det är fascinerande hur man kan känna sig sänkt av vissa människor medans andra kan göra en såå stark!

Well well, nu ska jag göra nytta =)

Ha en skön dag!




Kvällen..

Har varit mycket trevlig, ett kärt återseende med en gammal vän. Precis som förut kändes det att träffas igen =)

Har fått hjälp med studierna oxå, känner mig lite klokare nu, lär höra av mig igen!

Har suttit & pratat en del om gemensamma bekanta, vänner, ovänner & en massa andra roliga saker!

Nu väntar en sista kort prom med Puma & sen sänge, börjar kännas att det var en något tidigare morgon än vanligt!

Sov sött på er..




Hemma..

Igen efter morgonens äventyr, Puma som vanligt överlycklig när jag kommer hem!

Ska käka lite nu, promma henne & sen plugga! Har en del som måste bankas in nu..

Har varit förbi Dollar Store en sväng innan jag åkte hem, inhandlat choklad fingar *3, 2 påsar M`n´m eller vad fasen dom heter? Små godisar, färgglada med nötter i, *mmmmm¨* så goda.. I brist på Marabou summer som inte verkar gå att få tag i längre så funkar dom superbra! 3 nya block till pluggandet & disktrasor!

Ha en bra dag på er=)





Onsdag morgon...

Och hemma hos mig finns det 2 trötta tjejer..

Nattsömnen har varit sådär,har vaknat först vid 4, sen vid 6 & ytterligare en gång vid 7, somnade om en stund & när klockan väl ringde så ville jag inte alls kliva upp, var såå trött!

Ska iväg en sväng nu på morgonen, snälla Ella som ställer upp =) Kul att kunna göra någon glad iaf =)

Resten av dagen är det böckerna som gäller, tror att det kanske börjar lossna snart..

Vad händer I Ditt liv idag då?





Uppdaterat..

På den andra bloggen nu :P

Nu är det soffan en stund & sen sängen, ska upp tidigare i morgon & vara en snäll flicka =) Mer om det i morrn kanske =)

Sov sött på er tjuvläsare & läsare..





Verkar...

Vara krångel här på min blogg iaf just nu, när jag klickar på länken ovan så kommer det upp en massa konstig text.. Skumt, har iaf mailat så jag hoppas på att få hjälp att lösa det!!

Har varit iväg på det roligaste mötet det här året kan jag lova, oj vad mycket kul som kommer att hända framöver =)

Ska krypa ner i soffan en stund & efter det plugga igen!!




Nya bilder..








Badleksaken funkar lika bra ute som inne =)

Första gången som Puma fått vara lös & busa på ca 3 veckor nu & det märks, badat har hon ju gjort men hårt underlag har jag unvikit att låta henne springa på.. Man ser riktigt hur det lyser bus i ögonen på henne på några av bilderna =)

Nu plugga igen..

Ha en skön dag!




Morr...

Mobilnätet krånglar, internet krånglar, försöker plugga men då börjar dator helvetet krångla!

Ska äta några mackor, torka håret & sen ut med Puma, ska gå en kort prom & sen lite lek tänkte jag..

Verkar bli en krångel dag idag, sånt gillar jag inte! Ska försöka rycka upp mig lite så att det blir bättre sen, ska ta en paus & sen plugga igen!!

Hoppas din dag är bättre?




Tisdag..

Har precis kommit in från morgon prom, slutade med att det blev en kortis, hamnade hos Svägerskan & satt & surrade en bra stund.. Mötte en tant i ett hus på morgonen som tyckte Puma var sååå fin, hon frågade vad Puma var för ras & jag förklarade att hon var en AST, tanten sa då- Ja då är hon ingen sån där Kamphund då, haha nää svarade jag & berättade att Puma är en riktig gos vovve som gärna sitter i knät osv..

Uttrycket Kamphund är nåt jag får höra lite nu & då, folk tycker Puma är fin, frågar om rasen & om hon är en "kamphund", mitt svar är alltid- Att hon är en AST, att hon sover under täcket i sängen, att hon älskar barn & att sitta/ligga i knät. Än så länge så är det ingen som har diskuterat vidare.. Folk i allmänhet vet inte vad dom pratar när dom använder det uttrycket..  Kika gärna in på SKK.se & läs deras kamphundslexikon..  Intressant läsning måste jag säga!!

Nu ska jag försöka ringa SKK om en annan sak, får se om jag får tag i dom??

Ha en bra dag!!




Jisses..

Vad poppis jag har blivit, besökar antalet bara ökar & ökar, måste vara alla fina bilder som lockar, speciellt dom på mig ;)





Äntligen svalka..

Njuter för fullt av att det äntligen är svalare ute =) Jisses vad det har regnat nu i kväll, ett välbehövligt sådant, kommer att lukta så gott sen när det slutar regna & det börja torka upp igen =)

Har fått plugga lite nu under kvällen, skönt, ska kämpa vidare i morrn!

Sorry Pia för det avbrutna samtalet tidigare men det blixtrade nära som fasen utanför huset så jag vågade inte chansa & prata vidare..

Har även hunnit med ett träningspass med Puma & sällskap =) Hon gillar det mer & mer för varje gång verkar det som =) En riktigt intressant prom var det idag, jisses vilka idioter det finns!!

Ska snart gå ut en sista sväng i spöregnet innan en snabbdusch & sängen väntar på oss!!

Hoppas du haft en skön kväll?




Försöker komma undan..

Det jag måste göra..

Hunnit rasta en sur Puma, precis när vi kom ut så började det regna & gissa vem som skulle in igen! Blev en kort prom..

Hunnit vattna lite blommor, ja mamma ibland så kommer jag ihåg att göra det ;)

Ta fram dammsugaren & avlägsna en massa hundhår & sand från alla våra badturer.

Diska..

Ska nog byta sängkläder oxå sen, fräscha till mig lite, känner att jag inte luktar mumma längre, är iofs inte så konstigt med tanke på vädret & vämen inomhus.

Har en plan i huvudet för hur resten av dagen ska se ut & jag ska banne mig hinna allt jag planerat nu!

Bäst att sätta fart, ska äta lite honungsmelon & få stopp på kurret i magen en stund oxå innan jag kan laga middag!

Hoppas du haft en givande dag =)




För vissa..

Tar det längre tid att komma till insikt än andra..

Har pratat med Pia i telefon en stund nu, alltid lika trevligt med nytt skvaller =) Så skönt med någon som förstår oxå utan att behöva förklara alltför mycket!!

Nu är det pluggdags igen! Ha en skön dag!




Måndag!

Sovmorgon idag igen =) Fattar inte vad som hänt med oss, kanske kan bero på att vi är vaken alldeles för länge på kvällarna, igår släckte jag lampan strax före kl 2, har fastnat i ännu en av mammas böcker..

Vädret ute idag är grått & tråkigt, tur iofs för alla som börjar jobba igen men tråkigt för mig då jag hade sett fram emot ett bad med Puma igen!

Som vanligt består dagens göror av pluggande.. Ligger lite efter nu då jag tycker denna kurs är otroligt svår & fattar inte mycket av det jag läser men det är bara att kämpa vidare!!

Nu är det morgonprom som gäller, ska slurpa i mig sista kaffet & sen ut..

Ha en riktigt trevlig Måndag!!




Äntligen..

Har jag fått svar på en fråga.. Som jag väntat!! Bekräftelse är alltid trevligt, speciellt när jag får ha rätt nån gång!! Yeees!



I love, me myself and I!




Tralalala..

Trots att jag ser på grymma, vidriga djurägare som missköter sina djur fruktansvärt mycket så är jag på gott humör iaf =)

Undrar vad det kan bero på ;)

En ny vecka i morrn, ser fram emot fikat som är spontan planerat med nån jag inte träffat på länge, ska bli kul att få en uppdatering på vad som hänt sen sist!

Ska strax krypa ner i sängen, är trött men det slutar nog med att jag läser en stund iaf!

Sov sött!




Äntligen hemma..

Igen..

Hade en överlycklig vovve kan jag lova, har ju skämt bort henne massor med att vara hemma hela dagarna & hitta på roliga saker med henne..

Mötet har gått bra, snart dags att sätta igång igen, ca 1 1/2 timme/ vecka är planen sen får vi se?

När jag fått ordning på allt med plugg & jobb så ska jag börja kolla efter kurser som jag kan gå med Puma, funderar bl.a på lydnad & nån form av spår? Men som sagt, vi får se? Pengarna styr ju en del oxå..

Nu ska resten av kvällen avnjutas i soffan med en Cola & godis =)

Vad händer hos dig då??




Söndag!

Har hunnit med en hel del än så länge, dagen började med morgonprom & sen frukost, efter det iväg på en inoff utställning & kika på Fjant som skulle ställas ut, efter det så åkte vi & badade, tom jag badade idag & det var riktigt skönt!! Efter det så blev det kaffe & skvaller med Grannen på gården, är ju tvungen att uppdatera varann när vi inte fått prata på en vecka, massor hinner ju hända! Efter det så har det blivit lunch för mig & göra bort lite papperstjafs.. Nu sitter jag & slöar framför datorn, ska börja förbereda mig inför kvällens möte.. Så kul det ska bli =)


Dagens bilder.. Puma älskar att rulla sig när hon precis har ätit =) Mattan i köket ligger sällan som den ska =)






Kan meddela att den mattan sällan är vit, men det gör inget =)

Nu ska vi krypa ner i soffan & jag ska fundera igenom lite inför kvällen! Hur jag vill ha det osv..

Ha en fortsatt trevlig Söndag!!




Ännu..

En dag har passerat!

Har hunnit med lite plugg, läsa ut boken jag började med typ i förrgår, vara & bada Puma, handla, prata med Pia gumms i telefon.. Och nu är denna dag strax slut.. Ska se klart djurprogrammet jag ser nu, gå ut med Puma en sista gång & sen väntar sängen.

Får väl se hur livat det blir inatt? Är avslutning på Farmen, sen är det fest i Perbacka gården som ligger nära oxå så det är många galna fyllon som ska hitta från Björns inatt.. Ska för säkerhets skull slå av mobilen iafall att nåt pucko får för sig att ringa & väcka mig/oss.. Det har ju hänt förr ;)


Är så skönt att bara få vara, fundera, analysera & sen prata.. Fundera lite till osv.. Är nästan lite folkskygg nu men jag har ständig telefonkontakt med vänner & familjen träffar jag varje dag så folkskygg är jag nog inte iaf, väljer bara mitt sällskap just nu kan man säga!

Har en sak som maler i huvudet just nu, vet inte hur jag ska tackla det problemet heller men med tiden så löser det sig hoppas jag?

Allt sker av en anledning, det finns en plan för oss alla men ingen vet vad den planen är?


Har suttit & läst en massa gamla mail, meddelanden, blogginlägg osv idag, en sk "trip by memory lane", så kul det kan vara att sitta & minnas tillbaka, hur det var innan allt hände.. Är så glad för alla som är & har varit inblandade för det stöd jag får/har fått! Tack vare er så har jag fått världens bästa tjej =)



Nu får det räcka för idag, är en dag i morgon oxå med nya äventyr =)

Sov sött!




Trevligt =)

Att kunna vara en inspirationskälla för andra =)


Har varit iväg & badat med tok Puma..







Går inte att ta miste på lyckan hos Puma när hon får bada.. Hon skulle kunna hålla på i timmar om hon bara fick =)

Nu ligger hon utslagen på golvet & sussar sött!

Äntligen fått i mig middag nu, kyckling, potatissallad & massor med goda grönsaker till =) *mmmm* Till efterrätt blir det en glassbåt, är barnsligt förtjust i dom =)

Nu är det rensning av mailkorgen som gäller!!

Ha en trevlig kväll!!




Det kryper i kroppen..

Har en sån där känsla.. Obehag, rastlöshet eller hur jag nu ska beskriva den.. Nåt är det iaf, verkar inte kunna bli kvitt den för tillfället iaf...


Varit iväg & handlat en sväng, lite mat & en ny leksak till Puma, en likadan som den som drunknade, denna gång ska jag vara smart & stå i vattnet & ta av henne den så slipper den bli sönderbiten på en gång, vitsen med den är ju att hon ska simma & hämta den, inte användas till dragkamp eller tuggben.. Hennes min var såå söt när hon fick den när jag kom hem, nästan som - Va är den tillbaka nu? Hon nosade lite på den iaf & verkade vara glad att se den igen..

Ska krypa ner i soffan nu, fundera på vad det blir till middag, läsa min bok en stund, har verkligen fastnat i den.

Ha en skön Lördag!!





Update..

Finns att läsa på min lösenordsskyddade blogg nu =)




Nattsömnen..

Har varit sådär.. Fastnade i min bok igår när vi kröp ner i sängen, klockan bara rusade iväg, älskar såna stunder då tiden bara försvinner =) När jag sen skulle sova så var det nåt som störde, vet inte vad, en känsla, en tanke, ett ord, något som jag inte kunde placera i medvetandet just då iaf, sen blev det inte bättre av att det var sååå varmt i sovrummet.. Slutade med att jag somnade efter 3 nångång.. Tack & lov så har jag sovit gott dom få timmarna jag sovit!

Planen för dagen är :
Promma, så skönt det är att komma igång med Puma & kunna gå lite längre, lite snabbare =) Min kropp skriker efter våra promenader nu =)
Plugga =(
Blir nog en tur till stranden oxå idag, måste bara inhandla en ny leksak åt lilla fröken då den andra drunknade igår..

Vad har Du för planer då??




Tänkvärt..

Det finns människor som aldrig kan vara ensammen, som hela tiden måste ha någon omkring sig..

Varför är man rädd för ensamheten?

Man måste få tid för eftertanke, för att få bara vara..

Att hela tiden vara omgiven av männsikor skapar en trygghet, en trygghet som man endast kan uppnå genom andra.. Men den egna tryggheten då?

Att kunna var ensam med sig själv, att njuta av det? Det är en lyx för mig iallafall, den bästa tiden är i hemmets lugna vrå, när jag får vara för mig själv & göra det jag vill göra.. Men det är ju jag det!!

Ha en skön kväll nu på er mina läsare & tjuvläsare ;)




Memories..

http://www.youtube.com/watch?v=usvUNEFoIPA&NR=1

Memories =)




Deprimerad vovve..

Har jag haft.. Varit iväg & badat en sväng med S & Puma, självklart fick leksaken följa med.. Efter en stunds lekande & kastande så är den rätt trasig, kastar ut den till Puma & precis när hon ska ta den så sjunker den.. Stackarn simmar runt runt & letar den, ropar till slut på henne & hon kommer in, sätter sig på stranden & fortsätter titta efter den =( Tyvärr är den borta för alltid nu!

Har även hunnit få i mig ett Skrovmål från Max, mmmm så gott, inhanda en stooor påse godis, ska lägga mig i soffan nu med den & Puma & kolla tv eller läsa, får se vilket det blir?

Ska passa på att massera & stretcha Puma oxå för dagen, hon börjar gilla det mer & mer verkar det som =)


I remember it like yesterday, the memories are not so far away..
I see your smile, i see your face, and  i can still remember you say: You are my best friend forever..
There will never be a time when I forgive you, and there will always be a question o ask- WHY?






Hemma igen..

Efter en skön prom i solen med S, tack för sällskapet =)

Puma ligger än en gång utslagen på golvet, inte så mycket av värmen men av allt hon sett under promenaden & när vi stått stilla.. Bra träning är det att gå på stan en sväng..

Hunnit vara in på Lindex en sväng & byta en tröja som jag köpt som INTE passade mig alls trots att den var såå läcker, blev istället ett par svarta jeansleggings, får se om dom passar bättre? Har lite problem med Lindex byxor, passformen är inte riktigt gjord för mig, dock brukar barn byxor passa bättre, dom är dessutom billigare =)

Nu ska jag avnjuta några limpmackor, sussa i soffan en stund, fundera på middagsmaten, & slutligen plugga senare!

Vad händer hos dig då?




Så där ja..

Nu är inlämningen inskickad!!

Ska ta ut Puma på en kissprom, duscha av mig & sen får vi se vad som händer? Funderar på att hitta på något men vi får se efter prommen vad jag är sugen på??

Det finns gott om konstiga människor i denna värld, när man tror att man känner någon & sen händer något som visar raka motsatsen, scaaary!!

Well, well.. Off I go =)




Fredag..

Morgon, svalt & skönt ute idag =)

Ska strax bege oss ut  på morgonprommen.. Resten av dagen ska som vanligt ägnas åt plugg..

När inlämningen är klar tror jag att jag ska bege mig till stan så att Puma får vara ensam en stund, har skämt bort henne i veckan när jag varit hemma med henne dygnet runt..

Sen får vi se vad som händer resten av dagen ;)

Ha en skön dag på er!!




Utslagen på golvet...

Är Puma nu efter vårat lilla äventyr som uppskattades massor av lilla fröken, som belöning så har hon fått tugga märgben några minuter, tänker på magen nu så därav den korta stunden..

Hur ska man göra om man vill gröpa ur märgen ur benet, är väl inte så smart att tina det & sen frysa igen med tanke på värme, rötmånad osv?

Känner mig liiite läskig nu efter dagen så jag ska faktiskt ta ett skönt bad & skrubba av mig, läsa en stund oxå.. Måste bara skura badkaret först, 2 grisar som blev duschade där igår ;)

Vad har hänt hos dig idag då??




Dagen..

Har som vanligt sprungit iväg för mig, fattar inte vart tiden tar vägen?

Har börjat promma lite mer med Puma nu efter 7 dagars vila, än så länge bara några steg hälta & det har varit på grusvägar med stora stenar så jag antar att hon har trampat på sten när hon haltat nåt steg..

Nu är det bokat tid hos Vet, ska bli så skönt att få det gjort, få en aktuell status på höfter & armbågar för att kunna träna henne rätt så att hon håller i många år till =) Halsen ska kollas när hon ändå får lugnande, tror inte att det är nån fara där alls men det är lika att kolla det ändå!

Ska iväg på äventyr nu tillsammans, sen hemåt & fortsätta med pluggandet..

Mitt huvud känns mer & mer som ett moln, vackert att titta på men bara en massa luft ;)

Förresten- Japp jag är singel nuförtiden, fick en diskret fråga igår som besvaras nu =)

Ha en trevlig kväll på er =)




En härlig sovmorgon =)

Har vi fått oss..

Vaknade till, var på toa & stängde fönstret, trodde klockan var runt 7 så jag såg fram emot att få sova lite till, när jag kollade klockan var den 9.45.. Låg kvar en stund & bara njöt av att slippa stressa iväg till nånting.

Nu har vi avklarat morgonprom, frukost & nu är det plugga som gäller resten av dagen!

Vad ska Du hitta på??




Äntligen =)

Har lugnet landat hemma hos oss =) Pumas leksaker har åkt fram igen & det var ett kärt återseende med badleksaken som jag skrivit om innan, hon har sprungit ett par vändor med den i hallen redan =)

Här kommer en bildbomb från senaste dygnet..


Pumas öron kräver noggrann rengöring

Ibland måste man få vara ifred..

Man måste sova för att orka busa..

Morgonmys med en trött Matte!

Suddig Albin men buset lyser i ögonen =)

Vi kan ligga tillsammans oxå & mysa..

Men mest vill vi busa tillsammans..



Avslutar med en myyys bild..

I det stora hela har det varit jobbigt som fan men rätt mysigt ändå. Albin är en riktigt go kille, kräver dock en fast hand & passar inte riktigt ihop med Puma, hon tar åt sig varje gång jag har skällt på Albin & blir mer klängig oxå. Hon ska vara ensam hund, det mår hon bäst av!

Nu väntar sängen & soovmorgon för oss, har varit vaken sen 7 i morse & härjat med hundarna större delen av dagen så jag & Puma kommer att sova såå gott nu =)

Sov sött =)







Dagen..

idag är en varm dag, har 25 grader i skuggan.. Märks att hundarna blir mycket tröttare när det är såhär, nu sover båda sött på golvet =) Äntligen!!

Har hunnit vara ut på några korta prommar tillsammans med Emil, vilken gullig lillebror jag har som hjälper till med rastningen av hundarna, han tar hand om Albin på ett riktigt bra sätt oxå, synd att familjen inte kan ha hund, han hade blivit en riktigt bra hundägare den grabben =)

Ska krypa ner i soffan nu & slappa.. Läsa en stund eller sussa, vi får se? Även jag är påverkad av värmen, glömmer bort att få i mig vätska så magen är liiite kinkig tyvärr =( Ska försöka få i mig massor med vatten nu resten av dagen så jag slipper må ännu sämre i kväll!

Vad hittar DU på i värmen??






Uppe med tuppen..

Är jag som vanligt, förstår inte varför Puma blivit så morgonpigg igen? Måste nog börja dra ner rullgardinen så att det är mörkare i sovrummet tror jag?

Hunnit med första morgonprommen, Albin har hunnit smaka på både kiss & bajs från Puma, han har även någon konstig torrhosta på morgonen, låter nästan som ett litet barn med kikhosta? Måste kolla vad det kan vara?

Dagen kommer nog inte se nåt mer annorlunda ut än igår, passa dessa 2 vildar är planen, får hoppas att dom håller sig lite lugnare idag då Puma faktiskt ska vila, något som Albin INTE förstår.. Men å andra sidan, vad förstår den hunden?

Tyckte Puma var liiite stel på morgonen, undrar om hältan kan bero på Albins tuggande på henne, den har ju kommit & gått fram & tillbaka... Kan ju vara så att han kommer åt nån sena eller muskeln, har sätter ju hela munnen över benen & står & biter på henne..

Lutar åt en biltur idag, kanske åka & hälsa på brorsan på jobbet & rååååka glömma Albin där ;)

Nä nu har jag fått ur mig lite elakheter om Albin, han är söt & trevlig men definitivt ingen hund för mig, tror att han har det bäst ensammen så att han kan slappna av & bara ta det lugnt.

Nu ska jag krypa ner i soffan & morgongosa med Puma, hon är lite sur då Albin får den mesta uppmärksamheten med tanke på alla dumheter han hittar på!

Ha en riktigt bra Onsdag!!




Herregud..

Vilket monster denna Albin kan vara, lugnande tabletter någon???

Har varit på kort kvällsprom med båda, det var en pärs kan jag säga, var förbi brorsan & visade upp såret, sen skulle dom ändå gå en sväng så vi hakade på dom en bit, tack & lov så är Puma underbar =) När vi kom in nu så dyker han på henne gång på gång, denna gång kom min arm i vägen, tidigare idag har han tuggat på mitt finger, som tur är så syns inget av det, Puma börjar ledsna på honom & visa en del dominans, tror att hon försöker gå in & skydda mig lite oxå när han är bråkig!!

Dessutom så ligger lilla äckel Albin & fiser heeela tiden & varje gång han blir tillsagd, dvs hela tiden... Nu längtar jag verkligen tills han ska åka hem igen!!

Har inte gjort annat idag än att passa dessa 2, ska aldrig skaffa en till hund så länge Puma finns det är då ett som är säkert! Pär gör verkligen ett bra jobb som står ut med Albin & hans fasoner, sen är det ju så oxå att han är inte hemma just nu & kan inte slappna av på samma sätt med Puma så det bidrar ju till att han är uppe i varv oxå..

Nu ska jag ta med mig Puma & gömma oss i soffan så Albin inte hittar oss ;)

Ha en trevlig kväll, kan meddela att vi kommer då att sussa gott inatt!!




Helt färdig..

Är jag efter denna dag, värmen, odjuret, m.m. Funderar allvarligt på att gå & sova snart!!

Albin saknar sin husse fruktansvärt mycket än så länge, varje gång det låter i trappen så springer han dit & väntar, stackars liten..

Ska pallra mig ut i värmen med galningarna snart, är ett par timmar sen sist! Ska lyckas ge dom mat oxå snart. Har inte ens haft en tanke på att plugga än så länge, dagen har mest ägnats åt att jaga Albin som gör dumheter hela tiden, han jagar, hoppar på samt ställer sig över Puma som mest är lugn & snäll & vill vara ifred från honom..

Samtidigt som det är jobbigt så är det ändå rätt kul, Albin är en riktigt gosig & mysig kille när han varvar ner emellanåt, nu ligger han & snarkar i soffan & då måste jag erkänna att han är riktigt trevlig =) & söt såklart ;)

Ska försöka fota lite så att ni får se när dom är gosiga senare..

Ska samla ihop tålamod & ork nu för en prom, Wish me god luck ;)




Monstret...

Har anlänt, han har hittat på en massa fanstyg på bara några minuter, hoppas han ger upp snart & slappnar av istället..

Fast han är ganska söt ändå =)




Kompisarna sover gott tillsammans på semestern =)




Tisdag..

Idag, planen för dagen är att hålla 2 hundar lugna.. Albin kommer & ska vara här tom i morgon kväll.. Ska bli spännande & se om Puma haltar efter ett par timmar med honom, Albin har en viss dragning till att bita henne i benet & det kan ju bidra till haltandet?

Ska försöka plugga idag oxå, får se hur det går?

Ska hoppa in i en snabb dusch nu innan monstret anländer, han kommer förmodligen vara billig senare så hör av er så får ni låna honom för en lååååååång skön prom ;)

Ha en bra dag!!




Kvällen..

Har som vanligt varit lugn & skön. Pär var förbi & hämtade tabletter åt Albin,Canicur, han är dålig i magen, ska ju passa honom from i morgon fm tom Onsdag kväll & är inte sååå sugen på att ha 2 hundar som är kass i magen, får se om dom hjälper nåt??  Även Puma har fått en dos av dom som hon glatt slukade, hon som annars är kinkig med vad hon äter & inte äter.. Bra =) Hopppas att dom hjälper bara.. Som tur är så får hon i sig vatten iaf..

Har hunnit plugga lite, kolla på Mannen som talar med hundar, varit förbi brorsan & visat upp såret, är skönt att nån annan ser det oxå då jag kollar ett par gånger/dag, lätttare för honom att se om det är någon skillnad, sen är det bra träning för Puma att nån kikar i munnen oxå.

Nu börjar klockan vara mycket så det börjar vara dags för sängen.. Är trots vila på eftermiddagen rätt trött..Men jag har ju läst 110 sidor i pluggboken oxå, samt gjort några övningar.. Så det är väl inte så konstigt kanske?

Sov gott =)




Dagen..

Har ägnats åt plugg, korta promenader i värmen, har hunnit vila en timme i soffan oxå, håller nu på med lite middag & sen är det tillbaka till pluggandet!!

Njuter verkligen av livet just nu, jag äter när jag är hungrig, sover när jag är trött, jag gör som jag vill & den enda jag behöver ta hänsyn till är Puma.. Kan inte ha det bättre just nu.. Lite trist att inte jobba men samtidigt behöver jag all tid till pluggandet iaf så det är rätt skönt ändå..



Vildjuret Puma i början av sommaren =) Så läcker bild!!




Förresten..

Glömde att berätta att jag drömt inatt att jag hittade provet i brevlådan, alltså det prov som jag gjorde i Fredags, men kommer inte ihåg betyget på det, undrar vad det betyder?? Hoppas, hoppas på att jag fått G iaf!!!




Måndag =)

En ny vecka har tagit sin början.. Fått lite sovmorgon idag, var ut med Puma vid 7 tiden för att kissa & sen när vi kom in så återvände hon själv till sängen, trött tjejen..

Har tempat henne på morgonen nu för att få fram ungefär vad hon ligger på normalt, ska göra det ett par dagar, är ju bra att veta det ifallatt det blir akut vet nångång med feber osv..  Såret ser bra ut, hon har ätit som vanlig oxå..

Funderar en hel del på det här med AD/HD röntgen just nu, är du bra på det? Vad ska man tänka på när man väljer vet för att göra det osv? All info mottages med glädje =)

Idag står jag inför en intensiv pluggdag, har en del att göra kan jag lova!! Bäst att sätta igång nu antar jag.. SUCK..

Well well, ha en bra dag i solen =)




Nytt söndagsnöje..

Har blivit att kolla på Poirot på tv4+ på söndagarna, en charmig liten gubbe som påminner om en pingvin, hihi.. Har läst några av böckerna & dom är bra så varför inte se filmerna oxå..

Puma hon sover & sover, än så länge så sköter hon sig riktigt bra trots vila & enbart korta korta prommar.. Tyvärr har hon ett lite sår i kinden/ munnen så det blir tyvärr inget badande för henne förrän det läkt, försöker dock aktivera henne både på prommar men även inne med lite korv sök osv.. Får hoppas på att såret läker som det ska så att vi kan bada i våra läskiga insjöar snart!! Med tanke på rötmånad & värme så kommer såret att få massor med uppmärksamhet samt tvättning, vill INTE att det sväller upp så att det blir antibiotika för henne..

Ska försöka göra tidig kväll i kväll, har ju faktiskt varit vaken sen 7 en söndag, det hör inte till vanligheterna.. Lär ju vakna lika tidigt i morrn..

Sov sött ,ska trotsa mörkret nu & bege mig ut på sista kvällsprommen strax..




Händelserik dag idag..

Varit iväg en sväng & social tränat, gick så bra så, blev ännu mer när vi kom hem på gården, grannen har typ 3 stycken mini greyhounds & Puma tycker att dom är läskiga.. Så då blev det kontakt träning för hela slanten för oss medans dom stod snällt & tittade på, tror hon börjar ge upp vad gäller dom hundarna nu..

Sen har vi hunnit vila & jag har drömt värsta läskiga drömmen, drömde att jag åkte bil med brorsan & att vi krockade, han asgarvade när jag berättade hela historien & bad honom ta det försiktigt i trafiken..

Har fått några nya bilder oxå idag så här kommer dom:





Puma & lillebror  D på bilderna, visst är dom fina =)

Ha en skön kväll.. Här ska det pluggas som bara den!!




En slö dag..

Har vi haft än så länge.. Bara legat i soffan & haft det bra, jag har läst lite & kollat på Animal Planet, Puma har sovit som en liten gris, bara kollat lite när jag rört på mig & suckat, hihi, jobbig matte som stör i skönhetssömnen..

Ska iväg en sväng nu med Puma, lite social träning, får se om hon är på humör för det då hon verkar ha en trött dag idag, men jag tror det kommer att gå bra, nya kompisen ska följa & sen kommer Svägerskan & hennes hundar vara där oxå & dom gillar hon ju =)


Stort grattis till världens bästa Pia på födelsedagen =)

Massor med kramar till dig!!



Här får du nåt härligt att längta efter =)


Ha en riktigt skön söndag alla läsare =) Även ni som inte ger er tillkänna!!




Söndag morgon, uppe tidigt =)

Blev väckt av Puma tidigt idag igen, stackrs lite är dålig i magen, tror det börjar lugna sig nu, ska koka lite ris & ge henne till frukosten hursomhelst..

Sovit rätt gott & kände mig rätt utvilad så jag stannade uppe idag, ska krypa ner i soffan & läsa lite bok tänkte jag istället för att somna om alldeles för länge som jag gjorde igår.

Planen för dagen är plugga, ska iväg & göra en grej sen, sen blir det nog bad med puma så att hon får röra sig lite oxå, sen hem igen & fortsätta plugga..

Vad ska Du hitta på idag??




Dags att sussa för oss..

Är det nu..

Kom precis in från kvällsprommen & Puma stannade till framför tv, kattungar som gnällde, hon har stått & kikat på tv en stund & funderat.. Lite roligt är det med tanke på att hon faktiskt har bott med katt i sitt förra hem.

Kvällen har ägnats åt att slappa, tog ett varmt skönt bad tidigare, scrubbade av mig ordentligt för att få en ännu snyggare solbränna förhoppningsvis, bara solen behagar visa sig först! Har sen slappat i soffan & nött mitt jäkla mobilspel, började med det som mest under semestern & nu kan jag inte sluta, tror det heter Bubbletown eller nåt sånt, rätt skoj faktiskt! Fastnade sedan framför tv:n, Animal Planet & Djurpoliserna, kan inte sluta se det trots att det är så tragiskt hela tiden..

Men men, nu väntar sängen, ska bli såå skönt, Puma funderar varje kväll på om hon verkligen får komma upp & ja det får hon faktiskt =) Tycker det är så mysigt så!!

Sov sött på er!!




Nya leksaken...

Hittar du här

Bilden är lånad från deras hemsida..

Puma bara älskar denna & det var den hon saknade idag när vi skulle bada.. Kan varmt rekommendera den!! Dock så går det hål i den efter en stunds användning så var beredd på att den fylls med vatten!!

Kom igen & köp den så får du en lycklig hund =) Det har jag fått iaf =)




Dagens bad..

Var inte så kul tyckte Puma, lämnade medvetet nyaste leksaken hemma & det föll inte bruden i smaken, inte kan man väl nöja sig med en tråkig tennisboll istället.. Blev alltså mest badande för mig idag, försökte locka på henne men hon var inte så intresserad, försökte kolla bakom min rygg mest för att se om leksaken fanns där kanske?? Lyckades iaf få henne att gå i vattnet litegrann för lite motstånd.. Ska massera henne & stretcha henne senare, nu är hon mätt i magen & slappar i soffan..

Jag ska fortsätta städa så att jag blir klar nån jäkla gång!!

Tjingeling..




Dagen har rusat iväg...

Städat, pysslat hemma, hunnit byta gardiner i kök & vardagsrum, jisses vilken tid det tar att stryka.. Har även putsat lite fönster & dammtorkat..

Har även hunnit vara ute ett par gånger med Puma, hon tycker sååå synd om sig själv idag, inget kul får man göra utan bara korta promenader.. SUCK!! Ska äta lite middag bara & sen ska vi åka & bada så att hon får röra på sig i vattnet iaf.. Tror tom att jag måste bada idag så att hon får simma under lite mer kontrollerade former oxå & inte bara fara & flänga som en galning som hon annars gör..

Varit hos mamsen & lånat några nya böcker oxå, känns som att pluggandet kommer att gå lättare om jag kan variera läsandet lite, funkade bra i början iaf..

Men nu väntar bad för oss =) Synd att det är mulet men då kanske vi får stranden för oss själva??




Tankar..

Kom det igår när jag skulle sova.. Börjde fundera på min hund som vi hade när jag var liten, en riktig blandras mellan 5 olika raser, Zizzi, i mina ögon var hon världens finaste.. När pappa sen blev sjuk så hade jag så gärna velat ha henne men det gick inte då mamma är allergisk. Slutade med att A fick ta henne istället, A flyttade sedan från stan så min älskade vovve var borta. Tror att denna händelse har bidragit till min längtan efter hund, så länge jag kan minnas så har jag velat ha en vovve så därför är kärleken till Puma så stor =) Tror inte att jag kommer att kunna vara utan vovve den dag Puma försvinner ur mitt liv, men förhoppningvis kommer det att dröja mååånga år!!

Vaknade av en nödig vovve vid halv 8, dumma märgben, var ut en sväng & sen tillbaka till sängen, somnade om som en klubbad säl & vaknade strax efter 10 igen, känns som att jag sovit alldeles för länge nu. Har iaf drömt på morgonen om A, S+ barn & mig själv, vi åkte på roadtrip till Ikea, tror att vi även var på fler ställen men Ikea kommmer jag ihåg, väl där så hände det en massa kansiga saker hela tiden.. Undrar varifrån hjärnan får alla konstigheter??

Nu är det kaffe & sen hämta tvätten & städa där!! Hinner inte tvätta nåt mer som jag tänkte..

Ha en skön lördag!