Bilder från Söndag..

Haft en härlig dag tillsammans med vildarna, sovit massor, prommat massor & bara myst :) Har varit halvtråkigt väder, stundtals sol men mest moln & kvavt, hunnit med att få ett antal myggbett, både jag & hundarna, lite trist men så är det när man väljer att gå i skogen!!















Så jäkla söta tillsammans :)

Kan inte med ord beskriva hur glad jag är över min älskade Puma :) Att få ha Bronx ibland är en underbart, tror det är svårt att hitta nån annan hund som Puma trivs så bra tillsammans med :) Nyttigt för båda två oxå, Puma agerar lekkompis/mamma & det märks att det är en roll hon trivs med :)

Nu är det strax sängen för oss, hoppas du haft en härlig helg :)





Bilder..

Än en gång..

Orkar inte ens fundera på bloggande just nu, sitter oftast framför dator 8-17 på veckorna så jag prioriterar bort det hemma..

Bronx är på besök över helgen, supermysigt som alltid :) Han & Puma njuter verkligen av varandras sällskap, är det inte bus på gång så är det mys eller bara tvätta varann och tugga lite på varann som gäller..

Ligga ovanpå varann är rätt ok..



Bronx förklarar för Puma att hon ska ligga still..





Huller om buller är det bästa..



Men ligga nääära är oxå mysigt!!



Bronx favoritsyssla är att hämta mina skor & tugga på, inte speciellt roligt att jaga honom men han är söt så det är svårt att bli arg på honom ;)

Nu är det omrötstning i ESC, spännande att se vem som vinner denna gång??

Hoppas du har en underbar helg!!





Bildbomb..

Bronx senaste inkvartering här :)










Lite nya blandade Puma bilder oxå..


Kolla in liggstilen ;) Haha




Ren & fin väg, bra ställe att rulla på enligt Puma.. Kolla in ögonen ;)



Asfalt är ändå det bästa enligt Puma..



Puma i förstörar tagen *skratt*




Vilspårskursen, som blev inställd, här är iaf några bilder från första (& enda) gången i skogen.. Fotograf är Lena.


Puma är inte helt med på noterna för att pulsa snö..





Den var inte så dum ;) Smakar rätt ok..




Nu är det myskväll för oss, en film på tv blev det, 27 dresses som börjar 21.30 på Tv4, sett den innan men den var helt ok så vi ser den igen :)

Ha en trevlig kväll!!





Äntligen helg!!

 Veckorna går just nu åt till att hålla mig sysselsatt som fasen efter kl 17 varje dag, det är möten, träning osv som ska hinnas med, kul är det oxå!

Men självklart är det skönt med helgerna, brukar inte bli så att det händer så mycket för oss då efter veckans eskapader, då vill jag iaf vila :)

Igår var jag en sväng på biblioteket & lånade böcker, har nu 5 "hundböcker" & en vanlig att läsa framöver, Hundböckerna handlar bland annat om anatomi, träning, klickerträning & massage, ska lära mig så mycket jag bara kan nu :) Puma får passa sig då allt självklart ska utföras på henne, massage älskar hon & brukar somna, tom snarka ibland :)


Min kropp mår sådär idag, måste ha legat sjukt konstigt när jag sov inatt, har satans ont i höfter & rygg, vet inte hur jag ska få bort det heller?? Men röra på mig måste jag iaf! Ska strax ut på ett cykelpass med lillan, svalt & skönt idag ute, ca 19 grader & molnigt, perfekt cykelväder, det blåser lite oxå!

Får se vad kvällen bjuder på sen, funderar på att åka & hyra en film kanske, länge sen sist nu, finns förmodligen massor bra som jag inte sett än, eller så blir det läsning??

Hoppas du får en kanon helg!!





Slutet på helgen..

Lika tråkigt som alltid när man vet att det är slut på ledigheten och att det blir tidig väckning igen, hmm :(

Har haft en riktigt härlig helg med kanonväder, nästan så att det varit för varmt stundtals, från en stund till en annan så går det från +4 grader torsdag morgon till typ +25 grader fredag eftermiddag, klagar inte men jag märker på Puma att det är jobbigt med den snabba värmen.. Men med kalla bad så har humöret hållits uppe på oss båda :)

Har inte gjort speciellt mycket i helgen, bara myst & slappat, motionerat en hel del samt badat & fixat lite hemma..
Har hunnit med en cykeltur idag, fick sällskap av lillebror E, Puma tyckte det var superskoj så hon joggade mestadels med honom medans jag cyklade, trots lite halvkass kondis så hänger hon med superbra :) MÄrker även på henne att det är inte lika jobbigt som i början heller, då var det mer hjärngympa oxå så hon var helt slut första gångerna, nu vet hon vad som gäller & bara hänger med & travar sakta.. Så mysigt att kunna lulla runt så med henne & kunna variera motionen :)

Ska äta min sena middag nu, duscha & sen lite glass i soffan innan det är natti natti för oss!!

Vad har du/ni gjort i värmen??




Pumas dag än så länge..

En helgdag i Pumas liv börjar med sovmorgon, kliver INTE upp ur sängen förrän Matte behagar röra på sig, brukar ligga kvar en liten stund medans Matte stökar i köket..

När Matte fått i sig det där konstiga hon dricker varje morgon så är det prom dags.. Idag var vi ute lääänge, ca 1,20 min. Härligt!! Först prommade vi en stund, flåsade som bara den, är ju sommar ute, var inte så pigg på att gå nånstans men sen frågade Matte om vi skulle bada & då jäklar vaknade jag!! Gick till samma ställe som igår, dök direkt ner i ån & trampade runt i det kalla vattnet, passade på att dricka oxå, sååååå gott!!

Sen vandrade vi vidare, när vi kom till cykelbanan passade jag såklart på att rulla mig, Matte blir inte så glad när jag gör det, fick ju duscha igår när jag var blöt & sen rullade, hon säger att jag inte får sova i sängen om jag inte är ren ;) Knatade vidare,stannade en lång stund & pratade med Mattes brorsan, blev så trött så jag la mig på asfalten & solade en stund, oj så skönt!! 

Sen när vi kommer hem så måste jag äta, Matte tycker det är viktigt att skålen är tom efter varje måltid,då brukar jag få smaka av henne frukost ibland, fil är mums!!  

Sen så ville jag vila men Matte började kuta runt & bära på balkongmöblerna, tydligen skulle dom oxå få bada idag, konstigt? Men nu är dom tillbaka igen på balkongen, Matte har även badat balkongen idag, konstigt säger jag ;) Men nu är det rent & fint så nu kanske jag får ligga & sola där snart :) Trivs bra i solen!!

Tydligen så ska vi gå & bada igen säger Matte, Rambos matte ville att vi skulle lära honom att bada, kanske jag är snäll & gör det, eller så skvätter jag vatten på honom så att jag får vara ifred, haha..

Nu ska vi mysa jag & min Matte innan det är dags för nästa bad..

Ha en underbar helg alla hundkompisar :)







Update..

Hinner inte med/har inte lust att blogga för tillfället så jag hoppas ni står ut med det ;)

Veckan har varit fullspäckad med aktiviteter, bland annat så har vi börjat cykla jag & Puma nu varannan dag, hon verkar gilla det, aptiten har ökat oxå och hon är mycket trött av det, jag anser att en trött hund är en lycklig hund :)

I morse var lillan så trött av gårdagens cykeltur så att när maten var uppäten var hon bara borta? Hittade henne snarkandes i buren & bestämde snabbt att idag får hon vara hemma från "jobbet", anlitade brorsan för att ta ut henne vid lunch, när han kom tittade hon på honom & sen gick hon & lade sig igen, en svårflirtad tjej alltså idag, haha.. Men ut kom hon & ville in på en gång, när jag sen kom hem så var det en mycket pigg & glad tjej som mötte mig. Hade med mig sällskap så vi pallrade oss ut i solen & prommade nästan in till stan & tillbaka i solen, gick efter vattnet där det fanns möjlighet att dricka & svalka sig & Puma knatade i på en gång så att vattnet nådde till magen, ingen fundering på att det var kallt *skratt*.

Hemåt igen, sova en stund & sen kvällsprommen, mötte Olga tillsammans med Fjant, släppte hundarna tillsammans så att dom fick härja lite, knatade sen uppåt en bit för att hitta lite vatten, Puma & Fjant kastade sig i diket/ån & njöt för fullt av svalkan, sommarvärme har vi haft idag :) Prommen avslutades med att Puma såklart rullade på smutsig asfalt, bara hem & in i duschen.. Till middag har fröken ätit 5 dl jämfört med vanliga 3 dl, tycker det är så härligt att se vilken aptit hon har nu :) Me like :)

Ska försöka uppdatera med lite bilder oxå på snyggingen under helgen :)

Ha nu en underbar helgen i värmen!!




Underbar & Älskad Av Alla..

Är titeln på kvällens film. En svensk film med många bra skådespelare, en bra story som jag faktiskt riktigt levt mig in i oxå, kände mig nästan lite tårögd i slutet när verkligheten kom ikapp :(

Kan absolut rekommendera den om man gillar svenskt.

En sak som jag ännu en gång ( jo jag vet att det är en film) fått bekräftat är att alla karlar(nästan iallafall) är skithögar och att det är bättre att vara singel!

Men trots det så känner jag mig ändå lite kluven.. Trivs superbra med att vara singel och just nu skulle livet vara omöjligt att kombinera med annat än jag redan gör, men saknar ändå det där lilla extra i vardagen, nån som ger en kram, nån som säger att man är fin, nån som bara förstår hur det känns efter en jobbig dag/kväll/vecka..

Ja ni vet, nån som bara läser dina tankar och vet hur det känns, nån som kan säga dom där orden som gör att allt känns bra igen... Var är min sån :(


Well, nog svamlat..

Har spenderat dagen med massor av saker, hunnit shoppa några småsaker, bland annat ett par gummistövlar på Biltema, hunnit vara på några andra affärer oxå i jakt på dessa jäkla gummistövlar, men tillslut så fick jag mitt par, ett par randiga *skratt* dom är hysteriskt fula, ska försöka lägga in bild nån dag..

Har även hunnit inhandla en cykel, så nu jäklar är det bara att passa sig, jag & Puma kommer att vara i toppform när det är dags för Beach2010 ;) Hahahaha...

Men nu är det natti natti, kanske ska närvara på hundutställning i morrn om väckarklockan funkar som den ska ;) Hahaha..

God natt!!







Klantskalle Ella..

Har varit i farten idag..

Morgonen började med att jag försov mig, inte så mycket men tillräckligt för att få stressa för att hinna i tid till "Jobbet"

När jag skulle göra i ordning morgonens pulverkaffe så sträcker jag mig (utan att tänka) över vattenkokaren med armen när det kokar & ångar som mest vilket slutar med att jag bränner mig som fasen på höger handled, ajajajaj!!! Klantigt är bara början. Slutade med att jag slängde på en klick med Helosan, på med en kompress och sen en linda ovanpå för att skydda, brännmärket som är ca 1*2 cm (inte stort alls) sitter precis på höger handled, den del man lägger ner på datorn för att få stöd så det kändes inget vidare i morse alls :(

Dagen fortsätter på samma sätt som vanligt, sitter på kontoret vid datorn & arbetar, känner att det börjar rinna från näsan, när jag går på toa & ska snyta mig så ser jag att jag blöder näsblod, jisses alltså, bara in med en tuss & sen skit snygg ut ;) Haha.. Till saken hör att jag blött näsblod en enda gång tidigare & då fick jag en rejäl smäll på träning, en tjej kom uppifrån & knockade mig med sin armbåge rakt över näsan, den gånger blödde det i 2 timmar & jag trodde verkligen att näsan var av så ont som det gjorde. Dagens näsblod kan förmodligen ha att göra med min vårallergi, och förhoppningsvis kommer det inte att hända igen heller!!

Har haft en stressig vecka som nu äntligen är över, ska verkligen njuta av 2 lediga dagar nu, bara jag & Puma, utan en massa måsten som ska göras!

I morrn blir det nog en biltur för inköp av gummistövlar till viltspårskursen, det är ett måste!! Dom stövlarna jag hade läckte in lite vatten & med tanke på att vi pulsade snö som var upp till mina knän när jag lade mitt spår & sen var det blött som satan efter vägen till grillplatsen, så frös jag som en galning när jag äntligen hade fått gå mitt spår, bara hem & kasta sig i ett varmt bad när Puma var torkad & mådde gott :)

Nu är det sista prommen för kvällen & sen väntar sängen, ser fram emot en skön sovmorgon i morgon :)

Ha en härlig helg på er!!




Ella konstaterar ;)

Kollade igenom bilderna här i bloggen från igår en gång till, säger bara: Fy fan vilken snygg hund jag har :) Även om hon behöver lägga på sig mer muskler så är hon ändå i hyfsad form nu :) Love it!!

Sen Bronx är ju oxå otroligt stilig, ska bli skoj att förhoppningsvis få följa hans utveckling tillsammans med Husse N framöver, tror dom kan gå lånt tillsammans oavsett vad dom hittar på :)

Inatt så har lillkillen hållit mig/oss vakna, kom i säng runt 12, han bökade & höll på, hoppade ner på golvet upp i sängen osv en bra stund, när klockan var 2 insåg jag att det nog var dags att gå ut en sväng då han verkligen inte kom till ro, annars brukar han slockna på en gång.. Så väl ute så insåg jag orsaken till hans kryp i kroppen, tack & lov var det snabbt övergående, har inte alls märkts idag, men nattsömnen var helt värdelös, har väl sovit max 3 timmar, kände mig allt annat utom pigg i morse kan jag lova, men fått vila en stund på eftermiddagen så nu känns det helt ok igen men förhoppningsvis kommer jag att sova riktigt gott inatt :)

Ska strax bege mig iväg på viltspårskurs med Puma, självklart hänger B med oxå men det är Puma som ska arbeta i kväll tillsammans med mig, ska bli skoj att se om det funkar bra, har redan bestämt med en kurskompis att vi lägger varandras spår då jag tror att Puma spårar mig istället för blodet/klöven, lär ju märka om ett par gånger om det ger resultat??

Hoppas du haft en kanonbra dag :)







Söndagsbus..



Söndagen har ägnats åt bus på hög nivå ;)

Först var jag & Olga med Bronx & Mimmi för en lekstund, bilder på det finns här: Ruffwood

Sen tog vi med oss valparna upp till Puma hemma hos mig, Puma fick agera lektant en stund med 2 vilda valpar, jisses vad dom busat :) Hihi..

Sen en prom med Olga & gänget, slutade med en spontan lekstund för Puma & Mimmi, oj vad kul dom hade.































När vi kom in så åkte dogzen in i en dusch, välbehövligt!! Nu är dom rena & fina, har sussat ett par timmar så nu är det dags att pallra sig ut igen :)