Välklädd Puma..

Ute är det -21 grader & då får man ta till rejält med kläder både på Matten & Puman..

Fick ta ledigt sista halvtimmen igår för att åka på Arken Zoo som hade massor med bra kampanjer, slutade med att jag köpte ett nytt fodrat täcke åt Puma, valde en storlek för stor för att få plats med hennes overall under & för att det ska täcka hela kroppen bra på henne..Verkar som att det funkade bra då vi varit ute i 35 min trots att det är så kallt :)

Hon har fått vara lös en del & kunnat röra sig fritt & även springa & det funkar trots att hon är välklädd :)Nu blir det soffmys & bara vila lite innan det vankas jobb för mig!

Ha en riktigt härlig dag i kylan!!

Puma arbetar!!

Puma har fått ett DW pass idag med bobben :) Lastade även på det jag handlade innan så det skulle bli lite tyngre för henne, hon tycker fortfarande att ljudet är liite läskigt första sekunderna men sen knatar hon på som bara den... Har varit stenhård med att lära henne skilja på rastning & arbete så när selen är på får man inte gå & nosa eller skvätta överallt.. Så nu har vi varit ute förmodligen runt en timme med tanke på att jag rastade av henne före & efter, vädret ute är kanonskönt! -4 grader & nästan vindstilla, skulle gärna få vara sånt här väder lagomt till i mars nån gång :)

Nu ska vi återgå till dagens planerade slapp i soffan, blir nog att kolla mer film i kväll!!

Ha en trevlig helg på er!!

 

 

Kylan har anlänt på allvar..

Vilket innebär att det är dags att klä på sin vovve. Som ni vet så är det inte helt enkelt att få Puma ut hur hemmet med kläder på men overallen duger faktiskt för tillfället :)

Mattes vante är en jäkligt rolig leksak en stund.. Sen att den blir kall, blöt & full av Puma dregel är smällar man får ta, vad gör man inte för sin älskade vovve :)Hahahahaha.. Snön kommer även inomhus ibland ;)

Snööö :)

Japp, nu har snön & även kylan anlänt.. I veckan har det varit upp till -18 grader, brrr.. Ska bli kallare nu under helgen oxå :/ Trist då det inte direkt påskyndar mitt tillfrisknande att dra i sig en massa kall luft men det är bara göra så gott jag kan iaf!

Har varit på vårdcentralen idag, 1 1/2 timme tog det, jisses alltså, man får inte ha bråttom när man är sjuk.. men det slutade iaf med att jag fick kortison för inhalation , ordinerad vila & röstvila.. Förhoppningsvis är jag åter på jobbet på Måndag igen!

Hunnit fota lite i vanlig ordning för att få tiden att gå..

Först lite snöbilder till världens bästa Pia.. 

 


Att sticka ner huvudet i snön är nåt Puma lärt sig av en viss Diva ;) Puma har kommit på att det kan finnas massor med spännande saker under snön...


Som synes har det kommit en del snö.. Speciellt på ängar & vägar som inte är plogade & det gillas, superbra träning att  hon får pulsa i snön!!Mys i mattes famn :)Vill gärna ha det mörkt när hon sover, hihi..Ja vad säger man om den sitt stilen?Mys!!

Sjuk=Puma & Matte myyyyys!!leker kurragömma....
Som synes så njuter Puma för fullt av att ha Matten i stillhet :)Matten verkar vara i stort behov av en tvätt, iaf om Puma får bestämma ;)Gjorde ett tappert försök att läsa en stund men huvudvärken (& Puma) satte stopp för det så vi slumrade en bra stund istället!!

När denna dumma bacill flyttat från Mattens kropp så är det solarium som gäller med tanke på hur läskigt blek jag är just nu :( Alldeles blek, blå under ögonen &  nääää usch känns det verkligen!!

Nu återgår vi till soffan!

Tjingeling..

Snön...

Verkar ha kommit för att stanna, än så länge så har det väl kommit ca 5 cm kanske, alldeles vitt & vacker  är det ute nu :)

Bild från gårdagens sista prom med snön som föll... Mysigt!!

Idag har varit en lugn dag, känner mig inte riktigt 100 pigg men har ändå lyckats vara ute en del, Puma var helt utslagen när vi kom hem efter mer än en timme ute med L & D..

Tom kuddarna trillade ner från soffan när Puma sussade gott..

Självklart har vi hunnit mysa oxå :)Snygg Puman & en trött blek matte..

Lördagkvällen har spenderats i soffan, försökt vila inför kommande vecka, ska jobba 6 dagar på rad nu, söndag-fredag, håller tummarna för att jag håller mig frisk! Har varken tid eller lust att bli sjuk nu :(

Nu är det dags för en sista prom & sen sängen..