Klockan tickar snabbt..

Har fortfarande inte kommit mig ner i badet, hamnade på prom med Brorsan, Svägerskan+ hundar samt grannen & hennes vovve, vilken syn att se oss, 2 amstaffar, 2 pitbulls & sen en liiiten söt Ozzy, nån korsning är han & liten & söt, väger väl typ 4 kg så det är en liiiten kokompis Puma har.. Hihi.. Puma har blivit rätt förtjust i honom oxå, skönt då hon inte annars brukar gilla små hundar. Han får tom nosa henne där bak utan problem nu..

Men nu väntar badet.. Härliga hund, hade iofs hellre läst en bok men nu när jag pluggar han jag knappt öppnat en annan bok än skolböckerna, känns skumt.. Jag brukar ju läsa massor i vanliga fall men det ska bli ändring på det snart, att läsa är en av dom bästa avkopplingarna som finns för mig, högst på listan är en skön skogprom med Puma..

Sov gott på er =)

Kom ihåg att lämna en kommentar!!




Städdjävulen på besök..

Fick ett ryck & tog ner alla gardiner i kök & vardagsrum oxå & tvättade.. Nu hänger dom på tork.. Ska putsa av alla fönster i morrn tänkte jag.. Var lite stygg & bokade första tiden i morgon bitti oxå så nu har jag lämnat det sista på torkning därnere..

Nu är det dags att pyssla om mig själv =) Ska ta ett varmt & skönt bad, skrubba av kroppen dagens svett, jisses vad det blir varmt i tvättstugan!! Sen en sista prom med Puma & sen väntar en nybäddad säng, kul att vovven är skitig efter dagens bad, kanske hon oxå ska sköljas av en gång...

Som det ser ut nu så är jag ledig lite mer än 2 veckor sen jobbar jag några dagar & efter det vet jag ingenting? Hade hoppats på att bli kvar där jag är men det verkar inte så, iofs förstår jag det då den andra tjejen jobbat mycket längre & jag ändå vill ha heltidsjobb men det hade varit en bra lösning & sen trivs jag riktigt bra där oxå.. Förhoppnigsvis så hinner det lösa sig innan skolan är klar??

Ha en fortsatt trevlig kväll!!





To Do List..

Har jag haft idag & en del börjar jag kunna pricka av..

Har bytt gardiner, putsat fönster & bytt sängkläder i sovrummet, håller på att tvätta för fullt, diskat, lagat mat, diskat ännu mer, badat med galningen, utfordrat galningen, hon slukade maten igen trots att det var 1/2 dl mer än vanligt.. Blir sååå glad när hon har aptit =)

Nu ska jag klura på om jag ska fortsätta med fönster putsning & gardinbyten eller om jag ska krypa ner i soffan.. Dammsuga & skura gör jag i morgon då allt annat är klart tänkte jag,börjar bli för sent för det ändå..

Är liten nyfiken på vem som är här & Läser.. Pia, Pär, Paula, Mamsen,Olga vet jag men sen då.. Vem är du???




Hemmafixande..

Ska resten av dagen & kvällen ägnas åt.. Känner att jag måste lägga böckerna åt sidan en stund nu & göra nåt annat!!

Har vilat en stund i soffan nu, surrat lite i telefonen.. Ska börja ta tag i mitt hem oxå, länge sen det fick någon uppmärksamhet kan jag lova, ska jaga lite dammråttor, byta nån gardin, tvätta lite osv..

Ska göra ett ryck med mig själv oxå sen, ska ta nyaste numret av Härliga hund & krypa ner i ett varmt bad.. Sen kanske det blir lite tv tittande innan sängen..

Vad ska Du hitta på i kväll??




Dåså..

Då var provet gjort.. Samma prov som sist!?! Alltså slutar det nog med samma resultat som sist oxå.. SUCK!

Ska ägna dagen åt att städa lite, tvätta senare, ta hand om min lilla sötnos =) Just nu är det bara kortare prommar som gäller för henne så det blir några fler än vanligt istället..

Well well, dags att sätta fart =)

Ha en skön fredag!




Uppe..

Ur sängen.. Trött som bara den.. Undrar om det går att banka in nåt mer innan provet? Känns inte som att jag kan nåt alls idag.. Ska tänka positivt nu, självförtroende!!! Nu ska jag fixa det här =)

Sovit riktigt gott förutom en & annan stund när Puma har drömt, hur är det med hundar & drömmar egentligen? Ska dom drömma & låta mycket & ofta? Vad är normalt egentligen? Nån som vet??

Nu blir det prom med Puma & sen frukost, duschen & sen provet... Nu jäklar ska jag ge ALLT!!!

Ha en skön fredag!!




Suck..

Klockan tickar på.. I vanlig ordning har jag lämnat inlämningsuppgiften till sista sekund, dumma Ella!!

Har kämpat med pluggandet oxå, vet inte om jag ska försöka sova snart eller om jag ska kämpa nån timme till? Funderar på att ta ut Puma & rensa huvudet lite, en hel del som snurrar där just nu..  Måste försöka peppa mig själv nu till att klara provet i morrn, vill verkligen slippa göra om det ÄNNU en gång..

Funderar massor just nu.. Försöker klura på olika alternativ, olika lösningar.. Vet inte hur jag ska göra riktigt, vill jag verkligen veta??

Nä nu ger jag upp, en skön kvällsprom & sen sängen för oss =) Utan sömn kommer det att gå ännu sämre!!

Sov sött =)




Mums..

Medans matte pluggar så roar sig Puma med detta..





Oj såååå gott det är =)




Jag kämpar på med pluggandet men huvudet börjar kännas väldigt välfyllt, börjar känna stress inför provet, tänk om jag inte klarar det denna gång heller?? Försöker nöta in alla uträkningar som jag behöver kunns oxå, teoridelen känns som att den sitter men alla jäkla uträkningar gör mig gaaaalen!! Nåja, ska fortsätta kämpa lite till..



En härlig bild från gårdagens kvällsprom =) I love Norrland!!




Dagens...

Göror har varit :

Plugga, plugga, plugga.. Tog faktiskt en paus, packade in lillebror & Puma i bilen & åkte iväg & badade, köpte 2 nya leksaker till Puma, i båda har hon efterlämnat bitmärken, den ena gillade hon verkligen!! Min vovve blir verkligen som förbytt när man kommer på en bastrans, hon blir helt tokig, hoppar på en, kutar runt en osv.. Det tror man inte om lilla söta Puma =) Nu har hon iaf fått röra på sig litegrann, ska ta en längre prom sen när det är svalare i kväll..

Ska återgå till böckerna igen, köpte Marabou sommar som en liten motivation =)




Solen skiner äntligen..

Helt underbart =) Humöret blir genast bättre av den gula saken som värmer =)

Varit på en kortare prom med Puma, alldeles för varmt ute kände jag när vi kom ut så idag blir det kortare prommar tills i kväll, kanske ett bad är på sin plats oxå??

Ska plugga nu hela dagen & kvälen.. Måste fatta allt till provet i morrn.. Måste verkligen klara det nu!!

Har dessutom en inlämningsuppgift som ska göras idag så jag börjar nog med den tror jag..

Ha en skön dag i solen =) Det ska jag!!




Gnällspik...

Är jag idag!!

Fortfarande toktrött i huvudet, har släpat mig ut på en kortis med Puma, hon bajsvägrade med brorsan, hihi blyg tjej, nu när jag var ute med henne tog det inte nån lång stund innan hon kunde sätta sig.. Men det var skönt att få komma ut & röra på sig även om jag inte mår bra än, magen är bekymrad över att jag har ätit & mullrar.. Får hoppas att jag får behålla det jag ätit ändå...

Har hunnit plugga en del iaf, får se om det fastnar bara, i morrn är det helt & hållet plugg dag som gäller, men först en skön sovmorgon =)



Dagens bild på Puma =)



Jobbigt att hitta rätt när det kliar nånstans..



Ella, Tyra & Puma. Tyra gillade att hålla i Pumas halsband..

Nu är det skolböckerna igen..




En plan..

Börjar ta form i mitt huvud.. Tänker inte berätta mer än så förrän allt är klart så det så ;P

Nu har brorsan varit & hämtat Puma, hon ska få gå en längre prom med honom, svägerskan & fjanten.. Skönt att dom kunde ställa upp, ringde redan i morse & kollade att det var ok..

Har fått i mig varma mackor nu & försöker få i mig vätska, då jag sovit större delen av dagen är jag rätt tung i huvudet, kommer nog att fortsätta vara det oxå.. Ska knapra i mig lite frukt oxå senare, behöver allt nyttigt jag kan få i mig nu känner jag!

Ska försöka plugga massor nu i kväll när jag mår lite bättre, har ju prov på fredag, än så länge bara liiiite ångest.. Men jag måste fixa det den här gången!!

Kollade min skolmail precis, fått G på provet jag gjorde innan vi åkte på semester, oj sååå skönt!! Nu fick jag tillbaka liiite av mitt självförtroende!!

Nu är det böckerna som gäller!!




Bakis..

Är nog den känslan som passar bäst in på hur jag mår just nu..

Varit ute med odjuret igen, tur att hon är snäll idag, hade inte orkat med några brottningsmatcher med henne idag, känner mig helt kraftlös..

Ska sjunka ner i soffan igen, har knaprat i mig lite skinka som mamsen köpt åt mig, tack för det =), bra att få i sig lite salt, blir nog varma mackor senare & lite grönsaker kanske till, får se hur magen mår senare..

Men nu ska jag ner i soffan & det finns nog risk för att vi somnar igen..




Börjar känns liiite bättre..

Nu har magen lugnat ner sig lite, har fått sova lite oxå.. Det är det absolut bästa när jag mår dåligt!

Har varit ut en kortis med Puma igen så att hon får kissa, blir ingen längre prom idag utan jag siktar på många korta istället, får se om jag är piggare till kvällen kanske?

Ska äta lite rostat bröd med ost & blåbär/hallonsoppa till det, har fått i mig lite Resorb tidigare & några tuggor fil & flingor, förhoppningsvis är pinan över för denna gången..

Ska krypa ner med Puma i soffan sen & försöka plugga lite, förhoppningsvis vaknar hjärnan till liv snart oxå med lite energi?

Ha en fortsatt bra dag & lämna ett litet avtryck i gästboken innan du går..




Usch & fy & blä..

Vad jag mår illa just nu!! Tillbringade nån timme på toa igår innan jag lyckades somna runt 2 tiden, vaknade kl 7 & dags igen, somnade om till halv 9 för nästa sväng.. Har gett upp nu & pallrat mig upp ur sängen, har ringt jobbet oxå.. Hoppas att det går över snart? Denna gång känns det inte som det brukar så det kan nog vara magsjuka =(

Tur att det är dåligt väder & regn på gång, kommer inte bli nån långprom för Puma idag alls som det känns just nu, tur att hon är nöjd med att mysa med mig i soffan =)

Ska försöka komma mig ut med henne & sen krypa ner i soffan & bara finnas till, mår så dåligt just nu..

Ha en skön dag på er =)




Kvällens plan..

Har det gått sådär med..

Fick besök av brorsan & svägerskan som har varit här en bra stund, dom har kelat & gosat med Puma, fått lite tips på stretching m.m. Dom har känt igenom henne på en massa olika sätt för att träna hantering av olika människor.. Puma har bara myst & mått gott =)

Har även fått kika på lite olika material till en sele som svägerskan ska sy upp åt Puma, dom selar vi hittills har  testat har varit sådär & med tanke på att hon verkar gilla det så är det dags för en egen snart, funderar bara på om jag ska röntga henne innan för att se att allt är ok med henne.. Men det är något som är värt att funderas mer på men inte i kväll, har iaf fått en trevlig stund med dom, länge sen sist!

Nu är det sängen för oss =)

Sov sött!




Det finns en mening med allt som sker..

I livet..

Jag tror stenhårt på att det finns en plan för alla, ibland så händer det tråkiga saker men i förlängningen så har allt ett samband, saker sker av en anledning & det finns ingen vits med att försöka ändra den väg som är utstakad för en. Bara att gilla läget helt enkelt!

Visst är det tråkigt när det händer saker som man inte vill men samtidigt så gör det att man som individ stärks inför nästa med eller motgång, man lär sig hela tiden om sig själv, om andra människor, man lär sig förutse saker som kan hända & man lär sig vad man vill & inte vill med livet..

Det känns inte kul att veta att jag har sårat någon men samtidigt så hade det varit värre om jag inte hade varit ärlig på en gång, jag vet hur det känns att känna på sig något, gå & vänta på att något ska hända & sen blir det inte det man ville från början ändå. Förhoppningvis så kommer vi inte att hata varann alltför länge! Jag vet att Puma saknar Husse & Albin.. Det gör jag med men mitt beslut står ändå fast!

Nu är det duschen som gäller för mig! Ska hinna luncha & ut med puma innan jobbet!

Ha en riktigt bra dag!!





God morgon =)

Solen skiner & en helt ny dag framför oss =) En dag att se framåt & inte grubbla på det förflutna, varför se tillbaka på det som varit när framtiden är mitt framför nosen på dig!

Sitter & dricker mitt goda snabbkaffe ;) Mmmm, Puma sussar i soffan som vanligt på morgonen.. Hon är så lugn denna tjej, senaste dagarna så har hon inte varit sååå promenad sugen utan jag har fått lura med henne genom att fråga om vi ska hälsa på mamsen, lillebror 1 & 2 osv.. Undrar om hon saknar Albin eller om hon bara är rädd att vi ska åka bort igen eller vad det är? Hursomhelst så är hon hur avslappnad som helst & börjar återgå till sitt normala jag, alltså inte vara knasig som när vi var borta.. Skönt!!!

Ska ta en skön prom i solen nu, sen försöka plugga lite innan jobbet, idag är det 12-16 som gäller så jag har hela kvällen på mig oxå...

Ha en riktigt bra dag!!

Å du, kom ihåg att lämna ett tassavtryck när du ändå är här =)






Ser fram emot..

Att lägga ner huvudet på kudden snart.. Ska gå ut med liten trött Puma först & sen är det sängen för oss.

Hunnit med ett par kapitel i boken, vet inte om jag känner mig så mycket klokare bara, det är ju uträkningarna som kommer att bli problem men dom ska oxå nötas in innan fredag!!

I morrn blir det uppstigning tidigt för att hinna med allt som ska göras, försöka få in lite vettiga rutiner i livet oxå.. Måste ju anpassa mig efter att vara helt ensam igen nu oxå, något som iofs är mitt eget val men nog känns det även för mig..

Sov gott på er =)







Vilka ideer..

Våra djur kan ha?

Har bytt ut Pumas matskål mot en djupare & börjat hälla på lite vatten på maten & korven(ja jag skämmer bort henne) & nu äter hon som en liten gris, iaf för tillfälet, hon tom flyttar skålen när hon ska slicka den ren =) Skönt att lilla fröken äter trots att Albin inte står & stirrar eller skäller på henne..

Puma höll på att hamna i slagsmål tidigare på våran prom, kommer & går med henne på Mamsens kvarter, ser då att grannens Amstaff tik är lös på deras gård, hon kommer mot oss & jag hör hur hon morrar till när hon är någon meter bort, självklart reagerar Puma på det & blir förbannad tillbaka & den andra hunden närmar sig mer & mer, vrålar på ägaren, försöker hålla koll på Puma & samtidigt mota bort den andra hunden.. Ägaren kommer & tar tag i sin hund & tack & lov så hann inget hända men fy så obehagligt det var!! Kan lova att jag hade puls som fan efteråt! Sån jäkla tur att det inte hände nåt, hade inte varit kul att åka till Vet för en sån sak.. Ska nog ta nån terapi prom med den hunden framöver så att damerna lär sig att man ska bete sig bra, Puma markerar varenda gång vi träffar dom att hon inte gillar den & den brukar haka på så några gångar har vi stannat & pratat & platsat hundarna bara för att visa att det inte är ett accepterat beteende.

Men nu MÅSTE jag verkligen plugga vidare..








Puma..

Världens bästa Puma =)

Precis kommit in från Pumas andra dragpass med sele & kätting, har gått lika bra idag.. Lite läskigt tyckte hon att det var när hon började på gruset men sen har hon traskat på i bra fart & sett nöjd ut med tungan hängandes & slängandes i munnen, en härlig syn!!

Nu är det soffan & plugga, ska snegla lite på tv om det är Ceasar annars plugga resten av kvällen!




Snabb..

Update blir det nu.. Nyss hemkommen från jobb, haft en rätt skoj dag med min knasiga kollega =) Fått massor med saker gjorda oxå...

Nu ska jag & Puma ut & njuta av solen tillsammans, en skön långprom ska vi ta..

Sen är det middag & plugg resten av kvällen..

Tjingeling..




Trötta varelser..

Var det när klockan ringde i morse.. Puma gick direkt till soffan & sov vidare medans jag drack mitt snabbkaffe som jag gillar =)

Sen ut på morgon prom, Puma trött som bara den & ville gå in igen när hon fått göra sitt.. Hon är verkligen morgontrött min hund!

Nu äter vi frukost & jag ska iväg & jobba, 10-18, länge sen jag jobbade heldag.. Kvällen ska sedan ägnas åt pluggande.

Ha en riktigt skön Måndag =)




Tillbaka till vardagen i morgon..

Usch så tråkigt det känns men samtidigt skönt, få lite ordning & reda på rutinerna igen =) Framförallt mat & sovklockan..

Har slappat i kväll, kollat tv & pratat med S i telefon.. Skönt att vi har hittat tillbaka till varann igen =)

Det känns tråkigt det som hänt men samtidigt så hade jag inget val.. Så tyvärr är det som det är..

Nu är det sängen för mig & Puma =)) Sov sött!!




En lugn dag..

Har vi haft idag jag & Puma =) Pluggat, ätit, promenerat, pratat med några vänner.. En riktigt skön dag alltså!

Ska överge skolböckerna för idag & ägna mig åt lite slötittande på tv tänkte jag.. Skulle vara nåt Poirot avsnitt som det lutar åt att se..

Har småkollat lite på Animal Planet idag, nåt program om djur räddare, ett avsnitt handlade om en kamphundsfarm där dom dels avlade men även bedrev hundslagmål , en hund som omhändertogs hade ett framben som var helt av, den kunde knappt gå på benet, usch så ont det gjorde i mig, kände nästan att tårarna var på väg, hur fasen kan man göra så mot ett djur?? Alla hundar, ca 50 stycken pitbulls, fick sedan avlivas för att dom var för agressiva.. Tragiskt!

Nu är det soffan & mys för oss =)




Stygg flicka ;)

Är jag.. Har varit & köpt massor med godsaker, tänker inte ens berätta hur mycket det blev, då tycker ni att jag är knäpp :) Hihi.. Men  nu har jag iaf så att kvällens pluggande är räddat!

Ska busa lite med Puma som piggnat till, hon verkar vara bra i magen igen, har än så länge inte kommit nåt alls så riset verkar ha hjälpt eller så beror det på att magen är tom, hon åt normal portion med med mat till frukost & har inte visat några tecken än på att vilja gå ut.. Syns såå tydligt på henne när hon verkligen MÅSTE få gå ut, hon ser helt panikslagen ut i blicken & går konstigt, känns skönt att äntligen börja kunna läsa hennes kroppsspråk =)

Vi har hunnit ligga i soffan & slumra en stund, så mysigt när hon kommer & lägger sig brevid & lägger huvudet på armen =)

Nu ska jag återgå till böckerna igen..




Gårdagen & dagen..

Gårdagen var mycket trevlig! Skrattade så att tårarna rann, pratade om framtiden, nutiden & det förflutna =) Jag & Puma var hemma igen vid ett tiden, var ut & kissade av henne & sen sängen.. Blev väckt vid halv 4 igen, men denna gång ville hon nog bara ha uppmärksamhet? Somnade om & har legat i sänge till halv 11 idag, sååå skönt! Kom oss upp & ut på en prom, lite trist väder men skönt att det blåser så att vi slapp alla mygg & knott..

Planen för dagen är att plugga, ska åka & snabb handla lite motivation, dvs choklad, hihi, sen är det näsan ner i boken resten av dagen & kvällen!!

Ha en underbar Söndag!




Kvällen..

Ska snart ta sin början =)

Har kommit hem från jobbet, prommat med Puma som fortfarande är kass i magen, nu får hon nog banta nån dag helt tror jag..

Ska ut på långprom nu innan jag ska möta upp en kompis & köpa lite take away mat till tjejkvällen =) Ska bli sååå kul!!

Hörs senare




Lördag..

Morgon.. Vaknade tidigt även inatt, ca halv 4 var det nån som ville gå ut igen, somnade om efter den turen, vaknar 8 & då är det dags igen, stackars liten Puma, en liten tröst är ju iaf att det börja bli liiite fastare det som kommer ut..

Ser fram emot dagen idag =) Massor med roliga saker kommer att hända! Ska bli riktigt mysigt med en tjejkväll =) Har ju en del att avhandla kan jag lova =) Ska bli kul att få höra om de andras liv oxå..

Men nu är kaffet slut & det är dags för en längre prom med Puma =)

Ha en skön Lördag!





Nu börjar det..

Dra ihop sig för sängen..

Är inte ett dugg trött just nu men det kommer nog efter sista prommen med Puma..

Har kollat på film, Wedding Crashers, rätt rolig är den..

Puma har sovit heeela kvällen, lilla tjejen är så trött nu.. Hoppas bara att magen har lugnat ner sig nu så att både Puma & Matte får sova inatt.. Hon har iaf ätit mer ris, lite korv & mat.. På förra prommen var hon pigg & glad, busade tom med Brorsan & Svägerskan..

I morrn vankas det jobb, 3 timmar på mitt förra jobb, alltid kul att göra ett litet gästspel, får se vilka som jobbar oxå..

I morgon kväll ska jag & vovven åka bort, vi ska träffa 2 av mina vänner för en trevlig kväll med mat & skvaller =) Ska bli så skoj!! Få mysa med S:s kidz oxå, 2 vildar är det, Puma gillar dom oxå!

Men men.. Som sagt.. Ut i mörkret & sen sängen.. Sov sött =)




Semestern..

I stora drag..

Började med en övernattning i Sundsvall, vidare till Västervik & Pärs föräldrar, stannade där tills på Fredagen då det bar av mot Köping & 2 övernattningar, väl framme där så var det hundutställning som gällde både lördag & söndag, massor med trevliga människor träffade vi där! Resan fortsatte sedan vidare mot Göteborg på söndagen, där stannade vi tills på Tisdagen, då bar det av till Landvetter & ett besök hos Pia,

Pia är en tjej som jag lärde känna genom min blogg förra sommaren, vi har sedan dess haft en del kontakt,hon har varit ett enormt stöd för mig när det har varit tufft..  Det var otroligt skoj att få komma hem till henne, träffa M men framförallt Pia & Rex.. Att sen få se deras underbart fina hus oxå som jag sett massor med bilder på var en upplevelse =) Bra jobbat!!! Vi tillbringade en eftermiddag, kväll & morgon tillsammans & jag måste nog säga att det var höjdpunkten på min & Pumas semester! Tack snälla Pia för att du öppnade ditt hem för mig & Puma, nu väntar jag bara på att du ska komma upp till oss & hälsa på!!!


Har inte lyckats med nånting idag, ätit lite middag.. Kollat lite tv, funderat på livet.. Pratat med grannen, A, S, mamsen.. Funderat lite till..

Har precis kommit in från en härlig prom med Puma, den avslutades med att stanna till hos Brorsan & Svägerskan, fick låna en sele & en kätting av dom så att Puma fick dra lite, att gå framåt gick hur bra som helst, vändningarna sådär men hon verkade tycka om det iaf, idag fick hon dra totalt ca 5-10 min, 2,5kg.. Så nu är det bara att fortsätta träna så länge hon tycker det är kul =)


Kvällens bilder..



Denna har jag ätit efter middagen =) Lika gott som det ser ut att vara, jordgubbar, vindruvor & honungsmelon =) *mmmmm*



Puma lycklig över att få vara hemma på sina mattor igen & kunna klia sig!



Mina fina nya skor.. Efter att ha besökt ett ANTAL sportbutiker på vägen så hittar jag dessa i en liiiten butik i nån stad som jag inte ens minns namnet på, snygga & sköna! Märket är PUMA såklart ;) hihi..

Nu är det soffan som gäller för oss =)




Ändrade planer..

För dagen har det verkligen blivit..

Pratade med hon som vikkar för min handledare, hon tyckte att jag skulle prioritera omtentan i första hand så det kommer jag att göra!

Skulle ha tvättat idag ,men jag bokade om det till nästa fredag istället, hade inte så mycket tvätt som jag trodde..

Hittade en burk med Köttfärssås i frysen & det får bli dagens middag..

Puma har fått vara ute en sväng & rasta sig,hon har hunnit bajsa ett par gånger till, har tappat räkningen på hur många gånger det blivit idag, nu har hon iaf fått i sig en stor portion med ris så jag hoppas att det lugnar ner magen.. Annars verkar hon vara rätt nöjd över att vara hemma igen, precis som jag är.. Nu kommer det dröja lääänge innan det blir någon längre bilresa för oss kan jag lova!



Här kommer lite bilder på våra bravader under resan =)



På promenad med Pia+Rex, Paula+Diza+Danil+Messiah..



Puma & nya kärleken Rex =)



Rex är ingen liten kille, men ack sååå fin han är, Puma är sååå kär!



Mys med Husse Pär på Amstaff Specialen i Köping =)



Puma är koncentrerad =)



Fortfarande koncentrerad..



Albin tycker att min resväska är ett bra ställe att stå på =)



Rex är en riktigt knähund & tyckte att mitt knä var ett bra val =)



Buren är ett bra ställe att vila på när man är trött tycker Puma =)



En skokartong är en bra leksak..



Albin arbetar hårt för att förstöra den..



Inte mycket kvar av den är Albin är färdig!



Kanske det finns nån bit kvar?? Puma är rätt obrydd..


Det var allt för denna gång, tack Pia & Paula för bilderna på Puma..




Tufft..

Är det just nu..

Fick precis mail om provet jag väntat på att få betyg i, IG blev det, måste göra om det snarast! SUCK!!! Skulle ju egentligen ha gjort ett prov idag men då böckerna var kraftigt försenade så blev det inte så, har alltså 2 prov att plugga till, får se hur det 3:e har gått som jag gjorde precis innan vi åkte, känns som att det kommer att gå åt helvete även det =((.. Livet känns jävligt jobbigt nu kan jag meddela! Jaja, bara att slå upp böckerna & börja då, vet bara inte vilket prov jag ska prioritera?




Underbart..

Är det att äntligen vara hemma igen =)

Fixade en hel del uppackning igårkväll så jag har inte sååå mkt kvar idag att göra..

Såg fram emot en skön natt i min egen säng men tyvärr så har bajsvägraren Puma blivit sjukt dålig i magen.. Hon väckte mig vid halv 6 & ville gå ut, stackars liten vad dålig i magen hon var, klev upp strax efter 9 igen & då var det samma visa.. Håller på att koka ris åt henne nu så att det kanske lugnar ner sig lite, hon är riktigt trött idag..  Blir nog ingen långprom på några timmar, vet ju själv hur det är när man inte mår bra, när vi var ute nyss så gjorde hon det hon skulle & sen ville hon in igen.

Dagens plan är att PLUGGA!!! Vad annars..

Återkommer senare med semester historien..




Sängdags..

För oss 4 snart..

Haft en trevlig kväll med god mat & trevligt sällskap, ett par av Pärs vänner har varit här & haft trevligt med oss..

I morgon så är det förhoppningsvis shopping som gälller, Pär har tokshoppat hela resan, jag har hittat 2 stickad västar idag på Lindex, betalade 39,50 för båda.. Bra pris! Lyckas sällan hitta nåt i klädväg när Pär är med, alltid han som shoppar bara men nu måste det bli ändring på det! Kan ju inte ha åkt genom halva landet & inte ha hittat nånting.. I morrn innan jag ska hälsa på någon så ska vi till nåt outlet ställe, sånt gillar jag =) Förhoppningsvis så kanske jag hittar nya tränings/promenad skor.. Behöver verkligen nya, speciellt efter promenaden i Sundsvall.. Sen har jag ju lovat lillebror att köpa en liten present åt honom oxå som tack för hjälpen med att kolla posten under tiden när vi har varit borta, skönt att få veta vad som kommer.. Sen har även Mamsen varit gullig & vattnat mina stackars blommor, tror att dom har fått betydligt mer vatten av henne än vad dom brukar få av mig, har en förmåga att glömma bort dom ibland ;)

Men men, nu är det sängen som gäller, är ju en dag även i morgon!

Kom ihåg att lämna en liten kommentar!!




Slappat..

I soffan har jag & Puma gjort efter en stunds pluggande, denna kurs är verkligen skitsvår, fattar inte mycket av uppgifterna som ska göras tyvärr.. Men men det är bara att kämpa på, måste lära mig allt tills tentan!

Har precis pratat med min kontaktperson, får göra slutprovet när jag vill =) Alltså kan jag ta det lugnt, slappna av & nöta in allt ordentligt!! Tjohooo!! Detta innebär även att jag kanske kan njuta lite av dagarna som är kvar på semestern. Känns otroligt skönt måste jag säga!! Iofs innebär det att jag får läsa 2 kurser parallellt nästa vecka men det kan det vara värt det!!

Har varit ut med vovvarna en stund nu, en snabbdusch & sen ska vi åka iväg en liten sväng jag & pär..

Ha en skön dag!

Lämna en liten kommentar!






Framme..

I Göteborg nu.. Kom fram sent igår kväll.. Hände en sak efter vägen men det får ni läsa om hos Pär & Albin..

Har sovit rätt gott inatt, har hunnit vara på morgonprommen & utfodra alla med frukost nu, jag ska börja plugga snart & ägna större delen av dagen åt det =) Jippie.. Vädret här är sådär, rätt molning, blåsigt men varmt ändå.

Ser fram emot morgondagen då jag ska träffa nån =)

Ha en skön dag & lämna en kommentar innan du går vidare =)




Söndag..

Och allt har gått bra för oss =) Mer om Albins resultat finns att läsa i Pärs blogg..

Ska börja packa ihop här & röra oss mot Göteborg.. Ska bli skönt att komma iväg, ett steg närmare den roliga saken jag & Puma ska göra i Göteborg, Pär & Albin får bara vara med litegrann, ska bli sååå kul!!

Återkommer senare!!




Söndag..

Och dags för utställning igen..  Som jag skrev igår så är det bara Albin idag, Puma får stå över & nu när jag sovit på saken känns det fortfarande rätt! Bättre att vistas lite i miljön, träna på att okända får känna på henne osv..

Idag efter utställningen så är det packa & städa som gäller sen bär det av till Göteborg, där ska vi stanna till på Onsdag förmiddag =) Ska bli såå kul! Efter det så bär det av hemåt igen, ska bli skönt att komma hem igen, även om det är skoj att vara borta så är hemma bäst iaf!

Väntar på att Pär ska vakna till nu så att vi kan komma igång med dagen..

Ha en bra dag nu & lämna en kommentar!!




Fästingar..

Är äckliga smådjur som jag inte är van vid.. Börjar verkligen längta hem nu, idag har vi än så länge plockat 3 stycken från Puma, inga på Albin än så länge, den sista vi hittade för en stund sedan satt som tusan..

Kvällen har ägnats åt en härlig långprom i skogen, ca 5 km blev det enligt spåret men det var nog lite mer än så.. Hundarna njöt verkligen av det svala vädret & att få göra nåt annat än att sitta stilla.. Sen har dom fått mat & Albin har fått en dusch inför morgondagen.. Har som sagt bestämt mig för att Puma får stå över i morgon, ska bara titta på tänkte jag, vill inte utsätta henne för mer press nu efter dagens reaktion, bättre att träna ordentligt nu innan vi ev gör om det nån gång framöver eller om vi struntar i det? Funderar på att köra lite drag med kätting när vi kommer hem, tror att det skulle passa henne, kanske hon kommer över lite av sin rädsla bakåt oxå..

Nu ska vi mysa en stund innan sängen.. Tidigt upp i morgon igen!

Sov sött..




Tyvärr..

Så gick det mindre bra idag för oss..

Det var en otroligt noggrann domare som lyckades döma ca 8 hundar/timme, normalt ska en domare ligga på 20-25 per timme..


Har haft kanonväder idag, strålande sol & varmt som fasen, hundarna har lidit en del tyvärr..

Vi har varit på plats från strax efter 9 till ca 16, ca kvart i 4 var det äntligen Pumas tur.. Allt gick bra till en början, domaren fick kolla tänderna utan problem, känna igenom henne på kroppen fram till ryggen, då hon började känna på rumpan så satte sig Puma först ner & tittade på henne, fick ställa upp henne igen för vidare genomgång & då började Puma skälla åt domaren, det är ju något som dom inte får göra.. Lilla Puma stod med svansen mellan benen & var vääldigt liten.. Domaren sa tillslut att hon var människoagressiv och att hon inte kunde bedöma henne alls.. Så det är dagens resultat.. Tråkigt är det väl men samtidigt så känner jag min hund & vet att hon är rädd & osäker för nya människor.. Ska stryka henne från morgondagens utställning är planen, vill inte utsätta henne för mer nu.. Tror att det tar en del på krafterna för henne att vara borta oxå.. Sen vet ju alla som träffat Puma att hon inte är ett dugg agressiv, det är ju bara hennes sätt att protestera.. Sen är det nog i färskt minne för henne våra vetrinär besök då hon fått sprutor med lugnande för att kunna kolla hennes hals.. Det har då iaf förstärkt hennes rädsla för att nån tar på rumpan hennes.. Men men, bara att ta nya tag & öva på att träffa nya människor & att låta sig hanteras av dom..

Pär & jag är oxå trötta efter dagen, ids inte ens fundera på någon mat utan det blir fil, flingor, mackor med massa gott pålägg. Sen blir det en skön långprom med dogzen. Ska lura Pär att träna lite utställningsträning med Albin oxå inför morgondagen..

Hörs senare.. Lämna en kommentar innan du går vidare =)




Amstaff Specialen..

Here we come =)

Ser fram emot en härlig dag med massor av fina hundar..

Puma är pigg & glad, haltar ingenting heller.. Verkar ha varit nåt tillfälligt bara..

Vädret är rätt ok, varmt men lite molnigt..

Håll tummar & tassar nu för bra kritik idag!!

Ha en skön dag!!




På plats..

I Köping är vi nu, skönt att vara framme, bor i en riktigt trevlig & fräsch lägenhet, nära till motionsspår där det är bra att rasta hundarna oxå..

Har hunnit med att bada Puma samt klippa klor, det är nåt som hon inte är sååå förtjust i tyvärr, men det ska ju göras.. Tyvärr är badrummet för litet för Pumas rullattacker när hon är blöt så idag uteblev dom annars älskar hon att kasta sig ner på golvet & torka sig själv på handduken, passade på att torka henne riktigt hårdhänt & det var uppskattat kan jag lova!!

Här kommer lite nya bilder..



Kvällsmys i Västervik i våran säng eller ja luftmadrass..



Mötte en liten groda på kvällsprommen för några dagar sedan, den var riktigt spännande!! Puma var nöjd med att lukta på den lite, Albin slickade på den & tuggade han fradga sen en stund, sprutade vitt skum ur munnen på honom.. Jag & Pär hade svårt att hålla oss för skratt när han gick & skakade på huvudet & det bara flög skum..



Bus på gården...



Allätaren Abin äter små päron som trillat ned från päronträdet..



Puma rullar i solen & mår gott =)


Nu ska vi kika på film en stund till innan det är sovdags för oss..

Kom ihåg att lämna en liten kommentar =)




Köping..

Är nu nästa stopp på våran resa..

Sitter i bilen, har precis skickat in en del av min inlämning.. Har tyvärr inte hunnit med allt jag skulle göra med tanke på att böckerna kom igår.. Men men, hoppas på att läraren är snäll & ger mig någon extra dag till att hinna göra det..
 
Har haft några underbara dagar i Västervik, känns lite trist att åka men som tur är har vi massor med roliga saker framför oss..

Puma har tyvärr haltat lite idag, hoppas att det bara är nån liten sträckning eller att hon trampade på nån sten just då eller nåt? Annars blir det ingen utställning för henne.. Kan ju inte visa en haltande hund juh.. Kan ju vara av deras våldsamma lekar oxå..

Just nu så ligger hon & mår gott brevid mig i baksätet, Pär står som vanligt för bilkörningen.. Skönt för mig & Puma =) Men det hade inte funkat att ha henne sittande hela resan, hon ligger bara & sover om jag sitter med henne.. Vill ju att hon ska kunna slappna av så gott det går..

Ska återgå till läsandet nu...

Ha en skön Fredag & lämna en kommentar är du snäll =)




Kämpar på..

Med läsandet gör jag nu.. Böckerna kom idag som tur var!! Ska läsa ca 100 sidor om olika företagsekonomiska termer & formler för beräkning samt göra en inlämningsuppgift oxå i kväll.. Gissa hur trevlig jag kommer hinna med att vara..

Varit på tur runt i Västervik idag, vilken underbar stad det är, massor med gamla vackra hus & byggnader, massor med vatten överallt oxå... Sen är det inga mygg här heller, det gillar vi.. Verkar inte som att vi stött på några fästingar heller, har inte hittat nån på hundarna än så länge iallafall..

Puma hon ligger & myser brevid mig nu, under en filt.. Tur att det är svalt & skönt här nere i källaren där vi bor..

Men nu är det bäst att återgå till pluggandet!! Tjingeling så länge..




Onsdag kväll..

Har haft en ur mysig kväll igen!! Fått massor med god mat.. Hundarna får massor med godis av Pärs pappa så honom gillar dom verkligen!! Vi blir verkligen bortskämda här allihopa =)

Puma trivs superbra här, hon är inte speciellt brydd om mig utan spriger runt lös på gården & i huset som hon vill.. Hon kan vara borta från mig längre stunder & vara med dom andra.. Skönt att hon trivs bra =)

Albin & Puma får leka massor tillsammans, för Pärs föräldrar ser det nog lite våldsamt ut men dom har otroligt skoj tillsammans.. Tom Puma har börjat bjuda upp till lek med Albin, vanligtvis så är det han som börjar men hon gillar det oxå...

I morrn är det plugga som gäller.. Hoppas bara att jag verkligen får böckerna nu.. Har väntat lääänge nu känns det som.. Denna kurs som jag ska läsa nu började i Måndags & slutar nästa fredag med tenta så jag har en del att göra.. Speciellt med tanke på att det är utställningar med hundarna hela helgen & sen en annan kul grej på Tisdag =)

Men nu är det natti natti. Hundarna har slocknat på golvet redan..

Sov sött!




Bilder från resan..

Idag har varit en lugn dag för oss.. Rätt skönt! Har varit iväg & badat hundarna, varit inne i stan en sväng & tränat på att sitta still & titta (hundarna alltså)..

Ska alldeles strax äta middag & sen kvällsprom med vovvarna..




Puma älskar att rulla.. Här rullar hon efter lek med Albin..



Albin äter små päron som trillat ner från trädet.. En bra sysselsättning tycker han =)



Bus på gården.. Puma har tuffat till sig ordentligt & säger ifrån på skarpen till Albin när han är för hårdhänt..

Middag för oss nu!!




Reseupdate..

Nu är vi på plats i Västervik. Ett urmysigt ställe & väldigt trevliga människor!

Resan började i Söndags morse, ca 8,30 kom vi äntligen iväg med hundar, datorn, packning samt fripassageraren T.

Stannade lite efter vägen för att rasta hundar & äta osv..

Första stoppet på våran tripp var hos Pumas uppfödare Frida  & Chrille  med familj i Bygdeå. Riktigt trevligt att träffa dom igen, få se deras lille son, en riktig snygging & ta en paus såklart..

På altanen så har dom en inbyggd pool, det vet ju Puma sen innan, Albin hade inte koll på det tyvärr, vädret var sådär när vi kom så det låg en pressening över poolen, hundarna sprang runt & busade, Puma är ju klart snabbare än Albin, han jagade henne och  trodde att han kunde gena över den, jag & F står & pratar & ser Albin sätta fart över presseningen så det var bara att hoppa i med kläderna på medans F drar i presenningen, som tur var så hann Albin inte ens märka nåt utan han funderade mest på vad som hände, han tittade konstigt på mig när jag fick tag i honom, han hann inte ens bli blöt.. Lille Albin som inte ens gillar vatten... Kan meddela att jag var sååå blöt efter det! Tur att jag hade massor med kläder att byta om till sen, som tur var så hade jag "bara" leggings, linne & kofta & inga fickor på, hade varit trist om min nya telefon hade fått sig ett dopp oxå. Besöket slutade väl iaf =) Både hundar & människor var mätta på fika & skvaller =)

Tack  snälla Frida & Chrille för denna underbara tjej =) Kan inte uttrycka med ord hur glad jag är!!



Sen var det massor med bilåkande innan vi var framme i  Sundsvall på kvällen för övernattning.. Om ni har vägarna förbi där & reser med hund är detta ettt bra ställe att bo på, jättefina rum, bra gångvägar is kogen m.m. Mycket bra pris för rummen oxå!! Södra Bergets Vandrarhem , vi betalade 500 kr för 2 vuxna, 2 hundar samt städning, klart prisvärt!!

Sen på kvällen var det dags för nästa äventyr, skulle på kvällsprom med vovvarna, fick tips om en massa bra stigar som vi kunde gå runt ett berg, kanonbra tyckte vi & började promenera, beslutade oss för att följa ett motionsspår som hade en blå markering, vandrade & vandrade & tänkte väl att vi borde vara framme nån gång, stigen blev sämre & sämre & blötare & blötare.. Efter 2 timmars prommande var både hundar & vi dyngsura, mina byxor var blöta upp till låren.. Insåg att det var dags att vända när det började vara mer & mer disigt & mörkret kom.. Som tur var lyckade vi hitta tillbaka till vandrarhemmet.. Pär pratade med han som har det & fick veta att det var ca 45 mils stigar runt det berget där vi hade varit som var huller om buller.. Jisses vad tokigt det hade kunnat bli! Kan meddela att vi var riktigt trötta alla 4, men vovvarna hade nog kunna fortsätta en stund till tror jag, totalt blev det nästan 3 1/2 timme promenerande för oss den kvällen, en ganska rask promenad dessutom..

Blev sådär med sömn den natten, hade först Puma i min säng, det var enkelsängar på rummen, sen efter nån timme så kom även Albin & klämde sig ner med oss, mysigt =)

Klockan ringde sedan 06,00, trötta som fasen var vi.. Men gårdagen gick smidigt kan jag lova, ca 20,00 var vi framme här, fick mat, bära in all packning & sen sussa.. Hundarna trivs kanonbra här hos Pär föräldrar, dom får massor med godsaker hela tiden, får vara lös nästan hela tiden & busa ute på gården, finns massor med fina ängar som dom kan busa på oxå.. Vi blir kvar här i Västervik tom Fredag lunch ca, då bär det av till Köping för Amstaffspecialen på Lördag för Puma & utställning för båda 2 på söndag, även det i Köping..
 

Nu ska jag återgå till att vara trevlig innan det blir sängen för oss!!

Kom ihåg att lämna en kommentar innan du går vidare =)




Lycklig!!

Är jag nu.. Nu är  min bärbara dator hemma igen & oj vad mycket fortare det går!! Nice =)

Kämpar på förfullt med tvätten, nu ska det sista bara torkas på en stund.. Pär är på gång med packning & Albin,ska käka lite & sen åka & bada vovvarna en liten stund, Puma & Albin är 2 skithundar som behöver blötas av innan resan, ska försöka hinna med lite kloklippning oxå.

Måste erkänna att det är jobbigt som satan att allt är borta i datorn, alla sparade länkar, alla bilder, ja allt! Bilder & dokument har jag iofs kvar men jag har inget program för att läsa Word & Excel.. Suck! Måste fixa det oxå kom jag just på.. Jobbigt!!

Nåväl, ska göra lite nytta här nu medans jag väntar!

Hörs snart igen...




Lördag..

Jobbat 10-14, kollat färdigt på filmen & sussat en stund i soffan =) Nu är jag redo för kvällens göror..

Först av allt så ska tvätten stökas bort, har en del som jag inte hann med sist jag tvättade så det ska göras, ska börja packa sen när alla kläder är tvättade & torra.. Har en hel del som ska kommas ihåg, det är ju nästan 2 veckor som vi ska vara borta nu.. Men oj så kul vi kommer att ha!!

Återkommer senare!!




Fredag kvällen..

Ska spenderas i soffan som vanligt med Pär, Puma & Albin =) Mysigt! I vanlig ordning blir det film & godis. Behöver verkligen ladda batterierna inför den lååååånga resan på Söndag, vi kommer att få med oss en fripassagerare till Gävle, tror att det kommer att bli skoj, lite trångt i bilen men skoj =)

Provet har jag haft i tankarna hela dagen, inte så mycket dagens prov utan det jag gjorde för 2 veckor sedan, väntar med spänning på slutresultat i den kursen..

Har passat på att diska sen jag kom hem, vi har ätit middag hos Pär idag & sen varit på prom, passerade förbi WP läger som hålls här i Boden i helgen, hundarna fick träna på att sitta still & bara titta, bra träning! Är sugen på att börja lite smått med Puma, mest bara för att göra nåt annat med henne, är ju bra styrketräning för henne oxå!

Nu är det soffan!! Hörs i morrn =)




Knappt en timme..

Tog tentan.. Nu gäller det att hålla tummar & tår för att det gick vägen, kändes som att jag skrev massor!!!

Planen för dagen är att umgås & ha det bra med Pär & hundarna, ska ta en liten roadtrip är planen, får se var vi hamnar idag?? Har iaf några saker som behöver inhandlas!!

Ha nu en skön fredag!!

Skickar en extra liten tanke till Pia som får semester idag =) Njut nu av den, den är välfötjänt!!




Dags för tenta..

Igen.. Känns som att det aldrig tar slut.. Även om det är kul så känns det tufft, speciellt denna vecka då det bara har krånglat för mig!

Har fortfarande inte fått svar på den förra tentan som jag gjorde, den som gick sååå dåligt, väntar på att få betyg i den kursen, borde ske ganska snart, 2 veckor efter det att läraren fått provet så ska betyget komma..

Får se om min dator är redo för hämtning senare oxå, hoppas verkligen att han har lyckats fixa den, och att alla mina bilder m.m finns kvar.. Har massor med Puma bilder & andra som jag inte vill förlora..

Har inga övriga planer för dagen efter tentan, ska nog bara slappa & börja packa tror jag.. Jobbar i morrn & tvättar på kvällen innan vi åker sen på Söndag.. Ska bli såååå kul =)

Ha en riktigt skön dag nu!!




Natti natti..

Är det för oss alldeles strax..

Har pluggat nu så hjärnan är helt slut. Efter förra nattens dåliga sömn hoppas jag på bättre lycka denna natt, hoppas att Puma kan vara tyst & sova oxå, hon har börjat hoppa upp & skälla även när hon ligger & sover om det låter i trappen.. Men iofs får grannarna skylla sig själv när dom smäller som satan i dörrarna, synd bara om dom som lärt sig stänga dörrarna tyst! Bor en annan vovve i huset, i lägenheten under oss som oxå skäller när det smäller mkt i trappen, för hans skull försöker jag stänga dörren tyst sent på kvällarna..

Nåja, ska bli skönt att få krypa ner nu! En sista kiss med Puma bara innan det är sängen..

Sov sött!!




Ojoj..

Känns inte som att detta är min vecka alltså.. Datorn är kvar hos doktorn, tillbringade 2 timmar där & väntade på några uppdateringar & då började det krångla igen*SUCK* så den får vara kvar tills i morrn..

Sitter & försöker plugga.. Känns som att det börjar vara fullt i skallen snart, måste verkligen fixa provet i morrn!! Det som har med lagar & avtal att göra känns inte som nån big deal, men resten? Är svårt att veta exakt vad jag ska plugga oxå, håller ju på & gör massor i ett löneprogram, vet inte hur mycket därifrån som jag ska kunna? Provet skrivs ju med papper & penna juh.. Men men.. Bara att kämpa på, har ju en härlig "semester" med plugg att se fra emot =)

Puma är då helnöjd över att ha mig hemma kan jag meddela, hon tar varje tillfälle i akt att få gosa i soffan, men det unnar jag henne, brukar ju inte vara hemma så mycket annars!

Nu ska jag sticka ner nosen i böckerna igen!'

Tjingeling!





Torsdag & ...

Plugga är det som gäller idag!! Tenta i morrn, har massor som ska hinna bankas in i min lilla skalle =) Men jag ska kämpa som fasen idag!!

Har inte hört nåt om min dator än men jag håller tummarna för den, liiite jobbigt om jag inte kan ta med den på resan..

Har nu fått boende i Sundsvall, Pär har fixat, skönt att kunna ha nånstans att sova ett par timmar innan vi åker vidare mot Västervik.. Känns skumt att vi snart ska åka, har känt så långt borta & nu är det nästan dags =) Ska bli såå kul, kul att även Albin får följa med!

Återkommer under dagen =)

Ha en skön dag alla läsare!





Kvällen..

Har varit rätt ok.. Kändes liiiite bättre när jag fick lite mat i magen & en trevlig prom med Pär & dogzen.. Har pluggat i 3 timmar efter det, har inte hunnit i kapp riktigt än men jag tror att jag kanske hinner fixa det? Vi får väl se? Målet är att jag SKA göra provet på fredag, vill inte ha det hängande över mig när vi åker bort, har ju dessutom en kurs som jag ska göra då oxå..

Har bara ett litet problem & det är att jag MÅSTE få tag i böcker till den kurs jag ska börja läsa.. Vete katten hur det ska gå då dom bara verkar finnas att beställa på nätet & det tar på tok för lång tid, måste hitta nån bokhandel som har dom.. Så har du nåt bra tips på nån bokhandel som kan tänka ha Finansiering & kalkyleringsböcker kan du ju hojta till, jag kommer jubla isåfall!!!!

Dessa böcker behöver jag om du känner dig manad att leta??
Litteratur:
Karlssons Fika-bok, Faktabok. Liber ekonomi, ISBN: 978-91-47-06440-3.
Karlssons FiKa-bok, Tillämpningsbok, Liber ekonomi, ISBN: 978-91-47-06441-0.

Nu är det sängen som gäller för oss. Måste upp tidigt i morrn & försöka fixa en massa samt plugga som en galning..

Sov sött!




Helvetes skit..

Nu är den bärbara på service hos platsbrorsan T, hoppas han får till allt som det ska vara samt att allt jag vill ha kvar går att sparas??

Väntar på att Pär min gulleplutt ska komma hit med lite mat, ska gå långprom med Dogzen sen innan Pär & Albin ska på utställningsträning i kväll, Puma & jag skippar det då jag måste göra om ALLT från början igen.. Det lär ju ta ett par timmar, speciellt med tanke på att min stationära dator är sååååå seg jämfört med den bärbara..



Hoppas du har en bättre dag än mig =) Återkommer senare!!!




Fan, fan, fan...

Idag är INTE min dag alltså..

När jag skulle sätta mig med pluggandet så upptäcker jag att programmet på nåt konstig sätt har försvunnit? Men hallå liksom, hur fasen gick det till?? Måste ha hänt nåt när jag hade problem igår med datorn.. SUCK!! Har nu hållit på ca en timme med att försöka installera om det gång på gång.. Blir bara mer & mer irriterad när jag får felmeddelande på felmeddelande.. Faaan vad less jag är nu! Måste förmodligen göra om ALLT jag gjort redan när jag väl får åtkomst till programmet nån gång..

Har bokat om tvättstugan iaf så att jag kan göra det på lördag kväll, känns inte som någon bra plan att överge pluggandet många sekunder idag..

Hörs senare =)




Hemma igen..

Hittade inte mycket av det jag behövde tyvärr, men bättre lycka nån annan dag kanske.. SUCK!!!

Har avbeställt böcker nu & hoppas på att kunna hitta dom i nån bokhandel istället.. Måste verkligen ha dom med mig!!

Nu är det plugga ett par timmar som gäller!

Ha en skön dag!




Onsdag..

Dagen började med att Puma väckte mig vid halv 7 & ville gå ut & bajsa, hon är fortfarande kass i magen efter märgbenet, något som är bra iaf är att hon äter =) Vägde henne igår & nu väger hon 21.7, på väg uppåt igen =) Verkar som att denna mat hon får nu är bättre än tidigare?

Börjar få liiiite resfeber nu, har beställt böcker från CDON, har än så länge inte fått nåt mail om att dom är skickade, vad fasen gör jag om dom inte hinner komma? SKa ju tenta av den kursen när vi kommit hem igen, beställde dom den 2/7 så dom borde hinna komma men men..

Idag är det plugga som gäller, ska in till stan en sväng & se om jag hittar en hink bara, behöver nåt att ha Pumas mat i när vi åker bort, orkar inte släpa med mig hela säcken & en vanlig påse är uteslutet med tanke på Albin, han skulle förmodligen käka upp påsen samt innehållet..

Vädret ute är sådär, duggregnar lite, har varit ute ca 30 min med Puma, ingen ide att vara ute nåt längre, hon gillar inte att bli kall & blöt(om hin inte badar).. Får aktivera henne inne sen istället!

Ha en skön dag!!




Städmonstret..

Har anlänt till min adress =)

Efter dagens sorterande på jobbet så kände jag att det var dags att iaf dammsuga & skura innan vi åker på söndag, skönt att få bort lite sand, ris & annat snusk på golvet.. Puma låg ju & tuggade på märgben igår oxå & lyckades ligga på golvet en stund när min uppmärksamhet var riktad åt ett annat håll(datorn)..

Håller även på att tvätta lite, blir nog att boka tvättstugan från kl 7 i morrn till 12 så att jag verkligen hinner med ALL tvätt denna gång, kommer ju att ha massor när vi kommer hem sen igen.. Albin hade vänligheten att kissa på en av mina mattor igår morse så det blev att tvätta några mattor oxå, vit matta i köket är ingen hit med en vovve som älksar att ligga på den & klia sig efter maten..

Nu väntar tvätten igen.. Tjingeling..




Tisdagen..

Började sådär, datorn krånglar med mig så det tog en bra stund att få igång den idag, fattar inte varför?? Kanske dags att byta från Vista till XP kanske?

Idag är det jobb i vanlig ordning, 12-16, ska åka hemifrån redan vid 11 för att shoppa lite inför resan, på söndag åker vi ju =)

Efter jobbet så är det hem & tvätta som gäller, garderoben börjar vara tom(iaf på dom kläder jag verkligen vill använda) så det är dags att göra bort det nu, kommer ju att ha en del tvätt efter 2 veckor på resande fot..

Ha en skön Tisdag!




Suck..

Nu förstår jag varför kursen kändes så enkel.. Har en skrivapatron med endast svart färg, har skrivit ut ett dokument med en massa röd text som inte har kommit med.. Har nu gjort om texten till svart & då blev det genast en massa mer saker att göra i denna kurs *Suck*

Haft en rätt ok dag idag =) Lugnt på jobbet, hunnit pyssla & fixa lite, sånt gillar ju jag =)

Ska träffa Pär & Albin strax för en långprom tillsammans, ska även ge Albin ett märgben så att han får tugga på nåt annat än Puma, våra händer & saker han inte får tugga på.. En jobbig liten skit kan han vara men en söt sådan =)




Såhär lugnt & mysigt kan det vara nån stund här & där..



Puma dricker gärna från kranen i badrummet =)

Nu är det kvällsprom!!





Ett lugn..

Har infunnit sig här hemma nu, Pär & Albin har åkt hem nu för denna gång.. Puma ligger & sussar sött på kuddarna i buren, jag kämpar på med pluggandet! Ska börja göra mig i ordning för jobbet nu är tanken, 12-16 blir det idag, rätt skönt att jobba kortare dagar.. Ska hinna med att duscha, ut med Puma, äta lunch & komma mig iväg till jobbet oxå..

Återkommer senare =)

Ha en bra Måndag!

Förresten, tack för tipsen om hur vi ska göra i förra inlägget =)




Trötta..

Människor & vovvar i kväll.

Åkte iväg i eftermiddags på äventyr, åkte till Gruvberget som är ett naturområde med massor av fina vägar, finns även pulkbacke där på vintern, där har vi knatat ca 1 timme & lite till, upp & ner för backar, efter skogsstigar, i sand osv.. Både hundar & ägare flåsade när vi var klara!

Kom hem, Pär har monterat in lastgaller i min bil, hunnit surra med grannen & hennes familj lite, somnade sen på soffan alla 4 i nästan 2 timmar, varit på en kortare kvällsprom, ätit middag & nu är vi åter i soffan, Puma & Albin sover gott, båda snarkar lätt & drömmer, jag & Pär njuter av lugnet som är, Albin har varit rätt jobbig med Puma nu i kväll, han är på henne & tuggar på benet, kinden, öronen hela tiden & hon är alldeles för snäll med honom.. Hur får vi honom att förstå att det är Puma som bestämmer över honom? Ska dom få fajtas tills dom bestämt sig vem som är högst i rang eller ska vi fortsätta som nu med nolltolerans för det?

Nu är det mys som gäller för oss!! Ha en skön söndag!!




Söndag..

Idag. Gårdagen ägnades åt att slappa & se film, hundarna var ganska trötta hela kvällen & skötte sig riktigt bra!

Planen för dagen är inte helt klar än, rätt trist väder ute, 10grader bara & lite blåsigt. Funderar på att åka till en skidbacke & ge vovvarna ett styrkepass, både Puma & Albin skulle gilla det!

Här kommer några bilder från gårdagen =)








Nu är det datorfri tid en stund =)

Ha en skön söndag!!




Utställningen..

4/7-09, Internationell Piteå, Södra Norrbottens Kennelklubb

Dagens kritik:

Trevlig tik som är för mager för dagen
Bra benstomme
Borde stå med bättre balans
Vackert huvud & uttryck & bett
Kunde ha bättre överlinje
Bra svans
Rör sig bra från sidan
Trångt bak
Behöver mer självförtroende

Är mycket nöjd med dagens bedömning, ovanstående kritik är jag medveten om, Puma är fortfarande den enda vovven i mitt hjärta!!

I kväll är det slappa som gäller för oss, har vilat nån timme i soffan alla 4, ska strax äta middag, prom med dogzen, middag för dom & sen är det film x2 som gäller samt en härlig påse med godis var =) Kan det bli bättre?

Ha en riktigt trevlig kväll!!












Äntligen Fredag =)

Bilder som utlovat kommer här..



Trött Puma i soffan



På kvällsprommen..



Börjar lite försiktigt...



Kanske är lättare om jag håller fast den??



Nu börjar jag bli lite irriterad på denna leksak.. Vill ju haaa godisarna!!



Äntligen =)) Oj så gott det var!!!


Uppe med tuppen idag, ute på morgonprom redan 07,30, Puma är trött idag & ville inte alls gå nån längre prom som jag ville, slutade med att vi vände om, då jäklar blev det fart på henne! Nu ligger hon i soffan & myser, får bli en låååång prom i kväll istället med Pär & Albin =)

Idag är det jobb som gäller, 10-18.. Suck sååå tråkigt men skönt att få lite extra pengar som kompletterar studielånet =) Trivs dock väldigt bra på jobbet & det är ju tur!

Har precis skickat in inlämningsuppgiften till läraren, väntar med spänning på provresultatet från förra veckan, är till 99% säker på att det är IG..

Nu är det duschen som gäller, ut med Puma & kissa igen, äta en macka eller nåt & sen jobbet!!

Ha en skön Fredag!




Kvällen..

Gick snabbare än planerat. Försvann in i lönesystemet som jag jobbar med ett par timmar, har hunnit en del av det som ska göras iaf =) Ska klura lite på inlämningen nu innan jag & Puma drar oss in i sovrummet för en god natts sömn =)

Just nu så ligger Puma & tuggar på en filkartong med godis i, det är så kul att se hur försiktig & fundersam hon är från början för att sen bli mer & mer våldsam & använda munnen & tassarna, sen blir det en god belöningen för henne oxå som hon får jobba lite för! Ska försöka lägga in nån kul bild på det i morgon..

Sov sött på er =)




Pinsamt..

Värre har jag betett mig idag =) Men delar med mig gör jag ju så att ni får er ett gott skratt..

Var iväg på vårdcentralen, allt gick bra & jag fick mitt recept, när jag sitter därinne så ringer F, pumas gamla ägare, hade sökt henne, tröck upptaget & avslutade besöket.. På väg ut till bilen så ringer jag upp F för en trevlig pratstund, framme vid bilen så slänger jag in väskan med nycklar & allt & står utanför bilen & pratar, har haft denna bil i 2 år & vet mycket väl att det är automatlås på den, dvs den låser sig själv om inte nån dörr är öppen eller nyckeln sitter i tändningen, står & pratar & hör hur bilen låser igen, kostaterar snabbt att bilnyckeln ligger inne i bilen! Tjohoooo.. Som tur är så har jag en extra nyckel hos brorsan & svägerskan så det löste sig efter många om & men att jag fick den nyckeln levererad till mig, många skratt på min bekostnad har det blivit oxå men det bjuder jag på idag =)

Har varit & hämtat mina bläckpatroner nu, skrivit ut allt som behövs oxå, köpt ny telefon igen, blev samma, har testat kameran & den funkar, fattas bara att nåt annat ska krångla för mig med den men jag hoppas det ska gå bra iaf??

Nu är det plugg som gäller för mig!

P.s Denna telefon blev det C901, fast en svart! 

Ha en skön dag!!




Torsdag..

Idag har jag koll på dagarna igen =)

Ska plugga massor idag, måste iväg in till stan en sväng & kolla om mina bläckpatroner till skrivaren har kommit så att jag kan skriva ut allt som behövs.

Har tagit en härlig långprom i skogen med nyinflyttade grannen & hennes lilla hund, alltid trevligt med sällskap! Kul att få hjälpa till & visa alla mysiga vägar som finns att gå oxå!

Vädret idag är molnigt, ca 18 grader, såå skönt för alla hundar att värmen försvunnit en dag.

Nu är det duschen på en stund, ska kolla kontot & sen mobiler bara innan jag beger mig iväg nånstans!

Ha en riktigt skön dag!!




Kvällen..

Har ägnats åt utställningsträning/ringträning.. Känns som att Puma fixar det galant, är mer jag som behöver träna på att ställa upp henne snyggt inför domaren.. Ska bli såååå kul att få höra hennes kritik på lördag, spelar ingen roll vad domaren säger egentligen, för mig är hon finast ändå, men det är alltid kul att få höra nån som kan det tycka till =)

Tog en promenad när vi kom hem, hon fick vara lös på ängen en stund & vi lekte tafatt, det älskar hon, först jagar jag henne & sen jagar hon mig, så turas vi om tills vi är trötta, har även kört lite lydnad & sen lite sök efter godis =) Nu ligger hon utslagen på golvet & har skällt en del, precis som igår Pia när vi pratade, knas vovve!

Är rätt sliten idag, funderar på att krypa ner i sängen ganska snart faktiskt! Har massor att fixa i morrn!!

Sov sött =)






En välförtjänt tupplur..

Har jag & puma tagit i soffan nu =) Nu står matlagning på schemat & sen är det ringträning för oss i kväll! Har läst duktigt hela dagen, hunnit åka & handla lite & ska nu fixa lite mat åt mig innan prommen med henne inför träningen.

Hoppas du haft en skön dag i solen..




Idag är det Onsdag ;)

Var lite ute & cyklade igår, hihi!

Har tagit en härlig morgonprom med Puma, ätit frukost, sitter & försöker få tag i människorna som hanterar nummerlappar för utställningarna vi ska på i Juli när vi är på semester, vill ju få dom innan vi åker eller att vi kan hämta dom på plats kanske, annars får vi ju inte delta.. Såg precis att Puma & Albin kommer att ställas i olika ringar så Pär kommer nog att få visa honom själv oavsett =)

Planen för dagen är att plugga massor.. Rätt ok väder idag, lite moln men ändå varmt som bara den! Ska slänga på mig bikiniöverdelen & sätta mig i solen & läsa tror jag.. Senare idag ska jag skjutsa en kompis till bussen, förhoppningsvis köpa ny telefon även om den gamla har fått fnatt & funkar igen, kan ju inte lita på att den funkar när jag verkligen kan behöva den senare..

Puma har hunnit tugga på sitt märgben en stund idag oxå, nu spriger hon & leker med pipbollen som än så länge överlevt, men den kommer oxå att avlida snart när hon har busat & tuggat lite på den.. Då kommer den at se ut såhär =)



Ha en riktigt skön Onsdag alla läsare =)