En härlig känsla..

Är det att få krypa ner i soffan med vovven, en bra bok & ett lugn i kroppen & bara drömma sig bort..

Drömma sig in i boken, önska att det var jag, mitt liv, så härligt det kan kännas att bara få drömma sig bort ibland!

Drömma om en liten stuga på landet, bara få gå hemma & pyssla, läsa böcker, baka & laga mat hela dagarna, så mysigt! Gå långa sköna promenader i skogen & njuta av tystnaden, slippa känna av alla krav från livet utanför..

Tänk vad närhet med en annan människa kan påminna en om ett förflutet, saker som skett, tänk vad skönt det kan kännas ibland med en kram, nån som stryker en ömt på kinden.. Nån som säger att man är fin...

Tänk, tänk, tänk..

Tänk om livet vore enkelt nån gång?










Lördags kvällen..

Blev även den trevlig, denna gång fick jag sällskap av Grannen & hennes kille, suttit & surrat om allt möjligt nu ett par timmar, nu är det dags för sängen & förhoppningsvis får vi sova riktigt gott :)





Lördag!

Blev brutalt väckt på morgonen av Puma, känner nånting som klöser på mig & vaknar med ett ryck, Puma ligger & sträcker på sig vilket tyvärr resulterade i att klorna lämnade avtryck på mig, kul sätt att vakna på :/

Har sovit sådär inatt, konstiga drömmar, var trött, eller över trött igår så jag hade svårt att somna, låg & funderade på livet i största allmänhet osv..

Skönt att få ligga kvar idag iaf & slippa stressa iväg till nånting..

Planer för dagen är plugg, måste få lite gjort nu då jag ligger efter en del, min lärare är rätt seg på att höra av sig så det är därför denna gång :) Alltså inte mitt fel för ovanlighetsskull ;)

Planen för kvällen är ju såklart Melodifestival. missade ju förra veckans avsnitt så i kväll är det ett måste att se det!!

Vad ska du hitta på i dag/kväll???




En fredag kväll, en trevlig sådan dessutom!

Sällskapet dök upp vid 8 tiden, ut & promma en sväng med Puma, sen tillbaka hem till mig för fika, jisses vad socker han tog med sig, men åååhh så gott :)

Har haft en mycket trevlig kväll, ser fram emot fler sådana ;)

Nu är det sängen för mig & Puma..

Sov gott!




Gör mig redo..

För kvällens promenad "dejt", ett gammalt ex hörde av sig & ville ses, är väl en 6 år sen sist så varför inte? En långprom & fika med surr är inplanerat än så länge sen får vi se. Trevligt med sällskap efter en lång dag!

Är så less på att skriva prov nu, ju mer jag funderar desto sämre känns det som att det gick :( Men nu är det bara att vänta & se..

Nu väntar en snabb dusch & sen snygga till mig lite ;)

Ha en trevlig kväll på er!!




Sådär..

Då har jag skrivit ännu ett prov, denna gång var inte hjärnan med men förhoppningsvis räcker det till ett G iaf? Håller tummar & tassar för det!

Morgonprommen gick utan protester :) Hon var vääldigt glad & trevligt trots att det var lite tidigar än vad vi brukar gå men inte mig emot :) I vanlig ordning så rullade hon, denna gång hann jag få en bild på det oxå :)

 

Hon verkar tycka det är så skönt att rulla även om det ibland kan vara svårt att ta sig upp igen ;) Men inte så konstigt med både overall & täcke på..

Nu är det pluggdags för mig igen, ingen rast, ingen ro..

 

Ha en härlig fredag!!





Hej & hå..

Nu börjar hjärnan vara fullmatad, det enda som återstår är att skumma vidare genom boken & sen försöka sussa lite oxå, självklart en sista prom med trötter i soffan oxå..

Funderar på just nu:

När kommer drömprisen?

När slutar det att göra ont?

När kommer mina problem att lösa sig?

När kommer livet att bli enkelt igen?

När får jag ett jobb??

Svara på det du om du kan ;)


Avslutar med det jag älskar mest i hela världen..





Dagen..

Besiktning avklarad :) 11 månader till nästa gång nu.

Eftermiddags prom avklarad, blev 30 min idag men inte illa ändå då Puma inte gillar denna kyla!

Har slumrat en stund efter att ha fikat lite, hunnit få hjälp med lagning av Pumas täcke oxå, nu är det plugg, plugg, plugg!!

Ha en trevlig kväll!!




Kylan..

Har verkligen slagit klorna i oss här uppe i norr verkar det som, även idag svin kallt, -29 visade termometern nyss, men det verkar som att solen jobbar hårt för det blir sakta sakta varmare, kanske att det blir runt -20 på en timme eller två? Hoppas det, då blir det en lite längre prom för oss..

Dagens plan är att åka & ombesikta bilen & sen plugga, där emellan ska vi lyckas komma oss ut & äta ett par gånger oxå.

Vad ska du hitta på i kylan??




Suck..

Jobbigt nu, räkningar som ska betalas, konto tomt, väntar på pengar som inte kommer verkar det som, inte så stor summa men ändå :(

Nån som känner för att lämna ett bidrag till bättre behövande?

Help!




Mys bilder..

 



Middag avklarad, dags att plugga vidare!!

 





Kinder- 3 i 1..

Kinder är ju som bekant enligt reklamen 3 i en, överraskning, godis & leksak, det har även Puma fått nöjet att upptäcka ;)




Ute i kylan, overall & täcke på, då verkar det funka :)



Äta snö kan man göra fast det är kallt!

Hon har hunnit rulla oxå med denna utstyrsel på sig, inte helt lätt att ta sig upp igen, Matte har fått sig ett gott skratt!! Hann tyvärr inte få nån bild på det!

Nu är det åter till studierna :)




Bilen på rymmen..

Brorsan har tagit den idag för att åtgärda 2:an jag fick på besiktningen så att jag kan ombesikta den snarast. Han kände även att min bil var kall osv så han har nog det han gör idag, tur att han är världens snällaste brorsa :)

Morgonprom 15 min, har hittat en sväng som verkar duga för tjurskallen nu att gå, vissa sträckor vägrar hon på vissa tider på dagen men byter man & går åt ett annat håll så kan hon plötsligt gå igen, konstig vovve! Vanligtvis så är det jag som bestämmer var vi ska gå men när det är -30 grader ute så är jag lycklig över varje sekund vi är ute & sen att hon får göra det hon ska & slippa springa ut massor med gånger under dygnet istället!

Nu ska jag sätta igång med pluggandet, massor att göra, känns som att jag inte har nåt liv just nu :/ Men snart är jag klar :)

Ha en härlig dag!!




Bläää..

Har jag mått idag igen :( Samma sak inatt som för ett par dagar sen, min mage mår verkligen INTE bra just nu, en del beror på kylan & bristen på motion & en del på att jag dricker på tok för lite vätska, sen vete katten? har ätit bra, sovit bra, pluggar för fullt osv så jag vet inte vad det är med mig? Vågen upplyste mig om att morgonens vikt var 49 kg, det är inte mycket.. Hmm...

Som sagt pluggat idag, sprungit in & ut på toa, försökt lura med tjurskallen Puma ut i kylan, gått sådär, morgonprom 15 min, em prom 30 min, tidig kvällsprom typ 5 min & nu ska vi strax gå den sista för dagen, finns risk för väckning inatt eller tidigt i morrn.. Som tur är så går det ingen nöd på henne, efter em prommen så härjde vi en stund, hon fick fnatt & sprang som en galning inne, tillslut fick jag stoppa henne så att hon skulle lugna sig, då hade vi ändå varit ute 30 min varav större delen lös & fått busa med Matte men ibland så snurrar det för henne ;)

Bet ihop sen, åt lite mat & pallrade mig iväg på träningen då jag visste med säkerhet att jag verkligen behövdes där, kändes sådär men magen skötte sig under tiden jag var där tack & lov!

Kom hem, en kopp te, macka & plugg, precis kommit upp ur ett varmt bad, hade nöjet att läsa boken Årsredovisning i aktiebolag bla bla bla i badet oxå. Såå trevligt så ;) Men det går sakta framåt & det känns bra!!

Men som sagt, kissprom med Puma & sen sängen, värmedyna på magen, förhoppningvis får jag en skön nattsömn utan toabesök eller väckning av vovve..

Sov gott´:)









Ja vad säger man?

Har tagit tag i en sak som legat vilande nu ett tag, blev inte mycket klokare av detta samtal men förhoppningsvis händer det nåt snart??  Annars kommer Ella att bli förbannad!

Morgonprommen med overall & termotäcke på Puma & diverse tjocka kläder på Ella varade i 15 min rask promenad, skönt att få röra sig litegrann iaf :) Ska försöka med samma bedrift senare oxå ;) Endast -26 grader ute, verkar dock bli varmare då det är strålande sol, så trist att bara vara inne när det är så mysigt med sol :)

Ska sätta igång med pluggandet igen, måste bara få ordning på humöret först!

Ha en härlig Tisdag!!




Undrar..

Verkligen vem det är som är & smyger inne i min blogg titt som tätt utan att erkänna det ;)

Är det verkligen sååå jobbigt att lämna en liten kommentar?




Väntar & väntar..

På svar från läraren, förstår inte varför det tar sådan tid??

Har inte fått betyg på inlämningen heller som jag gjorde för 1 1/2 vecka sen, suck!

Har iaf massor med läsning så det är inte direkt så att jag är sysslolös heller..

Har legat & vilat en stund efter lunchen, Puma har varit en riktig gosegris & legat brevid mig i soffan hela tiden & sparkat på mig, men rätt mysigt ändå i vinterkylan :)

Men, dags att återgå till böckena nu!!

Ha en skön dag..




Måndag!

Veckorna springer iväg!

Idag så fick vi sällskap på morgonprommen, 2 små sötnosar hoppade & studsade tillsammans med oss på en kort prommis :) Trevligt! Bra träning för Puma oxå :)

Puma är allt annat än nöjd med dagens väder, -14, blåser & snöar, när kommer den härliga vårvärmen? Börjar vara riktigt less på kylan nu & vill kunna vara ute mer.

Idag är det plugg som vanligt, inväntar svar från Läraren för att kunna jobba vidare med inlämningen som jag körde fast på i Fredags *suck* men det löser sig nog tror jag ;)

Ha nu en trevlig Måndag!!





Hjärngympa!

Började med att jag tog 4 stycken skokartonger, lade en bit kassler i en av dom, hämtade Puma & kommenderade sök.

Såhär såg det ut när hon hittat rätt kartong med belöningen i:

Först bar hon den "lilla" kartongen från köket till vardagsrummet..













Kan lova att det är en trött fröken nu som ligger på golvet, nyrastad & sen dessutom fått tänka till lite & nosa sig fram :)

Nu blir det en kopp te, macka & plugga vidare!





Gårdags kvällen..

Tillbringades med 2 härliga kvinnor/grannar & deras underbara barn..

Puma var välaktiverad när vi kom hem, barnen skötte det ;)

Och Matte hade fått skvallra av sig ordentligt, kan inte bli bättre en Lördag kväll!!

Har inga större planer för dagen, ska krypa ner i soffan nu & läsa Extern Redovisning, förr eller senare så kanske jag fattar vad det handlar om?

Ha en riktigt härlig Söndag på er!!







Lördagen..

Har gått i lugnets teckan, med andra ord så har det slöats ordentligt hemma :)

Eftermiddagen bjöd på 35 min prom ute i kylan, helt otroligt att Puma kunde vara ute så länge trots -20 grader kallt, inte dåligt!

Efter det så har jag mest suttit framför datorn & kollat runt på olika forum osv om olika saker som gäller hund, det är kul med forum, man vet aldrig vad som kan dyka upp, det skrivna ordet är ju där liksom ;)

Tycker att forum är ett bra sätt att få nya tips & råd,det är alltid någon annan som råkat ut för det man funderar på :)

Nu är det matlagning som gäller, Ris, Ugnsstekt kassler med ost & Ananas, mmmm. Puma har redan ätit, hon fick lördagsgott i skålen i form av en msk tonfisk, det var poppis kan jag lova, all mat slank ner bara sådär så tonfisk blir det fler gånger så länge magen hennes mår bra av det..

Näpp, middags dags nu!

Ha en skön kväll!




Åsikter!

Är fritt för alla att ha!

Vad jag inte kan förstå är varför det är så jäkla viktigt ibland att försöka övertala någon att ändra åsikt om något.

Ta ett exempel: Jag har besökt en djurkommunikatör med Puma, jag fick massor med hjälp av henne & tycker definitivt att det var värt 500 kr, så fort jag har råd så kommer jag att gå dit igen för att få ännu mer svar.

Jag respekterar att det finns många fler som INTE tror på det men jag tycker ändå att man kan respektera min åsikt.

Jag tror att många upplever en rädsla inför det faktum att denna kvinna kan berätta saker om min hund som endast jag känner till, jag tror oxå att många känner en rädsla för att hunden ska berätta hur det verkligen ligger till & att ägaren inte kan hantera sanningen..

Men det är upp till var & en att tro på vad dom vill, jag tror på det, det har hjälp mig & det är huvudsaken!

Vad är din åsikt om djurkommunikatörer??




Förvånad!

Blev jag minst sagt under morgon prommen, var ju -28 när vi gick ut så jag var inställd på en riktigt kort prom, när Puma hade gjort nr 2 så var jag beredd på att vända hemåt & gå in igen, men Puma stannar när jag försöker vända, bara att inse att hon ville gå mer :) Var ute typ 15-20 min trots kylan, kanske hon börjar vänja sig nu eller helt enkelt är less på att vara inne??

Ska förhoppningsvis ta oss bort från hemmet idag, på ett eller annat sätt, har inte bestämt var vi ska än men det är nog inget större problem att hitta nån som vill ha besök ;)

Har precis fyllt den svarta mjuken bollen med båda pipleksakerna & jag kan lova att Puma har kul just nu!!

Ha en härlig Lördag på er!!




Namnsdagpresent & massor av bilder..

Deta fick jag av 2 av mina tjejer i laget, dom bor dessutom granne med mig & gillar Puma :)



Ella!



Ella & Puma. Tjejerna har fångat Pumas vanligaste uttryck klockrent, huvudet på sned med stora snälla ögon :)



Puma Meets Puma :) Och ja, den är hel ännu!!



Ett bra sätt att roa Puma på nu när det är kallt är att gömma saker i Rex gamla boll, Pia den är fortfarande hel, fattar inte hur hon får ut sakerna ;)


Här får hon ut pipisen på nåt konstig sätt genom ett litet hål i bollen..


Stoppar in nosen ordentligt & undersöker..


Nu tar jag bollen!!!


Ett annat bra sätt är att använda pettisen & fylla den med nåt hon gillar, då har hon nåt att göra en stund!!




Avslutningsvis, en massa Puma :)




Myyys



Ha en riktigt härlig Fredag kväll på er!!




Namnsdag!

Idag, med det underbara namnet Gabriella som många tycker är såå fint ;) Själv vet jag inte riktigt vad jag tycker men det är bara att acceptera ;) Lystrar mest till Ella oxå.

Wikipedia står det såhär:


Gabriella är den feminina formen av Gabriel som är ett hebreiskt namn med betydelsen Guds kämpe. Kortformer är Ella och Ellen. Namnet har använts som dopnamn i Sverige sedan början på 1700-talet. Andra former är Gabriela, Gabrielle och Gavriila.

Gabriella började växa i popularitet under 1960-talet och nådde en topp i början på 1990-talet då det låg runt plats 60 på topplistan. 31 december 2005 fanns det totalt 10 162 personer i Sverige med namnet, varav 4 996 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 206 flickor namnet, varav 107 fick det som tilltalsnamn.


Mår fortfarande sådär, av den anledningen har jag inte skrivit prov idag heller, känns inte riktigt ok att sitta ner & koncentrera sig när magen lever sitt eget liv för tillfället men det går snart över hoppas jag :)

Dagen ska ägnas åt plugg, väntar på lite hjälp från läraren så att jag kan fortsätta sen..

 

Ha en skön Fredag!!





Ingen vidare fortsättning heller..

Kan glatt meddela, eller glatt är väl inte rätt ordval kanske, har iaf mått skit hela dag och än så länge så verkar det inte gå över heller.. Vem vet, kanske är magsjuka?

I vanlig ordning när jag inte mår bra så håller jag mig i det stora hela till vätska i massor, så även idag, massor med vatten, ett glas med Resorb & nu blir det strax te. Inte fått mycket gjort i pluggväg dessvärre heller, ska försöka göra ett litet ryck nu & se om det går?

Har trotsat vädret idag, Puma har haft fodrat vintertäcke & ett fleece täcke under, det verkar funka bra, varje prom har vi varit ute strax över 30 min, det hör inte till vanligheterna när det är så kallt som nu, har växlat mellan -17 & -21 hela dagen, verkar bli ännu kallare nu oxå..

Puma har precis ätit sin middag, nu roar hon sig med petflaskan som innehåller 1/2 dl mat & det verkar slinka ner även det, hon har ätit mer än normalt idag :) Men då äter hon väl mindre i morrn då kanske? Blir inte klok på denna frökens matvanor men så länge vikten håller i sig så är jag väl inte orolig ;)

Men nu var det plugg..

Ha en härlig kväll!!




Ingen vidare början..

På denna dag heller :(

Kom i säng i vettig tid igår trots allt, hade krångel med internet redan igår kväll & det har fortsatt även idag ända tills att jag fick koppla om lite sladdar, för tillfället verkar det funka :)

Låg & läste en stund i sängen & började sedan må riktigt dåligt, ca 20 min & ett antal kilo lättare, klockan var efter 2 på natten, lyckades jag äntligen somna, sovit sådär inatt igen, trött sliten & mår pyton även idag, känns INTE motiverade att sitta framför datorn & plugga kan jag säga. Men tyvärr har jag inte nåt val :( Inlämning i morrn samt prov, bara att bita ihop & hoppas att magen är snäll nu.

Har dessutom legat jäkligt konstigt så vänster arm/axel/skulderblad gör ont som faaan, var är min massör, han måste ha gått vilse nånstans på väg hit ;)

Nä, slutsvamlat & gnällt från mig.. Hoppas din dag blir kanon bra :)





Hmm..

Vilken knasig dag detta har varit, trött & sur mest hela dagen oxå, massor att fundera på..

Det som händer i mitt liv nu är helt sanslöst konstigt..

Människor upphör aldrig att förvåna en, en del blir man besviken på, en del förvånad över deras omtanke, en del är bara jobbiga & en del får man inget grepp om? Var kvalar du in tro ;)

Har senaste dagarna fått vara förvånad mer än en gång, på både positiva & negativa sätt..

Varför ska livet vara så krångligt egentligen..

Vad jag skulle önska att allt bara kunde lösa sig på en gång, enkelt & smidigt så att jag slipper ägna mer energi åt det..

Äh, dags att plugga vidare nu!




Skithumör!

Är dagens konstaterande, alltså jag är på skithumör..

Till största delen beror det på alldeles för lite sömn, dels på grund av mig själv & alla jobbiga tankar som far runt i huvudet men sen väckte underbaraste Puma sin matte kl 6 för att få gå ut i -27 graders kyla, i vanlig ordning så var sömnen inte nåt vidare efter det.. Med andra ord är jag helt slut redan fast kl inte ens är 13 på dagen, undrar hur denna dag ska sluta?? Har iaf fått 4 timmars sömn som var ok, bättre än ingenting antar jag, det finns alltid dom som har det värre!

Ska äta en macka, en kopp te & sen njuta av den underbara Kinderchokladen som jag fått för att jag är jag :) Har ca 25 Kinder sticks med choklad att njuta av ett tag framöver, tack för det, det värmde verkligen!!

Nä slutsvamlat från mig, pluggdags!







Suck..

Äntligen fått det efterlängtade betyget, blev ett G.. Måste erkänna att jag är lite besviken, har ju trots allt gjort 2 inlämningar i denna kurs med betyg VG, men å andra sidan får jag väl vara nöjd med att bli godkänd iaf :) Har iaf skickat en mail & frågat läraren om betyget, hur mycket som avgörs av prov respektive inlämningar.. Spännande att se vad jag får för svar??

Dagen har ägnats åt prommande, plugg, Puma. Som vanligt kan man väl säga..

Håller på med matlagning nu, Korvstroganoff & Ris, måste få nåt i magen innan träningen med dom små, ska bli skoj då jag inte var där förra veckan..

Ha en trevlig kväll på er!!





Tisdag!

Har en liten fröken Puma som INTE vill äta idag, förstår inte riktigt vad hon håller på med just nu, undrar om det är halsen som krånglar igen eller om det är trots, eller så är hon helt enkelt inte hungrig? Inte lätt att veta vad som rör sig i huvudet på våra djur??

Morgonprom avklarad, inte lika varmt idag, -15 grader men vi lyckades ändå vara ute en halvtimme iaf, inte dåligt!

Är lite lätt öm & stel i kroppen efter gårdagens fyspass med tvätten, jisses vad jag har burit upp & ner, skönt att det är ett tag till nästa gång nu!

Har massor med plugg idag, träning med dom små i kväll oxå..

Bäst att sätta igång!!

Ha en härlig dag!




*pust*

Äntligen klar för dagen.

Har hunnit med att tvätta från 8,30-15 ca, ta hand om all jäkla tvätt, promma en em prom med Olga & Fjant, vila en timme, dammsuga, skura, byta sängklader m.m, kan lova att jag är slut som artist nu!!

Ska gå en prom snart med grannen & surra lite, sen är det ett varmt bad, pyssla om mig själv lite, & plugg som gäller resten av kvällen!!

Vad hittar du på???




Måndag!

Ännu en gång, veckorna springer iväg.. Är nu inne på studievecka 2/4 vilket innebär att jag snart är klar med skolan, inget jobb i sikte heller, hur ska detta gå??

Men jag är stolt över att ha genomfört nästan ett års studier, det är inte många i min ålder som vågar, så det så ;)

Morgonprom avklarad, tvätten är i full gång, har precis hängt upp första omgången & kastat in omgång nr 2 på tvätt, skönt att ha gott om tid, har gjort en fuling & bokat så att jag har tvätt tid till kl 17 :) Med lite hjälp av grannen så löser sig det mesta ;) Passar på att tvätta sånt som jag inte brukar tvätta varje gång, mattor, filtar osv, skönt att få göra bort det, har ju en vovve som älskar mattor & dom blir snabbt grisiga då hon tuggar ben där, rullar, sover, osv..

Kommer att ha ett rent & väldoftande hem när jag är klar senare :) Så trevligt så!

Nu ska jag kasta mig in i ekonomins värld igen, som vanligt massor att göra!


Bilder från gårdagen..



Vilken fokus ;) Men vad gör man inte för en godis..



Puma har spanat in en av sina hundkompisar..



Ju närmare han kom desto mer kröp hon ihop tills dess att hon låg ner, sen studsar hon upp & är såå glad :)



Kvällsmyyyyys med Matte :) Man kan nästan se Pumas glugg oxå där framtanden är borta ;)






En god gärning!

Har jag lyckats med idag :)

Ella är snäll!!

Var ute & gick med Puma för en stund sedan, gick efter skoterspåret & ser att nåt ligger där, plockar upp & ser att det är en mobiltelefon.. Fick slå på den & som tur var så var det ingen pinkod, hittade ett hemnr & ringde upp. Telefonen är nu hämtad av en mycket tacksam Mamma & hennes son, som tack fick jag en burk med muffins, tror att det är choklad i dom, måste definitivt smaka sen, dom såg supergoda ut!!

Tänk vad lite som behövs ibland :)




Alla hjärtans dag!

Denna dag är nog den tråkigaste dag som finns om man är singel, men i mitt fall är det självvalt så jag är inte så brydd faktiskt!

Visst skulle det vara trevligt att få kram, en liten blomma eller nån annan liten sak som visar att man är älskad men å andra sidan så vet jag att jag har många som bryr sig om mig, tycker om mig & vill mig väl, & det är jag nöjd med!

Dagen började med en skön sovmorgon för oss, låg & läste tills efter 2 inatt, vaknade strax före 10 & klev upp efter en stunds slappande.. Precis när vi kommer ut & ska gå prom så möter vi 2 av Pumas hundkompisar, passar på att göra sällskap med dom i vårsolen, är typ -3 grader idag, strålande sol :) Kan inte bli bättre!! Fick en trevlig prom tillsammans med dom, alltid kul att få sällskap!

Resten av dagen ska ägnas åt tvätt & städ, eller kvällen snarare, ska ta oss ut på minst en till långprom i detta underbara väder!!

Ha nu en underbar alla hjärtans dag på er, ta hand om varann & visa att den du tycker om vet det!!





Lördgasgodis :)

Klart att även Puma ska få smaka lite godis ;)

Elakt, nää inte alls ;)




Börjar lite försiktigt..











Godis är gott :)




Bilder från prommen..

Busig Puma


 



Hmm.. Är vi klar snart?






Jaja, jag sitter väl här då..












Vackra Puma :)


 

Ännu finare!!


 



Nu tanker jag inte sitta här nåt mer Matte






Meeen, kan vi gå nångång!





Bus med Matte..





Diva vill oxå vara med på ett hörn, vad gör ni egentligen??







1,10 ca var vi ute i dagens underbara väder! Nu börjar mörket falla ute igen & snart är ännu en dag slut.. Men viken skön dag vi haft =)

Nu ska fröknarna hoppa ner i soffan & mysa en stund!





Underbara Lördag!

Börjar med några vintriga bilder..







Strålande sol ute, på denna timma vi var ute så ökade temperaturen från -15 till -10, kan inte bli bättre! Kanonväder kan man kalla det :)

Planen för dagen är att först slänga ner sig i soffan, måste fortsätta läsa min bok, nu är det nära.. Snart är det slut & det är sååååå spännande! Ja det är ju inte Extern Redovisningen jag läser nu utan Marian Keyes, ekonomi böcker är allt annat än spännande ;)

Sen när vi slappat en stund bär det iväg in till stan för prom med Lena & Diva nån timme, ska passa på att fylla på godis förrådet oxå inför kvällens melodifestival som jag inte tänker missa :)

Vad har du för planer idag??






Eftermiddagsprom..

Med Olga & hennes Puma blev det, sååå skönt att komma sig ut oxå. Pumorna har i vanlig ordning varit vilda tillsammans, försökt dra iväg med sina Mattar, försökt busa med varann i koppel, osv, som vanligt helt knasiga ;)



Busig Puma..




Full i snö såklart när hon älskar att rulla ;) Men söt ändå :)


 



Ser riktigt biffig ut ;)




Vänner.. Det finns inget bättre än att få gå sida vid sida med sin kompis :)




Nu är det slappa i soffan en stund, ska förhoppningsvis bege mig över till grannen senare för lite mys & skvaller kväll!!




Meeen...

Nu har det gått 2 veckor sen jag skrev provet i Organisation & Ledarskap & fortfarande inget svar på hur det gått samt slutbetyget för kursen *suck*, vill ju veta!!

Ute blir det sakta varmare, tror att solen bidrar en del till värmen oxå, nu är det just under -20, klart bättre än i morse!

Ska strax bege oss ut på en prom, får väl se hur långt vi kommer??

Vad hittar du på idag??




Härliga Fredag!

Är här, och snart är det helg!!

Kände igår, eller har väl känt hela veckan att provet inte känts ok att skriva idag så jag bokade om det till nästa vecka & då jäklar ska allt sitta ;)

Ska börja plugga alldeles strax, har ju inlämning senast kl 12 idag så jag har att göra ändå!

Ute är det svinkallt, -28 grader *brrr* Men sååå vackert, strålande sol, snön gnistrar i solen, längtar verkligen efter alla härliga vårdagar som snart kommer fast med trevligare temperatur ute, typ +-0 grader skulle inte vara helt fel, men jag vet ju att det kommer så längta kan man göra :)

Vad ska du hitta på idag???




Det går sakta framåt..

Har nu läst alla 160 sidor som skulle läsas denna veckan, dags att ta tag i inlämningen, bättre sent än aldrig ;)

Har inte varit någon direkt händelserik hos oss idag, prommade en lång skön prom på eftermiddagen & njöt av något behagligare temperatur ute men inte fan fick den vara kvar, nu är det -20 ute igen, *brrr*





Puma är som vanligt inte överförtjust över att behöva stå stilla, det är ju kaaaalt Matte ;)




Min filt säger Puma ;)



Fundera inte ens på att komma & trängas med mig, nu ligger jag här!


Puma är uttråkad & passar i vanlig ordning på att möblera om sina filt & mattor





Leka kurragömma under filten är en populär lek hemma hos oss ;)



Den stackars filten kan flyttas runt runt i vardagsrummet när Puma är på det humöret..


Näpp, nu är det plugg som gäller!!





Torsdag!

Har haft en såå skum dröm, eller både sent igår eftermiddag & sen även inatt, vet inte om jag drömt eller varit halv vaken eller vad det är??

Tror att jag vaknade till inatt iaf av att det knackade på dörren eller nåt, OM det hade gjort det så hade Puma vaknat oxå & låtit så alltså har det inte hänt men det skumma är att samma sak inträffade på eftermiddagen när jag vilade & även då fortsatte hon sova, så det är nog i drömmen det knackat misstänker jag? Men skumt ändå!

Morgonprom avklarad, snöar massor ute igen, -12 grader, rätt skönt väder om man bortser från att det snöar små isbitar känns det som.. Men 35 min ute varav större delen av tiden har varit lös & busat i snön för oss :)

Nu är det Extern Redovisningsläsning för hela slanten, har en inlämning i morgon i rapportform så det är bäst att sätta fart nu!!

Ha en härlig dag!!




Här uppdateras det flitigt ;)

Eller inte..

Skriver på den andra stället en hel del just nu av den enkla anledningen att tankarna jag har nu vill jag inte dela med mig av till alla som läser här, jag lämnar gärna ut min andra adress men då får du be om den!! Vill ha koll på vem som läser där!

Här händer det inte så mycket, ett skönt varmt bad, varma mackor har Jag & Puma fått i oss oxå, mums!

Nu ska här läsas Extern redovisning & äta choklad, mmmm marabou ;) Sen kl 22 ska vi se på hundprogrammet på 3:an innan sängen väntar..

Vad har du hittat på idag???





Onsdag.

Känner mig lite bättre idag, än så länge iaf.. Men dagen är lååång så mycket hinner hända!

Ute är det -20 grader, kallt, lyckades få med mig Puma på ca 15 min prom i kvarteret, alltid nånting!

Nattsömnen har varit ok, har fått sova bättre inatt!

Har precis utfordrat Matte & vovve, Puma har en period nu igen när hon inte riktigt vill äta på morgonen men det ger sig hoppas jag!

Ska krypa ner i soffan nu & plugga Affärsjuridiken, prov på Fredag, usch!!

Ha en skön dag!





Intressant..

Har uppdaterat min allra första blogg med lite news nu, hittar du dit får du veta vad det är :)




Inget nytt..

Att rapportera förutom att jag fortfarande är helt slut! Tror att jag haft feber under dagen eller kanske en biverkning av värktablett, who knows? Vet bara att det blir hemma kväll i kväll, pratade med S & hon tar träningen själv idag, känner mig verkligen inte sugen på att träffa en massa folk!

Ska äta varma mackor nu, sen blunda en stund tror jag, är helt slut efter att bara ha varit vaken & legat i soffan hela dagen, fattar inte när detta ska gå över? Har ju varit seg i nästan en vecka nu.. SUCK!

Hoppas du haft en kanon bra dag iaf =)




Skit dag!

Är trött, sur & gnällig, en dag då man bara ska bädda ner sig & gömma sig!

Morgonen började 06,00 med en hund som var väldigt nödig, upp & ut med henne, kom in igen & känner att jag har ruggigt ont i magen, mensvärk +magont :( Bäddade ner mig igen med värmedynan, tänkte iaf ligga nån timme & slappna av, låta värktabletten göra sitt tillsammans med värmen. Värsta värken släppte & vi somnade om, vaknade nästa gång strax efter 10 nångång, kom upp ur sängen strax före 11, en rejäl sovmorgon blev det!

Har klarat av morognprom & frukost, nu ligger vi mest i soffan & myser, har mensvärk, huvudvärk, ont i kroppen, svårt att inte vara gnällig då ;)

Ska fortsätta tycka synd om mig själv en stund, sen ska jag rycka upp mig, försöka iaf!!

Ha en bra dag!




Måndag!

Och massor av planer redan!!

Morgonprommen avklarad, 55 min ute, sååå skönt :) Äntligen är det lite varmare, var -12 när vi gick ut & typ-9 när vi kom in, verkar bli ännu varmare oxå :)

Ska plugga en stund nu, prov på Fredag, sen bär det iväg till stan lite senare. Ska hämta böcker på biblioteket samt skicka en bok som jag sålt iväg, skönt med nån extra krona :) Det behövs!!

 

 






Snö, snö, snö.. SÅ långt ögat når!

Nu är det plugg!!





Latmasken..

Flyttade in i kroppen, med andra ord ingen biltur & inköp av godis, sååå sugen var jag inte ;)

Funderar däremot på att göra en kycklingfile i ugnen & göra mackor sen. Rostad macka, lite currysås, lite kyckling, paprika, lite mer sås & sen ost på det, mmmm säger jag bara =)

Dagen har varit riktigt trevlig, först prom & skvaller som vanligt, sen besök på cafeet & årets första Semla, mums även om det räcker med en per år, såå gott är det inte! Trevliga människor & hundar, var ovanligt mycket folk, alla pratade med varann & ideer utbyttes, känns som att det kommer att bli ett bra hundår i år =)

Sen hemåt, vila i soffan lite mer än en timme, var såå skönt, är inte 100% pigg än, lite jobbigt att hålla på att ha ont i kroppen, snora & hosta även om det är lindrigt än så länge men börjar redan ledsna.

Ska krypa ner i soffan nu med en kopp te, Puma & min bok, kämpar på som fasen men när det är på engelska tar det lite längre tid att läsa men ack så nyttigt det är, sen är det kul när alla frågar om nya Marian Keyes boken & jag kan skryta med att jag redan läst den på engelska ;) Hihi..

Ha en skön Söndag kväll på er!!





Bilder från dagen..

Fotograf som alltid är Lena, tack för bilderna!!

Grädde, mmmmm, geee mig!!



Mums!



Är jobbigt att vara borta så jag måste nog sova lite..



Örat är alltid på topp ;)







 

That´s it för idag :)

Ska ta ut min frusna vovve nu & kanske tom åka & köpa godis ;) Mmmmm Marabou ;)

 

 





Söndag!

Morgonprom & frukost avklarad..

Ska rycka upp mig, ta en dusch & snygga till mig lite, sen in till stan, prom med Lena & Diva sen blir det ett besök med fika på hundcafeet, spännande att se om det kommer folk, Lokala Kenneklubben kommer att vara där & informera om sin verksamhet & prata hund..

Återkommer senare, förhoppningsvis med bilder :)




Lördag..

Känner fortfarande av den elaka bacillen i form av ont i kroppen, framförallt handleder & benen, är sjukt trött & verkar kunna sova massor :) Men det gillar jag ju att göra ändå, lite seg i skallen oxå..

Har iaf spenderat 2 timmar i bil idag & hämtat saker, ska sätta mig & kolla igenom vad det egentligen är? Är iaf massor med album fulla av gamla mynt, förhoppningen är att dessa ska värderas & sedan säljas, allt kommer från Farmors Dödsbo så vi måste ju göra nånting med dom?

Matlagning pågår för fullt nu, Kyckling i ugn, ris & grönsaker samt currysås, kan inte bli bättre :)

Självklart är Melodifestivalen inbokat på tv i kväll oxå, är förvånad över hur lite man hört & läst än så länge eller så är det jag som missat allt?

Ha nu en härlig Lördag kväll på er :)




Fredag!

Humöret är inte på topp idag, kallt ute, ont i kroppen & känner en smygande huvudvärk..

Puma har i vanlig ordning vägrat gå mer än en kortis på morgonen, krånglat med maten, tillslut fick hon lite kött i & då slank allt ner :) Tur att jag vet att hon inte mår dåligt av att missa att inte äta nån dag här & där..

Idag kommer det bli en lugn & stilla dag för oss. Ska koka en kopp te, slappa, plugga, har en plan för nästa vecka, får se om den går att genomföra??


Vad hittar du på idag??





Väntan..

Håller på att göra mig galen just nu..

Vill ju veta!!
Förhoppningsvis så kanske jag får svar i morgon..

Håll tummar & tassar för att det blir bra betyg även denna gång!!





Hemma fixande..

Eller rättare sagt hålla sig hemma & plugga kanske är mer korrekt!

Har iaf hunnit med morgonprom, 35 min ute trots -15 :) Så skönt att få röra på sig, knas Puma rullade i vanlig ordning trots kylan, undrar vad det beror på egentligen? Ibland tror jag att hon vill få sin Matte att skratta, hon är verkligen såååå busig när hon gör det :)

Frukosten är oxå avklarad så även disken :)

Bilen är på villovägar för upptining, ska bli skönt att förhoppningsvis få tillbaka en isfri bil senare :)

Har fixat en del med skolarbetet redan, suttit & läst igenom några dokument inför nästa kurs, känns nästan lite sorgligt att jag är klar snart, sista kursen börjar på Måndag & håller på i 4 veckor, sen är det slut :( Men förhoppningsvis så har jag ett jobb tills dess..

Men nu är det Rättskunskap som ska bankas in i skallen..

Ha en härlig dag!!




...

Om det nu är så viktigt att jag märker att Du förändrat dig så får du nog lägga manken till lite mer! Man vet aldrig vad den ansträgningen kan leda till...





Bläää..

Är det med mig idag, är super stressad över flera olika saker som jag tagit på mig att göra men egentligen inte vill, men hey, that´s life!

Har fått bort lite måsten iaf, bytt bort jul gardinerna i köket samt nya i sovrummet, har stirrat länge & vetat att jag måste göra det men bättre sent än aldrig, diskat bort min jätte disk som stått nån dag nu, har bara inte haft tid att göra det tidigare, har hunnit skriva ihop en jobbansökan, håll tummarna nu för att jag får det, tror att jag skulle passa skitbra till det jobbet :)

Har även hunnit prata i telefon en hel del, massor med måsten som måste fixas..

Tom hunnit öppna boken & läsa, har massor kvar men jag har iaf börjat!

Puma är frusen idag, ute är det -19 just nu & det ändras hela tiden, hade så sett fram emot en skön långprom & få rensa hjärnan lite men inte det, bara att bita ihop :(

Väntar & väntar på att få resultatet från provet jag skrev i fredags, har inte en susning om hur det gick faktiskt men jag håller tummarna för att mina inlämningar hjälper slutbetyget!!

Nu ska jag släpa ut Puma en stund & sen fortsätta med alla dessa MÅSTEN!




Bus Puma..

45 min prom på eftermiddagens, härligt väder var det!


Massor med snö har det kommit..



Måste ju passa på att springa av sig..




Helt vild är hon!!


Efter den prommen så var både Matte & vovve helt slutkörda, jag är det fortfarande trots en skön vila en stund, hjärnan är inte riktigt med. Men det är dags att sätta fart igen & fortsätta med plugg & göra det jag skulle :)

Ska åka & träna med kidzen oxå, idag har vi besök, kul!

Måste hinna med lite till läsning oxå, fick VG på senaste inlämningen, den jag lämnade in igår, kul :) Verkar som att det går att få tag i böckerna till nästa kurs oxå, håller tummarna för det!

Men nu är det fortsätta läsa!!

Ha en skön kväll!!




Usch & fy!

Det är vad jag tycker om dagens väder, iofs inte sååå kallt, "bara" -12 men fy vad det snöar & blåser, fattar inte hur mycket snö till som kan komma? Vi har ju massor redan!

Har lite småpyssel att fixa med idag, bland annat plugg i vanlig ordning, måste även försöka få tag i studielitteratur till nästa kurs som börjar på Måndag. Har även en del annat smått & gott som ska hinnas med innan kvällens träning, måste hinna äta nåt oxå?

Men nu är det läsning en stund som gäller i väntan på att få fortsätta pyssla med annat!

Ha en härlig dag!




Wow..

Vilken dag detta varit, har iofs hunnit med massor men nu börjar jag bli lite seg & trött.. Mötet drog ut på tiden, eller rättare sagt jag & grannen fortsatte med ett eget möte så jag & Puma var där till strax efter kl 20, mötet började kl 18 :) Men trevligt var det!! Fått prata av mig lite oxå, få en annan syn på saker jag funderar på..

Har tackat JA till ett nytt förtroende uppdrag idag, känns faktiskt bra :) Är inte direkt nånting som känns tungt heller :) Men kul ska det bli!!

Har passat på att renskriva gårdagens protokoll oxå, skönt att fått göra bort det & få fokusera på annat som är viktigare! Förhoppningsvis så får jag inte så mycket invändningar på det heller ;)

Ute har det blivit jäkligt kallt igen,-26 grader, var är vååren?? Fattar ingenting?

Puma håller verkligen på att frysa ihjäl ute nu, hon kryper ihop & vill bara springa in igen, stackarn.. Nu vill vi ha värme!

Kvällens bild, Puma tittar på Mannen Som Talar Med Hundar :) En hund tjuter som faaaan & väcker söta Puma från sin skönhetssömn ;)

 

Dagens mysbild..

Ibland är det mysigt att bli nedbäddad under filten & må gott :)

 

Nu är det ,pinsamt nog, snart dags för Paradise Hotell & sen väntar sängen för oss!





Skumt!

Är bara början på vad jag drömt inatt, vaknade & hade massor av tankar som irrade i huvudet, fattade inte mycket av det jag drömt heller?

Dagen har till största delen handlat om plugg, en del telefonterror samt besök av J, fick surra med henne en bra stund, förhoppningsvis är hon klokare nu? Får se i morrn :)

Ska strax iväg på möte, förhoppningsvis får Puma följa med, hon börjar vara lite lätt less på att vara inne, kallt ute igen, i morse -15 & nu är del helt plötsligt -23, är så less på kylan, kan det inte bara hålla sig runt -10, ingen snö eller blåst, det skulle jag & Puma uppskatta!

Ha en nice kväll!