Så var det söndag..

Idag är helgen slut för min del, idag jobbar jag dag 1/6, alltså idag men även måndag-fredag veckan som kommer..

Tagit en skön prom, 50 min rask takt, vädret ute är sådär, började små regna när vi var på väg hemåt igen.. Puma som alltid glad & framåt, har passat på att ha henne lös en del nu i helgen & träna på att hon ska vara uppmärksam på Matte, det funkar bra för stunden men lydnaden är ju en färskvara så det gäller att träna hela tiden!! Det är tur att hon gillar att träna på det :)

Har inga mer planer för dagen än jobba 12-18, sen hemåt & ut med Puma, ge henne mat & sen slappa i soffan, Ensam Mamma Söker är såklart inbokat i kväll oxå :)

Men nu är det bäst att sätta lite fart så jag hinner med allt :)

Ha en riktigt skön dag på er!!

Btw:har ändrat så att jag godkänner alla kommentarer, vill du lämna en kommentar som du inte vill att nån annan ska se så skriv det så är det bara jag som läser den :)

Puma, min lilla vackra Puma..

Dags för en update med bilder..


Öronen är alltid på topp för att höra vad som händer i världen ;)Dagens rullning, denna gång på asfalt.. Förstår inte vad  tjusningen är med det men hon ser ju ut att gilla det så då skrattar jag bara åt henne :)

 

2 år idag...

Kan ju med några få ord säga att dom senaste 2 åren har varit kaotiska. Många saker som hänt, både roliga & tråkiga..

Med dagens rubrik så avser jag en händelse som inträffade för exakt 2 år sedan, kan än idag komma ihåg vilken chock jag fick när jag fick veta vad som hade hänt..

Men jag börjar från början..

Skulle iväg & jobba på det ställe där jag jobbade då, det var innan Puma kom & jag hade massor med tid för annat..

Låg i badet på morgonen innan jobbet, telefonen ringer, klockan är strax efter 8, det är min bror som ringer & bekedet jag får gör att jag bara sitter kvar i badet, tårarna rinnandes ner för kinderna, försöker förstå..

Farmor hade dött under natten, knall & fall bara sådär.. Även om vi inte haft nån vidare kontakt under senaste åren så är det trots allt en familjemedlem som gått bort från oss...

Idag är en minnenas dag, det är många känslor som kommer upp & påminner mig om det som varit..

R.I.P "Ding ding" I will always love & remember you no matter what you did to me.. 

Söndag..

Och ledigheten är nästan slut :( Välbehövligt med ledigt & väldigt skönt. Har fått ta igen en hel del sömn som missats i veckan på grund av att jag inte mått 100% bra, fattar inte varför men det verkar ha gått över för tillfället iaf?

På jobbet rullar det på, trivs skitbra, hoppas på att få vara kvar där ett tag nu oxå, det funkar så bra med Puma oxå & hjälpen jag får av Mamsen som roar henne varje kväll när jag jobbar.. Drömmen är ju ett jobb där Puma kan vara med men tills jag hittar det så funkar denna lösning bra för mig iaf!

Helgen har ägnats åt att fixa lite i hemmet, städning, byta däck på bilen, promma massor & njuta av det härliga vädret, tyvärr verkar den lilla snö som kom tina bort men det kommer mera det är jag övertygad om!

Ska strax krypa ner i sängen för nattens sömn, hoppas på en skön sådan utan en massa skumma drömmar & en Puma som sparkas som en galning ;)

Hoppas du haft en trevlig helg???
Lördag & ledig..

Ute är det kanonväder :) Kan inte bli bättre!

 Härligt väder, skulle gärna vara ute hela dagen om jag hade tid men det är massor med saker som ska hinnas med nu, bland annat däckbyte på bilen, hur in i helvete det ska gå till men det är bara käpma på!

Ha en underbar Lördag!

Snön är här..

Puma är helt sjö vild när kopplet tas av & springer gärna fram & tillbaka så att snön yr :)

 Kan inte påstå att jag är super nöjd med att snön kommit men lite mysigt är det samtidigt, dock ser jag inte fram emot minst 6 månader med snö & kyla.. Men å andra sidan är det jäkligt myggfritt just nu *skratt*Öronen är oftast med på vad som händer, Puma kan tom ligga ner på sida & ena örat står upp för att hålla lite koll på vem som går i trappen, knasvovven..Med tanke på att Matten numera jobbar kväll så innebär det att Puma får en hel del egen tid hemma, något som jag misstänker att hon uppskattar.. Men bästa stunden på dagen är nog när Matten kommer hem, då blir det mys i knät framför datorn & hjälpa till med lite av varje ;) Favoritpose för Puma är med huvudet på tangentbordet men det gillar inte Matten så detta funkar oxå :)

Täcken säljes!

Dogman täcke strl 50, inköpt hösten 2009 för 249:- kr tror jag det var?Täcket är använt ett par gånger under vintern men nu är det för litet för Puma.


Grått täcke, strl 50, med reflexdetaljer, även det för litet för Puma, inköpt ht 2009 för 300 kr ca?, använt ca 5 gånger.
Ge ett bud! Köparen står för frakten, båda täcken i nyskick!