December


Är här.

Snön är äntligen på plats & det är ljuvligt :) Märker en stor skillnad i humöret på Matten men även Puma, än så länge så tycker hon att det är buskul med snö, hoppar & skuttar, rullar & springer. Kommer dessvärre inte vara lika kul när det blir kallare men just nu så njuter vi för fullt :)

Skidpremiär igår, jäklar vad skoj :) Gick över förväntan oxå, liiite läskigt var det men det var snabbt glömt & hon travade på i lugnt tempo framför Matten. Blir förmodligen en tur ett par gånger i veckan framöver så länge kylan lyser med sin frånvaro..

Har hunnit påbörja klickerkurs i Onsdags, fick lite hemläxa att träna på & det gör vi, kul är det oxå :) Har börjat lite med targeting oxå, har några saker att uppnå nu innan kursen är klar :)

Annars så jobbar jag på för fullt, trivs så jäkla bra oxå, har fantastiska arbetskamrater som får mig att skratta varje dag ;)

Känns konstigt att fröken Puma fyller 7 år i mars, närmare bestämt om 4 månader i morgon, helt sjukt vad pigg hon är lilla fröken..

Väntar på bilder av <3 så det är på gång..

Bjuder på några gamla favvosar så länge...




Midsommar 2009



Vinter 2009




Vintern 2011, foto av Mats Engfors Fotographic.se



Våren 2010



Nu blir det soffmys för oss resten av kvällen :)

Tjingeling..








Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback