Bus & träningsbilder..

Ber om ursäkt för att kvaliten på stadsbilder inte är den bästa men man ser ju lite iaf ;)

Var in till stan en kväll i veckan tillsammans med Brorsan & Ten, tyvärr var det bara Puma som fastnade denna gång på bild men det blir fler gånger!Hade lite balansträning & utmanade Puma på olika nya saker. Hon hakade glatt på :)
Bilder från dagens träningspass..

Min vackra Puma..Idag var hon inte på hugget alls, vet inte om det berodde på värmen (+20), att vi inte hade sällskap av nån annan, brukar vara massor med hundar där, eller om hon helt enkelt var trött från gårdagen?

Men iaf så tränade vi på lite lydnadsmoment, -stanna, -ställande under gång, inkallning, - apportering, passade även på att träna lite slalom på agilitybanan, testade hopp några gånger, provade även på 2 moment från freestyle träningen i Onsdags, så det blev ett rejält pass, det som faktiskt gick bäst idag var slalom & freestyle momenten, ska ev träffa L i veckan för lite mer Freestyle träning, det är nåt som jag tror skulle passa Puma, hon gillar ju att spexa..

Nu blir det soffmys för oss. Ha en trevlig kväll!!

Pia » 2010-08-15 | 21:21:17
URL: http://sugarwitch.blogg.se/

Härligt med lite utmaningar för lille Puma.

Alltid kul att se vad vovven säger om nya ting! :-dMan är inte alltid på topp säger Puma!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback