December


Är här.

Snön är äntligen på plats & det är ljuvligt :) Märker en stor skillnad i humöret på Matten men även Puma, än så länge så tycker hon att det är buskul med snö, hoppar & skuttar, rullar & springer. Kommer dessvärre inte vara lika kul när det blir kallare men just nu så njuter vi för fullt :)

Skidpremiär igår, jäklar vad skoj :) Gick över förväntan oxå, liiite läskigt var det men det var snabbt glömt & hon travade på i lugnt tempo framför Matten. Blir förmodligen en tur ett par gånger i veckan framöver så länge kylan lyser med sin frånvaro..

Har hunnit påbörja klickerkurs i Onsdags, fick lite hemläxa att träna på & det gör vi, kul är det oxå :) Har börjat lite med targeting oxå, har några saker att uppnå nu innan kursen är klar :)

Annars så jobbar jag på för fullt, trivs så jäkla bra oxå, har fantastiska arbetskamrater som får mig att skratta varje dag ;)

Känns konstigt att fröken Puma fyller 7 år i mars, närmare bestämt om 4 månader i morgon, helt sjukt vad pigg hon är lilla fröken..

Väntar på bilder av <3 så det är på gång..

Bjuder på några gamla favvosar så länge...
Midsommar 2009Vinter 2009
Vintern 2011, foto av Mats Engfors Fotographic.seVåren 2010Nu blir det soffmys för oss resten av kvällen :)

Tjingeling..
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback