Snöstorm & bokföring..

Det är bara att konstatera att våren är över för tillfället..

Ute toksnöar det, passande då taket på huset där jag bor precis är skottat så lägenheterna på undervåningen har inte speciellt mycket utsikt just nu ;) Hihi..

Krånglar på med denna jäkla bokföring, har iaf löst gårdagens problem alldeles själv, började för en sekund där tvivla på om ekonomi branschen verkligen var nåt för mig men nu känns det bra igen :)

Har varit iväg & lämnat in ansökan till ett jobb idag, får väl se hur det går men vi satt & pratade en stund & det kändes kanon bra.. Hoppas kan man ju alltid ;)

Har även hunnit med ett besök på fotvård, en lunch först & sen ännu mer surr under behandligen, hur skönt som helt, fötterna känns som nya, det enda som saknas är ett par nya skor oxå men det får snällt vänta tills dess att kontot fylls på av nån vänlig själ ;)

Men nu ska jag plugga vidare :)

Ha en trevlig kväll på er!!





Pia » 2010-03-18 | 19:53:39
URL: http://sugarwitch.blogg.se/

Hoppas att du får jobet!



Så underbart med fotvårs, hon kanske klämde på ngr geniknölar under fötterna så Ella är x-tra smart idag med pluggeriet.. :rolleyes:




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback