Snööö :)

Japp, nu har snön & även kylan anlänt.. I veckan har det varit upp till -18 grader, brrr.. Ska bli kallare nu under helgen oxå :/ Trist då det inte direkt påskyndar mitt tillfrisknande att dra i sig en massa kall luft men det är bara göra så gott jag kan iaf!

Har varit på vårdcentralen idag, 1 1/2 timme tog det, jisses alltså, man får inte ha bråttom när man är sjuk.. men det slutade iaf med att jag fick kortison för inhalation , ordinerad vila & röstvila.. Förhoppningsvis är jag åter på jobbet på Måndag igen!

Hunnit fota lite i vanlig ordning för att få tiden att gå..

Först lite snöbilder till världens bästa Pia.. 

 


Att sticka ner huvudet i snön är nåt Puma lärt sig av en viss Diva ;) Puma har kommit på att det kan finnas massor med spännande saker under snön...


Som synes har det kommit en del snö.. Speciellt på ängar & vägar som inte är plogade & det gillas, superbra träning att  hon får pulsa i snön!!Mys i mattes famn :)Vill gärna ha det mörkt när hon sover, hihi..Ja vad säger man om den sitt stilen?Mys!!

Danne » 2010-11-12 | 20:46:32

Härliga bilder! :D

Pia » 2010-11-13 | 07:20:33
URL: http://sugarwitch.blogg.se/

Så underbart med snö!

Våran lilla snö regnade bort igår men fick lite av de varan för stunden.. ;-PDu får käpa sådana ögonlapar till Puma så har hon det mörkt när ho sover.Hahahaaa, ja vårdcentralen är ju inte snabbast..

sandran » 2010-11-13 | 17:17:04
URL: http://sandracaroline.wordpress.com

Haha skön sitt stil så brukar Vilda sitta i bilen ibland ;)Alltid lika myusiga bilder på er två!

Pia » 2010-11-14 | 01:20:11
URL: http://sugarwitch.blogg.se/

Japp, visst är det allt skönt med att lillsnoppan börjar få ordning på tassen! :thumbup:Men jag vågar inte riktigt säga B ordet än.... :rolleyes:
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback