Bilder igen..

En trött tjej..Att Matte aldrig kan låta mig få sova ifred alltså!! Suck..


Puma har haft playdate i kväll med "Lilleman" Gissa om det har varit fullt ös här.. Nu är både jag & Puma trötta & strax väntar sängen!En liten tuffing är det..Men när Puma säger till på skaroen så är det bäst att lyssna...Kraaaam..Hahahaha....Kom igen nu, får jag kolla i din min.. Ligg still nu...Öppna liiite till....Liite till snälla..Puma ser helt galen ut..men det kan även "Lilleman" göra..Eller båda samtidigt..När man har busat så blir man trött, finns inget bättre ställe än att mysa i famnen :)

Natti natti!!

Pia » 2010-08-19 | 23:08:00
URL: http://sugarwitch.blogg.se/

Underbara kort!!! :love:

kristian » 2010-08-19 | 23:33:56

snyggt gjord blogg;-)

Linnéa » 2010-08-20 | 00:36:25
URL: http://mittlivmedrambo.blogg.se/

Vilka söta bilder!

Carolina » 2010-08-20 | 09:22:35
URL: http://elvisochpresley.blogg.se/

vad söt Lilleman är! Gillar hans färg!SV: Jo... Han brukar göra så varje dag faktiskt. Oftast har jag aldrig kameran framme då. Men jag skrattar lika mycket varje gång. Vi brukar kalla det rumpflipp...:cool:

Carolina » 2010-08-20 | 11:22:38
URL: http://elvisochpresley.blogg.se/

SV: Fredriks bok var faktiskt bra. När jag såg reklamen för hans första säsong på TV, tänkte jag vilken "Ceasarwannabe". Men boken var faktiskt bra. Jag kommer fortsätta köpa dom, så jag får ihop alla. Han hade en hel del bra poäng i boken. Ceasars bok var också bra. Mycket av det han skrev var ganska logiskt, men som man ändå själv inte kommer att tänka på. men sen fanns det ju endel saker som man mest fnös åt. Men helt klart läsvärd!

Som sagt, man kan aldrig allt! :-d
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback