Förmiddagen..

Har spenderats åt soffan & slappa, hämta energi till att komma sig ut & röra på sig.. Har iaf varit ute nästan en timme nu, motionsspåret blev det, sele & långlina på för Puma så att hon fått springa av sig.. Tror att det var nåt djur därute idag, svansen högt som fasen, öronen spetsade & hon drog & ville in i skogen, var inte såå sugen på att ta reda på vad det var så jag fick dra med henne en bot innan hon glömde bort det, prommen avslutades med att gå på en massa skojiga stigar, få tänka lite på var man sätter fossingarna, bra för både Matte & hund =)

Nu är det dags att äta igen, fattar inte hur jag kan vara hungrig men bara att äta =) Sen är det plugga som gäller, ska nöta in lite mer inför Fredagens prov oxå, sen göra veckans uppgifter oxå..

Ha en skön dag!




Silje » 2009-10-06 | 11:16:48
URL: http://lifeofcs.blogg.se/

Kom på en rolig grej nu. Jag hittade en långlina i skogen. Den var inte fin eller så och var lite knuter på den, men en långlina är en långlina. Kanske jag skall tästa på Clifford sen, så han får sprina lite av sig ;)

Har en biabädd, den har det blivit ett hål i som tydligen är jätte intressant.. Lite hål, blev större och stort hål. Måste/vill ha en i hårdplast som inte går sönder så fort ;)

Tack för tecketipset :) Startar nog med regntecke först sen värmetecke när det blir vinter på riktigt :D

Pia » 2009-10-06 | 15:11:22
URL: http://sugarwitch.blogg.se/

Men vad härligt att du tagit dig ut på prom och i skogen! Här skall det prommas imorgon med om vädret tillåter, busväder ute nu.. Blåser som fasen.



Plugga i massor nu så provet går bra!




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback