Nu kan vi..

Med gott samvete slänga oss ner i soffan resten av kvällen =)

Ännu en prom avklarad, denna på ca 45 min tillsammans med Olga & Fjant, på motionskontot idag finnes över 3 timmars ute/prom tid, det är helt ok =)

Gårdagens långprom med Lena & Diva kändes i morse kan jag lova men skönt med lite träningsvärk =)

Ska koka lite pasta nu, steka lite Kassler & äta middag, en sen sådan.. Men jag har blivit hungrig först nu, åt 3 varma mackor tidigare med ost & kassler, 2 Pia bullar till efterrätt & sen var jag proppmätt! Sen slocknade vi på soffan i lite mer än en timme, sååå skönt =)

Kl 22 är det Beck film, en bra avslutning på Lördagen, i morgon får vi se vad som händer? Har INGA planer alls, första gången på ett tag nu, ev träning för Puma kl 12 men det beror på när vi vaknar, ingen klocka ska ställas i morrn!

Ha en riktigt trevlig kväll!!




Pia » 2009-12-05 | 23:03:56
URL: http://sugarwitch.blogg.se/

Fint folk äter sent! ;)



Hoppas bullarna smakar fortfarande.. =P

Börjar ju bli specialist på bullbak nu jue..



Bra med massor med motion för våra vovvar och hjärgympa, varför skaffa sig en hund om man inte vill tillbringa tid med den? Tur att det finns såna bra djurägare som dig och mig! <3



Hoppas ni får en härlig sovmorgon imorgon bitti... Hmmm undra om jag skall ringa och väcka er före fan??? =P

Pia » 2009-12-05 | 23:33:34
URL: http://sugarwitch.blogg.se/

Ingen fara skall inte ringa och väcka dig hjärte vännen så du kan sova lugnt inatt.. =)



Rex har gjort 7st korta personsök idag och han tckte det var grymt roligt.. Mina föräldrar skall kanske komma hit imorgon.. De har gummistövlar här, gissa vilka som får äran till att få gå rätt ut i skogen och Rex får leta rätt på dom.. Japp rätt gissat, pappa och mamma.. Ngt får ju pappa göra imed han är Rex favorit.. ;)



Sussa länge nu imorgon bitti!




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback