Nytt söndagsnöje..

Har blivit att kolla på Poirot på tv4+ på söndagarna, en charmig liten gubbe som påminner om en pingvin, hihi.. Har läst några av böckerna & dom är bra så varför inte se filmerna oxå..

Puma hon sover & sover, än så länge så sköter hon sig riktigt bra trots vila & enbart korta korta prommar.. Tyvärr har hon ett lite sår i kinden/ munnen så det blir tyvärr inget badande för henne förrän det läkt, försöker dock aktivera henne både på prommar men även inne med lite korv sök osv.. Får hoppas på att såret läker som det ska så att vi kan bada i våra läskiga insjöar snart!! Med tanke på rötmånad & värme så kommer såret att få massor med uppmärksamhet samt tvättning, vill INTE att det sväller upp så att det blir antibiotika för henne..

Ska försöka göra tidig kväll i kväll, har ju faktiskt varit vaken sen 7 en söndag, det hör inte till vanligheterna.. Lär ju vakna lika tidigt i morrn..

Sov sött ,ska trotsa mörkret nu & bege mig ut på sista kvällsprommen strax..




Pia » 2009-08-03 | 10:11:19
URL: http://sugarwitch.blogg.se/

Sv: Killen han har en cowboy hatt, och vildmarks kläder på sig. Steve Irwing look a like och tjejen hans har likadana kläder och båda har vandrar kängor också så riktiga frilufts människor och hunden en röd prinses bädd, rätt rolig kontrast.. ;)



Uscha med ett sår, lite koksalt morgon kväll och försök att hålla det torrt så skall de nog gå bra. Inte roligt nu att få sår varken för oss lr djuren.



Hoppas du får en great måndag!




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback