Slutet på helgen..

Lika tråkigt som alltid när man vet att det är slut på ledigheten och att det blir tidig väckning igen, hmm :(

Har haft en riktigt härlig helg med kanonväder, nästan så att det varit för varmt stundtals, från en stund till en annan så går det från +4 grader torsdag morgon till typ +25 grader fredag eftermiddag, klagar inte men jag märker på Puma att det är jobbigt med den snabba värmen.. Men med kalla bad så har humöret hållits uppe på oss båda :)

Har inte gjort speciellt mycket i helgen, bara myst & slappat, motionerat en hel del samt badat & fixat lite hemma..
Har hunnit med en cykeltur idag, fick sällskap av lillebror E, Puma tyckte det var superskoj så hon joggade mestadels med honom medans jag cyklade, trots lite halvkass kondis så hänger hon med superbra :) MÄrker även på henne att det är inte lika jobbigt som i början heller, då var det mer hjärngympa oxå så hon var helt slut första gångerna, nu vet hon vad som gäller & bara hänger med & travar sakta.. Så mysigt att kunna lulla runt så med henne & kunna variera motionen :)

Ska äta min sena middag nu, duscha & sen lite glass i soffan innan det är natti natti för oss!!

Vad har du/ni gjort i värmen??
Pia » 2010-05-16 | 20:55:40
URL: http://sugarwitch.blogg.se/

Vi har haft det lagom varmt idag, 10-12 grader.. Me like... Våndas om det kommer bli 24 grader som de lovat i vekcan... :mad:Det låter som ni haft en go helg för övrigt!Nu blir det glass för mig med för from imorgon är det slut på det igen! :thumbup:

Bestämt en gång för alla igen! :-P

Malin » 2010-05-16 | 22:10:48
URL: http://uppfylldonskan.blogg.se/

Hej :) Jo Sandra ställde henne i Piteå och dom kom 3a.. Har inte haft tid att skriva i bloggen nått och är bara snabbt inne nu så det kommer senare :)

Carolina » 2010-05-17 | 06:56:43
URL: http://elvisochpresley.blogg.se/

+25? Här nere har vi som mest haft +15Q! Och då har det regnat och blåst. Man blir en aning deppig när det är sånt här väder!:thumbdown: Tack för dom fina orden om mna hundar! Puma är en riktigt fin hund också! Otroligt söt!

Janna & Freja » 2010-05-20 | 21:31:56
URL: http://amstaffliv.blogg.se/

Jo det hoppas vi också! Jag är verkligen jättenervös för att dom ska säga att hon har E-höfter och avlivning är enda alternativet. Men jag försöker att inte ta ut något i förskott!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback