Tisdag!

Har en liten fröken Puma som INTE vill äta idag, förstår inte riktigt vad hon håller på med just nu, undrar om det är halsen som krånglar igen eller om det är trots, eller så är hon helt enkelt inte hungrig? Inte lätt att veta vad som rör sig i huvudet på våra djur??

Morgonprom avklarad, inte lika varmt idag, -15 grader men vi lyckades ändå vara ute en halvtimme iaf, inte dåligt!

Är lite lätt öm & stel i kroppen efter gårdagens fyspass med tvätten, jisses vad jag har burit upp & ner, skönt att det är ett tag till nästa gång nu!

Har massor med plugg idag, träning med dom små i kväll oxå..

Bäst att sätta igång!!

Ha en härlig dag!




Carina » 2010-02-16 | 11:45:59
URL: http://elladora.blogg.se/



Är lilla fröken kanske på väg att löpa? Har hört att dom kan bli lite konstiga i kolan då...

Pia » 2010-02-16 | 11:54:44
URL: http://sugarwitch.blogg.se/

Oja dig inte nu allt för mkt om maten, hon äter när hon blir hungrig. Om hon inte ätit på ngr dgr då kan man ju börja undra.. Tror bara hon jidrar lite med matte för hon vet att det blir mer gott i maten om hon vägrar lite.. ;)

Dom är inte dumma våra djur.. =P



Stå på dig nu Ella, ge maten om inte ta bort den och servera igen på eftermiddagen och om det inte passar då ja vänta tills imorgon bitti. Det skall inte vara lätt att få mat alla ggr när de håller på så..



Tror dock hon äter sen lr imorgon..

Lena & Diva » 2010-02-16 | 12:29:14

Håller nog m pia,de är ju inte dumma.äter hon godis så är det ju lugnt,du vet ju hur länge diva varit utan mat,men godis o mattes mat gick för sig:Försök koncentrera dig på plugg




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback