Fundrar..

På foder åt Puma.. Just nu äter hon bra men tyvärr så beror det nog mest på det goda jag blandar i maten åt henne.. Funderar på färskfoder, nån som testat Bravo? Eller Fodax? Har hört att båda ska vara bra men då jag är en nybörjare på foder så är det klart intressant att få höra vad andra hundägare tycker? Nån??


Har i vanlig ordning sett Poirot en söndag kväll =) Som alltid har han varit en liiiten söt tomte =) En av dom bättre filmerna jag sett i kväll oxå!

Självklart så har jag även sett Ensam Mamma Söker.. Inte många av killarna som föll mig i smaken, men en kille, han var polis, mmmm marabou är det enda jag säger =)

 

Nu är det sista prommen för idag & sen väntar sängen.. Blev sent igår & tidigt idag så jag är då trött. Puma är nog inte svårövertalad heller då hon sovit som en gris sen vi kom hem!!

 

Sov sött =)





Pia » 2009-09-06 | 23:30:19
URL: http://sugarwitch.blogg.se/

Värktablett blir det och turkisk liniment gör suses men stinker apa..



Polisen han är fruktansvärt lik ett ex till mig. Har jag berättat om den där killen jag bodde ihop med i ca 2-3månader i hus och så gick vi isär... Väldans lik han är han!



Färskfoder vet jag inget om, här körs det på kulor, smidigt är det med och Rex mår bra av de så näää inte byta.



Nu blir det natta kiss med Rex sen sova i ngr timmar om jag kan för värken i handleden... Och sen ringa en chef som kommer bli hyper stressad för jag inte kommer... =/



Nattis!

Olga » 2009-09-07 | 00:42:49
URL: http://meandmydoggs.blogg.se/

Madde ger Fodax till sina amstaffar och det funkar kanon :)

Carina » 2009-09-07 | 09:13:19
URL: http://elladora.blogg.se/



Har inte testat varken Bravo lr Fodax utan vi kör på Nordic ( http://www.nordichundfoder.com ). Och hon har ju väldigt fin päls, kliar sig inte mycket alls. Däremot verkar hon ha lite spröda klor - så vi får väl ge henne lite öl ;)



Kram.

Silje » 2009-09-07 | 10:33:28
URL: http://life-of-cs.blogspot.com

Vad mycket jag har missat på en hel helg :) hehe. Du har ju haft fullt upp! Härligt! Dom filmarna var sorgliga. Clifford hade lite svårt med simmandet i början, såg sådär ut som om han skulle drunkna. Men nu simmar han (som tur är) hur bra som hälst! Hoppas sjukdomen inte ramar så många hundar i framtiden! Jätte trist.



Ha en fin måndag :)

Cissi » 2009-09-07 | 12:41:41
URL: http://ceciliakaye.blogg.se/

Jag har Klass färskfoder, det är kanon! Hunden min älskar det + att det inte innehåller massa konstigheter som hunden inte behöver. Bravo och Fodax har jag tyvärr inte testat, men som sagt.. Klass är bra. :)




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback