Trötta..

Människor & vovvar i kväll.

Åkte iväg i eftermiddags på äventyr, åkte till Gruvberget som är ett naturområde med massor av fina vägar, finns även pulkbacke där på vintern, där har vi knatat ca 1 timme & lite till, upp & ner för backar, efter skogsstigar, i sand osv.. Både hundar & ägare flåsade när vi var klara!

Kom hem, Pär har monterat in lastgaller i min bil, hunnit surra med grannen & hennes familj lite, somnade sen på soffan alla 4 i nästan 2 timmar, varit på en kortare kvällsprom, ätit middag & nu är vi åter i soffan, Puma & Albin sover gott, båda snarkar lätt & drömmer, jag & Pär njuter av lugnet som är, Albin har varit rätt jobbig med Puma nu i kväll, han är på henne & tuggar på benet, kinden, öronen hela tiden & hon är alldeles för snäll med honom.. Hur får vi honom att förstå att det är Puma som bestämmer över honom? Ska dom få fajtas tills dom bestämt sig vem som är högst i rang eller ska vi fortsätta som nu med nolltolerans för det?

Nu är det mys som gäller för oss!! Ha en skön söndag!!




Pia » 2009-07-05 | 21:47:31
URL: http://sugarwitch.blogg.se/

Härlig dag ni haft! =)

Svår fråga det där om man skall gå in och säga till, känner ju inte Puma men det kan ju smälla till rätt rejält när bägaren rinner över för henne vad gäller Albin. Om ni ser på henne att hon stör sig men säger inte till så säg till Albin då, lär han nu räcker det, rätt lätt avbryt beteendet och säg nu räcker det och efter ett tag kan han det och de är mkt användbara ord. Använder ofta nu räcker det till Rex när det är tillåtet att göra så men när man fått nog så nu räcker det. =) Fina ord det där! =) Puma skall ju ej må dåligt över att hon har en kompis hemma. =)

Erica » 2009-07-05 | 23:50:18
URL: http://lesliefrejatyson.blogg.se/

För att svara på din fråga =)

Tyson kan vara lite jobbig ibland med Freja & Leslie, dom säger inte åt han alla gånger och man ser att dom är less på han. Då får han helt enkelt bara gå där ifrån. Ett nej/Sluta nu och gå och lägga dig och (stanna där) tex. Med mina hundar känns det alltid bättre att jag säger ifrån när blir för mycket, då får den hunden som tycker de är jobbigt mer tillit till mig att jag styr upp "tjaffs" mellan dom om det uppstår. =)



H / Erica med Leslie Freja & Tyson =)

Pia » 2009-07-06 | 09:05:37
URL: http://sugarwitch.blogg.se/

He turns me on när han tar av sig tröjan... Noooot!" =) Hahahahaa, brunt ansikte och halvbruna armar, ingen risk för snigel spår här inte.. ;)

Paula » 2009-07-08 | 06:51:22
URL: http://www.paulas.sajt.org

Jag hade INTE accepterat det beteendet från Albin.. risken finns att Puma säger ifrån en vacker dag, och då är chansen liten att Albin accepterar det... det vill ni inte vara med om.

Hjälp Puma istället, säg ifrån, bryt Albin. Som Erica skriver, säg till honom att ligga på sin plats, och varva ner. Sen kan dom få busa igen, men det får inte gå till överdrift.

Albin kan få prova att tugga på Diza när vi ses, så ska han få smaka på en avhyvling som heter duga ;) ;) ;)

Kram




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback