Kvällens plan..

Har det gått sådär med..

Fick besök av brorsan & svägerskan som har varit här en bra stund, dom har kelat & gosat med Puma, fått lite tips på stretching m.m. Dom har känt igenom henne på en massa olika sätt för att träna hantering av olika människor.. Puma har bara myst & mått gott =)

Har även fått kika på lite olika material till en sele som svägerskan ska sy upp åt Puma, dom selar vi hittills har  testat har varit sådär & med tanke på att hon verkar gilla det så är det dags för en egen snart, funderar bara på om jag ska röntga henne innan för att se att allt är ok med henne.. Men det är något som är värt att funderas mer på men inte i kväll, har iaf fått en trevlig stund med dom, länge sen sist!

Nu är det sängen för oss =)

Sov sött!




Pia » 2009-07-28 | 23:52:02
URL: http://sugarwitch.blogg.se/

Men vad kul att Puma skall få en egen sele. Vad blir det för färg?

Ja det kan ju vara en för del att röntga om du skall dra tyngre med henne men samtidigt så så lämge hon är väl musklad och fast hon skulle ha höftfel så kan hon ändå dra imed att muskeln bär upp leden, jaa du förstår hur jag menar väl? Har ju haft den siskutionen innan och sen märker du ju om hon har ont men samtidigt skönt att ha det svart på vitt så kan man utesluta ngt ifall om att.

Så hon är en duktig sömmerska din svägerska, gör hon allt möjligt till hundar? Tex halsband?




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback