Fredag kvällen..

Ska spenderas i soffan som vanligt med Pär, Puma & Albin =) Mysigt! I vanlig ordning blir det film & godis. Behöver verkligen ladda batterierna inför den lååååånga resan på Söndag, vi kommer att få med oss en fripassagerare till Gävle, tror att det kommer att bli skoj, lite trångt i bilen men skoj =)

Provet har jag haft i tankarna hela dagen, inte så mycket dagens prov utan det jag gjorde för 2 veckor sedan, väntar med spänning på slutresultat i den kursen..

Har passat på att diska sen jag kom hem, vi har ätit middag hos Pär idag & sen varit på prom, passerade förbi WP läger som hålls här i Boden i helgen, hundarna fick träna på att sitta still & bara titta, bra träning! Är sugen på att börja lite smått med Puma, mest bara för att göra nåt annat med henne, är ju bra styrketräning för henne oxå!

Nu är det soffan!! Hörs i morrn =)




Pia » 2009-07-11 | 00:19:57
URL: http://sugarwitch.blogg.se/

Sicken härlig avrundning för er på en fredag kväll! Film och gotta, mums.. =)

Slår en signal så fort jag landat på svensk mark igen ngn gång under måndag kvällen, tippar vid 19.00.

11-12 tiden på tisdag blir kanon! Hinner umgås en stund innan Paula kommer med och hundarna träffas i lugn och ro. Är så nyfiken både på Puma och Albin, verkar vara jätte goa hundar båda två med mkt psyk.. ;) Me like såna hundar som verkligen testar sina gränser och dessa verkar ju göra det Puma med sitt skällande och Albin bara med sitt finnande, hahaha. Givetvis så skall det bli hur kul som helst att träffa dig och Pär med! =) LÄNGTAR!!! =)

Paula » 2009-07-11 | 08:29:16
URL: http://www.paulas.sajt.org

Låter toppen det som Pia skriver, så har ni bildat en liten härlig flock, och då är oftast Diza mycket vänligare när hon kommer.. när alla kommer samtidigt blir det mycket för henne att hålla koll på, "Kan man bestämma över alla här?" typ.. men när flocken är bildad så accepterar hon sin plats som följare. :P

Nu ska jag upp i skogen och dra kedjor med Diza, Messiah får bära väskan :) Ha det gott!

Kram




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback