Fästingar..

Är äckliga smådjur som jag inte är van vid.. Börjar verkligen längta hem nu, idag har vi än så länge plockat 3 stycken från Puma, inga på Albin än så länge, den sista vi hittade för en stund sedan satt som tusan..

Kvällen har ägnats åt en härlig långprom i skogen, ca 5 km blev det enligt spåret men det var nog lite mer än så.. Hundarna njöt verkligen av det svala vädret & att få göra nåt annat än att sitta stilla.. Sen har dom fått mat & Albin har fått en dusch inför morgondagen.. Har som sagt bestämt mig för att Puma får stå över i morgon, ska bara titta på tänkte jag, vill inte utsätta henne för mer press nu efter dagens reaktion, bättre att träna ordentligt nu innan vi ev gör om det nån gång framöver eller om vi struntar i det? Funderar på att köra lite drag med kätting när vi kommer hem, tror att det skulle passa henne, kanske hon kommer över lite av sin rädsla bakåt oxå..

Nu ska vi mysa en stund innan sängen.. Tidigt upp i morgon igen!

Sov sött..







Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback