Kvällen..

Har som vanligt varit lugn & skön. Pär var förbi & hämtade tabletter åt Albin,Canicur, han är dålig i magen, ska ju passa honom from i morgon fm tom Onsdag kväll & är inte sååå sugen på att ha 2 hundar som är kass i magen, får se om dom hjälper nåt??  Även Puma har fått en dos av dom som hon glatt slukade, hon som annars är kinkig med vad hon äter & inte äter.. Bra =) Hopppas att dom hjälper bara.. Som tur är så får hon i sig vatten iaf..

Har hunnit plugga lite, kolla på Mannen som talar med hundar, varit förbi brorsan & visat upp såret, är skönt att nån annan ser det oxå då jag kollar ett par gånger/dag, lätttare för honom att se om det är någon skillnad, sen är det bra träning för Puma att nån kikar i munnen oxå.

Nu börjar klockan vara mycket så det börjar vara dags för sängen.. Är trots vila på eftermiddagen rätt trött..Men jag har ju läst 110 sidor i pluggboken oxå, samt gjort några övningar.. Så det är väl inte så konstigt kanske?

Sov gott =)




Pia » 2009-08-04 | 00:45:27
URL: http://sugarwitch.blogg.se/

Men shit vad du pluggat! BRAVO! Duktig dig!



Kan förstå att du ger mer än gladeligen Carnicur till Albin, två bajsfior hemma är inte roligt..

Händelserikt kommer du att få i ett par dgr.. ;)




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback